Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

don_dannielo

QUOTE (SilvishoR @ Dec 6 2008, 17:09) *
Spuneti-mi daca stie cineva, ce trebuie sa fac mai exact?pas cu pas.Pot cumpara de pe eBay chiar daca contul paypal nu e alimentat?Imi ia bani direct de pe card?(pe card am bani!)

Da, iti ia de pe card.

Alimentarea nu functioneaza la noi, doar in cateva tari.
SilvishoR
QUOTE (don_dannielo @ Dec 6 2008, 17:22) *
Da, iti ia de pe card.

OK... multumesc mult:D m-ai facut fericit!!!

acum comand!!!

P.S. Cum imi vine coletul ? La posta? Sa astept ceva acasa?Sau ce trebuie sa fac?

Sergiu_Q
QUOTE (don_dannielo @ Dec 6 2008, 17:22) *
Da, iti ia de pe card.

cum sa iti ia de pe card man?
tre sa faci tu upload funds in paypal daca vrei sa platesti cu cardul pe un site care accepta paypal plata se face direct de pe card fara sa te mai treaca prin contul paypal
andrusel
Am cumparat si eu de pe ebay un produs electronic care vine din State prin posta lor americana USPS.Am niste nelamuriri :
-cam cat dureaza in general pana ajunge in Romania produsul;
-cum esti anuntat daca a venit ;
-unde te duci ca sa ridici produsul;
-trebuie sa mai platesti ceva cand il ridici cu toate ca deja ai platit transportul.
Rog cine cunoaste sa ma lumureasca si pe mine.Multumesc anticipat.
don_dannielo
QUOTE (andrusel @ Dec 7 2008, 10:54) *
Am cumparat si eu de pe ebay un produs electronic care vine din State prin posta lor americana USPS.Am niste nelamuriri :
-cam cat dureaza in general pana ajunge in Romania produsul;
-cum esti anuntat daca a venit ;
-unde te duci ca sa ridici produsul;
-trebuie sa mai platesti ceva cand il ridici cu toate ca deja ai platit transportul.
Rog cine cunoaste sa ma lumureasca si pe mine.Multumesc anticipat.

Pentru Bucuresti:

- Din momentul in care scrie pe usps.com ca a plecat, in vreo 5 zile. Dar poate depinde si de tipul serviciului, nu stiu.
- Iti vine aviz de la posta. Din momentul in care coletul a intrat in tara, trackingul de la usps va merge si pe posta-romana.ro. Trebuie sa scrie "Intrat in tara", apoi "Avizat". Dupa ce scrie avizat te poti duce si asa, doar cu trackingul fara sa mai astepti avizul fizic, dar odata m-am certat cu alea ca cica le incurc. Mi-au dat coletul insa.
- Oficiul 67 de pe strada Virgiliu, pe langa casa radio. http://www.hartionline.ro/buc/harta/k13.html
- Teoretic da, fiind din sua si mai ales fiind electronice. Dar poti scapa si fara sa-ti ceara nimic.
andrusel
Multumesc mult de info. smile.gif
SilvishoR
QUOTE (don_dannielo @ Dec 7 2008, 11:09) *
Pentru Bucuresti:

- Din momentul in care scrie pe usps.com ca a plecat, in vreo 5 zile. Dar poate depinde si de tipul serviciului, nu stiu.
- Iti vine aviz de la posta. Din momentul in care coletul a intrat in tara, trackingul de la usps va merge si pe posta-romana.ro. Trebuie sa scrie "Intrat in tara", apoi "Avizat". Dupa ce scrie avizat te poti duce si asa, doar cu trackingul fara sa mai astepti avizul fizic, dar odata m-am certat cu alea ca cica le incurc. Mi-au dat coletul insa.
- Oficiul 67 de pe strada Virgiliu, pe langa casa radio. http://www.hartionline.ro/buc/harta/k13.html
- Teoretic da, fiind din sua si mai ales fiind electronice. Dar poti scapa si fara sa-ti ceara nimic.

Si eu am comandat un set (ceas + bratara...) sambata pe 6 decembrie(ieri).
Unde pot vedea daca coletul fost trimis ? (coletul e trimis tot prin USPS First Class Mail)
Deci am comandat, am platit(prin paypal), acum ce fac? Astept?
Daca nu primesc nimic ce pot face? Please help!

P.S. sunt din Vaslui

Multumesc anticipat!

queensoft
QUOTE (SilvishoR @ Dec 7 2008, 13:34) *
Si eu am comandat un set (ceas + bratara...) sambata pe 6 decembrie(ieri).
Unde pot vedea daca a coletul fost trimis ? (coletul e trimis tot prin USPS First Class Mail)
Deci am comandat, am platit(prin paypal), acum ce fac? Astept? Please help!

P.S. sunt din Vaslui

Multumesc anticipat!

Vezi ca USPS este diferit de UPS !!!
http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm
Codul ala il iei de pe pagina unde ai cumparat, unde apare tranzactia, sau de la vinzator....
RapAttack
Am si eu o-ntrebare.Scuze daca a mai fost pusa de altii inainte,dar n-am avut timp sa citesc tot topicu'.
Cont pe paypal.com aveam mai demult si acum mi-am facut un card Visa Electron la ING(e card de student).
Imediat ce am ridicat cardul,am incercat sa mi-l pun in functiune pe paypal.Imi da acelasi mesaj:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Poate sa fie din cauza ca n-am bani pusi pe card? ( stiam ca tre` sa ai vreo 15 ron pe el ca sa incepi sa faci tranzactii)
TetaNos

pune mai multi. vro 20-30 ron
Optiunea aceea "Conversion Options " iti apare cand cumperi platesti ceva cu PP sau cand trimiti bani ???
Cand cumperi ceva cine face conversia (banca/cardul--- sau PP ?)
INg are moneda principala euro sau are si euro si $ ... ??? ma refer atunci cand ai card la ei si cumperi ceva in $ cum face la ING din lei in euro apoi in $ sau au direct in $ ... si cum stau conversia ?? si aceasi inttrebare pt. Raiffaisen ..
Nu stiu cum dar mie in profil imi arata ca pot sa dau withdraw si am card de la BT mondo si pot sa zic ca pana acuma sunt destul de multumit de conversie . dar doar am cumparat...
Si inca ceva intre premier si bussines diferenta e ca nu poti accepta plati cu cardul mai mult de 2 pe an ?? nu prea am inteles aici.. THX
RapAttack
Am si eu 2 intrebari:

1.Un card VISA ELECTRON de la ING care e si card de student in acelasi timp merge cu Paypal? (dupa cate mi-a zis tipa de la ING,ar trebui sa mearga ca i-am explicat la ce vreau sa folosesc cardul)

2.Cati bani tre' sa ai pusi pe card ca sa ti-l accepte Paypalu' ?

Mersi anticipat.
bogdanar
1. Merge, dar ca sa fi sigur trebuie sa incerci sa-l confirmi in paypal.
2. Trebuie sa ai echivalentrul a 1.5 E ( bani pe care paypal ii trage de pe card ) plus comisinul aferent operatiunii bancare. As zice sa 10 lei pe card.
fatfrumos4u
salut... mi am facut si eu un cont la paypal si vreau sa va intreb dak se poate sa primesc bani si sa trimit sau sa cumpar diverse lucruri fara sa am un card inregistrat... Nu am nevoie sa retrag bani ci doar sa fac diverse tranzactii
bogdanar
Poti sa primesti/platesti in/din contul paypal fara sa-ti adaugi un card la el.
AndreiCs
Salut,

Recent mi-am deschis un cont Paypal, mi-a trimis cineva bani, a aparut in balanta paypal suma trimisa dar cand vreau sa-i transfer pe card nu-mi accepta cardul. Am adaugat un Mastercard Mondo la contul Paypal, cardul a fost acceptat, am primit e-mail de confirmare dar cand incerc sa retrag, la Card Type nu apare numai sigla Visa; deci nu pot sa aleg Mastercard.
Poate cineva sa ma ajute cum sa transfer suma din Paypal pe card?
Va multumesc anticipat!

Andrei
don_dannielo
Iti adaugi un Visa.
soti
Eu mi-am facut cont la pay-pal anul trecut si am bagat doua carduri, unul de la BCR(Visa Eleactron) si unul de la Transilvania(Mastercard Forte).Ca sa le probez pe amindoua,am cumparat de pe ebay.uk cu cel de la BCR apoi cu cel de la Transilvania un soft (tot prin intermediul Pay-pal).Totul a fost bine,tranzactii efectuate instant chiar am primit si un feedback pozitiv la tranzactia de pe ebay (pentru promtitudinea cu care am facut plata).Totul bine pana anula asta prin vara cind am ancercat sa efectuez o noua trazactie pe ebay si ce constat? plata nu se poate efectua, motivul? card expirat (ambele carduri expira abia la jumatatea anului 2009).Intru an contul Pay-pal sa verific, dau edit si antradevar cardul de la BCR are la Expiration date card luna 07-2009 iar cel de la Transilvania luna 06-2009 asa cum sunt trecute si pe card.Sub aceste rubrici, exista o noua rubrica cu noi date de expirare a cardurilor (New expiration date card) care au mai putin cu un an valabilitate 07-2008 respectiv 06-2008.Trimit mail celor de la Pay-pal, explic situatia ,explic faptul ca nu pot modifica noua data de expirare (aceata rubrica are niste liste derulante prin care poti modifica New expiration date dar care bineinteles ca nu-ti saveaza modificarea) iar ei a-mi raspund sa iau legatura cu bancile care au emis cardurile.Bun, merg la fiecare din cele dou banci le explic problema...aia dau din umeri nedumeriti si-mi spun ca nu am nici o restrictie pusa de banca.Atunci ma hotarasc sa ancerc sa rezolva altfel problema si anume desfiintez cardul Visa de la BCR apoi ,dupa un timp solicit altul tot Visa Electron tot la BCR cu gindul ca voi obtine alt numar de card.Ce sa vezi, al bag an contul Pay-pal,a-mi salta 1,5€,apare validat dar din nou am la New expiration date 09-2008 (practic expirat din start, cardul l-am facut an luna 09-2008 si este valabil pana an 09-2010).
Concluzia?Tot cei frumos tine putin.
loryna
am si eu niste probleme cu PayPal, poate ma lamuriti voi ce se intampla.am cumparat ceva de pe un site romanesc si a fost totul ok.am incercat a doua oara si n-am mai putut,PayPal blokeaza tranzactia pe motiv ca situl respectiv nu are certificat de securitate.Asta stiu ca nu are ,de sta nici nu mi-am pus cardul la ei si am preferat transfer paypal.am trimis email la Pypal sa cer lamuriri si m-au lamurit bustean, cica nu se potrivesc nu stiu ce sabloane din cauza masurilor de securitate foarte ridicate .As vrea sa stiu daca cineva a patit ca mine, sa-i fie blocate tranzactiile catre anumite situri.
rickysyv
Mai bine dai email la site-ul respectiv si le spui sa-si rezolve problema. Conform regulilor Visa si Mastercard este interzis sa accepti plati prin card-uri daca nu ai certificat de securitate. Daca accepta doar Paypal atunci nu e nevoie de certificat pentru ca are Paypal pe site-ul propriu cand se fac platile.
pperformerr
sal am niste banii in contul de la paypal iam bagat la withdraw 2 zile au fost in pending si azi a dat complete cam in cat timp ii primesc pe card?
am card acceptat tot. multumesc
dannek
In PayPal balance am 1,50 euro , cere sau intors de la o tranzactie ca bonus cum fac sa ii transfer in card???
loryna
QUOTE (rickysyv @ Dec 18 2008, 00:06) *
Mai bine dai email la site-ul respectiv si le spui sa-si rezolve problema. Conform regulilor Visa si Mastercard este interzis sa accepti plati prin card-uri daca nu ai certificat de securitate. Daca accepta doar Paypal atunci nu e nevoie de certificat pentru ca are Paypal pe site-ul propriu cand se fac platile.

Mersi mult de reply, am sa mai cer lamuriri de la situl romanesc .Mi-au spus ca intr-adevar nu au certificatde securitate si mi-au dat un cont bancar sa virez banii dar despre problema cu paypal vad ca tac nu zic nimic.
Arakatos
Salut,

Am si eu o problema, cand am intrat in contul paypal mi-a aparut "Please visit the Resolution Centre" dau click si apare in care spune ca trebuie Photo ID sau Proof of Adress, mai exact ce trebuie facut?
bogdanar
Trebuie sa le trimiti cea ce iti cer: copie dupa buletin si dovada adresei ( facturi ).
Arakatos
le scanez (buletin + factura de net) si cum le fac upload?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.