turtle
1st June 2007, 15:12
QUOTE(irmaria @ Jun 1 2007, 15:12) [snapback]2912938[/snapback]
Am trimis documentele pe fax. Dupa 3 zile am primit mail ca documentele au ajus la ei si ca in 3-5 zile lucratoare imi vor da un raspuns.
Au trecut 6 zile. Chiar ma gandeam sa le mai trimit un mail, dar prefer sa mai astept pana se fac 10 zile si daca nici atunci nu primesc raspuns le voi scrie iar.
Iar despre adresa, le-am specificat pe prima pagina a documentului trimis pe fax ca adresa cu care e inregistrat cardul se afla pe cartea de identitate si ca nu apare in extrasul de cont...
Eu le-am descris situația folosind formularul de la "Contact us" și aștept să-mi spună ce trebuie să fac. E foarte probabil că-mi vor răspunde cu textul pe care l-ai găsit și tu aici.
Te rog să ne ții la curent și pe noi cu ce se mai întâmplă.
Mulțumesc.
TetaNos
2nd June 2007, 09:23
am avut si eu contul limitat.... si la fel pe numele meu nu venea nici o factura..... decat cea de la net dar cu adresa incompleta.. cu toate astea am trimims fax cu copie buletin/fac net/fac utilitati pe numele parintilor. si copie dupa extras de cont cel detaliat care vine prin posta si are si adresa.. dupa 3 zile am primit mail ca au luat la cunostinta doc. mele.. si dupa aprox o ora alt mail cu ,contul refacut.. prima oara am avut card de ba "shit-brd" acum am de la BT mondo si nu am avut nici o prob. chiar am facut prima tranzactie...
PS. ca pe extras de cont sa scrie adersa si nuleme tau. 1. te duci la sucursala bancii care a emis cardu/contul 2. astepti sa vina aia prin posta lunara..
dar vedeti ca aveti 7 zile sa le trimiteti fax alfel sterg ei contul... si cu mailurile nu o sa va rasp niciodata eu pers am dat 5=7 mailuri si mereu mi'a rasp un BOT cu acelasi text.
ps. cu alte cuvinte trimiteti cat mai multe doc in care sa devoditi ca locuiti la adresa aia .Bafta
Immortal
3rd June 2007, 02:20
Daca tot "laudam" paypalul, mai zic si eu ca INCA n'am primit refund la charge'ul ala de 1.5Eu
)
Nu ca as plange, da' parca prea am ramas cu impresia ca "eu am facut bine, ei au inceput cu stangu'", iar daca mi-ar fi facut asa ceva BRDul, cu siguranta luam foc. Deci, parca, as avea ceva motive sa ma supar...
hîhî
3rd June 2007, 10:04
QUOTE(Immortal @ Jun 3 2007, 03:20) [snapback]2918347[/snapback]
Daca tot "laudam" paypalul, mai zic si eu ca INCA n'am primit refund la charge'ul ala de 1.5Eu

)
Cei 1.5 euro ii primesti la prima plata (ti se scad din valoarea platii).
Berti
3rd June 2007, 19:26
Vineri, dupa 3 zile tranzactia de verificare inca nu aparuse in extrasele BCR (Dupa ce i-am explicat coanei de la ghiseu despre ce-i vorba, mi-a zis ca pot sa apara si dupa 1-2 saptamani) da' culmea ca banii s-au luat de card!
Oricum nu-i nici o graba fiindca si fara cardu verificat poti sa faci tranzactii pana in 100 USD, asa ca ziua urmatoare am si facut o tranzactie... totul a decurs foarte simplu! Si din nou banii s-au luat de pe card, da' de tranzactie in extrase sa nici nu mai pomenim... oare se trimit datele cu vaporu? Sau cu porumbelu'?
E o treaba grozava PayPal-u asta! Pacat ca inca-i scump transportu din EU..
Am o intrebare pentru cei care ziceau ca au transmis documente pe fax.
De ce v-au fost cerute aceste documente si cand anume?
irmaria
3rd June 2007, 21:06
QUOTE(Berti @ Jun 3 2007, 20:26) [snapback]2920448[/snapback]
Vineri, dupa 3 zile tranzactia de verificare inca nu aparuse in extrasele BCR (Dupa ce i-am explicat coanei de la ghiseu despre ce-i vorba, mi-a zis ca pot sa apara si dupa 1-2 saptamani) da' culmea ca banii s-au luat de card!
Oricum nu-i nici o graba fiindca si fara cardu verificat poti sa faci tranzactii pana in 100 USD, asa ca ziua urmatoare am si facut o tranzactie... totul a decurs foarte simplu! Si din nou banii s-au luat de pe card, da' de tranzactie in extrase sa nici nu mai pomenim... oare se trimit datele cu vaporu? Sau cu porumbelu'?
Mi se pare ciudat ca ai reusit sa faci o tranzactie din moment ce contul tau nu e verificat, pt ca din cate inteleg din cele de mai sus tu nu ai introdus codul de verificare si validare a contului la PayPal.
Si eu am card la BCR si am avut probleme cu introducerea codului de pe extrasul de cont... inca nu am contul validat din cauza asta...
Doar ce am incercat sa fac o tranzactie si evident ca nu a mers.
eliz
3rd June 2007, 21:18
te dor ochii sa citesti si mintea sa procesezi ? au spus foarte detaliat oamenii ce au patit. vrei sa faca din nou un rezumat special pt tine ?
fuji
3rd June 2007, 21:39
Eu am folosit Mastercard Mondo de la Banca Transilvania si mi-a aparut tranzactia in 4 zile pe extras. Am introdus codul si a fost ok validarea contului
. In schimb am facut o plata tot cu acelasi card in polonia si a aparut tranzactia dupa 10 zile in extras fiindca Banca din Polonia nu e banca corespondenta cu BT.
Berti
3rd June 2007, 21:45
QUOTE(eliz @ Jun 3 2007, 22:18) [snapback]2920834[/snapback]
te dor ochii sa citesti si mintea sa procesezi ?
Amice, postezi doar ca sa te afli in treaba?
Nu am obiceiu sa pun intrebari nefondate! Asa ca stai in banca ta!
btw, cu dedicatie de la nasu mare, ai un report pentru offtopic!
Irmaria, multumesc pentru raspunsuri... suma depasea 100 USD?
La mine e vorba de vreo 20 USD, si asa cum am spus mai sus banii s-au luat de pe card iar serviciu pe care l-am platit, mi-a fost activat, deci deocamdata totul e OK!
Sunt curios cum ma voi descurca cu Expanded Use Number... tie cam in cat timp ti-a aparut pe extras?
irmaria
3rd June 2007, 22:00
QUOTE(Berti @ Jun 3 2007, 22:45) [snapback]2920924[/snapback]
Amice, postezi doar ca sa te afli in treaba?
Nu am obiceiu sa pun intrebari nefondate! Asa ca stai in banca ta!
btw, cu dedicatie de la nasu mare, ai un report pentru offtopic!
Irmaria, multumesc pentru raspunsuri... suma depasea 100 USD?
La mine e vorba de vreo 20 USD, si asa cum am spus mai sus banii s-au luat de pe card iar serviciu pe care l-am platit, mi-a fost activat, deci deocamdata totul e OK!
Sunt curios cum ma voi descurca cu Expanded Use Number... tie cam in cat timp ti-a aparut pe extras?
Era fabuloasa suma de $2.5
Nr a aparut pe extras dupa 4 zile, dar cand l-am introdus mi s-a spus ca nu e bun. 
Insa mai stiu un caz in care nici acum dupa aproape 20 de zile nu a aparut codul in extrasul de la bcr.
La mine in cont scrie asa: Status: Romanian - Unverified. La tine?
Berti
3rd June 2007, 22:20
Tot asa, Unverified. Da' daca dai click pe linku ala, scrie ca userii neverificati pot transfera sume pana la 100 USD!
irmaria
3rd June 2007, 22:22
QUOTE(Berti @ Jun 3 2007, 23:20) [snapback]2921057[/snapback]
Tot asa, Unverified. Da' daca dai click pe linku ala, scrie ca userii neverificati pot transfera sume pana la 100 USD!
Am vazut asta. Dar cum ziceam am incercat sa trimit si mi-au limitat contul...
saxx
4th June 2007, 11:55
QUOTE(irmaria @ Jun 3 2007, 23:22) [snapback]2921066[/snapback]
Am vazut asta. Dar cum ziceam am incercat sa trimit si mi-au limitat contul...

Ciau.
Se pare ca este primul lucru pe care il face paypal-ul cand incerci sa trimiti.
Si mie mi-au limitat contul.
A trimis cineva fax la nr. ala(1-402-537-5731) cu copie dupa o factura sau ce iti cere ?
Am incercat si imi zice nr. nealocat. Fara 1 adica 402-537-5731, suna dar nu reuseste sa trimita fax.
Va rog sa imi ziceti si mie daca stiti la care nr. trebuie sa trimit faxul.
Mersi!
revoll
4th June 2007, 17:56
prefixul pt u.s este 001
sandossu
4th June 2007, 18:16
la romani suspenda contul direct, nu trebuie sa ai probleme. merge si cu facturi pe numele parintilor, dar conteaza adresa
TetaNos
5th June 2007, 12:01
dap f scarbosi cu noi..,dar dk scapi de astea... ai o credibilitate destul de mare si pe viitor nu o sa mai ai contul limitat si creste si suma care poti sa trimiti....
oricum ma atac ca nu prea stiu eu germana ma chinui destul de mult dar momentan astept primu trasp... din Ger. de pe ebay
Berti
6th June 2007, 13:45
Astazi am muscat-o si eu cu expanded use number... am scos extrasele de la banca, am gasit cu usurinta ExpUseNr.-ul, l-am introdus si surpriza, INVALID! Am mai incercat odata, tot INVALID si ca mai am o singura incercare, asa ca am renutat.
Le-am scris de problema pe form-ul de contact si acum astept cu nerabdare raspunsul cretin al robotelului PP!
Dar totusi o veste buna, tranzactia pe care am facut-o chiar in prima zi a aparut si pe extras, deci totul e OK!
Da' ce dracu facem cu expanded use number asta invalid?
irmaria
6th June 2007, 14:51
In sfarsit dupa o lunga asteptare... mi-au scos si limitarea de pe cont si l-au si validat.
Berti
7th June 2007, 07:08
Astia nu-s intregi... asa cum v-am spus si mai sus, le-am scris ca nu-i bun expanded use number si ei imi raspund, ca nu-i ala si sa caut bine pe extras!
"The number will be posted in the following format:
four-digit Expanded Use Number, the word "PAYPAL," (no space between the
numbers and the word "PAYPAL") followed by two dashes (--), followed by
*EXPUSE, (example, 1234PAYPAL--*EXPUSE). "
Pai fix ala l-am introdus, defapt in afara de numaru cardului nici nu exista al numar in explicatia tranzactiei!
Irmaria, la tine pana la urma cum s-ar rezolvat cu expanded use number asta?
L-ai mai introdus odata? Ti l-au trimis din nou? Sau cum?
irmaria
7th June 2007, 08:17
eu le-am trimis copie dupa extrasul de cont pe fax si l-au introdus ei probabil.
puiulnoptii
7th June 2007, 10:18
Expanded number vi-l poate da banca, dand un telefon si vorbind cu cineva de acolo. Cel putin asa mi-a zis tipa de la Transilvania, eu am incercat sa-mi validez contul si n-aveam acele fonduri de garantie (asa mi-a zis d-soara de la banca) pentru ca am incercat de vreo 3-4 ori sa inregistrez, si la fiecare tranzactie se blocasera cate 2.5 $ cred. In fine, a zis ca dupa ce alimentez cardul, si primesc eroare, imi va da ea expanded numberul pentru verificarea contului de paypal.
don_King
7th June 2007, 19:47
Am castigat mai multe licitatii si dintr-o prostie pe una am marcat-o ca platita. Acum vreau sa o platesc prin PayPal si nu stiu ce sa mai fac.
Cum fac sa setez acea licitatia ca neachitata ca sa o pot plati ??
worm
7th June 2007, 22:12
am verificat si eu un card din romania. a aparut pe extras in doua zile, si totul a fost ok.
Lexutza
8th June 2007, 09:32
Am facut si eu un mic test. Nu poti sa primesti bani, daca vrei sa te faci verified user nu poti.
Ma rog, acum sa le dam si lor un mic ragaz sa puna totul la punct. Per total e bine, semn ca am intrat si noi in lume, desi Roamania dupa cum stiti este considerata o tara cu risc mare de FRAUDA.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.