Poti sa primesti bani, dar ramin doar in contul PayPal. Daca vrei, poti sa-ti cumperi cu ei diverse, de la site-uri care accepta paypal. Sint destule, nu stiu daca sint si in Romania (ca sa ai taxe transport mici, asa poti sa cumperi din UE, dar te omoara taxele de transport).
Ca sa ai banii in mina, iti trebuie card Visa. Iar contul trebuie sa fie verified (adica pui bani pe card (20-30 d elei), dai in cont la adaugare card, apoi verify, retrag ei 1.5 euro, iei codul tranzactiei din extrasul de cont, bagi pe site, ok, esti verified.
Deci completeaza corect adresa, datele tale, datele cardului (presupun ca ai peste 18 ani si cardul tau propriu...)
Ca sa ai banii in mina, iti trebuie card Visa. Iar contul trebuie sa fie verified (adica pui bani pe card (20-30 d elei), dai in cont la adaugare card, apoi verify, retrag ei 1.5 euro, iei codul tranzactiei din extrasul de cont, bagi pe site, ok, esti verified.
Deci completeaza corect adresa, datele tale, datele cardului (presupun ca ai peste 18 ani si cardul tau propriu...)
Thanks queensoft!! Am peste 18, deocamdata am doar cardul Mondo de BT si nu e aceptat.. Am de gand sa-mi fac cardul ING Visa Electron cand imi ajunge bani in cont Paypal..
Inca o intrebare: cum imi vor trimite ceilalti bani? Email-ul e ca si identitatea mea de pe Paypal nu? Cei care vor sa trimita bani doar puna email-ul si imi transfera bani nu?