Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

don_dannielo

QUOTE (bluero @ Sep 16 2008, 21:22) *
prima tranzactia a fost cea de 900$ pe care destinatarul a refuzat-o - era prea mare
paypal a facut urmatoarel operatii:
-retras suma in ron acceptata de mine din contul ing - operatie aparuta in extras doar azi - tranzactie facuta de duminica
-transformat in $
-trimis $ destinatarului
destinatarul o refuza

Adica 2,451.44 ? Asta aparea pe ecran?
bluero
QUOTE (don_dannielo @ Sep 16 2008, 22:27) *
Adica 2,451.44 ? Asta aparea pe ecran?

da
ce vezi in poza de mai sus e captura pe ecran din extrasul de cont
am atasasat si returnarea facuta de paypal - sumele operate de catre paypal sunt cele din descrierea operatiilor 2.347,25 si 2.345,24

ing a retras din cont cat au vrut in momentul executarii operatiunii - nu am verificat la acel moment

Click pentru a vizualiza atașamentul

StevenO
Azi mi-a aparut si tranzactia.A durat cam mult, 2 zile.
laur_teodorescu
Stie cineva daca mai exista si alte tipuri de extrasuri de cont de la ING decat cel online (de pe homebank)? Am (premier) account limited la PayPal.. si n-am facturi pe numele meu; am trimis o factura dar pe numele tatalui.
Raspuns:

..."- Submit a copy of a current utility bill. The bill must show your name and
address exactly as they appear in your PayPal account. The document should
be issued within last 6 months.

If you don't have utility bills in your name, you can also send us a bank
or credit card statement with your name and address. Please make note that
we don't accept online statements."...

*facturi de telefon mobil nu se pun

A mai avut cineva problema asta? Multumesc pentru orice raspuns.

-Andi
supravetuitor
SALUTARE! AM O RUGAMINTE:DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU UN SFAT?
AM APRTICIPAT LA O LICITATIE PE EBAY.UK SI AM CASTIGAT-O.ACUM TREBUIE SA PLATESC PRODUSUL.AM INCERCAT CU UN CARD ING DAR M-AM BLOCAT CAND AM AJUNS LA FAZA CU ACEL COD DE 4 CIFRE CARE AR TREBUI SA-L GASESC PE DESFASURATORUL TRANZACTIILOR .AM INTRODUS DE VREO 4 ORI CODURI DE PE CARD , S-A BLOCAT TRANZACTIA SI ZICE SA-I TRIMIT NISTE COPII DUPA ACTE DE IDENTITATE.PROBLEMA E CA ADRESA LA CARE AM CERUT LIVRAREA NU E CEA DIN BULETIN.CE SFAT AVETI? POT INCERCA SA FAC PLATA DE PE UN ALT CARD AL ALTCUIVA?STITI CUMVA IN CAT TIMP TREBUIE SA FAC PLATA PRODUSULUI?CE SE INTAMPLA DACA RENUNT SA-L MAI CUMPAR? EU AS VREA SA-L CUMPAR DAR NU STIU CUM SA-L MAI PLATESC.
MULTUMESC ANTICIPAT.
rickysyv
QUOTE (laur_teodorescu @ Sep 18 2008, 15:18) *
Stie cineva daca mai exista si alte tipuri de extrasuri de cont de la ING decat cel online (de pe homebank)? Am (premier) account limited la PayPal.. si n-am facturi pe numele meu; am trimis o factura dar pe numele tatalui.
Raspuns:

*facturi de telefon mobil nu se pun

A mai avut cineva problema asta? Multumesc pentru orice raspuns.

-Andi

Merge sa trimiti factura cu numele tatalui daca aveti acelasi nume de familie si aceeasi adresa in buletin. Trimite 2 facturi diferite pentru siguranta si nu uita sa specifici distinct ca locuiesti cu familia.

Stiu ca nu se pun facturi de telefon mobil dar aia nu cunosc toate retelele de telefonie din lume asa ca poti sa incerci linistit si sa scrii "here is my land line phone bill". Incearca intai prima varianta. Bafta.
don_dannielo
QUOTE (laur_teodorescu @ Sep 18 2008, 15:18) *
Raspuns:

La un self-bank ING poti sa printezi extrasul. Apar si numele si adresa ta pe el.
Il scanezi si-l trimiti asa.

don_dannielo
A retras cineva bani dupa noile modificari?

Ajunge in RO exact Amount-ul scris pe site la Paypal, sau pana la urma se face conversia tot dupa cursul bancii? Ma gandesc ca Paypal nu are cum sa trimita lei totusi, dar poate ma insel.
rickysyv
Am facut eu o retragere maxima si au ajuns cu 25 de lei mai putin decat zicea Paypal... Cam naspa faza dar ce poti sa faci...
TupaC

QUOTE (rickysyv @ Sep 20 2008, 08:18) *
Am facut eu o retragere maxima si au ajuns cu 25 de lei mai putin decat zicea Paypal... Cam naspa faza dar ce poti sa faci...

Cum ce poti face ?
Trimite email la PayPal si cerele explicatii.
thekat
Stie cineva daca am cont in EUR sau USD si fac o plata prin Paypal, mi se face conversia sau nu? Ca la ultima tranzactie cursul de conversie al Paypal era cu 1200 lei mai mare decit cel al bancii.
alex-skater
Daca am dolari in contul de paypal, si vreau sa scot banii pe card, avand contul in lei, se face automat conversia dolar-leu sau trebuie sa-mi mai fac un cont in dolari?
Am Visa Electron <26 de la Banca Transilvania si cont in lei.
Astept raspuns, multumesc anticipat!
gogy
in toate tranzactiile care le-am facut pe paypal si ebay, am preferat sa se faca conversia la banca .... a iesit mai bine decat sa o faca paypal-u

la Transilvania ar fi bine sa intrebi, eu lucrez cu ING

supravietuitor: iei legatura cu vanzatorul si il intrebi in cat timp vrea plata facuta (normal specifica in mailurile primite initial automat la inchiderea licitatiei)
daca renunti la produs .... poti sa o faci doar cu acordul vanzatorului
poti primi pachetul pe o alta adresa, doar ca adresa aceea trebuie inregistrata la paypal
codul de 4 cifre apare pe desfasuratorul ING, la tonomatele alea de la ei din sedii, insa daca ai introdus coduri aiurea (nu pricep dece) trebuie respectati pasii care iti sunt recomandati de paypal
nu recomand sa faci plata din alt card sau cont de paypal, decat daca ai informat si vanzatorul, intotdeauna exista intelegere

enjoy

PS: nu mai scrie cu CAPS ca nu esti pe tarla .......
pivo
Nu uitati ca PayPal baga automat si un comision de 2.5% atunci cand afiseaza rata de schimb valutar.
xtremxpert
Am 2 conturi PayPal, unul personal si unul premier, cel premier inca nu este verificat, pot sa adaug acelasi card ce il am si la contul personal? sau trebuie alt card?
rickysyv
O sa-ti dea un mesaj de eroare, cardul respectiv e deja folosit in alt cont sau ceva de genul. Fa-ti alt card la alta banca.
ionut_xx
Am un cont la moneybookers, cardul pe care-l aveam verificat a expirat, l-am sters din lista si cand sa adaug altul nou imi apare:
"Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.
To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer."

Nu inteleg de ce e blocat contul si de ce nu pot sa adaug un card, ce trebuie sa fac?

rickysyv
QUOTE (ionut_xx @ Sep 25 2008, 01:58) *
Am un cont la moneybookers, cardul pe care-l aveam verificat a expirat, l-am sters din lista si cand sa adaug altul nou imi apare:
"Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.
To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer."

Nu inteleg de ce e blocat contul si de ce nu pot sa adaug un card, ce trebuie sa fac?

Tu nu vezi ce trebuie sa faci? Iti spune clar acolo, depune niste bani prin transfer bancar. Prin ordin de plata la banca sau mai comod de acasa prin Internet Banking depui niste bani in contul Moneybookers de la Raiffeisen.
ionut_xx
Pai vad, dar de ce trebuie sa fac asta, de ce mi s-a blocat contul?

Sau eu trebuie doar sa ma conformez si sa nu pun nici o intrebare, daca ei imi zic sa sar in cap eu trebuie sa sar.
ciuly
QUOTE (ionut_xx @ Sep 25 2008, 14:00) *
[...]Sau eu trebuie doar sa ma conformez si sa nu pun nici o intrebare, daca ei imi zic sa sar in cap eu trebuie sa sar.

intrebarile trebuie sa le pui lor, nu noua. de aia au serviciu de suport.
si doi la mana, aici e topic de paypal nu de moneybookers, deci chiar daca ar fi oameni sa te paota ajuta, chair nu inteleg de unde logica sa cauti ajutor despre un serviciu pe un topic dedicat altui serviciu.
ionut_xx
La un search pe google am gasit pe cineva care a avut aceeasi problema pe la pagina 50.
Raspunsul lor:

Stimate domn,
Va multumim ca ati contactat Moneybookers ? Departamentul Asistenta Clienti.
In primul rand dorim sa va informam ca ati incalcat regulamentul Moneybookers, deschizandu-va mai mult de un cont. Conform paragrafului 3 din regulamentul Moneybookers fiecare persoana este autorizata sa isi deschida un singur cont. Firma isi rezerva dreptul sa inchida contul oricarui Client care detine mai multe conturi in numele lui/ei. Va rugam sa aveti in vedere ca aceste masuri sunt luate pentru a evita posibilile fraude in contul dvs. si pentru a va proteja banii.
Va informam ca in urma verificarilor efectuate, departamentul nostru de securitate a decis sa activeze doar contul [@yahoo.com]. Celelalte conturi, deschise in trecut de dvs. au fost blocate.
Va rugam sa nu mai deschideti conturi noi, precum si sa folositi doar datele dvs. personale, cardurile si conturile bancare, care va apartin pentru a preveni blocarea contului pe viitor.
Cardul inregistrat in ambele conturi, nu va putea fi folosit pe viitor la Moneybookers.
Speram ca aceste explicatii v-au fost utile. In cazul in care aveti intrebari, va rugam nu ezitati sa ne scrieti.
Cu stima
Rosa, Moneybookers ? Departamentul Asistenta Clienti

De fapt, am incercat sa fac o plata catre un site cu cardul, prin moneybookers, asa nemaifiind nevoit sa verfic cardul pe site. Din pacate ei iti creaza un nou cont cu adresa de mail pe care o folosesti.
don_dannielo
Gata, s-a terminat cu prostia cu retrasul in lei? laugh.gif
slick99
salutare, am incercat sa adaug la contul de paypal un card Visa electron de la Raiffeisen si imi da urmatorul mesaj :

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Nu e bun acest card sau de ce nu merge? trebuie sa am cei 1,5 euro in cont ca sa pot adauga cardul? Va multumesc
ideasbox
Trebuie sa primesc niste $ rolleyes.gif . Sa inteleg ca trebuie un cont business si voi plati un comision de 3,4% + 0.35Euro (e vorba de o suma mai mica de 2500Euro). Cum fac apoi sa-mi transfer banii in cont: trebuie sa am cont in RON sau $. Cred ca daca merg pe conversia lor nu e prea avantajos. Pot totusi sa primesc banii in contul de $? Trebuie sa am si un card atasat acestui cont de $?

Multumesc.
don_dannielo
Mai are cineva probleme cu withdrawul in ultima vreme?

Sta in pending de 4 zile. De obicei deja ii aveam.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.