Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100

revoll

QUOTE(msmp3 @ May 23 2007, 18:36) [snapback]2877090[/snapback]
stie cineva raspunsul la intrebarea mea?

inseamna ca cel caruia vrei sa ii trimiti nu poate sa primeasca bani de pe carduri, ii trebuie cont premium sau business pt asta
msmp3
@revoll, esti sigur de acest lucru? Pentru ca am inteles ca plata se efectueaza, si respectivul isi va ridica banii cand isi va upgrad-a contul...

Florinm
QUOTE(soscopyrights @ May 18 2007, 22:09) [snapback]2855277[/snapback]
a incercat cineva sa utilizeze paypal (ro) cu card transilvania?

Salut,

Poate s-a mai raspuns, dar iti spun oricum: eu am reusit sa imi creez contul pe paypal.com/ro cu un card Mastercard Forte de la BT si a fost totul ok (am cont verificat acum).

Ca sa raspund celui care intreba in cat timp a aparut pe bt24 codul de acces pentru confirmarea contului: in cazul meu in 4 zile.

LE: Desi nu pot primi bani in contul de paypal romanesc, am putut primi refund de la o tranzactie asupra careia m-am razgandit, banii au fost initial luat de pe credit card, si ulterior creditati inapoi. Macar atata, imi era frica ca nici macar ce bani am dat eu nu pot sa recuperez.
Inuhanyou
La mine cand am in cercat sa fac prima plata nu am putut, mi-a dat eroare. Apoi m-am logat la paypal si aveam contul limitat.
Au zis ca e o verificare si ca trebuie sa trimit prin fax o factura ceva prin care sa reiasa adresa mea. Am trimis si mi-au reactivat contul smile.gif)
Remaker
Intrebare pentru cei care au incercat/cunosc paypal mai bine.

Am si eu cont Premier verificat, si as vrea sa primesc niste bani de la cineva, si dupa cum se stie nu poti primii direct.
Oare merge daca fac cumva ca cineva sa imi doneze acesti bani sau sa imi cumpere un "produs"? Adica merge sa primesti bani prin tranzactie de cumparare/donare , nu prin trimitere directa pe email?
revoll
LE: Desi nu pot primi bani in contul de paypal romanesc, am putut primi refund de la o tranzactie asupra careia m-am razgandit, banii au fost initial luat de pe credit card, si ulterior creditati inapoi. Macar atata, imi era frica ca nici macar ce bani am dat eu nu pot sa recuperez.

deja ai inceput cu refundurile smile.gif)
ai grija pt ca astea se logheaza...la un numar prea mare de cereri de refund o sa te trezesti cu contul limitat asa ca mai bine gandeste-te de mai multe ori inainte sa cumperi ceva decat sa te razgandesti mai tarziu si sa ceri cancel/refund
Immortal
QUOTE(Remaker @ May 24 2007, 17:26) [snapback]2880988[/snapback]
Oare merge daca fac cumva ca cineva sa imi doneze acesti bani sau sa imi cumpere un "produs"? Adica merge sa primesti bani prin tranzactie de cumparare/donare , nu prin trimitere directa pe email?

Nu, normal ca nu. Daca "se putea", atunci nu avea sens sa restrictioneze accessul la 'receiving', nu crezi?
Si, dupa cum vad eu ca merg lucrurile, nici pentru cel putin doi ani de-acum incolo nu vom putea primi prin paypal sad.gif

Danut Ianc
QUOTE(don_dannielo @ May 11 2007, 12:59) [snapback]2819731[/snapback]
Cu Taifun? Mie nu mi-a mers.

Cu Taifunul merge foarte bine. Eu cu Taifunul am facut contul si ii ok.
Danut Ianc
QUOTE(don_dannielo @ May 18 2007, 15:13) [snapback]2853243[/snapback]
Subscriu in totalitate. A se mai mentiona ca extrasul nu-l poti lua decat de la sucursala a emis cardul, desi si-au deschis o puzderie de locatii in ultima vreme.

As renunta cu draga inima la Taifunul pe care-l am de 4 ani, daca n-ar fi asa de bun (n-a fost refuzat niciodata)

Ai dreptate. Dar ii un card super tare. Si iBankingu' lor mere bine de tot.
Pacat ca majoritatea angajatilor is sub-orice critica...
`Giovanni

Vreau sa imi fac un Personal Account la paypal, stiti cumva daca accepta si Maestro de la Brd ?
TetaNos
brd . e praf.. nu incerca .. ca o sa iti limitezi contul..
Remaker
QUOTE(TetaNos @ May 26 2007, 00:33) [snapback]2887010[/snapback]
brd . e praf.. nu incerca .. ca o sa iti limitezi contul..

Eu am un MasterCard clasic in euro de la ei si chiar nu am avut probleme niciodata cu platile online, incluzand inregistrarea la paypal. wink.gif
`Giovanni
Poti sa fi mai explicit, cum adica o sa imi limitez contul ?
Mai este cineva care a incercat sau are cont paypal folosind acest tip de card?
myself1
citeste despre BRDnet, despre cardurile praf de la BRD in general, si despre multitudinea de probleme care le ridica cardurile BRD.

si mai ales, despre cum iti fura din cont 6 ron lunar wink.gif

tu cum crezi ca isi platesc BRD angajatii cu salarii medii de 32 milioane lunar?
EmiNetwork
Dear xxx

We would like to announce important developments affecting all PayPal accounts in the European Union (the "EU").

No action is required on your part, and you will be able to continue using PayPal with no changes.

Currently, PayPal (Europe) Ltd. is the service provider for PayPal in the EU. PayPal (Europe) Ltd. is a UK company regulated and authorised by the Financial Services Authority (FSA) in the UK as an electronic money institution. This authorisation enables PayPal to provide its service throughout the EU.

From 2 July 2007, a new PayPal company, PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A. (PayPal Luxembourg), will become the service provider for PayPal in the EU. This is a Luxembourg entity regulated as a bank by the Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF), the Luxembourg equivalent of the FSA. PayPal Luxembourg will provide the PayPal service throughout the EU.

Your customer relationship with PayPal
On 2 July 2007, your customer relationship will be automatically transferred from PayPal (Europe) Ltd. to PayPal Luxembourg. This includes your customer relationship as governed by the terms of the PayPal User Agreement and, for applicable UK merchants, the PayPal Website Payments Pro Agreement (collectively, the "Agreements").

To summarise, from 2 July 2007, PayPal (Europe) Ltd. will assign to PayPal Luxembourg all of its right, title, interest, and benefit in and to the Agreements.

New User Agreement and Privacy Policy
We are also pleased to announce that from 2 July 2007, PayPal Luxembourg will issue a new form of the PayPal User Agreement and Privacy Policy. This new version of the User Agreement will be presented in a much more user-friendly manner, and many of the policies currently accessed by hyperlinks, will now form part of the main text of the User Agreement.

Also, the Privacy Policy will reflect that PayPal Luxembourg will be the data controller of your personal information from 2 July 2007 and set out further details of the third parties to whom PayPal Luxembourg will disclose your personal and account information.

For more information about the transition to PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A., click here.

If you do not wish to continue your relationship with PayPal, you may close your account at any time by logging in to your account, clicking Profile, and following the instructions from the "Close Account" link. You should make sure you first withdraw the outstanding PayPal balance to your bank account.

Sincerely,

PayPal (Europe) Ltd.

Cred ca toti dintre voi ati primit acest email .. Se pare ca PayPal pe 2 iulie 2007 vor ca sa`si deschida o filiala in Luxemburg pt a veni in sprijinul clientilor din EU si bineinteles pt a putea tranzactiona cu bancile din Europa . Bineintels asta va duce la deblocarea optiunilor cum ar fi primirea banilor in cont ..etc
Deocamdata Luxemburg pot primi bani in tara lor doar pe conturile de Bussines ..nu si pe cele Premier . Sper sa nu devina asta o regula si pt toti ceilalti din Europa deoarece comisionul este mai mare pt aceste tipuri de conturi .

Oricum este o veste buna si ar trebuii sa ne bucuram ca in sfarsit vom putea folosi PayPal in totalitate.
Berti
Cam in cate zile de la inscriere v-a aparut tranzactia de verificare (cea de 1,5 euro) pe extrasele de cont?
don_dannielo
Confirm si eu, daca mai era nevoie, ca merg cardurile Taifun de la Bancpost, Mastercard de la Raiffeisen si Visa Electron de la ING. Le-am adaugat si validat pe toate biggrin.gif

QUOTE(Berti @ May 31 2007, 13:08) [snapback]2908080[/snapback]
Cam in cate zile de la inscriere v-a aparut tranzactia de verificare (cea de 1,5 euro) pe extrasele de cont?

La online-ul de la raiffeisen in 3 zile, la self-bankul de la ING cred ca instataneu, si la Bancpost cand am catadicsit sa fac un drum la banca sa cer extras (dupa 2 sapt).
revoll
stie cineva sigur daca dupa transferul la paypal luxembourg o sa putem si noi sa primim ? le-am trimis un mail acum vreo 3-4 zile si tot n-am primit raspuns huh.gif
submit
LOL.

S-au mutat acolo probabil pentru taxele mai mici decat in UK. Atat.
revoll
QUOTE(submit @ May 31 2007, 17:52) [snapback]2909321[/snapback]
LOL.

S-au mutat acolo probabil pentru taxele mai mici decat in UK. Atat.

Iti citez de mai sus:
"This is a Luxembourg entity regulated as a bank by the Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF), the Luxembourg equivalent of the FSA. PayPal Luxembourg will provide the PayPal service throughout the EU."

Observa deosebirea dintre "bank" si "electronic money institution", ce este paypal europe momentan...asa ca eu n-as face lol la fel de repede ca tine
shiva
Si daca n-ai facturi de utilitati pe numele tau, bye-bye Paypall! ...Ce stupid! death.gif
revoll
QUOTE(shiva @ May 31 2007, 18:38) [snapback]2909468[/snapback]
Si daca n-ai facturi de utilitati pe numele tau, bye-bye Paypall! ...Ce stupid! death.gif

de unde ai mai scos asta? o sa iti ceara asa ceva doar in cazul in care ai probleme cu contul si iti este limitat. in plus, poti sa le trimiti un extras de cont de la banca pe care este trecut numele si adresa ta in loc de factura de utilitati.
puiulnoptii
Eu am incercat sa-mi verific contul cu un MasterCard Mondo si mi-a dat eroarea aceasta ... O sa mai incerc cu alt card.

Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
turtle
QUOTE(irmaria @ May 18 2007, 12:24) [snapback]2852392[/snapback]
Exact acceasi problema o am si eu.
Tot card la BCR tot Visa Electron.
Eu l-am bagat de 2 ori nr si acum astept un raspuns la un mail trimis celor de la PayPal.

Intre timp am mai gasit pe site la ei o informatie:

To complete the Expanded Use Enrollment process use the following instructions.

* Please fax the required documents to 08707 303 190.
* A cover page with the following title: Attention-Global Account Expanded Use Enrollment Process. Be sure to include your name and the email address registered to your account on the cover page so we can identify your account.
* A copy of a government issued photo identification listing your name.
* A copy of the credit or debit card statement that shows at least the last 4-digits of the card, your name and your street address that matches the address registered in your PayPal account.
* A copy of the front and back of the credit or debit card.

It may take up to 10 business days to review the information that you have provided. We will contact you after we have reviewed your documentation.

Deci cred ca asa se rezolva problema. Cel putin asa sper.

E clar că e o problemă la Visa Electron de la BCR. Exact la fel pățesc și eu. Tocmai mi-am luat extrasul de cont de la ei pe care am găsit textul:

Tranz.: 1.5 EUR 24-MAY-07 1234PAYPAL--*EXPUSE GB Nr. card::...

În loc de 1234 a apărut un cod de 4 cifre pe care l-am introdus cifră cu cifră în câmpul Expanded Use Number de pe site-ul lor. Ghinion:

You have entered an invalid Expanded Use Number. Please try again. The Expanded Use Number can be found on your credit card statement (account history). The Expanded Use Number is not the last 4 digits of your credit card. The sequence 402-935-7733 is a telephone number and is not your Expanded Use Number.

Sunt sigur că ăla e codul pentru că scrie clar la ei în instrucțiuni că apare exact înaintea cuvântului PAYPAL.

irmaria, ai reușit să rezolvi problema? Ai primit vreun răspuns la mesajul pe care l-ai trimis către ei?

Legat de documentele pe care le-ai enumerat, la partea cu

* A copy of the credit or debit card statement that shows at least the last 4-digits of the card, your name and your street address that matches the address registered in your PayPal account.

nici pe extrasul meu nu apare adresa (doar numele și numărul de cont).
irmaria
irmaria, ai reușit să rezolvi problema? Ai primit vreun răspuns la mesajul pe care l-ai trimis către ei?

Legat de documentele pe care le-ai enumerat, la partea cu

nici pe extrasul meu nu apare adresa (doar numele și numărul de cont).

Am trimis documentele pe fax. Dupa 3 zile am primit mail ca documentele au ajus la ei si ca in 3-5 zile lucratoare imi vor da un raspuns.
Au trecut 6 zile. Chiar ma gandeam sa le mai trimit un mail, dar prefer sa mai astept pana se fac 10 zile si daca nici atunci nu primesc raspuns le voi scrie iar.

Iar despre adresa, le-am specificat pe prima pagina a documentului trimis pe fax ca adresa cu care e inregistrat cardul se afla pe cartea de identitate si ca nu apare in extrasul de cont...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.