Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

don_dannielo

N-are de ce sa te duca pe site-ul Paypal, n-ai ce sa faci acolo.
Normal trebuie sa le zici adresa ta de Paypal, si ei sa-ti trimita banii.

Ori faci ceva gresit, ori au ei un bug si ar trebui sa-i contactezi pentru lamuriri.
danivalcea
CITAT (don_dannielo @ 28th June 2009, 11:10) *
N-are de ce sa te duca pe site-ul Paypal, n-ai ce sa faci acolo.
Normal trebuie sa le zici adresa ta de Paypal, si ei sa-ti trimita banii.

Ori faci ceva gresit, ori au ei un bug si ar trebui sa-i contactezi pentru lamuriri.

THanks Man....dar in afara de adresa de mail .care trebuie sa fie una si aceeasi adresa de logare la paypal,mai exista si alte modalitati de incasare?sau daca mai trebuie setat ceva in paypal...?

mihaionescu
CITAT (danivalcea @ 28th June 2009, 12:46) *
THanks Man....dar in afara de adresa de mail .care trebuie sa fie una si aceeasi adresa de logare la paypal,mai exista si alte modalitati de incasare?sau daca mai trebuie setat ceva in paypal...?

Trimiti celui de la care vrei sa primesti bani o cerere sa iti trimita bani si poate pe baza acelei cereri sa iti trimita direct plata. Te duci la request money sau Payment, nu mai stiu exact cum e.
ionutz72
Vreau sa cumpar ceva din alta tara.Am primit de la vanzator urmatorul mesaj:
"Hi,

I have not a PayPal account.

But two months ago, one client from Hungary bought on my auction and paid using his Paypal account, and money was delivered on my bank account. Maybe this is a good solution."

Se poate asta? Pot cu paypal sa trimit bani intr-un cont dintr-o banca din alta tara,daca el nu are cont paypal?
rickysyv
Nu se poate, ala e prea dobitoc sa inteleaga ca banii i-au ajuns in paypalul lui si de acolo si i-a retras in contul bancar. Sugerez sa nu cumperi nimic de la el.
dav|d
Buna, am si eu o mica problema: m-am inregistrat la paylal cu un card Mastercard de la Garanti.Totul bine si frumos doar ca dupa ce mi-au validat cardul imi apare la PayPal balance

* Currency converter

* Available balance in EUR (primary): €1.50 EUR
* Total balance (all currencies, including available and pending amounts) converted to EUR:€1.50 EUR

Ce mai trebuie sa fac? Cum pot sa fac plati daca am doar 1,5 Eur in cont?

Multumesc pentru raspunsuri!
klax_nfs
CITAT (dav|d @ 23rd July 2009, 11:44) *
Buna, am si eu o mica problema: m-am inregistrat la paylal cu un card Mastercard de la Garanti.Totul bine si frumos doar ca dupa ce mi-au validat cardul imi apare la PayPal balance

* Currency converter

* Available balance in EUR (primary): €1.50 EUR
* Total balance (all currencies, including available and pending amounts) converted to EUR:€1.50 EUR

Ce mai trebuie sa fac? Cum pot sa fac plati daca am doar 1,5 Eur in cont?

Multumesc pentru raspunsuri!

alimentezi cardul cu ca$$hh.....aia 1.5 euro apar acolo pt k sunt cei cu care s-a validat cardul de catre paypal,si care ti-au fost returnati.
.in momentul in care alimentezi cardul,in paypal balance nu o sa iti apara cati bani ai.....pt k ai cardul in lei ,nu in euro.
cu alte cuvinte dak ai de trimis 50€ ..vei alimenta cardul cu 51...pt k paypal nu are acelasi curs de schimb valutar ca la noi...valuta la ei e tot timpul cu 10bani/euro/$ mai scumpa k la noi.....apoi toata suma o calculezi la pretul cu care bank ta(GARANTI) vinde euro/$...in spetza pt 51 euro va trebui sa alimentezi cu 218,74920 ron

dav|d
Multumesc mult pentru raspuns!
Problema e ca am card de credit(card de cumparaturi), adica nu am cum sa am pe plus ceva.. ci doar pe minus.Asa mi-au spus cei de la Garanti.Sa inteleg ca acesta nu este ca un card de debit obijnuit pe care poti avea la un mom dat o suma pe plus...adica in cont, sau?
Ce trebuie sa fac?
Sau sa inteleg ca transfer cunva bani de pe card pe paypal doar atunci cand trebuie sa platesc ceva? Nu prea inteleg.
don_dannielo
Nu trebuie sa faci nimic. O sa ramai pe minus, cum ai zis, si apoi iti platesti gaura de la Garanti cum doresti (cum scrie in contract).
Luiza4

va rog sa-mi spuneti si mie de unde fac rost de acel cod de 4 cifre pt verificare?mentionez ca am card visa la raiffeisen.
adriene
CITAT (Luiza4 @ 27th July 2009, 15:35) *
va rog sa-mi spuneti si mie de unde fac rost de acel cod de 4 cifre pt verificare?mentionez ca am card visa la raiffeisen.

acel cod il vei afla daca ceri un extras d cont...in dreptul tranzactiei va scrie Paypal si un cod de 4 cifre...ala e codu de care ai nevoie.la raiffeisen il poti afla si online dak ai internet banking...din cate stiu la ei se misca destul d bine
Luiza4
m-am inregistrat si pe raiffeisenonline,si am gasit acolo rubrica ' extras de cont', la suma intradevar pare ca mi-am luat 1,5$ cat e paypal,insa la 'descarca ultimul extras' mi-l arata pe cel cu suma initial depusa.
ionutz72
CITAT (Luiza4 @ 27th July 2009, 15:35) *

Numai peste vreo 3, 4 zile o sa il vezi la raiffeisen online,la Servicii cont/Portofoliul meu si dai click pe contul tau...jos o sa ai defasurate toate ultimele tale tranzatii...
Luiza4
ah,bine.
multumesc frumos.
Luiza4
a mers acum.lam gasit!
o alta problema: de ce imi zice ca am 0 euro,cand eu am mai mult.adica,de ce nu vede ca am bani...
don_dannielo
Aia sunt banii din balanta Paypal, nu de pe card.
Luiza4
ah,deci ei nu vad de fapt cati bani am eu pe card?
si de exemplu cand voi face cumparaturi,doresc momentan de pe ebay,ce se va intampla?adica,voi putea eu pune suma exacta sau putin mai mult?

(ma scuzati daca intrebarile sunt puerile dar sunt mai la inceput si trebuie sa invat si eu de la cineva smile.gif )
mav1983
Am si eu o intrebare deoarece am o mare nelamurire cu o plata prin Paypal, poate s-a mai spus dar sunt totusi 121 de pagini asa ca va rog sa nu va suparati prea tare pe mine daca repet ceva ce este deja scris.
ok sa trecem la problema:
am facut o plata in GBP acum vreo 7 -8 zile...dar tipu a uitat sa treaca ceva in INVOICE si a zis ca imi returneaza banii si sa platesc din nou...ok zis si facut in contul de pay pal imi apare in dreptul lui REFUND si suma de 15 GBM dar totusi in Balance este pe 0.Am avut initial balanta in USD si in EUR si apoi m-am gandit ca banii fiind in lire (GBP) eu neavand balanta in aceasta moneda asta este cauza...dar se pare ca nu.
banii nu sunt in pay pal returnati...nici pe card nicaieri..
ce pot sa fac? sau mai trebuie sa fac eu ceva si nu am facut?
astept un raspuns de la voi daca se poate...poate fi o nimica toata dar sunt utilizator nou pe Pay pal si poate imi scapa ceva
Multumesc frumos.
rickysyv
Daca ai platit cu cardul banii iti vor fi returnati pe card si nu in balanta Paypal. Poate sa dureze pana la 30 de zile pana ii vezi efectiv pe card dar o sa ajunga negresit. Daca vrei sa efectuezi plata din nou momentan trebuie sa platesti cu alti bani de pe card.
mav1983
Ok, am sa astept..
Multumesc frumos pentru raspuns.
don_dannielo
La mine a durat 3 zile pana sa ajunga pe card.
PaoloGilberto
Va rog mult sa ma ajutati cu cateva info. daca nu am postat in locul indicat va rog sa ma directionati...

Vreau sa cumpar ceva de pe ebay din SUA - pret 2000 $
Am facut cont paypal, am confirmat cu un card Visa - Reiffeissen, imi apare status: verified. Am transferat 1 $ unui priten asa pentru verificare, a mers.
Am incercat sa fac plata pe ebay si imi da eroare pe ebay, apoi am incercat sa platesc direct din paypal pentru acel produs ebay:
- imi spune sa adaug bani si sa platesc din paypal balance.
...insa in paypal la add funds imi spune ca e nu disponibila optiunea aceasta , iar mai jos - ca daca vreau sa fac o plata mi se vor lua de pe card banii respectivi si vor fi virati in contul vanzatorului.

bani am suficienti pe card, de la banca mi s-a spus ca poate fi folosit pentru plati online.

va rog mult sa ma ajutati.
imi scapa ceva detalii legat de cum ar trebui procedat pentru plata cu paypal?

merci mult anticipat.

Paul
ionutz72
CITAT (Luiza4 @ 27th July 2009, 19:34) *
ah,deci ei nu vad de fapt cati bani am eu pe card?
si de exemplu cand voi face cumparaturi,doresc momentan de pe ebay,ce se va intampla?adica,voi putea eu pune suma exacta sau putin mai mult?

(ma scuzati daca intrebarile sunt puerile dar sunt mai la inceput si trebuie sa invat si eu de la cineva smile.gif )

Mai "plastic" vorbind,ebay este un PIOS care face tranzactia direct, dintre cardul tau si vanzator.Deci ebay iti ia bani din contul de card si ii da lui ala.Astea fara nici un comision. Sper ca am fost destul de clar:)
don_dannielo
QUOTE (PaoloGilberto @ 28th July 2009, 14:45) *
Va rog mult sa ma ajutati cu cateva info. daca nu am postat in locul indicat va rog sa ma directionati...

Vreau sa cumpar ceva de pe ebay din SUA - pret 2000 $
Am facut cont paypal, am confirmat cu un card Visa - Reiffeissen, imi apare status: verified. Am transferat 1 $ unui priten asa pentru verificare, a mers.
Am incercat sa fac plata pe ebay si imi da eroare pe ebay, apoi am incercat sa platesc direct din paypal pentru acel produs ebay:
- imi spune sa adaug bani si sa platesc din paypal balance.
...insa in paypal la add funds imi spune ca e nu disponibila optiunea aceasta , iar mai jos - ca daca vreau sa fac o plata mi se vor lua de pe card banii respectivi si vor fi virati in contul vanzatorului.

bani am suficienti pe card, de la banca mi s-a spus ca poate fi folosit pentru plati online.

va rog mult sa ma ajutati.
imi scapa ceva detalii legat de cum ar trebui procedat pentru plata cu paypal?

merci mult anticipat.

Paul

Cred ca e vina destinatarului, are cont Personal si nu poate primi mai mult de 2 plati direct de pe card.

O solutie ar fi sa se upgradeze la Premier. O alta, sa iti trimita amicul tau banii in Paypal (din al lui), si apoi platesti mai departe din balanta. Dar o sa-ti trebuiasca cam cu ~4% mai multi (comisionul Paypal pentru primit).

Recomand prima, sau cauti alt vanzator.

Totusi mi se pare putin ciudat ca unul care vinde produse de $2000 sa foloseasca cont Personal. Daca problema e intr-adevar cum am explicat si nu ceva ce imi scapa.
toni01
vreau sa ma ajutati si pe mine.......am facut azi un cont la paypal,mi-ai verificat cardul,ok.mi-a zis ca in decurs de 24ore imi vor intra acei 1.50€in contul paypal.bine.....................vreau sa fac o plata prin e-mail si imi da raspunsul - Sorry, your payment won't go through. To make it work, you'll need to add money to your account and pay with your PayPal balance.
ce trebuie sa fac?si cum?mentionez ca am card de cumparaturi de la raiffeisen,deci sa alimentez cardul nu am cum.......am tot incercat sa butonez,dar nu reusesc nimic.ce trebuie sa fac? am incercat sa gasesc un rasp pe forum,dar totusi sunt 130pagini....scuze de deranj si multumesc pt intelegere si ajutor!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.