Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

Pitiku86

chiar nu aveti nici o recomandare pt mine? am incercat tot ce mi-a trecut prin minte sad.gif
unu
suna-ti banca si intreaba daca poti folosi cardul pe net. ce e asa greu?

Pitiku86
Cardul e un mastercard mondo, am completat si anexa cu limitele de tranzactionare, bani sunt vreo 200 de $ in contul lui deci nu de aici e problema. Chiar nu stiu de ce nu merge. De adaugat a mers dar nu vrea sa mi-l confirme. Billing adress-ul trebuie scris intr-un anumit fel ?
queensoft
Mastercard nu prea sint acceptate ??? Eu asa retin din restul topicului. Pune si tu mina si citeste.
Visa merg mai bine. Eu am Visa electron de la raiffeisen si am primit bani pe el foarte bine.
Am si eu o intrebare acum (da, chiar mi-e lene sa citesc, oricum e bine sa mai reamintim si pentru altii).
Contul Premim are alte taxe suplimentare? Vreau sa pot primi bani de la clienti care NU au paypal si trimit direct din card. Contul Personal are limita de asemenea 2 tranzactii, deja folosite ambele. Contul premium are nelimitat dar, mi se pare, o taxa de 10-15% pentru asemenea tranzactii. Alte taxe mai apar?
SisterRay
Eu am Mastercard de la ING. Ultima oară am luat ceva de pe ebay acum vreo două săptămâni, deci am plătit cu Paypal și n-a fost nicio problemă.
Pitiku86
Am citit si stiu ca daca ai MasterCard nu poti retrage dar pe mine ma intereseaza doar sa fac plati si din ce am citit in 57 de pagini Mastercard Mondo ar merge fara probleme.
queensoft
QUOTE (SisterRay @ Jul 12 2008, 12:44) *
Eu am Mastercard de la ING. Ultima oară am luat ceva de pe ebay acum vreo două săptămâni, deci am plătit cu Paypal și n-a fost nicio problemă.

QUOTE (Pitiku86 @ Jul 12 2008, 13:04) *
Am citit si stiu ca daca ai MasterCard nu poti retrage dar pe mine ma intereseaza doar sa fac plati si din ce am citit in 57 de pagini Mastercard Mondo ar merge fara probleme.

Pai... de platit poti sa platesti lejer !
Chiar si daca nu esti verified. Verified este nevoie doar daca vrei sa primesti (din cite stiu eu).

don_dannielo
QUOTE (Pitiku86 @ Jul 12 2008, 13:04) *

Nu imi dau seama de ce nu-ti merge, daca zici ca ai completat si formularul de ridicare a limitelor.

Mai bine suni la banca si intrebi, sa se uite pe tranzactiile esuate si sa-ti zica din ce motiv le-au refuzat, ce date a trimis paypal gresit.
chigurh
am si eu o intrebare:

am un card de la ing , visa electron , cu cont doar in lei.
merge sa fac pe el un cont de paypal si sa primesc alte valute( euro, usd etc.. ?)

va rog raspuns urgent!

e vorba de un caz umanitar pt donatii prin paypal din strainatate

edit: fac ei transferu in lei? sau cum se procedeaza?
560276

Nu stiu daca am postat bine,dar vreau sa spun ceva:Eu am un card VISA Virtuon (BCR) si am cont Paypal cu el.Contul este verificat.Am un prieten care este in alta tara.Eu stiu ca are cont Paypal,dar nu stiu ce card are.Eu pot trimite bani (Lei,Lire,Euro) in contul lui daca are alt card (VISA Electron sau ceva ce nu e VISA) ori daca e la alta banca?Scuze daca intrebarea e stupida,sunt incepator. biggrin.gif
queensoft
Daca sint acceptate cardurile, se fac automat conversiile valutare din orice in orice valuta.
chigurh
E ok sa primesc bani pe un cont paypal ( e vorba de donatii pt un caz umanitar) daca inca nu am introdus codul de 4 cifre care confirma titularul cardului?

Ar putea fi vorba de sume mari care ar intra in cont.. si sa nu risc sa-i pierd pt ca inca nu e 100% verificat cardu' etc.. e o chestiune urgenta si nu pot sa astept sfarsitul lunii ca sa introduc codul de 4 cifre cand vine factura... ci doar cand o sa retrag banii pe card efectiv..

cardul este un ING visa electron

multumesc foarte mult
hanzo
La ING poti vedea imediat codul din 4 cifre. Te duci la un self bank si te uiti peste tranzactii.
chigurh
QUOTE (hanzo @ Jul 14 2008, 17:31) *
La ING poti vedea imediat codul din 4 cifre. Te duci la un self bank si te uiti peste tranzactii.

dar nu mai devreme de cele 4 zile care le zic cei de la paypal, nu?

oricum.. intrebarea mea ramane: pot sa fac public contul de paypal pt a dona lumea in el?

multumesc!
surrender16
salut, sunt boboc in ale procedurii paypal

vreau sa-mi fac cont la paypal ma ajuta cineva prin ce banca sa-mi fac contu pt paypal

mentionez ca vreau sa vand niste situri online si vreau sa retrag banii castigati prin paypal intr-un cont bancar
queensoft
QUOTE (chigurh @ Jul 14 2008, 17:39) *
dar nu mai devreme de cele 4 zile care le zic cei de la paypal, nu?

oricum.. intrebarea mea ramane: pot sa fac public contul de paypal pt a dona lumea in el?
multumesc!

Da, poti sa-l faci public. Si adaugi dupa acea cite carduri vrei, nu conteaza. De primit bani in cont poti sa primesti oriciti.

QUOTE (surrender16 @ Jul 15 2008, 17:20) *
salut, sunt boboc in ale procedurii paypal

vreau sa-mi fac cont la paypal ma ajuta cineva prin ce banca sa-mi fac contu pt paypal

mentionez ca vreau sa vand niste situri online si vreau sa retrag banii castigati prin paypal intr-un cont bancar

Contul paypal il faci pe site, NU la banca. Pentru retragere bani pe card foloseste un card Visa. Eu am de la raiffeisen, merge perfect. Cardul il faci in lei. Citeste paginile din urma, vezi ce alte carduri sint acceptate.
NeoTriX
Pentru cei care au atasate carduri de la ING romania va anunt ca am fost sa imi fac un astfel de card (visa electron) si o doamna de acolo mi`a spus ca banca (referitor la tranzactiile online) poate inchide contul fara nici o avertizare sau instiintare . Si cand am intrebat de ce aceasta metoda ... mi`a dat un raspuns pe masura ... pentru ca statul nu primeste impozitul cuvenit din sumele respective.. Faza s`a intamplat in timisoara la agentia din gheorghe lazar ... la tanti aia blonda ...

Asa ca eu am optat pt raiffeisen si deja am primit si primi bani ... dureaza 4-5 zile pana bani intra in cont. si la atasare card codul acela din 4 cifre se poate afla la 10 minute dupa ce ai atasat cardul sunand la numarul 0213239542 . sper sa fi fost de ajutor cuiva. Multumesc...
unu
"banca (referitor la tranzactiile online) poate inchide contul fara nici o avertizare sau instiintare"

wtf??
don_dannielo
QUOTE (NeoTriX @ Jul 15 2008, 21:48) *
Pentru cei care au atasate carduri de la ING romania va anunt ca am fost sa imi fac un astfel de card (visa electron) si o doamna de acolo mi`a spus ca banca (referitor la tranzactiile online) poate inchide contul fara nici o avertizare sau instiintare . Si cand am intrebat de ce aceasta metoda ... mi`a dat un raspuns pe masura ... pentru ca statul nu primeste impozitul cuvenit din sumele respective.. Faza s`a intamplat in timisoara la agentia din gheorghe lazar ... la tanti aia blonda ...

De unde mortii lor stiu daca statul primeste sau nu impozit?

Poate unii declara veniturile.
bmclexus
Pas cu pas:
1. Deschizi cont in baca
2. Faci un card la acea banca, atasat contului. Ai grija sa mearga pt cumparaturi online
3. Faci un cont de PayPal
4. Adaugi cardul in contul tau de PayPal
5. Urmezi procedura de verificare a cardului
6. Cauti magazine online (sau indivizi, etc) care accepta PayPal
7. Faci plata prin PayPal, cardul urmand a fi debitat automat cu suma respectiva
8. Mergi la pasul 6.

Avantaj? Nu trebui sa dai datele cardului tau nimanui. Numai celor de la PayPal.
Exista o gramada de afaceri mici care nu pot accepta carduri, insa accepta PayPal.

Comisionul luat difera de la banca la banca. Banca Transilvania, card Mastercard Mondo, comision 0 pt cumparaturi (atat in tara cat si in strainatate)

Sa iti dea Dumnezeu sanatate (fiule)...De 2 saptamani "bantui" prin ale site'uri sa gasesc si eu o lamurire... Te voi tine in minte toata viata mea...Sanatate (si Doamne Ajuta!..)
ednet
buna , am cont paypal , tot... dar cand dau add funds sa incarc contul nu ma lasa zice ca nu este serviciul acela... ok pai eu vreau sa-l incarc cu 1500$ sa trimit in US la cineva dar nu ma lasa sa dau add funds sa-l incarc ca sa pot trimite... ma ajuta cineva aici...?deci daca nu poti sa-ti alimentezi contul paypal dupa cardul din banca cum poti sa faci plati online sau sa trimiti bani spre alte tari?...

Multumesc Anticipat
ciuly
tu nu il alimentezi. pur si simplu trimiti banii si paypal ii ia diirect din cont. dar vezi ca la suma aia (fiind mare) intreaba mai intai de la banca daca e ok, pt ca paypal nu va trimite cvv2-u si aici pot aparea probleme.
novacalex
salut,
am si eu o problema cu paypal cand vreau sa fac o plata imi zice: link and confirm your credit card si acolo imi zice : Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge. nu stiu la ce se refera si unde gasesc codul acela paypal. Din cauza asta am impusa o limita si pana nu introduc acel cod nu pot sa cumpar ceva cu valoarea peste acea suma.
multumesc
queensoft
S-a tot discutat.
Daca zice sa introduci codul, inseamna ca deja ai initiat verificarea.
Acum te duci la banca si ceri extrasul de cont. Vei gasi o tranzactir PayPal, de 1.5 Euro (sau ceva aproape). Acolo este un cod de 4 cifre. Pe ala il bagi pe site (pe undeva unde zice verify card.... sau ceva asemanator)./
chigurh
salutare din nou...

am facut cont Paypal, am updatat de la cel standard la Premier pt ca zicea acolo ca are comisioane mai mici.. si azi cand am intrat sa verific: surpriza.. Comisioane foarte mari: de ex la 50 de euro primiti comision de peste 2 euro, si asa mai departe

Am atasat un printscreen ca sa vedeti despre ce e vorba
E normal sa fie asa de mari comisioanele? E mai bine sa trec din nou la contul standard, asta in cazul in care se mai poate...

Sunt asa revoltat pt ca mai demult, acum cateva luni, am primit de la cineva 10 euro prin paypal si la Fee arata 0 euro...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.