gabicbf
29th February 2008, 20:05
da imi cer scuze . ma refeream la partea stanga (imi apare 5 martie 2008) iar cand am spud parola am vrut de fapt sa zic despre acel cod de 4 cifre pe care paypal terbuie sa-l trimita
gabicbf
1st March 2008, 11:20
imi zice si mie cineva cand ar trebuie sa-mi uplodez contul(dupa ce primesc acel cod de 4 cifre sau pot si acum)
horiamat
2nd March 2008, 10:50
Salut
Are cineva cont BUSINESS? Reusiti sa retrageti bani din cont? Ce card folositi?
hangover
2nd March 2008, 19:39
Salutare tuturor!
As vrea sa va intreb ceva (recunosc - m-am pierdut pe drum citind topicul, poate s-a mai raspuns):
Am 1000 USD in contul meu de PayPal si as vrea sa-i scot. Sunt "Romanian Verified", nu am nici o limita la retragere (in afara de cei 500 Eur pe zi si in afara de cele 2 plati anuale cu cardul inspre contul meu). Am Cont la Piraeus Bank, card de debit Visa Electron asociat lui, deci in principiu sunt in regula. Am mai retras din Paypal 20 USD de verificare si au venit in 3 zile fara nici o problema. Intrebarea mea este: cum e mai bine sa scot cei 1000 USD: in transe sau toti odata? Si cat de mari sa fie transele? Va intreb pentru ca am nevoie de acei bani imediat, e o suma maricica, si nu vreau sa fie blocati 30 de zile asa cum se intampla la BCR (verificarile oficiului de spalare a banilor).
Multam oricui raspunde la obiect.
gogoasa_188
3rd March 2008, 13:08
Mi se pare cam complicat
cuculea
3rd March 2008, 15:06
QUOTE (gogoasa_188 @ Mar 3 2008, 13:08)

Mi se pare cam complicat
ti se pare doar
gabicbf
3rd March 2008, 20:49
va rog imi raspunde si mie cineva la intrebare.cand trebuie sa-mi aleg tipul de cont ? dupa ce primesc acel cod de 4 cifrre sau pot si acum.
don_dannielo
3rd March 2008, 23:21
Pai acum ai Personal, ce te impiedica sa apesi butonul de Premier si sa vezi daca merge, decat sa pui aceeasi intrebare ca un robot de 5 zile?
gabicbf
4th March 2008, 13:35
don_dannielo : imi cer scuze ca te-am enervat dar nu eram sigurce se va intampla dupa aia cu contul(sunt si eu la inceput) .scuze.
SkYn3T
4th March 2008, 20:01
salut detin un card visa electron de la ing si mi-am facut si eu un cont la paypal dar atunci cand ii dau la expanded use program acolo ca sa imi dea nr acela zice ca informatia de pe card nu este corect c poate fi neinregula va rog sa ma ajutati sunt nou in acest domeniu dak ii pot zice asa
va multumesc anticipat
gabicbf
5th March 2008, 16:21
oameni buni am dat-o in bara.am fost la banca sa intreb de ccodul acela de 4 cifre si mi-au zis ca lor nu le trimite nimeni nimic ca au adresa confidentiala.ce ma fac.ca trebuie sa cumpar niste produse si nu sunt romanian verified.
putin ajutor va rog.cateva sfaturi.
oameni buni am dat-o in bara.am fost la banca sa intreb de ccodul acela de 4 cifre si mi-au zis ca lor nu le trimite nimeni nimic ca au adresa confidentiala.ce ma fac.ca trebuie sa cumpar niste produse si nu sunt romanian verified.
gabicbf
5th March 2008, 17:00
imi cer scuze pentru triplu post dar mi-a picat netul si nu stiu ce s-a intamplat.
acum sun si eu romanian verified.
cuculea
5th March 2008, 21:40
Am si eu o intrebare, daca sunt offtopic, imi cer scuze, dar nu am mai vrut sa deschid alt topic.
Spuneti-mi si mie un site care accepta sa platesc PayPal pentru Romania si sa trimita in bune conditii produse, ceea ce ma intereseaza este un site (e-shop_) care vinde ceasuri Casio. Am incercat pe nenumarate site-uri si ori mi s-au intors banii ori imi spuneau ca nu trimit in Romania, cu toate ca ma contul PayPal ROMANIAN VERIFY....poate aveti o idee...ce fac gresti...sau daca stiti un site din proprie experienta care trimite sigur la noi...
multumesc
unu
6th March 2008, 01:02
QUOTE (hangover @ Mar 2 2008, 19:39)

Salutare tuturor!
As vrea sa va intreb ceva (recunosc - m-am pierdut pe drum citind topicul, poate s-a mai raspuns):
Am 1000 USD in contul meu de PayPal si as vrea sa-i scot. Sunt "Romanian Verified", nu am nici o limita la retragere (in afara de cei 500 Eur pe zi si in afara de cele 2 plati anuale cu cardul inspre contul meu). Am Cont la Piraeus Bank, card de debit Visa Electron asociat lui, deci in principiu sunt in regula. Am mai retras din Paypal 20 USD de verificare si au venit in 3 zile fara nici o problema. Intrebarea mea este: cum e mai bine sa scot cei 1000 USD: in transe sau toti odata? Si cat de mari sa fie transele? Va intreb pentru ca am nevoie de acei bani imediat, e o suma maricica, si nu vreau sa fie blocati 30 de zile asa cum se intampla la BCR (verificarile oficiului de spalare a banilor).
Multam oricui raspunde la obiect.
BCR iti blocheaza 1.000 $ pt ca sa verifice daca nu-s bani spalati??? WTF??
din cate stiu limita minima e 10.000 euro, si chiar si atunci nu au nici un drept sa-ti tina banii o luna de zile.
chiar e pe bune chestia asta?
don_dannielo
6th March 2008, 08:19
Si la BRD la fel.
Nu cred ca are prea mare legatura cu verificari de spalarea banilor, ci cu faptul ca sunt bani veniti din internet si pot fi retrasi oricand cu un chargeback daca nu trec 30 zile. Ma rog, nu prea are paypal de ce sa dea chargeback, dar te pui cu dinozaurii?
dcr
6th March 2008, 10:28
QUOTE (cuculea @ Mar 5 2008, 21:40)

...... ceea ce ma intereseaza este un site (e-shop_) care vinde ceasuri Casio.
Incearca aici
cuculea
6th March 2008, 12:43
QUOTE (dcr @ Mar 6 2008, 10:28)

Multumesc frumos, din pacate nu aduc ceea ce vreau eu, stiam site-ul, multumesc inca o daca. Daca mai ai si alte exemple, te rog sa nu eziti s ale postezi...multumesc.
gabicbf
6th March 2008, 14:52
de ce nu imi apar banii de pe card in contul paypal?pe card am 20 lei si nu imi apare nimic( 0 dolari ; 0 euro)?
de ce?
dcr
6th March 2008, 15:00
QUOTE (gabicbf @ Mar 6 2008, 14:52)

de ce nu imi apar banii de pe card in contul paypal?pe card am 20 lei si nu imi apare nimic( 0 dolari ; 0 euro)?
de ce?
Contul de paypal nu este o "extensie" a contului din spatele cardului, este alt cont, total diferit, unde ai bani doar daca iti vin de undeva in urma unei vanzari sau a unei tranzactii!
gabicbf
6th March 2008, 20:48
pai si vreau sa cumpar de pe un site.cum fac daca in comntul paypal nu sunt bani?
dcr : TE ROG IMI DAI SI MIE ID TAU CA SIMT CA MA IAU CALDURILE SI CA DE ACUM INCEPE GREUL
Crash
7th March 2008, 08:24
paypal este un intermediar......cand vrei sa platesti ceva paypal iti ia bani de pe card si ii transfera spre vanzator....in cont nu vezi bani decat daca primesti de la cineva
MorfikGG
11th March 2008, 07:26
am o intrebare...
inainte plateam cu MasterCard Mondo de la BT...
am platit vreo 2-3 ori pentru rapidshare.com
dar de ceva vreme nu mai pot plati
so scimbat ceva la BT ?? au adaugat ceva reguli noi pentru palti pe internet ?
i0nutzb
11th March 2008, 12:01
te duci frumușel la BT și le spui că vrei să ridici limita pentru tranzacțiile nesecurizate prin CVV2. este o cerere tip și durează vreo 48 ore până se activează
nicul
11th March 2008, 19:58
Am un cont Paypal verificat de cateva luni. Dupa ce am primit pe el 1000 EUR mi-au trimis un email ca trebuie sa le faxez copie dupa ID si o factura. Le-am trimis pe email acum vreo 3 saptamani (permis conducere si factura de la internet). Pe urma inca odata prin email si prin fax acum vreo saptamana. Nici un raspuns pana azi. Daca intru la "Resolution center" imi zice "In progress" la status. Cat plm le trebuie pana proceseaza documentele? Ca intre timp am mai primit bani si am atins limita de 2500 EUR pe care n-o pot depasi intr-un an fara sa-mi verifice ei actele.
El-Vis
11th March 2008, 20:17
Suna-i. Eu asa am facut si agentul de la capatul firului a facut treaba in 30 de secunde, il auzeam tastand
.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.