queensoft
4th January 2009, 14:10
Pai, este upload acolo la resolution center. Urmezi frumos si cu grija pasii si ajungi foarte usor la upload. Vezi ca acolo scrie exact ce si cum (marime totala fisiere, explicatii la fiecare fisier trimis.....)
E_manuel1
4th January 2009, 14:11
Mare atentie sa fie linku oficial de paypal,altfel "te arzi" ca altii.
rickysyv
4th January 2009, 18:35
QUOTE (dannek @ Dec 18 2008, 18:28)

In PayPal balance am 1,50 euro , cere sau intors de la o tranzactie ca bonus cum fac sa ii transfer in card???
Taxa de retragere pe card este 2 euro asa ca nu poti retrage 1.5 euro.
QUOTE (Arakatos @ Jan 4 2009, 14:05)

le scanez (buletin + factura de net) si cum le fac upload?
Adauga mai multe facturi pentru siguranta. Candidati buni sunt facturile de curent electric si telefon fix (chiar si RDS).
Angelina1986
11th January 2009, 03:13
salut
am si eu o intrebare
pot face comenzi pe ebay cu un cont paypal de romania?
sebulbus
11th January 2009, 03:19
Poti, e la fel ca orice alt Paypal. Mai ramane sa si accepte vanzatorul sa vanda international, sa nu iti traga teapa cu pretul transportului si sa nu se rataceasca pe drum coletul.
cibononi71
12th January 2009, 22:29
care ma ajuta si pe mine ,, vreau sa fac o plata prin pay pal si primesc acest mesaj
The PayPal API has returned an error!
Ack: Failure
Correlation ID: 282981531e10d
Version: 3.0
Error Number: 10417
Short Message: Transaction cannot complete.
Long Message: The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method.
eXXocet
13th January 2009, 11:31
Salutare.
115 pagini la acest topic... am citit eu cat am citit, dar nu pot cuprinde totul, asa ca lansez o intrebare la obiect.
Eu am de primit bani de la clienti din strainatate, contravaloare unor servicii de editare audio. Am cont PayPal, insa cardul meu BRD nu este acceptat, iar cel ING nu vreau sa-l folosesc la asa ceva, prin urmare trebuie sa imi fac alt card. Intrebarile male: Cardul Taifun este acceptat la PayPal? Pot si primi&retrage de pe card bani via PayPal? Stiam ca prin 2007 se puteau doar face plati prin PayPal Romania.
Multumesc.
don_dannielo
13th January 2009, 14:00
De retras merge doar pe Visa, deci Taifun nu e bun (e bun pt plati insa).
Eu folosesc la retras Visa Electron de la ING si de la Raiffeisen, si ambele merg ok.
eXXocet
13th January 2009, 17:05
QUOTE (don_dannielo @ Jan 13 2009, 14:00)

De retras merge doar pe Visa, deci Taifun nu e bun (e bun pt plati insa).
Eu folosesc la retras Visa Electron de la ING si de la Raiffeisen, si ambele merg ok.
Multam pentru info, don_dannielo
Prin urmare va trebui sa apelez totusi la cardul ING, (ma ma asteptam sa mearga pe Visa Electron) sau sa imi faca altul bazat tot pe Visa, cum ar fi BCR Virtuon.
don_dannielo
13th January 2009, 18:23
La BCR sa stii cand primesti codul ala de 4 cifre, ca nu este corect cel care apare in extras, ci trebuie sa suni la ei sa ti-l dea pe cel corect. Vezi si aici:
QUOTE (Dedal @ Nov 17 2008, 10:29)

N-am introdus acelasi cod de 3 ori, l-am bagat de 2 ori prima oara, apoi am cerut codul din nou.
De cautat am incercat, dar n-am gasit. Acum o sa incerc sa sun la BCR sa vad ce rezolv.
EDIT: I-am sunat, mi-au dat codul, paypal l-a acceptat. Multumesc mult!

eXXocet
13th January 2009, 18:52
Ah, bine ca mi-ai zis, ca ma apucau dracii introducand codul aiurea.
mihneab
15th January 2009, 16:42
Salut!
Am incercat si eu sa adaug un card Visa Electron de la Transilvania. Toate bune si frumoase pana imi zice:
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
Ce sa fac?
Multumesc anticipat!
Mihnea
bogdanar
15th January 2009, 16:48
Pai faci exact ce scrie acolo. Verifici daca ai completat corect datele.. daca da, incearca cu alt card ca ala nu le place.
Ciubex
16th January 2009, 10:14
Da' cardul Visa Electron de la Banca Transilvania este dintr-ala albastru pe care scrie ca se utilizeaza doar in Romania? Sau este din editia noua, cu utilizare si internationala?
Ala albastru nu poate fi inrolat in plati PayPal.
nutzuXXL
17th January 2009, 09:44
va salut . am si eu o problema cu paypal .
am dat comanda mai demult la o firma din afara (icedout) si nu mi-au trimis ce am vrut eu . in fine , am depus plangere la paypal , le-am dat detaliii despre ce mi-a trimis , le-am zis ca am facut poze , etc ca sa le demonstrez ca am fost pacalit .
dupa vre-o 5-6 zile , am primit 2 emailuri sa ma anunte ca voi primi banii inapoi ( refund) asta s-a intamplat pe 15 ianuarie 2009 . am intrat in contul de paypal , acolo , in istorie apare acest refund , apare ca mi-a fost virat in cont , dar in contul cardului , nu este aceasta tranzactie(refund) si nici nu sunt banii de care zic astia ca mi i-au dat . voi ce ziceti ? e posibil sa intarzie , sau nu mi-au dat banii astia ?
precizez ca am card de la ING student cu homebanking . acolo in siteul de la homebank nu apare aceasta tranzactie . am mai facut plati de curand prin paypal si in maxim 24 ore deja erau procesate si apareau in cont .
asta mi-au trimis:
Dear ***** ionut,
We have concluded our investigation into your claim.
Seller's name: Icedoutgear Worldwide
Seller's email: paypal@************8.com
Seller's transaction ID: 0V***************
Transaction date: Dec 6, 2008
Transaction amount: -29.91 EUR
Your transaction ID: 4************
Case number: PP-***********
You have received a refund via PayPal in the amount of 29.91 EUR.
You had already reversed the transaction amount through your bank. Because
of this we will debit the full transaction amount from your PayPal balance
don_dannielo
17th January 2009, 09:50
Mai asteapta, de-abia suntem in 17. Dureaza vreo 3 zile lucratoare. Probabil luni ii ai pe card.
bogdanar
17th January 2009, 09:51
Dureaza 5 - 6 zile pana cand banii ajung din contul paypal in contul bancar.
nutzuXXL
17th January 2009, 13:00
ok , mersi . chiar imi faceam griji . atunci mai astept
rickysyv
17th January 2009, 16:03
QUOTE (nutzuXXL @ Jan 17 2009, 13:00)

ok , mersi . chiar imi faceam griji . atunci mai astept

Tu nu vezi ce ti-au scris aia in email?
"You had already reversed the transaction amount through your bank. Because
of this we will debit the full transaction amount from your PayPal balance"
Vanzatorul ti-a facut refund in paypal dar inseamna ca ai facut plangere si la banca nu numai la paypal. De ce mai vii sa te plangi si pe forumuri?
diasul
18th January 2009, 19:57
QUOTE (Ciubex @ Jan 16 2009, 10:14)

Da' cardul Visa Electron de la Banca Transilvania este dintr-ala albastru pe care scrie ca se utilizeaza doar in Romania? Sau este din editia noua, cu utilizare si internationala?
Ala albastru nu poate fi inrolat in plati PayPal.
Cel nou, galben poate opera plati online? Pentru ca pe site la ei nu se specifica nimic referitor la asta.
nutzuXXL
18th January 2009, 20:49
QUOTE (rickysyv @ Jan 17 2009, 16:03)

Tu nu vezi ce ti-au scris aia in email?
"You had already reversed the transaction amount through your bank. Because
of this we will debit the full transaction amount from your PayPal balance"
Vanzatorul ti-a facut refund in paypal dar inseamna ca ai facut plangere si la banca nu numai la paypal. De ce mai vii sa te plangi si pe forumuri?
chiar nu inteleg ce vrei sa zici .
eu din emailul lor am inteles ca deja mi-au timis banii direct in cont si ca nu mi i-au pus pe paypal ca sa nu imi ia comision .
eu nu am facut nici o plangere la banca . am facut plangere la paypal pt ca mi se pare normal sa-mi iau banii inapoi din moment ce am fost pacalit si nu am primit ce am vrut . le-am trimis un email si mi-au zis acelasi lucru cum au zis si colegii de pe forum mai sus : ca o sa mai intarzie cateva zile returnarea in functie de banca .
si eu nu ma plang . am intrebat ceva ca sa nu ma iau de iei degeaba .
eXXocet
20th January 2009, 13:06
Doua intrebari (nelamuriri) am , poate ma puteti indruma:
- Am conectat cardul Raiffeisen Visa Electron la contul PayPal, totul a decurs normal, insa PayPal cere un cod de 4 cifre "Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below."
Ce statement? M-am logat in Raiffeisen Online si nu apare nimic de la PayPal. De unde trebuie sa iau acest cod?
- Am primit o suma prin PayPal, problema e ca in dialogul de accept/reject imi spunea sa upgradez la cont PayPal premium, altfel nu voi putea receptiona bani decat pentru o perioada limitata. Sa faca upgrade la cont premium? Cat ma costa treaba asta?
Va multumesc.
Ciubex
20th January 2009, 13:49
La prima situatie am un raspuns: codul acela iti apare in momentul in care banca a procesat plata celor 1,5 euro sau dolari pentru inregistrarea cardului, aceasta plata poate dura cateva zile.
La a doua intrebare nu am din pacate un raspuns.
innov8ion
20th January 2009, 14:25
Sunt peste 100 pagini aici si nu am putut citi tot...
Am inteles ca daca vrei sa cumperi ceva/trimiti bani, poti sa trimit direct din card, prin intermediul contului paypal...cum fac asta?
Doresc sa platesc ceva pe internet, prin intermediul contului paypal, doar ca nu pot da "add funds" pentru ca primesc mesajul: "PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account"
Stie cineva cum pot face asta?...adica trebuie setat ceva special sau totul merge fara sa fac nimic? (adica trebuie doar sa am bani pe card sa fac plata?)
Ultima intrebare...ce taxe/comisioane sunt?
don_dannielo
20th January 2009, 15:32
QUOTE (eXXocet @ Jan 20 2009, 13:06)

- Am primit o suma prin PayPal, problema e ca in dialogul de accept/reject imi spunea sa upgradez la cont PayPal premium, altfel nu voi putea receptiona bani decat pentru o perioada limitata. Sa faca upgrade la cont premium? Cat ma costa treaba asta?
Nu costa nimic.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.