ciuly
15th March 2009, 15:18
daca expeditorul e din EU, atunci nu platesti taxe vamale. daca produsul e din nu stiu ce cateogrii, iarsi nu platesti taxe vamale (de ex electronice, desi nu sunt sigur ca toate electronicele intra aici). ce luptin din sua si eu.
aveam un mail amu cativa ani de la astia cu vama unde explica totu da' nu-l mai gasesc.
ionutz72
15th March 2009, 17:17
Din UE iti vine pachetul pur si simplu acasa.Din afara UE iti vine la vama de pe raza unde aparti,ti-l desface in fata si...cum iti e norocul.
Teoretic daca e marcat cu "gift" (cadou) nu platesti vama...doar teoretic
south
17th March 2009, 16:48
Va salut!
Astazi am reusit sa inscriu un card CEC Visa si urmeaza sa primesc respectivul cod. Stiu ca s-a mai discutat, dar numarul poate sa fie inscris pe extrasul de cont sau trebuie sa merg la una dintre sucursale? Problema e ca oamenii de la CEC lucreaza cam incet. Cel putin asa mi s-a parut.
pointiv
18th March 2009, 15:28
salutare. Imi poate spune si mie careva daca e vreo taxa lunara care se plateste la Paypal? sau orice alt tip de taxa? Ca sa stiu daca imi fac cont, pt ca n-am chef sa ma trezesc cu comisioane cum au cei de la banci pt carduri. Asa ca mai intai incerc sa aflu mai multe.
Multzam anticipat
dorio
18th March 2009, 15:29
QUOTE (pointiv @ Mar 18 2009, 15:28)

salutare. Imi poate spune si mie careva daca e vreo taxa lunara care se plateste la Paypal? sau orice alt tip de taxa? Ca sa stiu daca imi fac cont, pt ca n-am chef sa ma trezesc cu comisioane cum au cei de la banci pt carduri. Asa ca mai intai incerc sa aflu mai multe.
Multzam anticipat
In mod normal ar trebui sa fie gratis activarea de cont ... probabil sunt de platit comisioanele, acolo e alta mancare de peste
pointiv
18th March 2009, 15:33
bine, bine, mai exact, stii la cat se ridica comisioanele pt Paypal? Oricum, daca e vorba ca am comisione de platit, deja nu mi se mai pare nici o sfaraiala...........comisioane, comisioane,comisioane..........incep sa fiu alergic la el ele din cauza bancilor
totusi, cam cat sunt comisioanele??
don_dannielo
18th March 2009, 16:27
freetools
23rd March 2009, 18:16
merge sa inscri pe paypal un card de la bancpost maestro de salarii? si apoi sa cumperi de pe internet in euro?
paypal face converisia lei euro direct? cat este comisionul? la ce curs calculeaza?
nu este cardul meu si nu vreau sa am vreo surpriza. e a unui prieten.
raskala
25th March 2009, 19:36
Salut,
vreau sa trimit 1000 de euro prin paypal unui tip din Franta, dupa care el imi va trimite un pachet. Imi explica si mie cineva cum ma protejeaza paypal de vreo eventuala teapa, tinand cont ca ii trimit banii si el imi pune pachetul dupa 2 aptamani dupa ce primeste banii? Nu am reusit sa ma lamuresc nici din "help" nici cand le-am trimis mail cu aceasta intrebare.
Multumesc.
ionutz72
25th March 2009, 19:41
QUOTE (raskala @ Mar 25 2009, 19:36)

Salut,
vreau sa trimit 1000 de euro prin paypal unui tip din Franta, dupa care el imi va trimite un pachet. Imi explica si mie cineva cum ma protejeaza paypal de vreo eventuala teapa, tinand cont ca ii trimit banii si el imi pune pachetul dupa 2 aptamani dupa ce primeste banii? Nu am reusit sa ma lamuresc nici din "help" nici cand le-am trimis mail cu aceasta intrebare.
Multumesc.
Din cate stiu paypal protejeaza tranzactii prin ebay.Vezi aici ceva detalii.
al3xutzo
18th April 2009, 18:07
salut
am incercta sa caut informatia necesara printre cele scrise de voi pana acum , insa e o munca prea grea ...
Am un cont PayPal si un card atasat ING VISA .
Ma intereseaza retragerea pe card.
Pot retrage pe card fara sa trimit la ei "copie buletin , facturi (n-am nici o factura pe numele meu) "
Din cate am inteles (nu sunt sigur) , pot retrage fara sa trimit "copie buletin si facturile" la ei , dar in limita a 500 $ . Este adevarat ?
Multumesc pentru un eventual raspuns
goodwork210
19th April 2009, 09:40
Salut,
Am un card ING VISA ELECTRON folosit mai mult pentru plati prin paypal ! ieri am primit un mesaj de la ING:
===========
Incepand cu data de 20 mai 2009 dobanda standard pentru ING Card Cont’ROL, contul curent cu card atasat, va fi de 9% pe an*. Dobanda este valabila din prima zi si se aplica de la primul leu existent in cont.
Vestea mare este ca de la 1 mai pana la 30 iunie primiti o dobanda de 14% pe an la sumele nou aduse in cont in aceasta perioada.
===========
nu stiu daca am inteles corect : ING iti ia 9%/an din suma totala care a trecut prin acest cont incepand cu 1 mai !?
Nu stiti alte carduri fara dobanda folosite tot pentru paypal ?
referitor la ce s0a intrabat mai sus ! cu verificarea de la paypal cu acte: se poate folosi contul in continuare chiar si daca nu le-ai trimis copiile necesare doar atat ca nu apari ca fiind client verificat !
Multumesc pentru raspunsuri
cred ca am inteles gresit mesajul : ideea este ca PRIMESC aia 9% iar in perioada 1mai - 30iunie imi da chiar 14% in plus pentru cat am pe card !!
)
piatra_elfa
19th April 2009, 09:45
nu stiu daca s-a mai discutat, dar stie cineva la ce suma iti blocheaza PAYPAL contul, daca nu le trimiti actele necesare?
al3xutzo
19th April 2009, 11:10
QUOTE (goodwork210 @ Apr 19 2009, 09:40)

Salut,
Am un card ING VISA ELECTRON folosit mai mult pentru plati prin paypal ! ieri am primit un mesaj de la ING:
===========
Incepand cu data de 20 mai 2009 dobanda standard pentru ING Card Cont’ROL, contul curent cu card atasat, va fi de 9% pe an*. Dobanda este valabila din prima zi si se aplica de la primul leu existent in cont.
Vestea mare este ca de la 1 mai pana la 30 iunie primiti o dobanda de 14% pe an la sumele nou aduse in cont in aceasta perioada.
===========
nu stiu daca am inteles corect : ING iti ia 9%/an din suma totala care a trecut prin acest cont incepand cu 1 mai !?
Nu stiti alte carduri fara dobanda folosite tot pentru paypal ?
referitor la ce s0a intrabat mai sus ! cu verificarea de la paypal cu acte: se poate folosi contul in continuare chiar si daca nu le-ai trimis copiile necesare doar atat ca nu apari ca fiind client verificat !
Multumesc pentru raspunsuri
cred ca am inteles gresit mesajul : ideea este ca PRIMESC aia 9% iar in perioada 1mai - 30iunie imi da chiar 14% in plus pentru cat am pe card !!

)
L-ai mai citit odata si l-ai inteles
Acum , legat de intrebarea mea , ma intereseaza "retragerea din contul paypal pe card" (in conditiile amintite mai sus) , adica :
1)ce suma pot sa retrag pe card ( fara sa le trimit copie buletin , facturi utilitati si extras cont)
2)alte limite in cazul in care nu trimit copiile actelor respective (cum ar fi "suma maxima/luna(an)" , "nr maxim tranzactii/an" ...)
goodwork210
19th April 2009, 13:02
QUOTE (al3xutzo @ Apr 19 2009, 12:10)

L-ai mai citit odata si l-ai inteles
Acum , legat de intrebarea mea , ma intereseaza "retragerea din contul paypal pe card" (in conditiile amintite mai sus) , adica :
1)ce suma pot sa retrag pe card ( fara sa le trimit copie buletin , facturi utilitati si extras cont)
2)alte limite in cazul in care nu trimit copiile actelor respective (cum ar fi "suma maxima/luna(an)" , "nr maxim tranzactii/an" ...)
eu am scos 500$ si cred ca zicea ca mai am inca 125EUR pana ating limita max pe zi ! fara sa trimit actele de mai sus desi mi le-a cerut de vreo 2-3 luni
c0y0te
28th April 2009, 17:06
Salut!
Am o problema, la care nu gasesc raspuns nicaieri. Un prieten ar trebui sa-mi trimite din Slovacia o suma nu prea mare in euro pe care eu s-o primesc in RON. Ne-am gandit sa folosim Paypal pentru ca Western Union e prea scumpa. Are cineva experienta cam cat ar costa transferul pe card de pe contul Paypal? Informatiile de pe site-ul Pp nu sunt clare.
don_dannielo
28th April 2009, 17:14
Primit bani: comisionul pp e putin sub 4% din suma primita
Retras pe card: 2 euro.
c0y0te
28th April 2009, 17:27
QUOTE (don_dannielo @ Apr 28 2009, 18:14)

Primit bani: comisionul pp e putin sub 4% din suma primita
Retras pe card: 2 euro.
Mersi mult. Asa e super clar.
catapam
28th April 2009, 22:38
QUOTE (al3xutzo @ Apr 18 2009, 18:07)

salut
am incercta sa caut informatia necesara printre cele scrise de voi pana acum , insa e o munca prea grea ...
Am un cont PayPal si un card atasat ING VISA .
Ma intereseaza retragerea pe card.
Pot retrage pe card fara sa trimit la ei "copie buletin , facturi (n-am nici o factura pe numele meu) "
Din cate am inteles (nu sunt sigur) , pot retrage fara sa trimit "copie buletin si facturile" la ei , dar in limita a 500 $ . Este adevarat ?
Multumesc pentru un eventual raspuns

Adica trebuie sa trimiti facturi la PayPal daca retragi bani de pe cardul tau?
ghrt
29th April 2009, 15:14
catapam, trebuie sa trimiti facturi de utilitati ca sa confirmi adresa declarata atunci cand transferi banii incasati prin PayPal pe card, peste o anumita valoare.
manole74
4th May 2009, 10:37
Am castigat in Germania o licitatie si am de plata cu shipping cu tot, 36,9E, insa respectivul nu are cont paypal. Mi-a trimis datele, cont IBAN, SWIFT, dar prin transfer bancar ma rupe. Ce alternative am,eu avand cont paypal si un card Raiffesen Visa Elecron atasat contului PP, unde se afla suma care acopera tranzactia?
hickery
6th May 2009, 15:02
Buna! Am si eu o intrebare. MI-am facut cont Paypal , e verificat , si in momentul cand am vrut sa fac o plata mi-a scris " You have exceeded your per transaction limit. To lift limit, click view limit, in your Account Overview page." Eu am ridicat limita si apoi am incercat sa fac din nou plata, dar din nou acelasi mesaj. Ce sa fac? Devinde frustrant...
Salut
Doresc sa imi fac un cont PayPal si am niste mici nelamuriri(sau mai bine zis caut certitudinea):
1.Am un card bcr visa electron pe care il voi folosi(din ce am citit eu aici va merge cu paypal).Banuiesc ca e bun?..(l-am mai folosit si pentru pariuri online-gamebookers)
2.o intrebare oarecum offtopic: astazi dimineata am pus bani pe card (30 ron) iar tipa de la ghiseu mi-a spus ca banii vor intra aproape imediat pe card...sa cred asta?Este vreo problema daca incerc sa imi fac acum contul pe paypal (la vreo 3 ore de la depunerea banilor pe card) in sensul ca este vreo problema daca incerc sa atasez cardul si nu sunt banii disponibili?
3.Ce cont sa aleg,personal sau premier?Contul de paypal il voi folosi in mare pentru diverse cumparaturi online +pentru a primi plati.
Multumesc anticipat!
bogdanar
8th May 2009, 12:40
1. e bun.
2. poti sa-ti faci contul si sa adaugi cardul peste o saptamana ( sa zicem ). creearea contului paypal nu este conditionata de adaugarea imediata a unui card.
3. merci pe premier.
@hickery, sigur "ai ridicat" limita? Sau doar ai facut ce-ti cereau aia sa faci. Pentru ca nu intotdeauna aproba facturile trimise pentru scoaterea limitelor.
Daca le-au acceptat, scrie la suport si o sa-ti spuna ei exact care e problema.
QUOTE (bogdanar @ May 8 2009, 13:40)

2. poti sa-ti faci contul si sa adaugi cardul peste o saptamana ( sa zicem ). creearea contului paypal nu este conditionata de adaugarea imediata a unui card.
In momentul cand iti faci contul ai optiunea(cu bifare):
"Link my credit card so I can start shopping right away (recommended)
Card number etc etc
"
Asta nu este operatiunea cu verificare cardului(luat cei 1,5 euro?)?
mersi
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.