derfuhrer2007
12th March 2008, 19:13
Puteti sa-mi ziceti ce carduri folositi pt withdrawal ca eu am incercat cu un card de student de la BCR si nu merge de niciun fel. Am incercat sa retrag euro, dolari si tot imi da reversed.
A mai incercat cineva cu card de student BCR (acela cu euro 26)?
Surf_Dude
13th March 2008, 17:39
Salut!
Am si eu o intrebare pentru un posesor al unui card de la Raiffeisen cu online banking activat. Unde anume trebuie(Numele meniului) sa ma uit ca sa pot vedea numarul acela magic de 4 cifre al tranzactiei de 1 euro jumate cu care pot confirma cardul pe PayPal si dupa cat timp apare?
unu
13th March 2008, 18:02
la Servicii Cont > Portofoliul meu. apoi click pe contul la care ai atasat cardul cu care ai platit, si pe urmatoare pagina, jos, o sa-ti apara toate tranzactiile.
acolo o sa gasesti ceva de genu: 5016PAYPAL--*EXPUSE 12345677 bla bla... primele 4 sunt cifrele de care ai nevoie.
tranzactia ar trebui sa-ti apara dupa cateva zile (in cazu` meu 3)
Surf_Dude
13th March 2008, 19:35
Mersi ptr. ajutor!
Julien17
15th March 2008, 12:50
Mi-am făcut cont și mi-am validat un card pe baza codului din 4 cifre, dar nu mi-a apărut în cont cei 1,5€ și nici nu pot face depuneri (add founds). Care să fie problema?
ramzex
15th March 2008, 12:55
QUOTE (derfuhrer2007 @ Mar 12 2008, 19:13)

Puteti sa-mi ziceti ce carduri folositi pt withdrawal ca eu am incercat cu un card de student de la BCR si nu merge de niciun fel. Am incercat sa retrag euro, dolari si tot imi da reversed.
A mai incercat cineva cu card de student BCR (acela cu euro 26)?
Nu merge sa retragi pe card BCR.
Am avut si eu aceeasi problema.
nicul
15th March 2008, 12:57
QUOTE (Julien17 @ Mar 15 2008, 06:50)

Mi-am făcut cont și mi-am validat un card pe baza codului din 4 cifre, dar nu mi-a apărut în cont cei 1,5€ și nici nu pot face depuneri (add founds). Care să fie problema?
Nici mie nu mi-au aparut imediat, doar dupa cateva zile cred. Sau poate doar cand am facut o plata, nu mai tin minte exact. Dar au aparut pana la urma, nu s-au pierdut.
ramzex
15th March 2008, 12:59
QUOTE (nicul @ Mar 15 2008, 12:57)

Nici mie nu mi-au aparut imediat, doar dupa cateva zile cred. Sau poate doar cand am facut o plata, nu mai tin minte exact. Dar au aparut pana la urma, nu s-au pierdut.
Codul apare in 4 zile de la tranzactie.
Julien17
15th March 2008, 13:13
QUOTE (ramzex @ Mar 15 2008, 12:59)

Codul apare in 4 zile de la tranzactie.
În cazul meu, codul l-am aflat și l-am introdus. Am rezolvat cu el.
Problema mea e că nu pot depune o anume sumă de bani în contul PayPal și nici nu apare acei 1,5€. Nu țin la valoarea asta mică, nu-i problemă și dacă i-am pierdut doar vreau să adaug fonduri pentru a le cheltui ulterior. Sau trebuie să merg neaparat la magazinul online și când fac tranzacția să trec datele de identificare de la PayPal?
don_dannielo
15th March 2008, 15:34
QUOTE (Julien17 @ Mar 15 2008, 13:13)

Sau trebuie să merg neaparat la magazinul online și când fac tranzacția să trec datele de identificare de la PayPal?
Da. Si paypal iti va debita cardul.
Surf_Dude
17th March 2008, 09:55
QUOTE (Julien17 @ Mar 15 2008, 13:13)

În cazul meu, codul l-am aflat și l-am introdus. Am rezolvat cu el.
Problema mea e că nu pot depune o anume sumă de bani în contul PayPal și nici nu apare acei 1,5€. Nu țin la valoarea asta mică, nu-i problemă și dacă i-am pierdut doar vreau să adaug fonduri pentru a le cheltui ulterior. Sau trebuie să merg neaparat la magazinul online și când fac tranzacția să trec datele de identificare de la PayPal?
Din ce am citit eu pe aici, nu merge sa depui bani pe contul PayPal. Cand vrei sa cumperi ceva, cumperi cu banii de pe card, nu din contu' PayPal, iar PayPal iti va lua de pe card si-i va transfera vanzatorului. Deci e un fel de intermediar.
anaanastasia
17th March 2008, 15:53
Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o
sa ai niste venituri consistente:
1. Mai intai copiaza http://spammer.prost********anaanastasia pe internet explorer
2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo.La referrer scrii anaanastasia (daca nu e deja
scris).
3. Apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare
site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri
vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe
zi.4.
exemplu:
» Tu dai click 10 ads /zi = $0.10
» 170 referrals dau click 10 ads/zi = $17.00
» Cistigul tau pe zi = $17.10
» Cistigul tau pe saptamina = $119.70
» Cistigul tau pe luna = $510.00
5.Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la
10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe 'Payments' si alegi
suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa
fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa
primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca
nu e nici o problema cu retragerea banilor. 6.Important este sa fi constant,sa intri
in fiecare zi pe site si sa deschizi site-urile din 'surf ads'.... Cam astia ar fi
pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe
care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti
de asta.
Pentru a te ajuta poti folosi un mic programel care da clicuri in locul tau.
Il gasesti la adresa : http://www.box.net/shared/p70ya9da8c. E SUPER ACEST PROGRAM PT CA DA CLIKURI IN LOCUL NOSTRU SI DUPA CE E INSTALAT SI ACTIVAT NU MAI E NEVOIE SA DAI CLIKURI PT CA DA EL IN FIECARE ZI.
Succes!
kalin cluj
17th March 2008, 16:03
QUOTE (anaanastasia @ Mar 17 2008, 15:53)

Pentru a te ajuta poti folosi un mic programel care da clicuri in locul tau.
Il gasesti la adresa :
http://www.box.net/shared/p70ya9da8c. E SUPER ACEST PROGRAM PT CA DA CLIKURI IN LOCUL NOSTRU SI DUPA CE E INSTALAT SI ACTIVAT NU MAI E NEVOIE SA DAI CLIKURI PT CA DA EL IN FIECARE ZI.
Citeste TOS-ul de pe site-ul ala si apoi posteaza !
vodafone_nav
17th March 2008, 20:36
Sunt 52 de pagini de citit si poate ma ajutati fara sa citesc ....
Care sunt comisioanele la paypal.com sau unde le-as putea gasi (link exact)
? Va multumesc!
Later Edit: Am gasit
https://www.paypal.com/ro/cgi-bin/webscr?cm...op-fees-outside
propolis
19th March 2008, 11:59
Am dat withdraw acum 2 zile la 300 euro. Pana astazi imi arata status pending iar azi mi-a aparut status complete si totusi banii n-au sosit in contul meu. Mai trebuie sa astept ?
unu
19th March 2008, 12:53
dureaza 2-3 pana iti intra in cont..
gibex
19th March 2008, 18:19
PAYPAL SUCKS!
1. Este al doilea block pe care il fac pe contul meu! Ce e photo ID pt paypal? Ce daca sunt roman nu ma incadrez cu pasaportul + buletinul in standardele lor? Le-am trimis gsm billu, nu e bun, si le-am zis de n ori ca nu am locuinta mea - deci automat nu am biluri pe adresa pe care o am acolo in system!
2. Fee-ul e mare. Consumerii sunt fraieri daca ar trebui sa se mai lase inselati de acest serviciu.
Per total voi renunta la serviciile lor!!!!
UPDATE :
La nici 5 minute de la urletele mele in 2-3 mesage + upload la scanuri de 3-4 ori au reusit sa-mi faca restore la cont.
Contul era in HOLD din ianuarie (review cica), blocat temporar o luna mai tarziu (bank info) si apoi inca o data azi (ca am depasit suma X).
Ganditi-va bine daca vreti astfel de servicii!
pivo
19th March 2008, 18:40
QUOTE (gibex @ Mar 19 2008, 18:19)

Le-am trimis gsm billu, nu e bun
La ce ai mai trimis asta daca iti scrie negru pe alb ca nu accepta facturi pt abonamente de telefonie mobila?
Cat despre comisioane, ai dreptate doar daca privesti din privinta unuia care vinde mult pe net. 
gibex
19th March 2008, 22:20
QUOTE (pivo @ Mar 19 2008, 19:40)

La ce ai mai trimis asta daca iti scrie negru pe alb ca nu accepta facturi pt abonamente de telefonie mobila?
Cat despre comisioane, ai dreptate doar daca privesti din privinta unuia care vinde mult pe net.

In unele cazuri au fost acceptate
allex16
19th March 2008, 23:35
nicul
20th March 2008, 00:46
QUOTE (nicul @ Mar 11 2008, 13:58)

Am un cont Paypal verificat de cateva luni. Dupa ce am primit pe el 1000 EUR mi-au trimis un email ca trebuie sa le faxez copie dupa ID si o factura. Le-am trimis pe email acum vreo 3 saptamani (permis conducere si factura de la internet). Pe urma inca odata prin email si prin fax acum vreo saptamana. Nici un raspuns pana azi. Daca intru la "Resolution center" imi zice "In progress" la status. Cat plm le trebuie pana proceseaza documentele? Ca intre timp am mai primit bani si aproape am atins limita de 2500 EUR pe care n-o pot depasi intr-un an fara sa-mi verifice ei actele.
Imi raspund singul la intrebare, cu info despre ce s-a intamplat.
Pana la urma i-am sunat, si mi-au explicat ca ei trimit mai intai un email dupa ce am primit 1000 EUR cerand documente. Dar ei de fapt nu se uita la documentele trimise decat in momentul cand depasesc 2500 EUR primiti. Tipul mi-a zis ca nici nu are ce sa faca pana nu depasesc suma de 2500 EUR. Asadar am acceptat inca cateva plati, am depasit 2500, am primit email ca mi-au blocat contul, puteam primi bani in continuare dar nu puteam retrage, iar dupa mai putin de 24 ore mi l-au deblocat si au eliminat limita de 2500 EUR fara sa-i mai contactez eu. Deci treaba s-a desfasurat exact asa cum explicase tipul la telefon.
Documentele trimise au fost factura de la cablu internet + permis conducere si au fost acceptate fara nici o problema.
unu
21st March 2008, 13:25
sa inteleg ca la fiecare user nou paypal care primeste 1000+ E, chiar daca e "verified", ii trimit emailul ala in care cer documentele? iar apoi cand ai primit peste 2500E iti blocheaza contul pt verificari?
nicul
21st March 2008, 14:21
QUOTE (unu @ Mar 21 2008, 07:25)

sa inteleg ca la fiecare user nou paypal care primeste 1000+ E, chiar daca e "verified", ii trimit emailul ala in care cer documentele? iar apoi cand ai primit peste 2500E iti blocheaza contul pt verificari?
Exact asa mi s-a intamplat mie, si asa mi-a explicat ca se intampla de obicei tipul lor la telefon. Nu pot sa stiu daca se intampla la fel la toti insa. Presupun ca emailul initial de la 1000+ a fost trimis doar ca sa fie ei siguri ca au documentele deja si sa nu-mi tina contul blocat mult timp cand trec de 2500. Mie mi-a fost blocat mai putin de o zi (lucratoare).
dobrotescunicol
21st March 2008, 16:57
Interesant acest topic pe care l-am citit. Am înțeles care sunt cardurile cu care se poate plăti și cele care funcționează și la primire. Rog să compare cineva cardurile și din punct de vedere al comisioanelor și al celorlalte avantaje (dezavantaje) ascunse.
Concret: merge și ING, merge și Raiffeisen, merge și... pe care-l aleg? Pe site ambele sunt grozave. Comisioane ascunse, pasaje ciudate prin contract?
X are la banca Y. De ce a ales Y și nu Z?
propolis
21st March 2008, 23:05
Mi-a trimis cineva 160 de lire sterline, din care in contul de PayPal mi-au ajuns 153, iar in contul bancar dupa 4 zile din momentul cand am dat withdraw au sosit 151.5. Taxe destul de mari, parerea mea.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.