Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

maryus_mono

QUOTE (don_dannielo @ Aug 5 2008, 20:21) *
Exista oficiile ING, unde intri, te loghezi in contul tau, te duci la Extrase sau la Tranzactii in Asteptare si vezi acolo codul Paypal.

Si mai exista http://www.homebank.ro

Si cum functioneaza homeBank?

DIn cate am inteles ca sa te loghezi iti trebuie 2 lucrui:

1.Codul de utilizator homebank
2.Inca un cod- generat la fiecare identificare pe baza Digipass-ului

Codul de ultizator homebank habar nu am care e... si nu am nici digipass din ala

Mersi oricum pentru raspuns!

Numai bine!

QUOTE (surrender16 @ Aug 6 2008, 07:54) *
mi-am facut card de la ING cu VISA Electron am adaugat cardul la paypal si zice ca peste 2-3 zile voi primi codul acela de 4 cifre unde il voi primi? in mail sau in extrasul de cont

Exact aceeasi problema am si eu...

Am atasat cardul de contul paypal si trebuie sa introduc un cod.. Cativa prieteni miau spus ca respectivul cod care apare in extrasul de cont nu coincide cu cel real.Prin urmare cred ca un telefon la bucuresti la un sediu de acolo INg le va rezolva pe toate. biggrin.gif
surrender16
Am primit codul de 4 cifre si merge "account activatet" hasta la vista baby smile.gif) , scuzati dar sunt bucuros smile.gif

detective
QUOTE (maryus_mono @ Aug 7 2008, 18:17) *

DIn cate am inteles ca sa te loghezi iti trebuie 2 lucrui:

1.Codul de utilizator homebank
2.Inca un cod- generat la fiecare identificare pe baza Digipass-ului

Codul de ultizator homebank habar nu am care e... si nu am nici digipass din ala

Mersi oricum pentru raspuns!

Numai bine!

Am atasat cardul de contul paypal si trebuie sa introduc un cod.. Cativa prieteni miau spus ca respectivul cod care apare in extrasul de cont nu coincide cu cel real.Prin urmare cred ca un telefon la bucuresti la un sediu de acolo INg le va rezolva pe toate. biggrin.gif

Pe extrasul de cont, acela e, imposibil sa nu coincida, ca mergi personal sa iti ceri extrasul de cont de la banca, sau il iei prin Internet banking e cu totul altceva, codul este pe extrasul de cont, nu il primesti pe e-mail.
don_dannielo
QUOTE (maryus_mono @ Aug 7 2008, 18:17) *

Cand ti-l activezi vei primi toate instructiunile, inclusiv codul utilizator si digipass-ul.

Asta cu codul modificat e valabil la BCR.

La ING codul e corect, si mai mult apare din SECUNDA in care atasezi cardul la Paypal.
Te duci la un Ing office si-l iei, vezi la "tranzactii in asteptare" cum ti-am mai zis.

Dar daca tu de pe 5 august n-ai fost in stare sa-ti misti fundul... Probabil astepti sa ti-l zica cineva pe forum. mama omida.
andronic
exista vreo optiune de a nu mai avea restrictii in paypal??? cum fac firmele de hosting? sa nu aiba restrictii??? chiar daca sunt verificat..??
xtremxpert
QUOTE (andronic @ Aug 18 2008, 20:48) *
exista vreo optiune de a nu mai avea restrictii in paypal??? cum fac firmele de hosting? sa nu aiba restrictii??? chiar daca sunt verificat..??

La care restrictii te referi?
andronic
de a primi bani si de a scoate bani pe card

xtremxpert
Pai eu nu am nici o restrictie, doar cea de 500$/day Withdraw, care cred ca e limita cardului.
andronic
QUOTE (xtremxpert @ Aug 18 2008, 21:04) *
Pai eu nu am nici o restrictie, doar cea de 500$/day Withdraw, care cred ca e limita cardului.

aha ptiu,deci de acuma ma pot imbogati in voie happy.gif cool.gif
xtremxpert

QUOTE (andronic @ Aug 18 2008, 21:05) *
aha ptiu,deci de acuma ma pot imbogati in voie happy.gif cool.gif

Da tongue.gif Daca ar fi asa usor tongue.gif
cosminro
salut.am si eu niste intrebari pt cine foloseste paypal.(am citit ce e scris inainte dar nu m-am lamurit in toate privintele)
1.din cate am citit cel mai bine e sa imi fac un card visa la ing?
2.se percep taxe la primire sau trimitere de bani prin paypal?cat?
3.verificarea cardului(codul ala)il pot afla prin internebanking?se percepe comision?
in speranta ca nu am pus prea multe intrebari numai bine

multumesc
queensoft
QUOTE (cosminro @ Aug 24 2008, 18:29) *
salut.am si eu niste intrebari pt cine foloseste paypal.(am citit ce e scris inainte dar nu m-am lamurit in toate privintele)
1.din cate am citit cel mai bine e sa imi fac un card visa la ing?
3.verificarea cardului(codul ala)il pot afla prin internebanking?se percepe comision?
in speranta ca nu am pus prea multe intrebari numai bine

multumesc

1. Cred ca e buna aia. Eu am Visa de la raiffeisen. Oricum, Visa daca vrei sa si primesti bani din paypal in card.
2. Nu cred. Eu stiu de comision 2 euro la retragere bani paypal > card.
3. Codul apare in urma unei tranzactii prin care paypal scoate 1.5 euro din cardul tau. Banii astia ii primesti inapoi... dupa o perioada sau cind faci prima plata (nu mai retin exact, oricum nu e suma mare). Banca iti ia taxa lunara + taxa activare (probabil, nu stiu exact) de folosire internet banking. Poti sa NU folosesti internet banking, ceri un extras de cont, asta e gratis. Eu am fost la banca si am cerut extrasul (dupa vreo 6-7 zile de la tranzactie). Pina sa-l scoata la imprimanta deja vazusem codul pe ecran, ca ma tinea aia cu diverse intrebari stupide...
cosminro
deci cam ce taxe se percep de la paypal?(am cautat la ei pe site dar e fff stufos)
don_dannielo
QUOTE (cosminro @ Aug 24 2008, 18:29) *

Doar la primit. Vezi attachamnetul asta http://forum.softpedia.com/index.php?act=A...t&id=427404
xtremxpert
QUOTE (don_dannielo @ Aug 24 2008, 19:20) *
Doar la primit. Vezi attachamnetul asta http://forum.softpedia.com/index.php?act=A...t&id=427404

Se percepe taxa doar cand primesti bani si numai la conturile Premier sau Business, la cel Personal nu ai nici o taxa.
don_dannielo
Citeste screenshotul mai atent. Nu e photoshopat.

Pentru el poate nu va fi nici o taxa, nu stim cum il foloseste. Dar asta nu inseamna ca "la cel Personal nu ai nici o taxa".
xtremxpert
QUOTE (don_dannielo @ Aug 24 2008, 20:42) *
Citeste screenshotul mai atent. Nu e photoshopat.

Pentru el poate nu va fi nici o taxa, nu stim cum il foloseste. Dar asta nu inseamna ca "la cel Personal nu ai nici o taxa".

Am vrut sa spun si de acea taxa dar oricum ai voie sa primesti doar de 2 ori/an plati de pe un card.
tomycta
O intrebare
-la mastercard mondo (de la BT) dupa aplicarea cererii la modificarea limitelor de tranzactionare pe internet se va putea folosi pe paypal/moneybookers???
Am citit mai sus ca nu se pot retrage pe card, dar se trimis se va putea?? Multumesc
juannn
Am un card visa/electron de la ING si pina acum l-am folosit fara probleme sa platesc prin paypal insa acum primesc acest mesaj This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.

Daca platesc direct cu cardul merge insa cu pp nu sad.gif S-a timpit si banca asta?
xtremxpert
QUOTE (tomycta @ Aug 26 2008, 17:38) *
O intrebare
-la mastercard mondo (de la BT) dupa aplicarea cererii la modificarea limitelor de tranzactionare pe internet se va putea folosi pe paypal/moneybookers???
Am citit mai sus ca nu se pot retrage pe card, dar se trimis se va putea?? Multumesc

Din cate imi amintesc din cele scrise mai sus, Mondo se poate folosi pentru trimis prin PayPal, de Moneybookers nu stiu.

juannn: E voie cu link in semnatura?
juannn
Azi am intrebat la ING si cica este o problema de la paypal si nu de la banca. Numai ca...... am incercat cu un card de la BT pe care il aveam atasat la cont ca si card secundar si pot sa fac tranzactii prin pp.

Atentie -----> desi nu vor sa recunoasca deschis ING nu mai autorizeaza tranzactii fara CVV2 pentru cardul vista. Deci cardurile de la ING bank nu mai pot fi folosite la PAYPAL.
bond1
eu platesc in continuare de pe cardul ING fara nici o problema
cuculea
QUOTE (juannn @ Aug 28 2008, 20:18) *
Atentie -----> desi nu vor sa recunoasca deschis ING nu mai autorizeaza tranzactii fara CVV2 pentru cardul vista. Deci cardurile de la ING bank nu mai pot fi folosite la PAYPAL.

ATENTIE!!!! Dezinformare totala.

Ieri am folosit cardul Visa de la ING pentru a alimenta un cont PayPal, si apoi am si facut un virament din Pay Pal catre contul atasat cardului. A mers foarte bine si fara nici un fel de probleme.
stefzsv
Trebuie sa aduc ceva din strainatate (NON-UE) si trebuei sa platesc ca si Persoana Juridica (asta am inteles ca cere vama) .
Se poate plati prin PayPal ca si Persoana Juridica ?
juannn
QUOTE (cuculea @ Aug 29 2008, 09:59) *
ATENTIE!!!! Dezinformare totala.

Ieri am folosit cardul Visa de la ING pentru a alimenta un cont PayPal, si apoi am si facut un virament din Pay Pal catre contul atasat cardului. A mers foarte bine si fara nici un fel de probleme.

Ce tip de card ai? Mastercard cumva?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.