Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

ciuly

pai poate mai vrei sa atasezi documente (ti-a picat netu, blabla). asteapta nu mai stiu cate zile si fie ti se va mai cere ceva fi se rezolva problema.
el_bandito
QUOTE (ciuly @ May 17 2008, 19:33) *
pai poate mai vrei sa atasezi documente (ti-a picat netu, blabla). asteapta nu mai stiu cate zile si fie ti se va mai cere ceva fi se rezolva problema.

ok .. acum o sa astept
ms

el_bandito
dar am o mica intrebare ... vad ca acum imi apar documentele atasate .. Factura de lumina e pe numele tatalui si pe aia am uploadat-o . Problema e ca adresa e diferita pt ca s-au schimbat numele strazilor si pe bulenitul meu e o strada iar pe a lui tata e alta . Blocul , apartamentul sunt aceleasi ... oare imi cauzeaza probleme asta ?
dannek
QUOTE (Danut Ianc @ May 17 2008, 18:13) *
Salutare,
Da Google checkout iti accepta domiciliul din Romania? Si cardu din Romania? Ca eu am incercat anul trecut sa imi fac cont la ei, dar din pacate nu am putut. Si mi-a zis o tanti ca ii pare rau, dar nu poate sa imi faca cont pentru ca tara mea nu este pe lista lor. Curat ghinion.
Acu' merge?

Merci.

Ideea este ca de unde cumparam sa trimita si in Romania, majoritatea sunt din SUA, si de aici vin complicatiile drumul lung si taxe vamale la produse electronice si ce depasesc valoarea de vreo 60 $. Trebuia cautat prin UE
swaderr
incerc de ceva vreme sa dau drumul la un proiect cu un site unde se plateste online CU CARDUL, si ma bazam tare de tot pe PayPal, dar acuma sunt complet in ceata...

Am facut site-ul, l-am pregatit, am integrat butonul de Buy Now dar la proba... nu accepta decat plati de la useri paypal, deci cu e-mail-ul...
cel mai curios este ca dupa cateva ore de cautat pe net solutii alternative, am ajuns pe un site (culmea, al concurentei mele!), unde accepta plata cu card prin site-ul paypal!!!

e vorba de o chestie care se cheama Paypal Account Optional care pe contul meu nu e activa (adica nu exista)...
uitati ce am gasit pe net despre asta:
http://www.webmasterworld.com/forum22/4162.htm (cam vechi postul...)
http://www.onlinemerchantnetwork.com/infor...message.id=1515 (exact asa apare la mine pe site cand dai click pe Buy Now)

am atasat o poza de pe site-ul care accepta plata cu PayPal si reamintesc ca e un site .ro!

ma poate ajuta cineva cu o solutie?
don_dannielo
Optiunea de a plati doar cu cardul se numeste Website Payments Pro, si nu poate fi implementata decat pentru conturile Paypal din SUA si UK.
Iar noi suntem in RO.
Gaseai discutii si pe topicul asta.

Iar in poza pusa de tine nici macar nu e vorba de plata direct cu cardul, ci ala e formularul prin care cumparatorul isi va face cont la Paypal, daca nu are.
swaderr
nu am reusit sa gasesc discutia pe tema asta, ca nu mai intrebam...

referitor la plata online, sunt 2 variante din cate mi-am dat seama:
1- cu Account Optional ON
2- cu Account Optional OFF

La prima varianta SE POATE PLATI direct cu cardul (pagina de plata are optiunile Pay with Credit Card or Login). Poza pe care am pus-o eu are exact varianta asta, si, repet, e un site .ro, iar eu daca introduceam datele mele de pe card imi accepta mai mult ca sigur plata. Nu vreau sa fac reclama gratuita, dar daca vrei iti dau PM cu site-ul respectiv.
La a doua varianta NU SE POATE PLATI direct cu cardul (pagina de plata are doar optiunile Create a PayPal Account or Login). Asa imi apare mie desi am Business Account, sunt Verified si totul pare OK...

In ghidul PayPal: https://www.paypalobjects.com/WEBSCR-520-20...rationGuide.pdf, la pagina 30, povesteste despre "Paypal Account Optional", care trebuie sa fie ON ca sa accept plata direct cu cardul, dar optiunea aceasta NU EXISTA in contul meu...

multumesc anticipat!

queensoft
QUOTE (queensoft @ Apr 16 2008, 21:00) *
Cind intru in cont primesc o atentionare: Please visit the Resolution Centre
Click acolo... Provide information about your account.
Cica am primit peste 1000 de euro in cont si trebuie sa le trimit Photo ID si Proof of Address.
[...]

S-a rezolvat !!!
Le-am trimis de 2 ori documente (nu aveam exact facturile pe numele meu prima oara), acum citeva zile le-am trimis si un mail la suport tehnic pentru ca tot primeam mailuri din alea si astazi s-a rezolvat !!!
el_bandito
QUOTE (queensoft @ May 19 2008, 14:06) *
S-a rezolvat !!!
Le-am trimis de 2 ori documente (nu aveam exact facturile pe numele meu prima oara), acum citeva zile le-am trimis si un mail la suport tehnic pentru ca tot primeam mailuri din alea si astazi s-a rezolvat !!!

Si mie tot asa mi s-a intamplat biggrin.gif cica am primit peste 1000 de euroi ... astept sa se rezolve si la mine ? Tu cate documente ai uploadat ?
vladoo

Salut !
Am o rugaminte mare , va rog ajutati-ma si pe mine , am facut contul PayPal si mi-a spus ca imi trimite codul ala paypal in 3,4 zile , ei bine au trecut vreo 2 saptamani pana ieri cand mi-am adus aminte ca mi-l trece pe extrasul de cont , nu pe mail biggrin.gif , in fine, ideea este ca nu a aparut pe extras, unde pot sa ma uit de el sau sa sun sau orice? cica si online se poate face treaba cu extrasul de cont.
pls .. raspuns ! :|
queensoft
QUOTE (el_bandito @ May 19 2008, 15:11) *
Si mie tot asa mi s-a intamplat biggrin.gif cica am primit peste 1000 de euroi ... astept sa se rezolve si la mine ? Tu cate documente ai uploadat ?

Prima data (acum vreo luna si ceva) am trimis buletin (CI) + factura electrica (pe numele lu taicameu, aruncasem si extrasul de cont si factura RDS - astea erau pe numele meu). Dupa vreo 3 saptamini (adica acum vreo 2 saptamini) am trimis iarasi CI + factura RDS (internet+telefon - le-am explicat ca e telefon fix, nu accepta mobile). Acum 3 zile le-am trimis mail la support (cu Case ID - l-am luat din mailul trimis de ei) si s-a rezolvat aproape imediat.

QUOTE (vladoo @ May 19 2008, 17:41) *
Salut !
Am o rugaminte mare , va rog ajutati-ma si pe mine , am facut contul PayPal si mi-a spus ca imi trimite codul ala paypal in 3,4 zile , ei bine au trecut vreo 2 saptamani pana ieri cand mi-am adus aminte ca mi-l trece pe extrasul de cont , nu pe mail biggrin.gif , in fine, ideea este ca nu a aparut pe extras, unde pot sa ma uit de el sau sa sun sau orice? cica si online se poate face treaba cu extrasul de cont.

Mai incearca odata sa retrimita contul. Sau da-le un mail la serviciul tehnic. La mine a aparut foarte bine, m-am dus la banca (raiffeisen) dupa vreo 6 zile, nu am asteptat sfirsitul lunii sa vina singur extrasul de cont.
dannek
QUOTE (vladoo @ May 19 2008, 17:41) *
Salut !

Mai bine te duci personal la banca si rogi pe cineva de acolo sa iti dea codul tranzactiei, ca noi suntem inca in evul mediu???
christig
am activat si eu ebay; am la bcr visa electron (e in roni); au tras bani de pe card instant dupa ce am introdus contu' la paypal (am verificat pe e-bcr); am sunat apoi la nr. de pe verso card si am cerut nr. paypal; am fost pasat la cineva si am primit numarul; toata afacerea a durat vreo 10 minute;

pacat ca astia la bcr nu dau extrase pe e-bcr si au stupizenia aia cu 10 zile; trebuie sa te duci la banca sa le ceri, lucru extrem de neplacut, mai ales ca am descoperit ca diversi mai "uita" sa-ti taie factura platita si apari ca restant si vor sa le trimiti dovada platilor.

george999
Am un card la Raiffeisen Visa electron(am bani pe el) dar paypal nu vrea sa mi-l accepte.Trebuie sa il inrolez neaparat in 3DSecure pentru a mi-l accepta?
don_dannielo
Nu trebuie inrolat.

Ai bani suficienti pe el? Parca trebuia inca 1 ron, pe langa cei 1.5 euro.
george999
Da,l-am alimentat cu 50 ron special pentru al inregstra la paypal....
NeoTriX
ma intereseaza si pe mine daca io am buletin tip vechi BI.. se poate trimite ... sau trebuie neaparat sa fie CI....

si daca intre timp s`a modificat numele strazii ... eu ce fac ... ca in bi am alta adresa decat ceea de pe factura...

pls... help me ...

PS pt paypal ...
confusedsmiley.png
Deeia
doua intrebari:

am cont paypal de 5 luni de zile, si nu am inteles prea bine cum este cu limitele...
ce limita pe zi si pe luna am, si de ce depinde aceasta limita?

toate documentele alea scanate... nu te asigura chiar nimeni ca nu le folosesc la obtinerea
unui credit de nevoi personale pe numele tau, sau iti fac un furt de identiate de
toata frumusetea ? sad.gifsad.gif(
unu
ca roman, ai doar o limita la retragerea banilor- max. 500E /zi
in rest, toata celelalte limitari sunt doar pana depasesti 2500E primiti. dupa 1000E iti cer niste documente, iar dupa 2500E le verifica daca le-ai trimis (de obicei in cateva ore se rezolva)

si nu cred ca paypal iti va folosi actele tale scanate ca sa obtina un credit personal smile.gif
NeoTriX
am intrebat si eu mai sus daca se poate cu buletin deala tip carnet... BI

PS: Daca tot ia credit sa imi ia si mie unu biggrin.gif laugh.gif creditu facut de mine la bcr
unu

iti accepta si B.I. mai mult ca sigur. trimite-le si vezi, n-ai nimic de pierdut.
ideea e ca nu se vor uita pe ce le-ai trimis decat dupa ce despasesti 2.5K primiti
george999
dupa lupte seculare paypal mi-a acceptat cardul smile.gif Acum de unde iau cele 4 cifre pentru confirmare?trebuie sa astept 3 zile?
alex-skater
Daca primesc platile in $, e bine sa schimb primary currency in dolar sau sa las cum e acum pe default, Euro?
el_bandito
QUOTE (george999 @ Jun 5 2008, 13:05) *
dupa lupte seculare paypal mi-a acceptat cardul smile.gif Acum de unde iau cele 4 cifre pentru confirmare?trebuie sa astept 3 zile?

ceri la banca extrasul de cont si e acolo codul
ace2
Problema la paypal, si nu-mi pot folosi contul de vreo luna.

In urma cu 4-5 luini mi-am facut cont, am verificat cardul, reusit sa trimit bani linistit...samd...apoi in ultimul timp nu imi mai merge (ultima luna)

Authorization Failed

This payment cannot be funded with a credit card at this time.
This payment cannot be processed at this time. Please try again later.

Deci am inregistrat si verificat alt card Visa ...crezand ca BnacaTransilvania MasterCard Mondo e problema....dar nu e...aceeasi eroare mi-o da de fiecare data.
Contactand paypal spune acelasi lucru de fiecare data : din motive de securitate, isi rezerva dreptul sa nu efectueze tranzactiile (americani idioti - natie de copy/paste). Apoi am sunat la banca Transilvania si mi-au spus ca Paypal face o cerere de retragere bani, dar trimit ceva gresit..si nici ei nu am cum sa imi spuna si nici nu stiu ce.(sau nu vor).

Ideea e ca am scris de nenumarate ori la Paypal pe helpul lor si nu imi raspund sau imi dau acelasi msg idiot.
Nu prea stiu ce sa mai fac, pt ca am nevoie de el...odata ce majoritatea foloseste.
Servicii alternative, care sa fie acceptate nu stiu...si tyoti comerciantii din afara, sau cunoscuuti nu fol decat amaraciunea asta de paypal..care merge si nu merge si pe care nu poti sa tea bazezi.
Pana acum am mai fol Moneybookers.com si merge brici..

Cui sa trimit mail, au suport telefonic astia de la pypal?
Ati patit aceeasi problema?

Multam
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.