Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

don_dannielo

Trimite-le de acum daca tii neaparat.

Alege upload.
portugalkix
Ok, merci. Sa fac poza cu telefonul sau trebuie sa fac cu scanneru?

seuleanu
Am si eu doua nelamuriri. Am cumparat oarece cu Paypal de la un magazin din state si am primit un "Order Tracking".
Am accesat adresa si de cateva zile scrie "Waiting for Supplier".
1. Dureaza de obicei mult acest waiting?
2. PP mi-a retras din cont exact suma ceruta de vanzator. Taxele de transport se platesc la ridicarea coletului?

naylilu
Am mai vizitat pana acum forumul, insa e prima data cand postez.

Citisem cateva pagini mai in urma, ca PP accepta cardul MasterCard Mondo de la BT. N-am mai folosit PP pana acum, deci prima data.

In optiunea "Link and confirm credit card", cardul meu Mondo nu este acceptat, primesc mesajul "We were unable to verify your credit card. Please check if your information is correct, or add a different card". Mentionez ca atunci cand am completat formularul de cerere card la banca, am optat pentru tranzactii nelimitate pe Internet. Am si bani in cont, deci nu cred ca asta ar fi problema.

Are cineva vreo idee de ce PP ma refuza? smile.gif

Multumesc de raspuns.
gogy
sper ca nu ma insel
insa la cardul de la BT nu trebuie sa vorbesti intai cu ei sa iti accepte si plati on-line (sa vorbesti cu banca )

eu am ING si nu am avut chiar nici o problema .... si am ceva tranzactii

enjoy
nutzuXXL
si eu tot ing am . am si optiunea homebank . recomand tuturor , e foarte folositoare + ca nu am avut nici o probl la tranzactii
don_dannielo
QUOTE (naylilu @ Mar 2 2009, 11:14) *
Am mai vizitat pana acum forumul, insa e prima data cand postez.

Citisem cateva pagini mai in urma, ca PP accepta cardul MasterCard Mondo de la BT. N-am mai folosit PP pana acum, deci prima data.

In optiunea "Link and confirm credit card", cardul meu Mondo nu este acceptat, primesc mesajul "We were unable to verify your credit card. Please check if your information is correct, or add a different card". Mentionez ca atunci cand am completat formularul de cerere card la banca, am optat pentru tranzactii nelimitate pe Internet. Am si bani in cont, deci nu cred ca asta ar fi problema.

Are cineva vreo idee de ce PP ma refuza? smile.gif

Multumesc de raspuns.

Trebuie sa completezi cererea asta ca BT sa-ti permita tranzactiile fara CVV: (cum sunt cele prin paypal)

http://forum.softpedia.com/index.php?act=A...t&id=311347

manole74
Dupa ce am citit aproape tot topicul(cam o jumatate de zi), am purces la achizitionarea unui card Visa Electron de la Raiffesen bank si aproape imediat am deschis si contul paypal, la care am atasat contul de card de la banca sus mentionata! Totul a decurs ca la carte, in prezent fiind activat si Raiffesen on-line, asa ca va multumesc pentru ca mi-ati facut viata mai usoara!
Jack90
tocmai mi-am facut un card Visa Electron si mi-am facut si cont PayPal insa nu stiu de ce dar nu imi confirma cardul.
Imi scrie: "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."
naylilu

Ce card ai? si unde l-ai facut?

Ai aceeasi problema ca si mine. Cardul meu e MasterCard Mondo de la BT. Uita-te putin mai sus, la ce a postat don_dannielo.

Am sa urmez sfatul sau smile.gif
don_dannielo
QUOTE (Jack90 @ Mar 2 2009, 18:00) *
tocmai mi-am facut un card Visa Electron si mi-am facut si cont PayPal insa nu stiu de ce dar nu imi confirma cardul.
Imi scrie: "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."

De la ce banca e?
Si ai 1.5 euro pe el, plus 1 ron?
Jack90
e un card Visa Electron de la BT si am pus 500 ron pe el
trebuie cumva sa pun si euro? nu va face automat conversia la cursul zilei?
don_dannielo
Si unde scrie ca Visa Electron de la BT merge pe internet?
Ca pe site-ul bancii nu.
ciuly
amu depinde ce fel de visa electron ii. ala eruo<26 merge.
Jack90
QUOTE (don_dannielo @ Mar 3 2009, 15:36) *
Si unde scrie ca Visa Electron de la BT merge pe internet?
Ca pe site-ul bancii nu.

pai am intrebat-o pe acea "vache avec le cabine teleferique" de la sediu
rickysyv
S-a mai discutat ca Visa Electron de la BT nu merge la Paypal pentru ca nu transmite codul CVV2 iar BT cere modificarea limitelor de plata pe Internet pentru a permite astfel de plati fara CVV2 dar din pacate acest card nu permite modificarea acestor limite. Deci concluzia este bad luck, ia-ti Visa Electron de la ING.
rickysyv
Ratatii de la Paypal au trecut iar pe retrageri in lei, tocmai acum cand e cursul USD atat de favorabil...
ionutz72
Poate s-a mai spus,si imi cer iertare daca e asa.
Am si eu o problema: am achizitionat ceva de pe ebay,am platit cu paypal,si in final mi s-a spus "out of stoc".
Nu mi s-au dat banii inapoi prin Issue Refund, ci ca tranzactie instant,si am dat accept vazandu-mi banii inapoi.
Vanzatorul,nou ca si mine pe ebay, nu a stiut de Issue Refund,iar eu nu am stiut ca daca primesc bani normal imi ia comision.Unde mai pui ca daca ii vreau pe card imi mai ia niste banuti...Am ajuns la o intelegere,sa ii dau eu acum Issue Refund( pa ca asa se returneaza toate taxele),si dupa sa dea el...Dar nu merge ca cica nu am fonduri suficiente,si cardul nu e bun pt refund sad.gif Ce e de facut? Si pt ca m-am obisnuit cu ideea ca asta e,cum pot folosi banii aia(un jur de 10 euro) din Currency Balance pt cumparaturi de pe ebay? Multumesc!
XWD
Eu eliberez facturile in lei insa imi apare o eroare cand clientul incearca sa plateasca pentru ca paypal accepta plata in DOLARI sau EURO. Se poate sa setez RON pe paypal ?
tiest0
salut,
Am si eu cateva intrebari:
1)Mi-am facut si eu cont la paypal, cont premium, am adaugat si un card Visa(de la Libra Bank) a mers foarte repede. Codul a venit la fel de rapid, l-am introdus si mi-au spus ca dureaza pana la 24 de ore pana vor aparea cei 1,5 euro pe cont. Au trecut 24 de ore chiar mai mult, banuiesc ca asa a durat la toti nu numai la mine!?

2)Diferenta dintre contul personal si cel premium la retragerea banilor pe card este ca cel personal are 0 taxa de retragere iar cel premium are 3,4%+0,34 euro, sau sunt la fel taxele la amandoua? Intreb din curiozitate ca pe site am gasit lucruri contradictorii.

3)Ca sa elimin toate limitele de pe card mai trebuie sa le trimit poza cu buletin sau ceva factura am inteles. Fiind tanar si fara responsabilitati nu am pe numele meu nici o factura nici macar cea de telefon mobil. Am in schimb pasaport si buletin. Ce ma sfatuiti sa le trimit in print-screenuri, buletinul si o factura cu adresa mea(chiar daca nu e pe numele meu);

4)Spunea cineva ca la inregistrare First Name e defapt numele mic iar Last Name e cel de familie, este adevarat?

5)Am facut cont la PayPal deoarece am inteles ca operatiile de cumparare realizate cu ei sunt mult mai sigure decat cele realizate doar cu cardul, iar datele stocate de PayPal nu se trimit mai departe la site-ul care il accepta. In caz ca se intampla ceva PayPal este tras la raspundere. Ati avut probleme/necazuri?

Multumesc!
xnick
Dupa actualizarea datelor de card (expirat intre timp) imi apare ca si activa optiunea de withdraw (am cont premier). Se poate dezactiva cumva sau trebuie sa stau cu ochii pe extrasul de cont...?
don_dannielo
QUOTE (tiest0 @ Mar 7 2009, 01:52) *
salut,
Am si eu cateva intrebari:
1)Mi-am facut si eu cont la paypal, cont premium, am adaugat si un card Visa(de la Libra Bank) a mers foarte repede. Codul a venit la fel de rapid, l-am introdus si mi-au spus ca dureaza pana la 24 de ore pana vor aparea cei 1,5 euro pe cont. Au trecut 24 de ore chiar mai mult, banuiesc ca asa a durat la toti nu numai la mine!?

2)Diferenta dintre contul personal si cel premium la retragerea banilor pe card este ca cel personal are 0 taxa de retragere iar cel premium are 3,4%+0,34 euro, sau sunt la fel taxele la amandoua? Intreb din curiozitate ca pe site am gasit lucruri contradictorii.

3)Ca sa elimin toate limitele de pe card mai trebuie sa le trimit poza cu buletin sau ceva factura am inteles. Fiind tanar si fara responsabilitati nu am pe numele meu nici o factura nici macar cea de telefon mobil. Am in schimb pasaport si buletin. Ce ma sfatuiti sa le trimit in print-screenuri, buletinul si o factura cu adresa mea(chiar daca nu e pe numele meu);

4)Spunea cineva ca la inregistrare First Name e defapt numele mic iar Last Name e cel de familie, este adevarat?

5)Am facut cont la PayPal deoarece am inteles ca operatiile de cumparare realizate cu ei sunt mult mai sigure decat cele realizate doar cu cardul, iar datele stocate de PayPal nu se trimit mai departe la site-ul care il accepta. In caz ca se intampla ceva PayPal este tras la raspundere. Ati avut probleme/necazuri?

Multumesc!

2. Nu e nici o diferenta de taxe. Apropo, la retragere pe card e fix 2.5 dolari, taxa de care vorbesti e pentru primit.

3. O factura de curent pe numele parintilor, si le explici ca e numele lor.

4. Da

QUOTE (xnick @ Mar 13 2009, 13:30) *
Dupa actualizarea datelor de card (expirat intre timp) imi apare ca si activa optiunea de withdraw (am cont premier). Se poate dezactiva cumva sau trebuie sa stau cu ochii pe extrasul de cont...?

De ce anume ti-e frica? Ca-ti afla cineva parola de la Paypal si-ti cloneaza si cardul?

Poti sta cu ochii pe e-mail, iti vine confirmare la initierea oricarui withdraw.
eu_nu_exist
Mi-am facut de curand un card Visa Classic la Unicredit Tiriac si am incercat sa-l inregistrez pe paypal.

NU stiu ce se intampla, completez numarul cardului, etc, si pun la expiration date 02 2011 - asta e pe card. si totusi cand dau submit, imi da eroare :

Your debit or credit card has expired....

S-a mai confruntat cineva cu problema asta ?
don_dannielo
Da: http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=5684286

Nu stiu care sa fie explicatia, eu n-am mai adaugat un card nou de mult.
flowrent
Pot sa adaug un card de salarii in lei pentru Paypal ?
Deci , cam asta e tot nu, adaugi cardul , intri pe site ul vanzatorului, te redirectioneaza pe Paypal, platesti, vine produsul .. Pare usor , ati intampinat probleme ?
Spuneti -mi va rog din nou despre TVA si taxe vamale , ce se poate face ca sa nu le mai platesc . am inteles ca daca expeditorul scrie ceva (?!) pe colet nu mai se iau taxele vamale ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.