TetaNos
8th June 2007, 10:20
o intrebare........ orice site care accepta PP este si 'safe' adik un site in care se poate face plata prin PP poate da si teapa???? sau ei isi selecteaza si supun agentii comerciali la mai multe verificari ??
Lexutza
8th June 2007, 10:28
PayPal isi verifica site-urile partenere, cu toate astea si ei sunt supusi greselii. Oricum contul PayPal iti poate fi folosit si de catre alti useri din PP. Nimic nu este sigur in lumea asta
, ca si card-ul sau mai stiu eu ce.
Berti
8th June 2007, 10:33
QUOTE(irmaria @ Jun 7 2007, 09:17) [snapback]2935056[/snapback]
eu le-am trimis copie dupa extrasul de cont pe fax si l-au introdus ei probabil.
Multumesc pentru sfat, am cerut si eu un numar de fax de la ei si astazi am trimis extrasu'!
Poate intr-o luna ma rezolva si pe mine
negotzel00
8th June 2007, 11:06
imi spune si mie cineva numarul de fax ca sa trimit extrasul de cont?
Berti
8th June 2007, 12:16
001 402 537 5745
negotzel00
9th June 2007, 11:25
mersi se pare ca mi-au blocat cardul, si mi-au dat toate datele despre procedura. doar ca sa trimit 5 pagini in US ma costa 20 RON. sa vad daca nu cunosc pe cineva cu fax...
neostar
10th June 2007, 18:36
hmm.... am facut 2 plati cu cardul asociat contului paypal in valoare totala de 63 usd dupa care paypal i-mi refuza cardul in sistemul lor desi e valabil si fac cumparatui pe net cu el la alti procesatori de carduri; dupa ce am trecut prin furcile caudine ale procedurii de help paypal am primit prin mail un raspuns tampit( sa folosesc alte surse de finantare intrucat cardul respectiv(mastercard de la reiffeisen)) nu mai poate fi folosit ca si sursa de finantare a contului de paypal; ma gandesc sa-mi inscriu si al doilea card(visa electron de la ING) la ei; a mai patit careva asta cu ei? cat a-ti putut plati cu fiecare card? eu as avea de platit cumparaturi cam de 250-300usd pe luna prin paypal; e foarte deranjanta treaba.
turtle
13th June 2007, 10:33
QUOTE(irmaria @ Jun 6 2007, 15:51) [snapback]2932236[/snapback]
In sfarsit dupa o lunga asteptare... mi-au scos si limitarea de pe cont si l-au si validat.
Am încercat, după mai multe zile de la prima încercare eșuată, să introduc a doua oară codul de pe extrasul de cont. Mă gândeam că abia la a treia încercare nereușită îmi vor invalida cardul. Wrong, l-au invalidat deja după a doua și am fost direcționat aici, adică spre un formular pe baza căruia poți tipări un cover sheet cu cod de bare pentru fax.
Am trimis și eu pe fax "docomentele" acum două zile dar la mine văd că s-a rezolvat mult mai operativ (două zile față de mai multe săptămâni cum văd că au pățit alții pe forum). Azi am primit mail de la ei:
Thank you for your faxed information. Your credit card has now completed
the Expanded Use Enrollment Process. Please feel free to use your credit
card to send payments through the PayPal system. Thank you for using
PayPal.
If you have any further questions, please reply to this email.
Sincerely,
Alyxx
PayPal Account Review Department
PayPal, an eBay Company
Probabil m-au procesat atât de rapid pentru că am folosit ca primă pagină acel cover sheet cu cod de bare.
A, se pare că nu au obiectat la faptul că pe extrasul de cont primit de la BCR nu apare nicăieri adresa mea, așa cum cereau ei. Oricum, ca să-mi măresc șansele, le-am mai trimis preventiv și o copie după o factură recentă de la Electrica deși nu era pe lista de aici.
În final tot nu știu de ce nu mi-au acceptat codul de 4 cifre de pe extrasul de cont, dar important e că acum apar și eu ca "Romanian - Verified".
djduck
16th June 2007, 15:15
Are cineva idee ce trebuie sa le mai trimit bezmeticilor astora?
Le-am trimis prin fax formularul cu cod de bara, copie dupa permis de conducere si card de identitate si copia paginii cu codul "expuse" din extrasul de cont.
Dupa vreo doua zile imi trimit mail cum ca le-au primit, dar mai au nevoie de extras, in care sa fie trecuta adresa...ori la BCR nu-mi amintesc sa apara adresa pe paginile extrasului...
"We have received your faxed information requesting that your credit card
be activated for use. However, we are not able to complete this process,
as we still need a copy of your credit card statement. Please make
certain that your credit card statement includes your street address.
Please fax this to 1-402-537-5750 (Note: This is a U.S. fax number) and
include your email address. Thank you for your cooperation.
Please let me know if you need further assistance."
Anyway...ce tara are prefixul 003? Am sunat la helpline-ul lor...si cred ca era undeva pe-aproape pozitionat...bulgaria/albania...pt ca nu prea intelegeau engleza si pareau a fi pe acelasi fus orar cu noi...
fitcros
16th June 2007, 15:51
am cont la PP deschis in italia... dar nu l-am folosit inca, sper sa functioneze mai bine decat daca te detecteaza ca esti roman din romania
APOLLYON
16th June 2007, 18:46
QUOTE(fitcros @ Jun 16 2007, 16:51) [snapback]2975464[/snapback]
am cont la PP deschis in italia... dar nu l-am folosit inca, sper sa functioneze mai bine decat daca te detecteaza ca esti roman din romania

La mine a mers, si ma conectez si dupa niste proxy, dar dupa ce am corespondat (certat o luna de zile) cu cei de la paypal support am reusit sa activez un card, insa eu nu vreau sa cumpar cu paypal vreau sa fiu platit in paypal, deci pana nu dau "fulll features", ca sa zic asa, si romanilor paypal e neinteresant.
xArcade
18th June 2007, 11:26
Am si eu o mica problema, poate ma lamureste cineva.
Am vrut sa cumpar ceva de pe net, si oamenii ma trimiteau la paypal.com - bun pana aici e ok. Intai mi-am facut cont la ei pe site, si cand sa platesc mi-a aparut o eroare cum ca ar fi o problema cu cardul....si o sa ma anunte ei prin e-mail cand o sa o rezolve...si nimic. De atunci m-am lasat pagubas - am un card VISA clasic de la BRD - ma gandeam ca poate e de vina cardul dar de pe Google Checkout am putut cumpara, dar in fine.... mai am un prieten care are un Visa Electron la Transilvania...si tot asa are niste probleme.
Stie cineva din ce cauza nu ma lasa sa efectuez plata ? E o problema la ei....am eu nevoie de alt card.... ma gandeam sa incerc si cu Visa Electron de la BCR sau cu un Mastercard de la BancPost....dar nu stiu.
Lamuriti-ma si pe mine.
don_dannielo
18th June 2007, 11:38
La mine a mers cu Mastercard de la Raiffeisen si Visa Electron de la ING.
La altii a mers cu Taifun de la Bancpost si Mastercard Mondo de la Transilvania.
Visa de la BRD nu mai merge de anul trecut pe net, ma mir ca ai reusit la google checkout.
De BCR nu stiu nimic, dar nu-i cred mai breji. Amandoua sunt niste mamuti greoi.
xArcade
18th June 2007, 11:45
QUOTE(don_dannielo @ Jun 18 2007, 12:38) [snapback]2982168[/snapback]
La mine a mers cu Mastercard de la Raiffeisen si Visa Electron de la ING.
La altii a mers cu Taifun de la Bancpost si Mastercard Mondo de la Transilvania.
Visa de la BRD nu mai merge de anul trecut pe net, ma mir ca ai reusit la google checkout.
De BCR nu stiu nimic, dar nu-i cred mai breji. Amandoua sunt niste mamuti greoi.
Aha...cred ca o sa merg cu Taifun de la BP, da acuma tre sa citesc rahaturile astea de pe aici cu faxuri si extended numbers etc
wizake
18th June 2007, 20:22
mie mi-a mers din prima verificarea contului cu nr EXPUSE (Am Mastercard Mondo de la BT).. dar cand am vrut sa fac o plata, am vazut ca mi-au limitat contul. Mi-au cerut sa le trimit un fax cu o factura in care sa figureze si adresa. Am trimis faxul la ora 11 (cover page-ul si factura) si la ora 14 mi-au trimis mail ca totul e ok si contul mi-a fost deblocat. S-au miscat repede...
metalik
19th June 2007, 15:53
ce se intampla de ma trezesc cu treaba urmatoare in fata? 
daca are cineva mai multa experienta, dati-mi o manuta de ajutor 
"This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link."
mesaju il da PayPal cand incerc sa trimit un 90 USD catre un user inregstrat pe eBay; suma am trecut-o ca pentru "Goods", ca n-am ajuns sa platesc la timp pentru licitatia castigata si-am primit si-un "strike" pentru neplata
. asta multumita si vitezei de prelucrare a fax-urilor prin birourile Paypal. Cardul este Visa Electron de la ING si din cate mi-au spus de la banca poate fi folosit pentru plati on-line. Acuma, n-am idee (si nici experienta), ar trebui sa am un POS din ala la indemana? .. sau sa ma duc la banca sa-l trec prin aparatu lor si sa traga din cont 90 USD? .. dar ar trebui sa am o factura ceva in cazu asta ... stau si tot pun in ecuatie variantele. Astept un raspuns. Multam fain.
don_dannielo
19th June 2007, 16:00
Pai ai suficienti bani pe card? Echivalentul in lei a 90 dolari, la cursul ING.
metalik
19th June 2007, 16:07
sincer nu stiu ce suma e ramasa pe card, dar dupa mesaju asta plec la un ATM sa iau un sold. insa nestiind care e procedura m-am avantat. m-am asteptat sa primesc vreun fel de "bill" in baza careia sa merg la banca. pana la urma nu trebuie cumva sa confirm plata, sa am vreo chitanta, sa dau cu codu PIN prin vreun POS? ..
don_dannielo
19th June 2007, 16:12
Nu ai treaba cu nici un bill, pin sau pos.
Paypal incearca sa-ti ia 90 dolari din contul ING, iar daca nu ai suma ING ii da refuse. De aici cel mai probabil eroarea.
Jaguar Paw
19th June 2007, 16:33
mi-am facut cont de e-banking si am gasit pe extrasul de cont nr cerut de paypal
am introdus cele 4 cifre si din "Unverified" am devenit "Verified"
am facut deja 2 tranzactii prin paypal in afara tarii, apar pe extrasul de cont, totul a mers perfect pana acum !
stcoval
19th June 2007, 16:37
Am un card bcr visa electron. Am creat un cont paypal. Am introdus numarul cardului. Si imi mai cere "expanded use number". Pe data de 15.06.2007 am creat contul paypal, iar pe data de 18.06.2007 (dupa 3 zile), am fost la banca bcr ca sa scot un extras de cont, iar in extrasul respectiv nu era trecuta nici o tranzactie. Trebuie sa astept cateva zile si sa merg din nou la banca ca sa cer alt extras de cont pt a putea vedea tranzactia, sau pot introduce " expanded use number" de pe card, sau de pe foaia de extrasul de cont din data de 18.062007? Paypal trage automat 1,5 euro de pe card, din momentul in care imi accepta numarul de card? numai dupa cateva zile se poate introduce "expanded use number"?
stcoval
19th June 2007, 16:38
care este expanded use number cerut de paypal? ajutor!
irmaria
19th June 2007, 17:22
QUOTE(stcoval @ Jun 19 2007, 17:38) [snapback]2988162[/snapback]
care este expanded use number cerut de paypal? ajutor!
E un numar format din 4 cifre care se afla inaintea cuvantului PAYPAL pe care il ai scris pe extrasul de cont pentru tranzactia de $1.5
Daca nu ai numarul acela pe extrasul de cont mai asteapta 2 zile si du-te iar la banca.
mecca
21st June 2007, 00:57
Am patit si eu cu cardul. Am card la BCR si am bagat Expanded Use Number-ul corect si au blocat folosirea cardului.
1. Nu e vina BCR-ului. Banca si-a facut treaba. PayPal a cerut banii, banca ia dat. Asta era menirea ei. Probabil e vorba de bancile corespondente din afara ale celor din tara
2. Nu ma deplasez sa le trimit fax. Nu e vina mea ca nu mi-au acceptat numarul. Daca eu l-am introdus bine... ei sa il accepte si sa ma lase in pace.
Se poate plati in lume si fara PayPal. Am cumparat si cash si cu contul bancar ( vb de ebay ) si cu cardul ( vb de site-uri ). Traiesc si fara ei.
ionut_xx
21st June 2007, 12:47
Pana la urma poti retrage bani prin Pay-Pal?
Daca cineva imi trimite bani in contul Pay-Pal, pot sa-i retrag pe card sau in contul bancar?
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.