Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

smeagel

salut
am si eu o problema , am card ING visa electron cont in ron/euro/$, cont paypal premier verificat am primit o plata pe data de :Jul. 17, 2008 si inca bani nu imi apar in cont la card ...as vrea sa stiu dupa cat timp pot sa ridic bani, citisem ceva de 5 zile lucratoare pe aici pe forum
don_dannielo
Ai dat Withdraw?

rickysyv
QUOTE (don_dannielo @ Jul 30 2008, 22:01) *
Ai dat Withdraw?

Foarte buna asta!:)
don_dannielo
smile.gif

Pai n-a mentionat nicaieri. A zis doar ca a primit niste bani pe 17, si ca inca nu i-au aparut pe card. Nu apar automat, treuie sa retraga suma dorita cu Withdraw (si cu un comision de 2 euro).
smeagel
nu dadusem newblush.gif
cooltronic
salut am si eu o intrebare.cum pot pierde banii trimisi prin paypal ? adica , eu vreau sa cumpar niste cd-uri cu muzica ,plata se face prin paypal .Daca vanzatorul nu imi trimite cd-urile pot face ceva ? Va intreb pt ca am dat un mail la ei si am primit acel mailer-demon@yahoo.com.Din cate am inteles eu acel mail se primeste doar daca adresa nu e valabila.Deci ar putea sa fie ''teapa'' acel site cu muzica ?
cooltronic
va rog frumos puteti sa ma ajutati cu un sfat ? Multumesc !

unu
pune link la site sa vedem despre ce e vorba.
teoretic ar trebui sa-ti poti recupera banii daca nu iti trimite produsele, printr-un simplu email catre paypal...
cooltronic
http://www.kurtkaiser.com/index.html
don_dannielo

Poti sa ti-i recuperezi.

Deschizi o disputa (My Account > Resolution Center) si daca vanzatorul nu demonstreaza ca ti-a trimis cd-urile iti iei banii inapoi.
cooltronic
ok,multumesc mult !
deci pot sa dau comanda !?
retele
QUOTE (cooltronic @ Jul 31 2008, 18:54) *
Va intreb pt ca am dat un mail la ei si am primit acel mailer-demon@yahoo.com.Din cate am inteles eu acel mail se primeste doar daca adresa nu e valabila.Deci ar putea sa fie ''teapa'' acel site cu muzica ?

trebuie să citești ce scrie în mesajul de eroare care vine de la serverul de email, acolo scrie destul de exact care e problema cu mesajul trimis
useralex
experienta mea paypal... a mers totul PERFECT! mi-am facut cont de paypal... am primit in el bani din diverse surse, atat din alte conturi de paypal cat si de pe carduri avand ca intermediar paypal (tranzactii one-on-one cu persoanele in cauza), activarea cardului a mers de asemenea perfect si repede (visa electron raiffeisen - activarea a decurs fara probleme si banii luati pentru verificare/activare mi-au fost returnati in cont, retragerea din cont catre card de asemenea in max. 2-3 zile (suma maxima pe care o poti retrage pe zi 500$). Pierzi ceva banuti la fiecare retragere (fee 2euro aplicat de paypal la retragere spre card si inca ceva se mai pierde la conversia sumelor in RON si probabil banca mai aplica niste taxe...... per total pierzi undeva peste 5% din suma dar asta e.... nu iti ofera nimeni un serviciu pe gratis. Singurul lucru pe care nu l-am facut a fost sa fac tranzactii on-line si sa platesc prin paypal dar avand in vedere faptul ca validarea/activarea cardului a mers fara probleme banuiesc ca si retragerea de pe card spre paypal ar decurge normal.
Cam atat... traiasca paypalu'.... cat despre "fragilitatea" contului nu am nici cea mai mica idee... eu am intrat si de la servici pe cont si nu am avut probleme(ip-uri diferite).... am gresit si parola de 2 ori consecutiv si tot nu au aparut probleme, situl se incarca destul de repede pe ambele conexiuni (dureaza putin procedura de logare probabil din cauza securitatii sistemului).
dr_corina_nem
si eu la raiffeisen, absolut totul perfect pana acum.
Am incercat mai demult (sept-oct 2007) cu visa de la BRD-nu a mers, ca ei au nu stiu ce restrictii si rezerve referit la comertul electronic.
Paypal nu are nicio restrictie de ip (cel putin eu n-am intalnit). Asadar in total acord cu ante-postatorul.
surrender16
scuzati...sunt nou in paypal .... am facut card de la Banca Transilvania "Direct" , este cu mastercard i-am pus 5 euro pe el sa fiu sigur ca nu-mi cere mai mult la paypal

am dat add card (fiind primul) am scris card number si security code (cel de 3 cifre) am pus adresa si zice ca nu este bun ce am scris sad.gif

mentionez ca mai am un card tot de la BT Mondo..are tot mastercard si arata la fel

queensoft
QUOTE (surrender16 @ Aug 5 2008, 16:33) *
scuzati...sunt nou in paypal .... am facut card de la Banca Transilvania "Direct" , este cu mastercard i-am pus 5 euro pe el sa fiu sigur ca nu-mi cere mai mult la paypal
am dat add card (fiind primul) am scris card number si security code (cel de 3 cifre) am pus adresa si zice ca nu este bun ce am scris sad.gif
mentionez ca mai am un card tot de la BT Mondo..are tot mastercard si arata la fel
PS: cand adaug codul cardului trebuie sa pun spatiu din 4 in 4 cifre sau sa scriu tot codu lipit?

Pai, nu ai citit si tu in urma?! Cardurile Mastercard nu sint acceptate toate modelele !!! Poate ai tu "noroc" si astea ale tale nu merg!
Alea Visa merg fara probleme !!
surrender16
mersi de sfat.. sa-mi fac card la ING cu VISA sau este o varianta mai buna
queensoft
QUOTE (surrender16 @ Aug 5 2008, 17:06) *
mersi de sfat.. sa-mi fac card la ING cu VISA sau este o varianta mai buna

Eu am Visa Electron raiffeisen. ia si tu si citeste paginile din urma (incepind inapoi de la astea ultimele, sint cu informatii mai noi)
don_dannielo
La Transilvania trebuie facuta o cerere speciala pentru a putea folosi cardul fara cvv (cum vrea Paypal)

Cererea asta: http://forum.softpedia.com/index.php?act=A...t&id=311347

Daca citesti prin urma du-te pe la Noiembrie 2007, cand a aparut problema si se discuta despre ea.
maryus_mono
Miam facut si eu un card VisaElectron de la ING, am auzit despre el ca este bun pentru platile pe net, este acceptat de paypal... etc.

Acum am si eu urmatoarea problema: Tocmai miam facut cont la paypal si imi spune: "Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below."

Trebuie sa introduc undeva mai jos un cod ... ca sa vada ei ca eu sunt proprietarul cardului respectiv.

Exista vreun site gen payoneer.com ... (dar care sa fie valabil pentru cardul meu) cu ajutorul caruia pot sa vad "my credit card statement" si eventual sa trimit bani de pe acest card ?
Multumesc anticipat!
don_dannielo
Exista oficiile ING, unde intri, te loghezi in contul tau, te duci la Extrase sau la Tranzactii in Asteptare si vezi acolo codul Paypal.

Si mai exista http://www.homebank.ro
surrender16
mi-am facut card de la ING cu VISA Electron am adaugat cardul la paypal si zice ca peste 2-3 zile voi primi codul acela de 4 cifre unde il voi primi? in mail sau in extrasul de cont
TupaC
Ce ditamai (phishing) am primit azi pe email:

Dear PayPal Customer,

This e-mail is the notification of recent innovations taken by PayPal to detect inactive customers and non-functioning mailboxes.

The inactive customers are subject to restriction and removal in the next 3 months.

Please confirm your email address and credit card information by logging in to your PayPal account using the form below:

http://paypal.com

Fake pagina e hxxt://avtretail.com/r.html

Ce e bine ca FireFox mi-a blocat imediat fake pagina si ma avertizat imediat ca este fraude psihing.
queensoft
QUOTE (surrender16 @ Aug 6 2008, 07:54) *
mi-am facut card de la ING cu VISA Electron am adaugat cardul la paypal si zice ca peste 2-3 zile voi primi codul acela de 4 cifre unde il voi primi? in mail sau in extrasul de cont

In extras de cont.
Alecsa707
--edited--
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.