cuculea
31st August 2008, 17:39
QUOTE (juannn @ Aug 30 2008, 15:06)

Ce tip de card ai? Mastercard cumva?
Visa Electron ING
queensoft
31st August 2008, 17:51
QUOTE (stefzsv @ Aug 29 2008, 14:38)

Trebuie sa aduc ceva din strainatate (NON-UE) si trebuei sa platesc ca si Persoana Juridica (asta am inteles ca cere vama) .
Se poate plati prin PayPal ca si Persoana Juridica ?
Sa platesti CE/UNDE?
La cel de unde cumperi? Accepta PayPal?! Daca accepta, da, poti sa platesti prin PayPal. Daca vrei sa-ti apara in actele firmei, platesti cu un card facut pe firma si -i ceri vinzatorului factura (invoice) si alte acte necesare (daca mai ai nevoie si de altceva... garantie or something).
Sau sa platesti vama prin PayPal? Adica... in Romania? Cred ca nu poti sa platesti nici macar cu card, daramite cu card!
Quorthon
31st August 2008, 22:58
Va rog sa ma ajutati si pe mine.... Mi-am facut la BT card MAstercard Mondo si cont de paypal dar nu merge contul.. adica nu il vede.De 2 saptamani am dat sa trimita am scos de la banca extras de cont si nu e nici un cod...Va rog spuneti-mi si mie daca mai are rost sa astept sau nu.....
Dzan
1st September 2008, 11:10
Quorthon MasterCard Mondo nu este acceptat de catre PayPal. Iti recomand un card Visa Electron.
Am si eu o problema. Am retras bani din paypal saptamana trecuta. Nu a durat mai mult de 2 zile statusul de pending (cam 1 zi jumatate) dupa care a fost completed.
Cam in cat timp ar trebuii sa imi vina banii in banca? Am un card VISA Electron de la CEC Bank, de o saptamana astept banii si nu mi-au venit.
andreyu787
2nd September 2008, 02:17
Am si eu o intrebare mi`am facut azi card la BT MasterCard mondo , e bun sau nu e bun ? pot sa primesc bani cont ? Am vazut pe forum :
Banca Emitenta: Transilvania
Tip card: Debit
Model: Mastercard Mondo
Moneda: RON
Am putut retrage bani din contul de PayPal: Nu
Stiu ca altceva nu ar trebui sa postez dar acum 5 min am aflat ca in aprox 1 saptamana o sa putem retrage bani din contul de PayPal de pe cardul mai sus afisat ( de la BT ).
Asta a spus cineva ....
Astept si eu un raspuns daca este bun la BT sau daca va trebui sa ma duc sa fac alt card ...
rickysyv
2nd September 2008, 02:31
Cineva ala care ti-a spus asta trebuie sa aiba relatii foarte sus puse, la cel mai inalt nivel chiar! Poti cumva sa-l citezi pe el si eventual sursa lui? Bineinteles sunt sanse mari sa fie full of shit, dar asta e doar parerea mea. Mai e si varianta sa astepti saptamana aia de rigoare si sa vezi ce se intampla, dar eu nu mi-as pune mari sperante in vreun miracol.
kykobaw
2nd September 2008, 02:42
QUOTE (rickysyv @ Sep 2 2008, 02:31)

Cineva ala care ti-a spus asta trebuie sa aiba relatii foarte sus puse, la cel mai inalt nivel chiar! Poti cumva sa-l citezi pe el si eventual sursa lui? Bineinteles sunt sanse mari sa fie full of shit, dar asta e doar parerea mea. Mai e si varianta sa astepti saptamana aia de rigoare si sa vezi ce se intampla, dar eu nu mi-as pune mari sperante in vreun miracol.
Va bucurati cam degeaba cu paipalu asta.
Eu am folosit vreo 4 ani dar am renuntat sunt niste tzepari.
Comisioane grase grase. Afara de asta, fura!
Am vandut un laptop unui "american".
Mi-a platit prin paypal, i-am trimis marfa, in Ianuarie. Am retras banii, totul perfect.
Dupa 7 luni!!! Am mai vandut niste servere, am incasat banii prin Paypal. Si , surpriza, Paypal mi-a retinut suma care o incasasem pentru laptop cu 7 luni in urma.
Motivul? Simplu. Ca banca aluia a reclamat cardul cumparatorului ca fiind furat sau fals nu stiu ce tot spuneau...
Le-am aratat actele care dovedeau ca am trimis pachetul cumparatorului si tot degeaba. Au spus ca in cazurile astea asa procedeaza.
Deci, TZEAPA de 1420€
Si multe altele...patite de mine.
Acum sunt dator la ei, vreo 500€ pentru comisioane si m-au dat in judecata, dar n-o sa le platesc nimic cu tot procrsul lor.
era un site interesant
www.paypalsucks.com
aruncati o privire inainte sa lasati banii pe mana hotilor!
rickysyv
2nd September 2008, 13:14
LoL alt tzepar intzepat. No brain no gain?
unu
2nd September 2008, 15:21
chestia asta se intampla peste tot unde platesti cu cardul online, nu doar paypal. daca cineva plateste cu un card furat, proprietarul adevarat al cardului poate cere chargeback la banca si tu ramai si fara produs si fara bani....
Noisia
2nd September 2008, 16:41
cu card BCR Maestro d'asta asa: http://www.vreaucard.ro/carduri-persoane-f...o-ron-bcr-I41S1
pot sa fac cont pe paypal?...adica sa pot primi bani
TJJ
2nd September 2008, 17:58
Salut!
Am cumparat ceva de pe eBay si am platit prin Paypal. Pentru ca pachetul nu ajungea la mine am deschis o disputa cu vanzatorul.
Intr-un final aceasta a ales sa-mi trimita banii inapoi. Am primit un mail de la Paypal cu titlul "Your payment has been refunded ". Toate bune si frumoase dar dupa o zi m-am dus sa controlez contul.
Si suma nu era acolo.
In contul de Paypal, unde am facut plata scrie acelasi lucru: refunded.
Stie cineva in cat timp imi primesc banii inapoi?
don_dannielo
2nd September 2008, 21:03
In vreo 3 zile.
Si se intorc direct pe card, nu in contul paypal.
tomycta
3rd September 2008, 08:19
Prin Mastercard Mondo de la BT se pot trimite bani prin paypal????
Am inteles ca nu se pot retrage, dar se pot trimite totusi?? un raspuns ????
Multumesc
TJJ
3rd September 2008, 11:19
QUOTE (don_dannielo @ Sep 2 2008, 22:03)

In vreo 3 zile.
Si se intorc direct pe card, nu in contul paypal.
Multumesc pentru raspuns.
O zi buna!
omul_plajei
5th September 2008, 15:20
oaaauuu... paypal. ce e asta? sa imi fac si eu?
citeam pe prima pagina a topicului si ma bucuram si eu odata cu baietii si fetele care se bucurau ca a intrat paypal si in romania. ( ma bucuram nene, chiar daca ei se bucurau prin 2007
). Si citeam ca cica nu poti decat sa platesti prin paypal, urmand sa se "dea drumu' " si la primiri de bani. s-a dat domle drumu'? Ca nu sunt nebun sa caut in cele 61 de pagini a doua repriza unde s-au bucurat baietii si fetele ca a dat paypal drumu si la primiri de bani.
In rest, daca stie cineva, cu ISIC de la brd sau BT global ( visa electron ) merge sa ma asociez la paypal? Ca sa pot si eu sa platesc pe net cu paypalu' ca toata lumea ( sau sa fiu platit, in cazul in care a dat drumu' astia
)
cristian06
5th September 2008, 16:07
BT Global e valid only in Romania, deci nu.
omul_plajei
5th September 2008, 16:39
si ISIC?
cand mi l-am facut se laudau ca au nu stiu cate magazine din lume de unde poti cumpara cu reduceri. Deci asta e singura conditie? Sa mearga si in afara?
Oricum, la ISIC nici nu ma asteptam sa mearga. E cel mai praf card. Doar e pentru studenti. Ce au ei nevoie de card? Cash tati
lupucata12
6th September 2008, 22:07
O intrebare ...
Am incercat sa folosesc cardul de credit BT Forte pt activarea unui cont PayPal ...
Se pare ca nu a functionat, atat timp cat suma este inca blocata, dupa 10-15 zile.
De fapt, PayPal imi spunea ca nu poate lua banii de pe cardul asta, desi este MasterCard, si bineinteles, am pus si CVV2, aveam bani pe el, etc ...
Am rezolvat cu un card de debit de la OTP... Tot MasterCard ... Primit moca ...
Deci ... a mai patit cineva asa ceva cu cardurile MC de la BT ?? (carduri de credit).
kykobaw
6th September 2008, 22:09
QUOTE (rickysyv @ Sep 2 2008, 13:14)

LoL alt tzepar intzepat. No brain no gain?
Tzeparul esti tu?
Si care e treaba cu creierul? Te referi la tine?
Lamureste
cristian06
7th September 2008, 17:32
QUOTE (omul_plajei @ Sep 5 2008, 17:39)

Deci asta e singura conditie? Sa mearga si in afara?
E o conditie necesara dar nu si suficienta.
omul_plajei
7th September 2008, 20:23
Eu m-am lamurit despre cum sta treaba. Am facut cerere pe net la BT ( debit card Mondo ). Pana la urma merge cardul asta sau nu? Ca as mai avea timp sa anulez sa nu imi fac cont aiurea.
Ceea ce nu am reusit sa ma lamuresc cum trebuie este legat de comisioanele percepute de paypal. "Exista conisioane? Sigur ca exita ca ei de unde ar fi trait?" ma gandeam eu. Ideea e ca de pe site nu am inteles mare lucru. Engleza nu o stapanesc asa cum as vrea eu
Si m-ar interesa daca imi poate spune cineva cam toate comisoanele percepute de paypal? Exista comision de conversie valutara?
Si legat de BT mondo, daca mai are cineva, exista comisionul mentionat mai sus, dar perceput de mastercard? ( deci nu de BT )
Noisia
8th September 2008, 14:30
ce tip de cont tre sa fac ca sa mearga sa primesc bani?
tomycta
8th September 2008, 14:58
QUOTE (omul_plajei @ Sep 7 2008, 21:23)

Eu m-am lamurit despre cum sta treaba. Am facut cerere pe net la BT ( debit card Mondo ). Pana la urma merge cardul asta sau nu? Ca as mai avea timp sa anulez sa nu imi fac cont aiurea.
Ceea ce nu am reusit sa ma lamuresc cum trebuie este legat de comisioanele percepute de paypal. "
Exista conisioane? Sigur ca exita ca ei de unde ar fi trait?" ma gandeam eu. Ideea e ca de pe site nu am inteles mare lucru. Engleza nu o stapanesc asa cum as vrea eu

Si m-ar interesa daca imi poate spune cineva cam toate comisoanele percepute de paypal? Exista comision de conversie valutara?
Si legat de BT mondo, daca mai are cineva, exista comisionul mentionat mai sus, dar perceput de mastercard? ( deci nu de BT )
Mastercard mondo de la bt merge numai pt a face plati(merge si paypal)
De la BT merge visa electron euro 26, ceva pt studenti pana in 25 de ani, merge sa scoti bani din paypal
Dukuletz
9th September 2008, 08:57
Ca sa primesc bani de la un site (metacafe) trebuie sa am card adaugat la paypal?
Eu am facut numai cont si am activat prin mail doar.. mi-a ramas doar sa aduag un card dar nu am inca.
queensoft
9th September 2008, 09:07
QUOTE (Dukuletz @ Sep 9 2008, 09:57)

Ca sa primesc bani de la un site (metacafe) trebuie sa am card adaugat la paypal?
Eu am facut numai cont si am activat prin mail doar.. mi-a ramas doar sa aduag un card dar nu am inca.
Poti sa primesti bani, dar ramin doar in contul PayPal. Daca vrei, poti sa-ti cumperi cu ei diverse, de la site-uri care accepta paypal. Sint destule, nu stiu daca sint si in Romania (ca sa ai taxe transport mici, asa poti sa cumperi din UE, dar te omoara taxele de transport).
Ca sa ai banii in mina, iti trebuie card Visa. Iar contul trebuie sa fie verified (adica pui bani pe card (20-30 d elei), dai in cont la adaugare card, apoi verify, retrag ei 1.5 euro, iei codul tranzactiei din extrasul de cont, bagi pe site, ok, esti verified.
Deci completeaza corect adresa, datele tale, datele cardului (presupun ca ai peste 18 ani si cardul tau propriu...)
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.