rickysyv
17th July 2008, 19:53
Nu mai fi asta de revoltat. Daca planuiesti sa primesti constant plati prin paypal atunci ai nevoie de contul Premier, altfel nu vei putea primi plati care provin de pe credit cardurile celor care-ti trimit banii. Si majoritatea platilor de acolo vin pentru ca lumea nu-si tine toti banii in contul de paypal ci pe carduri. Oricum scrie clar asta pentru cine citeste. Se poate sa primesti si bani fara taxa deloc daca respectivul ii are deja in contul lui si foloseste optiunea "Mass Pay". Citeste despre ea.
chigurh
17th July 2008, 19:55
QUOTE (rickysyv @ Jul 17 2008, 20:53)

Nu mai fi asta de revoltat. Daca planuiesti sa primesti constant plati prin paypal atunci ai nevoie de contul Premier, altfel nu vei putea primi plati care provin de pe credit cardurile celor care-ti trimit banii. Si majoritatea platilor de acolo vin pentru ca lumea nu-si tine toti banii in contul de paypal ci pe carduri. Oricum scrie clar asta pentru cine citeste. Se poate sa primesti si bani fara taxa deloc daca respectivul ii are deja in contul lui si foloseste optiunea "Mass Pay". Citeste despre ea.
mda... nu mai sunt revoltat, sunt resemnat acuma...
stefy
17th July 2008, 20:51
am si eu nevoie de cateva lamuriri cu paypal-ul asta
pt inceput mi-am facut si eu contul paypal si miam linkuit cartea de credit.acum mai am de asteptat sami vina codul de 4 cifre ca sa pot confirma
1.Care-i spilul cu conturile personal,premier,business? Cum de este gratuit sa upgradezi?
Ce taxe se percep in cele 2 cazuri personal si premier pt acceptarea unei sume de bani?
2.Inainte sa dau pe upgrade la premier nu aveam decat optiunea de confirmare a codului de 4 cifre
Acum ca am upgradat am si optiunea sa ridic limitele!le-am dat sa le ridice iar acum imi cere
"Fax documents to confirm your ID and address. This final step is required to remove your receiving limit."
Care este acum limita de recieving?
Si care are fi daca as trimite documentele?:Si ce documente imi cer??
In fine:tot ce vreau eu e sa pot primi sume de cate ori vreau pe an,luna:Ce trebuie mai exact sa fac pentru asta?(Din help-ul celor de la paypal nu inteleg nimic,N-am vazut nici odata un site mai imbarligat si ilogic)ce cont,ce limite tre sa ridic,etc??
L.Edit:de asemenea o intrebare despre confirmarea acelui card(cele 4 cifre):In afara de prin extrasul de cont poti vedea acele 4 cifre si intr-un "online statement"
Se poate asa ceva,fara sa ma duc la banca sa solicit extrasul de cont?
multumesc pt viitoarele lamuriri
don_dannielo
17th July 2008, 21:41
QUOTE (stefy @ Jul 17 2008, 21:51)

1.Care-i spilul cu conturile personal,premier,business? Cum de este gratuit sa upgradezi?
Ce taxe se percep in cele 2 cazuri personal si premier pt acceptarea unei sume de bani?
Click pentru a vizualiza atașamentul
2.Inainte sa dau pe upgrade la premier nu aveam decat optiunea de confirmare a codului de 4 cifre
Acum ca am upgradat am si optiunea sa ridic limitele!le-am dat sa le ridice iar acum imi cere
"Fax documents to confirm your ID and address. This final step is required to remove your receiving limit."
Care este acum limita de recieving?
Click pentru a vizualiza atașamentul
Si care are fi daca as trimite documentele?:Si ce documente imi cer??
Ar trebui sa-ti scrie negru pe alb pe acolo. In principiu o copie dupa buletin si dupa o factura pe numele si adresa ta.
L.Edit:de asemenea o intrebare despre confirmarea acelui card(cele 4 cifre):In afara de prin extrasul de cont poti vedea acele 4 cifre si intr-un "online statement"
Se poate asa ceva,fara sa ma duc la banca sa solicit extrasul de cont?
Cu online banking, dar daca aveai asa ceva nu mai puneai intrebarea asta. Ca sa-l faci tot trebuie sa treci pe la banca.
_Ciprian_
18th July 2008, 14:22
Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi referitoare la activarea cardului ING Student pe PayPal? Am incercat sa-mi validez cardul ING Student pe www.paypal.com si nu reusesc de nici un fel. Am selectat tipul cardului Visa, am introdus numarul cardului (16 caractere), codul de verificare (3 caractere) si data expirarii si nu merge. Imi afiseaza urmatoarea eroare:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Cand am facut cardul am specificat ca imi trebuie pentru tranzactii online. Cardul l-am ridicat azi, sa fie oare asta problema?
Corinake
19th July 2008, 10:37
Sal.
Am o nelamurire si poate sa mai ivit la vreunul.
Am cumparat ceva de pe ebay in valoare de 719$-466 EURO.
In contul paypal limita e de 500 EURO, am un cont premier din 2004 verificat in 2008
, cand am dat sa ii trimit omului bani imi zicea ca depasesc limita si sa mai adaug un card.
Am reusit pana la urma sa ii trimit dupa ce mi-a facut omul cerere de plata de 466 Euro.
Am toate verificarile si faxurile receptionate si activate mai putin ultimul in care cer sa imi mareasca limita si e fax cu fact de utilitati, buletin si permis de conducere.
Intrebarile sunt:
1. Dece am limita de "Debit or Credit Card Daily Withdrawal Limit" de 500 Euro/zi si nu o pot modifica? Probabil din acest motiv nu pot nici trimite 719$ ca daca ar fi fost limita in valuta $ ar fi fost de 500$. Am sunat la banca si mi-au zis ca pentru plati cu cardu nu e limita , iar la ATM e de 3.000 RON.
2. Daca atasez inca un card o sa imi ia pana la 500 de pe unu si restu de pe altu?
3. Am dat sa imi mareasca limita pe an ca pentru aia am lift ca obtiune, o sa imi mareasca si limita pe zi automat?
Ms.
stefanutz
19th July 2008, 15:37
QUOTE (_Ciprian_ @ Jul 18 2008, 15:22)

Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi referitoare la activarea cardului ING Student pe PayPal? Am incercat sa-mi validez cardul ING Student pe www.paypal.com si nu reusesc de nici un fel. Am selectat tipul cardului Visa, am introdus numarul cardului (16 caractere), codul de verificare (3 caractere) si data expirarii si nu merge. Imi afiseaza urmatoarea eroare:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Cand am facut cardul am specificat ca imi trebuie pentru tranzactii online. Cardul l-am ridicat azi, sa fie oare asta problema?
Probabil nu ai nici un banut in cont. In momentul in care vrei sa adaugi un card, probabil se retrage o suma foarte mica (cativa centi) pentru a verifica daca cardul este existent, nu este blocat etc, dupa care se si face refund.
Verifica sa ai ceva banuti, cel putin 2 euro, pentru ca va urma un proces de verificare care o sa iti ia 1.5 euro de pe card, aceasta suma fiind restituita in balanta contului tau de PayPal dupa ce ai terminat procesul de verificare .
brigid
20th July 2008, 18:15
QUOTE (NeoTriX @ Jul 15 2008, 20:48)

Faza s`a intamplat in timisoara la agentia din gheorghe lazar ... la tanti aia blonda ...
Tot acolo mi-am facut si eu contul si, in 2 ani de cand le sunt client, am avut foarte multe sa le reprosez in ceea ce priveste relatia cu clientii/comunicare/transparenta. Insa deoarece serviciile lor bancare ma satisfac deplin, am ales sa accept acest compromis.
Insa in ceea ce priveste declaratia "doamnei"... speechless. Eu folosesc cardul ING Visa Electron de cand a ajuns PayPal-ul in Romania si nu am avut niciodata surprize neplacute.
O intrebare pentru toti cei care au dificultati in intelegerea PayPal-ului: de ce nu luati legatura cu ei? Exista o adresa de contact pe site, daca ceva nu functioneaza cum trebuie sau aveti nelamuriri, scrieti-le! Asa m-am lamurit si eu cu ce se mananca serviciile lor, pisandu-i la cap. Am primit intotdeauna raspunsuri prompte, complete, politicoase.
surrender16
21st July 2008, 10:13
multumesc de informatii.. eu vreau sa-mi fac card pentru a primi bani in special (vreau sa vand obiecte pe net) si cumpararea se face prin paypal
deci cont premier ^^
maryus_mono
21st July 2008, 15:09
Am si eu un Debit card de la BancPost , taifun...
Am incercat sa imi fac cont la paypal , totul a mers bine pana cand miau cerut sa introduc numarul cardului: You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again."
Ma poate ajuta cineva?
hanzo
21st July 2008, 15:38
Verifica cifrele pe care le introduci.
christig
21st July 2008, 17:38
QUOTE (maryus_mono @ Jul 21 2008, 16:09)

Ma poate ajuta cineva?
ce sa-ti zicem, la asemenea post...da-ne si tu un copy&paste la numarul ala sa te ajutam noi
RobertNolbert
23rd July 2008, 14:00
hello everybody
as vrea daca se poate sa imi explicati si mie un lucru
eu am un site pe care vand niste carti electronice. pana acum foloseam posta romana, de acum inainte as vrea sa folosesc paypal.
din cate am inteles trebuie sa-mi fac un cont business la paypal ca sa pot primii banii (cumparatorilor) pe card.
intrebarea mea e urmatoarea:
vizitatorul intra la mine pe site, citeste, se hotaraste sa cumpere, da click pe butonul cu pay sau cu ce scrie pe el, ii apare interfatza de la paypal, isi introduce datele cardului (ce-o trebui pe acolo introdus) apoi ce se intampla ?
lui i se extrage suma respectiva din cont, da ? Dar el de unde are siguranta ca eu ii mai trimit produsele alea sau ca ii dau vreun link sa le downloadeze ?
stiu ca trebuie sa fie o chestie la mintea cocosului, dar nu o pricep..faceti-ma si pe mine sa-nteleg sa nu mor chiar atat de prost
mersi anticipat
maryus_mono
23rd July 2008, 14:28
Cel mai sigur Master Cardul taifun de la Banc post nu este acceptat de paypal...
O sa imi fac un VisaElectron d la INg in curand
unu
23rd July 2008, 14:59
QUOTE (RobertNolbert @ Jul 23 2008, 15:00)

Dar el de unde are siguranta ca eu ii mai trimit produsele alea sau ca ii dau vreun link sa le downloadeze ?
nu are.
dar poate oricand sa ceara celor de la paypal sa reverseze tranzactia daca tu nu poti demonstra ca i le-ai trimis
stefy
23rd July 2008, 19:17
am si eu 1 problema:Mi-am luat extrasul de cont si acum trebuie sa introduc cele 4 cifre sa-mi activez cardul.
Am introdus cele 4 cifre acolo(****PAYPAL--*EXPUSE..Nr. Card::************* am introdus **** de la inceput) si...INVALID CODE.Problema este ca sunt 97% sigur ca am introdus codul corect.Si cealalta problema este ca mai am doar 1 incercare ca pe prima o folosisem aiurea cu un cod gresit
De aemenea vazusem aici http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?p=...83077661a88b8e0 ca erau cativa care se plangeau ca desi au introdus codul corect nu a functionat
In fine: Ce-mi sugerati sa fac?Introduc codul de acolo din nou si sper ca e corect si nu-mi blocheaza cardul?? ...mai am vreo alta optiune??
cardul e un visa electron de la bcr
don_dannielo
23rd July 2008, 20:53
Tu esti 97% sigur ca este codul corect, eu sunt 100% sigur ca nu e corect, pentru ca BCR ti-l trece intentionat gresit pe extras. Trebuie sa suni la ei la departamentul carduri si sa-l ceri pe cel corect.
S-a mai discutat.
seecaty
25th July 2008, 11:13
nu prea cunosc procedurile paypal si am o intrebare
pentru a primi dolari prin paypal este nevoie de un card visa in dolari sau conversia se va face automat?
unu
25th July 2008, 15:30
se face automat (sau o poti face tu cu paypal)
christig
25th July 2008, 15:47
atentie ca nu pe toate cardurile poti primi bani, vezi p-aici http://forum.seopedia.ro/paypal/5542-ce-ca...etrageri-2.html
Future
26th July 2008, 17:17
Am auzit ca exista si niste metode ALTERNATIVE pentru verificarea contului PayPal, pentru cei care din diverse motive nu pot merge la o banca sau nu isi pot face card.
Una: ar fii www.card444.com si www.money-around-the-world.com (e acelasi site, are 2 adrese), vinde carduri virtuale anonime ne-reincarcabile la preturi incepand cu 25$ pentru cardul de 5$, care se pot folosi pentru verificarea Paypal.
Alta: am vazut pe diferite forumuri unii care cica vand carduri virtuale pentru verificarea Paypal, adica dau datele: credit card number, CCV si expiration date, la preturi de 10-20$. De unde au datele nu stiu, dar vad multe reply-uri pozitive, deci se poate verifica si cu un card care nu-ti apartine.
Alte metode mai stiti?
Insa... tot aud ca dupa ce bagi in Paypal datele cardului si iti fac acea tranzactie de 1-2$ trebuie sa ne ducem la banca sa luam un extras de cont pe care e un cod si acela sa-l bagam in Paypal... pai asta contrazice si face imposibile cele 2 metode de mai sus. Ce extras de cont sa luam daca nu ne apartine cardul?
Care-i adevarul?
Am auzit ca unii si-au facut un card virtual aici www.wirecard.com, dupa care s-au dus la orice banca sa trimita 10 euro prin transfer bancar in contul Wirecard ca sa "activeze", sa primeasca datele cardului si sa-l poata folosi pentru verificarea PayPal. Dar le-a mai trebuit extrasul de cont? Daca da, fiind o banca germana, s-au dus ei in Germania sau de unde l-au luat?
PS: nu dati reply aiurea de genu "Si cum scoti banii daca-i cardul virtual?". Nu ma intereseaza sa vad banii cash, ci doar sa am contul PayPal verificat. Sunt o multime de chestii pentru care nu-i nevoie de card ci doar de cont verificat, unul din ele fiind cumparatul din magazine ca eBay, si in plus scap de limita de trimitere maxim 100 euro pe an.
rickysyv
26th July 2008, 17:26
Si de ce vrei card virtual cand poti face mult mai usor unul real la mai toate bancile din orasul tau? Si nici nu-ti trebuie extras de cont daca ai Internet Banking.
stcalin
27th July 2008, 23:16
pe un site PTC la inregistrare daca imi cere paypal email adress sau sn email adress ce scriu? sorry daca am postat unde nu trebuia dar help me!
McDude
29th July 2008, 09:12
Nu am descoperit cum poti face plati cu banii pe care ii ai deja in contul de paypal.
Sau alta intrebare pot plati un produs pana la limita banilor din contul de paypal si restul sa "traga" din card?
SunBeam
29th July 2008, 09:46
@McDude: Da. Am efectuat plati prin PayPal si atunci cand ramai fara bani in cont, ti se extrag de pe card
@stefy: Codul pe care-l primiti in extrasul de la BCR NU ESTE cel corect. Dati un telefon la BCR pentru asta..
In general, pentru a putea extrage banii din contul PayPal pe un card, este nevoie de VISA. Altceva nu primesc =\ De-asta ma oftic ca mi-am deschis cont la OTP. Time to shut it down..
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.