mariusYk
2nd June 2009, 00:26
am si eu o problema:|
mi-am facut card azi la raiffeisen special pt a cumpara dp ebay.
am ajuns acasa , mi-am activat cardu` , am adaugat cardu la contu de paypal l-am confirmat cu alea 4 cifre si am cumparat 2 chestii dp ebay. cand am vrut sa le platesc am primit eroarea :"You have exceeded your per transaction limit. To lift limit, click view limit, in your Account Overview page."
am cumparat doar de 150 de euro aproximativ deci nu vad ce am depasit... si eu in 3 zile tre sa ii platesc lu ala de pe ebay... le-am dat mail la paypal dar nu au raspuns inca... nu cred k are rost sa-mi upgradez contul la premier pt ca nici nu stiu ce imi aduce bne in plus si eu doar cumpar nu vand... dar nu cred k de la asta e problema , pt ca eu trebuia sa platesc doar 150 euro , nicidecum peste 500.
am mai citit si eu pe net si am vazut ca multi se confrunta cu eroarea asta si cei de la paypal le-au raspuns ca sistemele lor au descoperit un risc de frauda la persoana la care vrei sa trimiti banii. foarte ciudat. eu am cumparat doua produse de la acelasi vanzator care are 100% si vinde din 2002. ce ar putea fi fraudulos? sa fie oare de la faptul ca inca nu s-a activat complet paypalu`? adica imi apare verified. dar cand ma uit pe net la extras imi arata tranzactia de la paypal de 1.50 euro in curs. daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri. ms
don_dannielo
2nd June 2009, 08:31
Eroarea mi se pare destul de clara. E vorba de tine, nu de cealalta persoana.
Nu scrie acolo ce sa faci sa ridici limita?
mariusYk
2nd June 2009, 12:49
am ridicat limita. :| la premier. uite ce raspuns am primit de la ei :"
We have reviewed your PayPal account and can confirm that the transaction
you are referring to has been stopped by our internal security system.
We employ complex statistical models to identify patterns of behaviour.
This is similar to the way banks and credit card companies identify
patterns of behaviour that are out of the ordinary when approving
individual transactions. When our system does not allow a certain funding
source for a transaction, it means that there may be a higher-than-normal
level of risk associated with the transaction. This may include but is not
limited to a transaction being challenged to be unauthorised. Please be
assured that this is a standard procedure for all transactions going
through PayPal and it's carried out in accordance with our User Agreement.
We regret any inconvenience this may have caused and would like to ask you
to initiate the payment at a later date or use another funding source.
"
chiar nu inteleg... ce au descoperit ei in neregula... ce pot sa fac?
mariusYk
2nd June 2009, 13:40
am incercat acum sa cumpar ceva de 40 de euro. de la alt vanzator si mi-a acceptat paypalu plata... chiar nu mai inteleg...
scz pt dublu post.
camerevideo
2nd June 2009, 13:43
CITAT (mariusYk @ 2nd June 2009, 13:40)

am incercat acum sa cumpar ceva de 40 de euro. de la alt vanzator si mi-a acceptat paypalu plata... chiar nu mai inteleg...

scz pt dublu post.
Asa am procedat si eu. Trebuie sa faci cateva plati mai mici la inceput. Pt ei de ex 190 de euro pt o plata e mult. Eu m-am inteles cu vanzatorul si mi-a impartit suma in 2 transe de 95 euro pe care le-am putut achita.
mariusYk
2nd June 2009, 14:01
CITAT (camerevideo @ 2nd June 2009, 14:43)

Asa am procedat si eu. Trebuie sa faci cateva plati mai mici la inceput. Pt ei de ex 190 de euro pt o plata e mult. Eu m-am inteles cu vanzatorul si mi-a impartit suma in 2 transe de 95 euro pe care le-am putut achita.
mersi pt sfat. o sa iau legatura cu vanzatorul si o sa vad daca e de acord.
lp4ever1992
2nd June 2009, 14:54
salut am nevoie sa stiu daca se pot primii dolari prin pay pal intr-un card visa facut in lei
se poate asa ceva ?
va rog sa ma ajutati biggrin.gif
'
cand voi vrea sa scot banni ii voi scoate in functie de cursul valutar in ziua respectiva , banuiesc nu?
mariusYk
2nd June 2009, 17:20
CITAT (lp4ever1992 @ 2nd June 2009, 15:54)

salut am nevoie sa stiu daca se pot primii dolari prin pay pal intr-un card visa facut in lei
se poate asa ceva ?
va rog sa ma ajutati biggrin.gif
'
cand voi vrea sa scot banni ii voi scoate in functie de cursul valutar in ziua respectiva , banuiesc nu?
din ce am citit pe acest topic , conversia se face automat . tu vei primi banii in paypal iar cand vrei sa-i scoti pe card se face conversia din usd in lei automat la cursul paypal , sau la cursul bancii tale dupa cum preferi , in functie de ce fel de cont de paypal ai (personal/premier/bussines)
lp4ever1992
3rd June 2009, 11:33
mariusYk iti multumesc mult am ramas fara o grija
rickysyv
4th June 2009, 09:49
CITAT (dON @ 31st May 2009, 13:13)

Sal,
1. Unde gasesc cursul la care se schimba valuta in paypal, adica sa zicem ca este curent in Eur si primesc USD? Ar trebui sa existe o paritate undeva sa pot sti cat ajunge in final banuiesc.
Implicit cand ti-ai facut contul ai doar balanta in EUR. Te sfatuiesc sa-ti deschizi si o balanta in USD (in acelasi cont) daca primesti USD, altfel vor fi convertiti automat in EUR la cursul stabilit de paypal fara sa te intrebe nimeni nimic. Exista o optiune la Profile care te intreaba ce vrei sa faci cu banii pe care ii primesti in alte valute decat cele pentru care ai balante deschise in cont. Implicit aceasta optiune este setata pe "efectuarea conversiei in valuta principala a contului".
senve
4th June 2009, 18:44
CITAT (kgyula @ 31st May 2009, 12:38)

salut,
in ianuarie am primit o donatie prin paypal in valoare de 280 euro...
in mai cel care a facut donatia s-a trezic ca plata nu a fost autorizata (ulterior mi-am dat seama ca probabil a fost vb despre un cont paypal furat sau un card furat - desi paypal nu mi-a comunicat nici o informatie in acest sens)
dupa o investigatie paypal de vreo 2 sapt m-am trezit cu un chargeback de 280 euro + comisionul platit de mine la incasare + comisionul la retrimitere
momentan am -288 euro in cont
intrebarea ar fi?
ce-mi pot face cei de la paypal daca nu le dau banii inapoi ? (deci cam la ce consecinte sa ma astept)
pai ce bani sa le dai tu inapoi, daca nu e vina ta?
unde este lista cu cardurile care functioneaza cel mai bine cu paypal, si unde e lista cu cardurile care functioneaza doar cu probleme cu paypal?
don_dannielo
5th June 2009, 17:04
CITAT (senve @ 4th June 2009, 19:44)

unde este lista cu cardurile care functioneaza cel mai bine cu paypal, si unde e lista cu cardurile care functioneaza doar cu probleme cu paypal?
Daca un card merge folosit pe internet, merge si cu Paypal. Aceasta informatie (ce carduri merg pe net) o gasesti in mod normal pe site-urile bancilor.
O exceptie care trebuie mentionata este Banca Transilvania, unde trebuie sa te duci sa completezi o cerere separata ca sa-ti permita tranzactiile fara cvv (cum sunt cele prin paypal)
moldyq
8th June 2009, 16:19
intrebare: daca cineva iti trimite niste bani in contul paypal, dar in acel cont nu se afla un card, paypal primeste banii ? si apoi sa ii dau sa cumpar ceva (toate acestea fara sa bag card in cont)
rickysyv
8th June 2009, 17:57
CITAT (moldyq @ 8th June 2009, 17:19)

intrebare: daca cineva iti trimite niste bani in contul paypal, dar in acel cont nu se afla un card, paypal primeste banii ? si apoi sa ii dau sa cumpar ceva (toate acestea fara sa bag card in cont)
De primit ii primesti dar sunt mari sanse sa-ti fie limitat contul si banii sa ramana blocati pana verifici un card.
moldyq
8th June 2009, 19:57
CITAT (rickysyv @ 8th June 2009, 17:57)

De primit ii primesti dar sunt mari sanse sa-ti fie limitat contul si banii sa ramana blocati pana verifici un card.
mersi, apreciez
danielmpaduraru
17th June 2009, 09:58
Salut. Am si eu un cont Paypal.
Am introdus toate cele necesare: acte, contul bancar (ING), mi s-au luat bani de pe el ptr verificare, tipul meu de cont de acum este Premier, statusul este Verified - dar nu pot sa apelez la My account/Add funds. Aici imi scrie "Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account."
Ce sa fac? cum pot sa imi creditez contul?
Multumesc anticipat ptr indicatii.
Mentionez ca acum am 1,5 euro in cont ramasi de la verificare.
al3xutzo
17th June 2009, 14:13
@ danielmpaduraru :
Nu trebuie sa iti "creditezi contul" . Pur si simplu , cand faci o plata prin PayPal , banii iti vor fi luati de pe card .
Si intrebarea mea pentru forumisti este :
In vederea inlaturarii limitei de 1000 euro (primiti) , am uploadat scan-uri la factura c.e. si buletin .
Nu ar trebui sa-mi arate ceva la "Resolution Center cases" ? (imi zice doar - You don't have any open cases -)
De unde stiu daca au ajuns la ei scan-urile ?
rickysyv
17th June 2009, 14:30
Nu-ti vor lua in considerare ce ai uploadat decat in momentul cand chiar ai depasit cei 1000 de eur primiti.
al3xutzo
18th June 2009, 17:12
CITAT (rickysyv @ 17th June 2009, 15:30)

Nu-ti vor lua in considerare ce ai uploadat decat in momentul cand chiar ai depasit cei 1000 de eur primiti.
am depasit acea limita deja
dupa ce ma loghez ma intampina cu mesajul "Please visit the Resolution Centre"
am uploadat ce trebuia , da nu observ nimic pe pagina respectiva care sa-mi zica daca au ajuns la ei (un "pending" ceva ... nimic)
Click pentru a vizualiza atașamentul
ddamq
18th June 2009, 21:25
Salutare
Vreau sa imi verific cardul la Paypal. Am introdus numele, numarul cardului, data expirarii si Security code CORECT.
Cand dau Save and Continue imi da urmatorul mesaj:
"We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."
Evident, cardul este ING, VIsa Electron, RON.
Ce am gresit?
rickysyv
19th June 2009, 00:29
Nu ai pus bani pe card.
ddamq
19th June 2009, 12:08
Nu inteleg, de ce ar fi trebuit sa pun bani pe card si cati?
rickysyv
19th June 2009, 13:31
Nu au cum sa-ti verifice cardul daca nu sunt bani pe el. Pune 10 lei, ar trebui sa fie de ajuns. Stai linistit ca nu ti-i ia de tot.
ddamq
19th June 2009, 15:47
Inteleg. Eu credeam ca ia doar din contul de Paypal, nu si de pe card. Acum e logic. Trebuia sa ma gandesc.
Multam baieti.
danivalcea
28th June 2009, 02:02
Care ma poate ajuta?va rog mult.....Am facut de curind un cont paypal.premier..visa la bcr..l-am verificat,,totul ok..am trimis si upload foto...,py pal....mia confirmat..totul bine pana acum,,,dar,,,,,ca sa incasesc bani de pe un survey,,,,care plateste prin paypal......????Cand dau la reedem,,imi aleg amount method (Payment Via PayPal - Expedited Online Service Charge Applies
Payments are Delivered Electronically within 5 Business days.)Eu aleg pay pall,,,,,iar de aici,ma arunca pe situl pay pall,(Build Your Online Business With PayPal).....Acum nu stiu ce trebuie sa mai fac? Stiti cumva ce trebuie sa mai fac pentru a incasa plati via paypal.....ms celor ce vor raspunde......
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.