Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

george999

Am cerut extras de cont dar nu imi apare decat tranzanctia cand am alimentat cardu.Nu am asteptat decat o zi...Paypal nu ia banii imediat ?
christig
ai facut toti pasii? ti-a zis sa-ti verifici extrasu de cont? zic asta ca dupa ce-ti accepta cardu tre sa mai dai un clic pe-acolo (din ce-mi amintesc) ca sa-ti ia bani de pe el; eu am card la bcr si mie mi-a luat instantaneu (am verificat prin i-banking contu cardului);

daca nu a mers posibil sa fie de la card, poate nu ai bani pe el, poate nu accepta plati pe net etc.

george999
La tasks imi apare bifat "Link my card" si jos din alea 3 la prima "Your card was charged €1.50 EUR"...mai am 2 pasi "Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge." si "Enter the 4-digit code to confirm your card."...deci mi-a acceptat cardu si zice ca a si luat bani de pe el.Treaba e ca zicea sa astept 2-3 zile pana sa verific extrasul de cont si eu am asteptat doar o zi...

unu

de ce nu activati online banking? aproape toate bancile ofera un serviciu de asta.. si nu va mai stresati cu extrase de cont etc..
don_dannielo
QUOTE (george999 @ Jun 6 2008, 14:39) *
Am cerut extras de cont dar nu imi apare decat tranzanctia cand am alimentat cardu.Nu am asteptat decat o zi...Paypal nu ia banii imediat ?

E "tranzactie in asteptare" si la mai toate bancile dureaza 3 zile pana sa o vezi pe extras sau in online. Doar la ING am vazut sa-ti arate si tranzactiile in asteptare.

Asa ca ori suni la banca si le ceri codul din descrierea tranzactiei, ori mai astepti.

Si nu ne-ai explicat de ce nu-ti mergea cardul initial, poate o sa aibe si altii aceeasi problema.
bubalus
am si eu o problema...
am vrut sa trimit cuiva 60 euro. mi-a dat adresa de email.
am completat formularul, cu email-ul, suma, am bifat other.... si dupa mi-a spus: "This payment cannot be funded with a credit card at this time"
am incercat si a doua zi...si degeaba...la fel.
mentionez ca am mai facut plati la comercianti prin paypal de 3 ori pana acum....cu acelasi card....e adevarat ca am folosit "butonul" de pe pagina comerciantului....si am platit direct de pe card.

acum vreau sa trimit la o persoana fizica.

bani sunt suficienti pe card...deci nu e asta problema

ma gandesc...e posibil sa trebuiasca sa alimentez contul paypal mai intai dupa care sa trimit? sa nu mearga direct de pe card? sau alta e cauza?

ps. nu-mi merge nici optiunea de Add funds.
george999
don_dannielo,
Cardul nu il mai folosisem de mai bine de un an si mi-l blocasera...a trebuit sa fac cerere pentru deblocare.
O intrebare mai am: sa inteleg ca nu iti ia bani de pe card in timp real?adica daca vreau sa cumpar un cont la rapidshare va trebui sa astept 2-3 zile pana se transfera banii?

don_dannielo
QUOTE (bubalus @ Jun 6 2008, 16:27) *
am si eu o problema...
am vrut sa trimit cuiva 60 euro. mi-a dat adresa de email.
am completat formularul, cu email-ul, suma, am bifat other.... si dupa mi-a spus: "This payment cannot be funded with a credit card at this time"
am incercat si a doua zi...si degeaba...la fel.
mentionez ca am mai facut plati la comercianti prin paypal de 3 ori pana acum....cu acelasi card....e adevarat ca am folosit "butonul" de pe pagina comerciantului....si am platit direct de pe card.

acum vreau sa trimit la o persoana fizica.

bani sunt suficienti pe card...deci nu e asta problema

Contul lui e limitat, nu-s probleme cu al tau.

QUOTE (george999 @ Jun 6 2008, 16:54) *
don_dannielo,
Cardul nu il mai folosisem de mai bine de un an si mi-l blocasera...a trebuit sa fac cerere pentru deblocare.
O intrebare mai am: sa inteleg ca nu iti ia bani de pe card in timp real?adica daca vreau sa cumpar un cont la rapidshare va trebui sa astept 2-3 zile pana se transfera banii?

Iti ia banii instant. Altfel platile online erau erau inventate degeaba.

Mai dureaza pana ajung efectiv, dar asta e alta chestiune.
Pitiku86
Am si eu o intrebare. Doresc sa-mi iau un ceas de pe www.kenmarwatches.com. Site-ul e printre cele mai titrate in domeniu si din ce am citit pe net isi respecta toate angajamentele. Magazinul are ca modalitate de plata si paypal si direct cu cardul. Are sens sa-mi fac cont la pay-pal doar pt tranzactia asta? In ce masura ma protejeaza pay-pal-ul daca de exemplu ei imi retrag suma din cont dar nu mai trimit nimic?
Enoeth

QUOTE (Pitiku86 @ Jun 9 2008, 02:46) *
Am si eu o intrebare. Doresc sa-mi iau un ceas de pe www.kenmarwatches.com. Site-ul e printre cele mai titrate in domeniu si din ce am citit pe net isi respecta toate angajamentele. Magazinul are ca modalitate de plata si paypal si direct cu cardul. Are sens sa-mi fac cont la pay-pal doar pt tranzactia asta? In ce masura ma protejeaza pay-pal-ul daca de exemplu ei imi retrag suma din cont dar nu mai trimit nimic?

Daca doresti sa mai cumperi pe viitor buunuri de la comercianti care accepta doar paypal, poate ar merita sa iti faci un cont, insa cum in majoritatea cazurilor daca accepta paypal, accepta si plata direct prin card (prin paypal) fara sa-ti faci cont, nu vad de ce sa te complici cu obtinerea codului de 4 cifre expuse de la paypal pe extrasul de cont pentru confirmarea identitatii si nu vad de ce sa pui la dispozitia paypal-ului contul tau bancar pentru ca niciodata nu se stie ce ghinion 1 dintr-o suta de mii ai tu si il hackuieste cineva. (fie prin phishing daca nu esti atent, fie vreun angajat renegat de-al paypal-ului sau mai stiu eu ce)

Din punctul meu de vedere lucrurile stau asa:
In cazul in care nu primesti bunul prin posta, cu paypal-ul s-ar rezolva destul de rapid treaba daca nu pui in considerare si timpul limita in care trebuie sa astepti pentru bunul sa fie trimis (de 3-4 saptamani). Dupa acest timp limita paypal-ul ii da cateva zile vanzatorului, chiar si pana la o sapt, pentru a depune documentele dovezi ca a trimis bunul tie. Daca nu reuseste sa dovedeasca acest lucru, de regula incep procedurile pentru a scoate din contul lui paypal (sau contul bancar atasat cardului) banii si sa ti-i trimita tie. Daca insa n-are suma necesara in contul paypal, iar in contul bancar nu mai sunt bani, ai ghinion si ramai fara bani.

Prin tranzactie normala cu cardul, lucrul acesta se numeste frauda si se rezolva prin banca. Se depune o plangere, banca face demersuri si problema se mediaza prin intermediul operatorului global al cardului (VISA sau Mastercard). Aceste demersuri pot lua intre o luna si 2 luni pentru a fi finalizate si asemanator, ar cere documente care sa dovedeasca ca ti-au trimis bunul.

Dar gata laugh.gif , hai sa te linistesc nitel. Majoritatea site-urilor online trimit bunurile respective. Cauta si tu despre ei pe google pe forumuri, insa fii pregatit sa auzi in proportie de 90 % doar lucrurile care i-au nemultumit pe clienti, pentru ca asa sunt oamenii: aproape niciodata nu lauda un serviciu bun (cand n-au nimic de castigat de pe urma asta si nu sunt super entuziasmati de serviciul prestat), ci doar tipa cand ceva nasol li s-au intamplat.
bubalus
QUOTE (don_dannielo @ Jun 6 2008, 17:29) *
Contul lui e limitat, nu-s probleme cu al tau.

nu era asta...

trebuia ca el sa initieze un "money request" pe care eu sa-l platesc. s-a rezolvat.

Manelist inrait.
Deci, am incercat un MONDO de la Transilvania, a mers adaugat, dar nu a mers Linkat si confirmat, ok...am citit lista si mi-am facut unul Visa Electron la BCR.

L-am adaugat, si cand sa-l linkez, aceeasi problema ca la Mondo, "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."

Ce sa mai zic, ce sa mai fac?

Am 10 euro si pe mondo de la transilvania, si pe visa electron de la BCR.... Un sfat va rog, va multumesc!
unu
poate si-au dau seama ca esti manelar si nu vor sa-ti primeasca cardu cu euroi

in mod normal visa electron ar trebui sa-ti mearga indiferent de unde e, dar totusi eu zic sa-i intrebi pe aia de la bt sau bcr daca poti folosi cardul pt plati online. daca nu fa-ti visa electron la raiffeisen + online banking..
Manelist inrait.
QUOTE (unu @ Jun 10 2008, 23:43) *
poate si-au dau seama ca esti manelar si nu vor sa-ti primeasca cardu cu euroi

in mod normal visa electron ar trebui sa-ti mearga indiferent de unde e, dar totusi eu zic sa-i intrebi pe aia de la bt sau bcr daca poti folosi cardul pt plati online. daca nu fa-ti visa electron la raiffeisen + online banking..

Pai l-am facut special pentru plati/tranzactii online.....deci de la banca mi-au si spus ca toate sunt active si nu sunt limite,,,

Apropo, cum dreacului schimb userul asta?
don_dannielo
La MONDO trebuie sa faci cerere pentru a-l folosi pe net. E atasata cererea prin topicul asta.

La BCR trebuie sa suni pentru a afla expanded number-ul corect.

Posibil astea sa fie problemele.
Manelist inrait.
QUOTE (don_dannielo @ Jun 11 2008, 00:37) *
La MONDO trebuie sa faci cerere pentru a-l folosi pe net. E atasata cererea prin topicul asta.

La BCR trebuie sa suni pentru a afla expanded number-ul corect.

Posibil astea sa fie problemele.

Care e expanded number-ul?
Nu e numarul de pe fata cardului?

Mersi!
b1luta
Salut. Mi-am facut si eu de curand cont pe Paypal cu un card BCR Visa Electron, am primit cele 4 cifre l-am confirmat, toate bune si frumoase dar nu imi vad banii in contu paypal [contu l-am confirmat de 2 zile (cu cele 4 cifre)], mai trebuie sa confirm ceva ?
serban_bogdan
QUOTE (b1luta @ Jun 12 2008, 13:10) *
Salut. Mi-am facut si eu de curand cont pe Paypal cu un card BCR Visa Electron, am primit cele 4 cifre l-am confirmat, toate bune si frumoase dar nu imi vad banii in contu paypal [contu l-am confirmat de 2 zile (cu cele 4 cifre)], mai trebuie sa confirm ceva ?

Salut

Nu vei vedea niciodata banii de pe card in contul paypal.In momentul in care faci o plata prin paypal, ei retrag banii de pe cardul tau si ii trimit destinatarului
don_dannielo
QUOTE (b1luta @ Jun 12 2008, 13:10) *

Cei 1.5 euro se intorc pe card, nu in contul paypal.
ciuly
la mine, la contu business, mi s-au intors in cont, ca si bonus.
auslander
Problema: Nu pot retrage banii din contul Paypal pe card. Mentionez ca am un card de debit Visa Clasic in USD de la BRD. Din ce am vazut, altii au reusit sa retraga bani pe un astfel de card. Eu am atasat cardul la contul Paypal, dar cand sa dau withdraw imi spune ca a fost depasita limita lunara pentru retrageri.

M-am uitat la limite si la Withdraw Limit apare $0 USD, la Remaining iar $0 USD, la Reset Date nimic si linkul pentru verificarea cardului pentru ridicarea limitei. Am incercat sa confirm cardul, dar primesc "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."

A mai avut cineva aceasta problema? Daca da, cum au rezolvat-o?
add2005
QUOTE (auslander @ Jun 12 2008, 23:58) *
Problema: Nu pot retrage banii din contul Paypal pe card. Mentionez ca am un card de debit Visa Clasic in USD de la BRD. Din ce am vazut, altii au reusit sa retraga bani pe un astfel de card. Eu am atasat cardul la contul Paypal, dar cand sa dau withdraw imi spune ca a fost depasita limita lunara pentru retrageri.

M-am uitat la limite si la Withdraw Limit apare $0 USD, la Remaining iar $0 USD, la Reset Date nimic si linkul pentru verificarea cardului pentru ridicarea limitei. Am incercat sa confirm cardul, dar primesc "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."

A mai avut cineva aceasta problema? Daca da, cum au rezolvat-o?

Fa un upgrade la cont. Parca Premier.
Cu ala standard nu poti retrage.
auslander
Vrei sa spui ca nimeni din RO cu cont Personal pe Paypal nu a reusit sa retraga bani? Din cate stiu, daca am Premier account, platesc un comision atunci cand primesc bani in contul Paypal.
don_dannielo
Visa de la BRD merge pe net?
queensoft
QUOTE (add2005 @ Jun 13 2008, 00:27) *
Fa un upgrade la cont. Parca Premier.
Cu ala standard nu poti retrage.

Glumesti, nu?!
Eu am cont din ala personal si merge perfect !!!!

QUOTE (auslander @ Jun 13 2008, 00:36) *
Vrei sa spui ca nimeni din RO cu cont Personal pe Paypal nu a reusit sa retraga bani? Din cate stiu, daca am Premier account, platesc un comision atunci cand primesc bani in contul Paypal.

Nu sint nici eu lamurit cu taxele, dar nu cred ca am observat asa ceva.
Poate nu este acceptat cardul ala. Eu am Visa Electron raiffeisen, in lei, primesc dolari de afara, se convertesc automat in lei.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.