QUOTE (babylosik @ Apr 30 2008, 13:14)

ok, oi fi eu picata din luna sau complet ignoranta intr-ale bancilor mistere, da parca paypal nu e chiar asa greu de folosit. si totusi... am incercat sa imi confirm contul paypal prin doua carduri Banca Transilvania, un Mastercard Mondo si un Visa Electron <26 (card pt studenti), dar ambele carduri mi-au fost respinse, in conditiile in care, in mod sigur, am mai mult de 1,5 euro sold pe fiecare (e suma pe care paypal o retrage si apoi o re-trimite in contul folosit pentru verificare). nu tare stiu ce sa mai cred, e cazul sa-mi fac un cont si un card la o banca agreeata de paypal numa asa, de dragul lor? Nu ma prea tenteaza alte banci, BT e singura cu care am avut parte doar de experiente pozitive, asa ca as prefera sa raman clientul lor. Dar as vrea sa imi pot folosi si contul paypal, si pt asta e nevoie sa devin membru "verified".
ma puteti ajuta careva cu sugestii sau sfaturi? v-as ramane foarte recunoscatoare, tin mult sa pot folosi serviciile paypal.
P.S. La mail-ul pe care l-am trimis celor de la paypal am primit dupa 2 saptamani un raspuns de genul: "Thank you for contacting us, your problem has been solved."
???
Eu am folosit amandoua exact ca tine si a functionat, cu Visa Electron <26 am si retras bani de 5-6 ori dar cel Mondo doar l-am adaugat la carduri.
QUOTE (ISseby @ May 10 2008, 10:59)

Salut. Ma confrunt si eu cu o problema enuntata si mai sus, si anume: am primit acum 2 zile un mesaj in care eram atentionat sa trimit 'Proof of Address' si 'Photo ID'. Probabil aceeasi poveste cu depasirea limitei anuale de 2500$. Problema e insa, ca nu pot sa le trimit 'Proof of Address' deoarece toate facturile la utilitati sunt pe numele parintilor mei. Voi cum ati procedat in cazul asta? Accepta PayPal copii dupa facturi insa pe numele parintilor? (bine-nteles, cu explicatiile de rigoare)
Cam cat timp as avea la dispozitie pana cand ar lua o masura drastica, precum blocarea contului, asta in cazul in care nu trimit acel 'Proof of Address' ?
Si eu am primit acel mesaj in 14 Aprilie, am trimis 3 faxuri, am si uploadat fisierele pe site (factura la utilitati pe numele tatalui, buletinul meu si al tatalui, o factura pe numele meu si inca ceva), dar nu am primit nici un raspuns, si inca imi arata ca nu am trimis nici un fax, am mai trimis unul de cateva luni deci am trimis 4 in total. Nu stiu care sa fie problema, 3 faxuri le-am trimis printr-un serviciu online si unul de la un prieten (eu nu am). Deja este o luna de cand tot imi apare ca trebuie sa trimit fax. Le-am scris un email si am primit un raspuns tot de genu "Thank you for contacting us, your problem has been solved."