Chestia asta cu 1 leu tinut in pending am observat-o si eu la cardurile Visa Electron de cateva ori. Nu am aprofundat subiectul dar am o banuiala ca de fapt ti se intorc inapoi pe card dupa ce plata celeilalte sume s-a procesat. E ceva legat de Visa, dunno', la Mastercard nu se intampla.
Nu stiu ce i-ai intrebat de ti-au dat raspunsul ala fara sens.
Singura taxa la Paypal intre 2 si 3 euro este atunci cand dau withdraw, dar aia nu e problema ta. Ei nu o sa dea withdraw la fiecare 7 euro. Pot sa dea withdraw la 500, si tot 2 euro o sa plateasca comision.
Mai e un comision care li se ia cand le trimiti cei 7 euro, dar acela e de cativa centi.
Daca intr-adevar mai vor 2 euro in plus, mai bine cauti un provider serios. Sau daca se refera la TVA, ala iarasi nu prea e problema ta si oricum nu ajunge la 2-3 euro.
Nu stiu ce i-ai intrebat de ti-au dat raspunsul ala fara sens.
Singura taxa la Paypal intre 2 si 3 euro este atunci cand dau withdraw, dar aia nu e problema ta. Ei nu o sa dea withdraw la fiecare 7 euro. Pot sa dea withdraw la 500, si tot 2 euro o sa plateasca comision.
Mai e un comision care li se ia cand le trimiti cei 7 euro, dar acela e de cativa centi.
Daca intr-adevar mai vor 2 euro in plus, mai bine cauti un provider serios. Sau daca se refera la TVA, ala iarasi nu prea e problema ta si oricum nu ajunge la 2-3 euro.
Multumesc pentru lamuriri, don_dannielo, intotdeauna un raspuns pertinent. Stiu, de altfel, normal ar fi fost sa-i cer "mai multe date" domnisoarei de la firma de hosting, insa, dupa ce am citit mail-ul ei am decis ca nu are rost. De obicei discutam cu administratorul firmei de hosting (una dintre cele mai mari din RO) si vorbeam aceeasi limba, insa mi-a facut surpriza sa-mi raspunda fatuca asta 'economist'.
Planul tarifar de hosting este de 5,5 Euro, iar factura a venit la 28 RON, deci 7 Euro cuprinde si TVA si spaga.
Poate ai dreptate cu "looking for a new provider"...
Chestia asta cu 1 leu tinut in pending am observat-o si eu la cardurile Visa Electron de cateva ori. Nu am aprofundat subiectul dar am o banuiala ca de fapt ti se intorc inapoi pe card dupa ce plata celeilalte sume s-a procesat. E ceva legat de Visa, dunno', la Mastercard nu se intampla.
...
PS. In plus mi se pare amatoricesc sa le trimiti tu personal banii la o adresa. Puteau sa-ti genereze un link (in fiecare luna) care sa te duca la o pagina Paypal cu suma, numele serviciului etc. gata completate. Sau un subscription care sa-ti ia banii automat lunar.
...
PS. In plus mi se pare amatoricesc sa le trimiti tu personal banii la o adresa. Puteau sa-ti genereze un link (in fiecare luna) care sa te duca la o pagina Paypal cu suma, numele serviciului etc. gata completate. Sau un subscription care sa-ti ia banii automat lunar.
Eu am povestit ca am "reusit" sa dau resend codului de 4 cifre PayPal, primul cod a devenit nul, a trebuit sa-l astept pe al doilea, m-au taxat de doua ori, insa azi mi-au facut refound la cei 1.5 + 1.5 E. Corect, decent.
Da, e dubios... mai ales ca e probabil cel mai mare provider de sharing host in tara. PayPal nu puteam plati din WHM ca... nu poy vizualiza factura, ma trimte in Bad Gateway, iar linkul propriu PayPal banuiesc ca se afla in pagina (nefunctionala) de vizualizare a facturii. Modalitatea asta de a scrie, de a tasta mail-ul PayPal e foarte amuzanta, daca gresesti o litera ai toate sansele sa-i faci cadou cuiva niste euro.