Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100

nutzuXXL

QUOTE (eXXocet @ Jan 20 2009, 13:06) *
Doua intrebari (nelamuriri) am , poate ma puteti indruma:

- Am conectat cardul Raiffeisen Visa Electron la contul PayPal, totul a decurs normal, insa PayPal cere un cod de 4 cifre "Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below."
Ce statement? M-am logat in Raiffeisen Online si nu apare nimic de la PayPal. De unde trebuie sa iau acest cod?

- Am primit o suma prin PayPal, problema e ca in dialogul de accept/reject imi spunea sa upgradez la cont PayPal premium, altfel nu voi putea receptiona bani decat pentru o perioada limitata. Sa faca upgrade la cont premium? Cat ma costa treaba asta?

Va multumesc.

eu mi-am facut cont premium de la inceput si nu m-a costat nimic

eu de exemplu cand fac plata prin paypal imi ia direct din card , nu dau acolo add funds . inregistrezi cardul pe contul tau si gata . faci cate plati vrei tu prin paypal in limita banilor pe care ii ai pe card .

ps: am primit banii smile.gif
Kocka26
Salutare,am si eu o intrebare in legatura cu PayPal.

Eu cumparator de pe Internet,prin sistemul PayPal,platesc comisioane catre PayPal? biggrin.gif

Cu card Mondo de la BT

Ciubex
Nu platesti comisioane la PayPal.
LaurX
QUOTE (Ciubex @ Jan 22 2009, 10:58) *
Nu platesti comisioane la PayPal.

Si atunci ei din ce traiesc . Lucreaza gratis? Fac voluntariat laugh.gif ??
don_dannielo
QUOTE (LaurX @ Jan 22 2009, 14:16) *
Si atunci ei din ce traiesc . Lucreaza gratis? Fac voluntariat laugh.gif ??

Platesc cei care primesc. Aprox. 4%, depinde de suma.
queensoft
QUOTE (eXXocet @ Jan 20 2009, 13:06) *
Doua intrebari (nelamuriri) am , poate ma puteti indruma:
- Am conectat cardul Raiffeisen Visa Electron la contul PayPal, totul a decurs normal, insa PayPal cere un cod de 4 cifre "Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below."
Ce statement? M-am logat in Raiffeisen Online si nu apare nimic de la PayPal. De unde trebuie sa iau acest cod?
- Am primit o suma prin PayPal, problema e ca in dialogul de accept/reject imi spunea sa upgradez la cont PayPal premium, altfel nu voi putea receptiona bani decat pentru o perioada limitata. Sa faca upgrade la cont premium? Cat ma costa treaba asta?

1. Ceri extrasul de cont. La sfirsitul lunii sau la citeva zile dupa efectuarea tranzactiei.
2. Poti sa primesti plati (sa primesti tu bani) din paypal balance (tranzactii nelimitate) sau direct din cardul platitorului. La contul personal (adica cel implicit) poti sa primesti doar 2 tranzactii de pe card anual. La conturile premium/busuiness ai nelimitate platile direct din card.

QUOTE (don_dannielo @ Jan 20 2009, 15:32) *
Nu costa nimic.

Ba, din cite vad eu, costa si astea. Ai taxa la fiecarea tranzactie, cind primesti bani.
Premier accounts include all the benefits of a Personal account. You also have the ability to:
- Accept all payment types for low fees (deci eu platesc taxele cind eu primesc bani)
Iar aceste fees sint:
Receive payments funded by PayPal Balance, PayPal Instant Transfer or PayPal eCheck
Receive payments funded by Credit Card, Debit Card
La ambele tipuri taxele sint: 1.9% + €0.35 EUR to 3.4% + €0.35 EUR (primul tip de plati este gratuit la contul personal)
rickysyv
Din pacate marea majoritate plateste de pe credit card asa ca un cont personal este de-a dreptul inutil atunci cand vrei sa si primesti bani.

Kocka26
QUOTE (don_dannielo @ Jan 22 2009, 14:23) *
Platesc cei care primesc. Aprox. 4%, depinde de suma.

deci pina la urma?
Cei care cumpara NU platesc,cei care Vind DA platesc ,gresesc undeva?
don_dannielo
QUOTE (Kocka26 @ Jan 22 2009, 22:43) *
deci pina la urma?
Cei care cumpara NU platesc,cei care Vind DA platesc ,gresesc undeva?

Ai inteles corect.
ciuly

cu nota de subsol, ca poate s-a pierdut acest aspect wink.gif, e vorba despre conturi personal. la business platesti indiferent de ce operatiune faci.
don_dannielo
Nu cred.

La toate platile facute scrie Fee: $0.00 USD

Business.
ciuly
ai dreptate. my bad sleep.gif trimit f rar smile.gif
pt mai multa siguranta, de ce sa nu ii trimitem la sursa: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_...mp;countries=EU
rickysyv
De retinut si serviciul "Mass payments" prin care cei care primesc nu platesc nimic (zero fee) iar cel care trimite plateste o taxa unica de $1 indiferent de suma trimisa si numarul destinatarilor catre care face plata. Serviciul este restrictionat de fondurile existente in contul paypal la momentul respectiv (deci un card nu poate fi folosit pt asta).
eXXocet
Se plateste tranzactia PayPal, dar numai de catre destinatar, de cel care receptioneaza suma. Uite, de ex la cont personal, din 30 E mi-au intrat 28.03 E, e destul de mare comisionul, dar na, comoditatea costa.

Problema e ca PayPal am impresia ca ruleaza o aplicatie tare dubioasa. Deoarece la inceput nu eram edificat ce e cu cele 4 cifre din extrasul de cont, i-am dat Resend din PayPal. Primul cod a venit (In Raiffeisen Online arata ceva de genul 1234PAYPAL--*EXPUSE 987654321, presupun ca cifrele care le-am bolduit reprezinta codul), l-am introdus, insa PayPal spune "This code is old". Asadar, astept al doilea cod, probabil inca 1,5 E papati. Dureaza inca vreo 3 zile.
don_dannielo
Banii nu sunt papati. Ti se intorc in cont sau pe card.

Ciudat oricum cu "This code is old".
zoozoo
Buna! Din cate am citit pot doar plati cu paypal, nu si primi bani in cont. Aceasta problema nu s-a rezolvat inca? Ma intereseaza sa pot plati, dar sa si pot primi bani in cont. Daca paypal nu este ok pentru asta, ce imi recomandati?
Pana la urma sunt comisioane sau doar deschiderea contului costa 1.5 euro?
Mentionez ca doresc sa utilizez acest cont paypal ascociat unui card BT, cu o banca din SUA pentru a trimite si a primi bani.
mihaignat
QUOTE (Jaguar Paw @ May 10 2007, 20:19) *
super...inseamna ca e-mail-urile trimise de mine si de alti nemultumiti celor de la paypal au avut efect tongue.gif

acum ramane sa vedem ce carduri putem folosi pt ca mie de ex se pare ca nu-mi merge sa folosesc contul cu card-ul "mondo" de la banca transilvania

mellow.gif

cine isi face cont pe paypal si adauga o carte de credit/debit (premium account) este rugat sa posteze tipul de card !

Salut am reusit eu sa imi fac premium account cu cardul mastercard de la ING

Spor
Ciubex
zoozoo:
1. deschiderea contlui nu costa, ci pentru confirmarea faptului ca acel card este ok, PayPal trage din contul curent atasat cardului 1,5$, acestia sunt disponibili in contul de pe PayPal si astfel data viitoare cand platesti ceva din contul cardului ti se va retrage doar diferenta de bani, spre exemplu daca cumperi ceva de 3,5$ de pe card ti se vor mai lua doar 2$;

2. totusi am inteles pe acest topic ca s-au putu si primi bani, da un search pe topic (in stanga jos este un camp text in care poti introduce un cuvant sau o combinatie si ti se vor returna raspunsurile care contin cuvintele cautate) Din cate imi amintesc parca s-au putut efectua retrageri de bani in cazul unor carduri de tipul Visa Electron.
don_dannielo
QUOTE (Ciubex @ Jan 23 2009, 16:08) *
2. totusi am inteles pe acest topic ca s-au putu si primi bani, da un search pe topic (in stanga jos este un camp text in care poti introduce un cuvant sau o combinatie si ti se vor returna raspunsurile care contin cuvintele cautate) Din cate imi amintesc parca s-au putut efectua retrageri de bani in cazul unor carduri de tipul Visa Electron.

Retragerile merg de aproape un an jumatate. Prin mai 2007 a venit Paypal in Romania si am putut sa-l folosim la trimis bani, iar prin Octombrie 2007 s-a dat drumul si la incasat bani.
zoozoo
QUOTE (don_dannielo @ Jan 23 2009, 17:03) *
Retragerile merg de aproape un an jumatate. Prin mai 2007 a venit Paypal in Romania si am putut sa-l folosim la trimis bani, iar prin Octombrie 2007 s-a dat drumul si la incasat bani.

Atunci este perfect, ramana de vazut ce comision va cere banca din strainatate.
Multumesc mult!
ra3or
salutare,

am si eu un cont paypal 'personal' pe care primesc bani pe proiecte.
am incercat sa-mi atasez un card BT Maestro Mondo. (am inteles ca trebuie sa semnez pentru tranzactii online sa mi se verifice cardul)

intrebarea mea este: daca este cont personal, pot extrage banii din contul paypal in contul meu bancar prin card?
cand incerc sa adaug cont de banca, imi apare United States(desi contul e pe Romania).

cum pot extrage banii de pe paypal ?

eventual cine ma poate ajuta? schimb banii de pe paypal cu bani pe moneybookers

PS: paypal e varza rau, nu este deloc intuitiv
don_dannielo
Din Paypal poti retrage bani in 2 moduri:

1) Intr-un cont bancar de SUA (ce zici tu)
2) Pe un card Visa de Romania

Cardul Mondo nu e bun pentru retras.
ilya
Deci la ora actuala, daca primesc bani pe paypal, ii scot din cont si ma duc la banca si ii retrag? Sau e mai complicata de atat povestea?
Ciubex
Din cate am citit pe aceast topic am inteles ca se plateaste un comision de retragere la cei de la PayPal.
Dupa cateva zile de la initierea trasferului vor ajunge in banca banii. Ca sa scoti din banca banii ai sa platesti alt comision in functie de comisioanele bancare ale bancii la care ai contul.
ra3or
QUOTE (don_dannielo @ Jan 24 2009, 20:03) *
Din Paypal poti retrage bani in 2 moduri:

1) Intr-un cont bancar de SUA (ce zici tu)
2) Pe un card Visa de Romania

Cardul Mondo nu e bun pentru retras.

cardul de la ING e bun ?
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.