Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

eucora

Salutare fratilor!!!

Aveti mare grija la platile facute prin paypal !!!!!!!!!!!!!
Eu am platit 2,5 k $ in USA si nimeni din lume nu poate sti de ce mi-au blocat contul pentru :
"We have reason to believe that your account was accessed by a third party." !!!!!!!!

Am trimis o gramada de documente la ei si inca nu s-a rezolvat nimic !!!!!

Ganditi-va de 10 ori inainte sa trimiteti bani prin ei. Sunt beton pe partea legala, si nu poti face nimic decat sa te umpli de frustrari, asteptand sa-ti deblocheze banii TAI !!!!!!!

Pentru mai multe informatii puteti sa va uitati si aici.

pitagora
QUOTE (don_dannielo @ May 11 2007, 12:09) *
E primul card romanesc folosibil pe net, din cate stiu eu smile.gif
Probabil nu merge pentru ca nu are si cont curent atasat.

De la Raiffeisen merge vreun card, a incercat cineva?

am eu pe mastercard si merge. Pana acuma nu mi l-a respins nici un site.

cuculea
QUOTE (cuculea @ Feb 24 2008, 19:33) *
Salut
Am un card Master Card de la ING (care cica este dedicat platilor online oriunde si pe orice site). Am facut nenumarate plati cu el pe net la diferite magazine online (din Romania si din Europa) si nu am avut probleme.
Acum doua sapatamani am intrat pe un site din State care se ocupa stric de vanzare de ceasuri, tot felul de ceasuri. Mi-am ales unul, am trecut la procedurile de plata, totul a fost OK, mi-au dat cei de pe site Order Number si Transaction ID, iar tranzactia a ramas pentru moment in PROCESING. Si asa a ramas timp de aprox. 2 saptamani. In contul ING (pe care-l acesez de pe net cu ajutorul digipasului), plata mi-a aprut ca s-a facut dar a ramas suspendata, adica imi arata la TRANZACTII IN CURS DE PROCESARE, eu nu mai aveam acces la bani, la fel , a ramas asa suspendate timp de 2 sapt, dupa care banii mi s-au intors inapoi, deci clar, tranzactia a fost refuzata de banca site-ului, nu stiu de ce, pur si simplu, banii s-au intors la mine in cont.In fine, am zis sa incerc cu Pay Pal, mi-am facut un cont am dat tot acelasi card, am introdus numarul de securitate care mi l-au trimis in cont (am avut acces la el imediat prin intermediul HomeBank), nu a fost nici o problema, din prima ROMANIA-VERIFY, plata s-a facut OK, dar de data aceasta la plata pe site-ul magazinului (acelasi magazin de ceasuri ) nu mai apare ca si modalitate de palta Credit Card ci Pay Pal, pe site-ul Pay Pal la fel imi arata ca a fost COMPLETDE tranzactia, banii mi-au fost debitati din cont., am primit mailurile de confirmare si de multumire din partea Pay Pal si a magazinului precum totul e OK.
Intrebarea mea este, chiar s-a facut tranzactia? ADica, nu o sa mai am surprize sa mi se intoarca banii inapoi si de fapt produsul sa nu fie platit? Sunt cei de la Pay Pal mai siguri in aceasta privinta decat o simpla plata CreditCard? Sa ma astept iarasi la surprize? Cam in cat timp, din experinta voastra, banii vor fi transferati definitiv in contul magzinului?
Multumesc anticipat.

don_dannielo
Nu vad de ce sa se mai intoarca.

Cu procesatorul de carduri probabil au fost niste probleme, de-aia au si renuntat la el.
cuculea
Vad ca tranzactia s-a facut, PayPal mi-a debitat contcul, in TRANZACTII IN ASTEPTARE nu imi mai apare nimic si tranzactia a fost trecuta la PROCESATE, pe PayPal vad ca la Status, este Completed.......
Numai ca mai am o grije acum, vad ca tranzactia de la Pay Pal a aparut si pe site-ul magazinului, dar de 4 zile sta in PROCESING, asta inseamna ca inca nu s-a procesat.....ce? datele mele, plata, nu a fost trimis la posta produsul???Ce se intampla oare? Si inca o chestie, tot pe pagina magazinului , in contul meu, vad ca inca mai apare veche tranzactie care mi-a fost refuzata, cea care o facusem cu CreditCardul, si este tot in PROCESING. Am scris de vreo 2-3 ori la adresa de mail pe care magazinul o afiseaza pe site-ul lor si nu am primit nici un raspuns, am si incercat sa sun, mi-a raspuns un robot si am lasat un messaj cu rugamintea de a ma contacta macar pe mail......nimic nimic. Mai multa ceata, vad ca pe site-ul magazinului sunt multe feedback-uri de la diferiti clienti din toate colturile lumii care toate sunt pozitive, toata lumea este multumita de serviciile lor.....Ce sa cred? Oare am ramas fara bani? Oare o sa mai primesc produsul? Ce credti din ce v-am povestit?
In privinta PayPal, pana acum ei cred ca si-au facut treba si chiar repede si fara probleme, deci pana aici , multumit de Pay Pal.....
Multumesc
gabicbf
am si eu o intrebare:daca mi-am facut mai de mult cont pe paypal si atunci cand mi-au cerut numarul de card l-am dat dar nu l-au acceptat ce pot sa fac.adica contu e facut dar nu e pus nr de card.in cateva zile imi vine cardul de la raiffeisen.sa -mi fac alt cont?
queensoft
QUOTE (gabicbf @ Feb 28 2008, 14:18) *
am si eu o intrebare:daca mi-am facut mai de mult cont pe paypal si atunci cand mi-au cerut numarul de card l-am dat dar nu l-au acceptat ce pot sa fac.adica contu e facut dar nu e pus nr de card.in cateva zile imi vine cardul de la raiffeisen.sa -mi fac alt cont?

Nu. Daca mai este valid contul ala vechi, si nu ai avut belele cu el... poti sa pui acolo cardul, nu e nici o problema.

sStyle
Salut! Am castigat o licitatie pe abay si knd vreau sa platesc pt produs prin paypal imi ia bani de pe cardul atasat la contul paypal,ma rog..incearca pt k nu am bani pe card.dar am bani destui in contul paypal pt a plati produsul.costa vreo 23.5$ si am in paypal vreo 25$.Stie cineva de ce nu pot plati cu banii direct din contul paypal?multumesc
don_dannielo
Nu mai e si un shipping pe langa aia 23.5?
el_bandito

QUOTE (sStyle @ Feb 28 2008, 15:38) *
Salut! Am castigat o licitatie pe abay si knd vreau sa platesc pt produs prin paypal imi ia bani de pe cardul atasat la contul paypal,ma rog..incearca pt k nu am bani pe card.dar am bani destui in contul paypal pt a plati produsul.costa vreo 23.5$ si am in paypal vreo 25$.Stie cineva de ce nu pot plati cu banii direct din contul paypal?multumesc

pai paypal iti opreste taxa pt orice plata ... daca aveai 30$ cred ca iti mergea...

as avea si eu o intrebare : atunci cand faci widthraw catre card paypal iti ia 2 euro ; peste catva timp ii primesti ? sunt curios pt ca azi mi-a intrat 5 euro de la paypal..
Sleipnir
Salutare. Azi am fost la ING ca sa-mi ridic cardul de debit VISA Electron International. L-am facut special ca sa pot folosi paypal.Mi-am activat si serviciul homebank. As vrea sa va intreb cateva lucruri. In paypal, la street adress, scriu adresa in romana sau in engleza? Daca ai homebank in cat timp apare codul acela de 4 cifre pentru verificare?? Astept raspuns. Multumesc anticipat
sStyle
shipping'ul e free....

Sleipnir...si eu am tot la ING..la care cod te referi?..ala care tre sa l introduci ca sa atasezi card la contul paypal?Daca da verifici la extras pe perioada dupa cateva minute.cel putin asa a fost la mine.

el_bandito..stiam k tu platesti banii pt produs si daca au vreo taxa ,nush alta in afara de cea pe care o iau pt orice transfer de bani,o ia din suma respectiva.nu ti cere mai mult..oricum astept mail'ul de la ei sa vad exact..si la withdraw ...eu am primit cred k in 3 zile dupa ce am dat withdraw.
gabicbf
azi mi-am ridicat si ru cardul visa electron de la raiffeisen.mi-am facut cont pe paypal si am dat acolo ca sa fiu verified.mi s-a spus ca dureaza 3 4 zile lucrartoare.Am raiffeisen online ,azi am pus 10 lei si imi zice ca (Sold disponibil 3.51 lei, sold curent 10 lei) Au aia de la paypal de unde sa ia bani ? Si mai departe dupa ce primesc parola aia din 4 cifre ce Account trebuie sa aleg ca nu prea ma pricep.Aaa si care e faza cu withdraw .poate sa ma ajute si pe mine cineva ca sunt la incdeput si mi-e cam greu
sStyle
QUOTE (gabicbf @ Feb 28 2008, 19:31) *
azi mi-am ridicat si ru cardul visa electron de la raiffeisen.mi-am facut cont pe paypal si am dat acolo ca sa fiu verified.mi s-a spus ca dureaza 3 4 zile lucrartoare.Am raiffeisen online ,azi am pus 10 lei si imi zice ca (Sold disponibil 3.51 lei, sold curent 10 lei) Au aia de la paypal de unde sa ia bani ? Si mai departe dupa ce primesc parola aia din 4 cifre ce Account trebuie sa aleg ca nu prea ma pricep.Aaa si care e faza cu withdraw .poate sa ma ajute si pe mine cineva ca sunt la incdeput si mi-e cam greu

Eu am devenit verified in cateva minute(card la ING).Daca ai dat sa fii verified cred k paypal deja a luat kt are novie sa ti faca verificarea,1.5 euro.Oricum uita te online si vezi pe la extras,sau tranzactii in curs de procesare.Ce fel de cont alegi u in fct de scopul pt care ti ai facut cont paypal.ai pe site ul lot toate avanatajele si dezavantajele fiecarui tip de cont.si in legatura cu withdraw'ul e foarte usor.scoti banii din contul paypal pe card ul atasat.iti ia 2,5$ pt fiecare withdraw care l faci.

Mi am rezolvat si eu problema.Am primit mail ul de la paypal.aveam aprox 16$ si 6 euro in contul paypal.si trebuia sa fac conversia ori in euro,ori in $ si apoi sa fac plata
Sleipnir
Gata! Mi-am facut contul pe paypal.com! Apare la status Romanian Verified. Cand mi-am facut contul am selectat ca vreau sa fie cont tip premier. Care e diferenta intre personal si premier? Ce comisioane sunt?? Eu o sa folosesc card-ul asta numai pentru cumparatori online.
gabicbf
si parola aia de 4 cifre nu o pot primi si eu mai devreme sau trebuie sa astept 4 zile
sStyle
QUOTE (gabicbf @ Feb 28 2008, 19:48) *
si parola aia de 4 cifre nu o pot primi si eu mai devreme sau trebuie sa astept 4 zile

asta depinde de banca.in cat timp proceseaza tranzactia.verifica ti contul online si cand s a efectuat tranzactia vezi pe extras codul
Sleipnir
Care sunt comisioanele la premier account?? Pe card am in jur de 150 de RON dar in paypal nu-mi apare niciun ban. Ce trebuie sa fac?? Multumesc.
sStyle
QUOTE (Sleipnir @ Feb 28 2008, 20:05) *
Care sunt comisioanele la premier account?? Pe card am in jur de 150 de RON dar in paypal nu-mi apare niciun ban. Ce trebuie sa fac?? Multumesc.

pai knd platesti prin paypal iti ia bani direct de pe cardul atasat la contul paypal daca nu ai bani in cont.nu ti arata in paypal ce bani ai pe card.la premier park iti ia cam 3,5% taxa..vezi k ai jos cum intri in paypal FEES.intra acolo si vezi tot ce ai nevoie
propolis
Care este taxa care se percepe pentru transferul PayPal to PayPal pentru conturi personale ?

Am transferat de test 0.3 pounds si respectivul a primit doar 0.0r pounds, adica 0.21 pounds au fost retinuti de PayPal.

Pe site la PayPal scrie la send money ca ar fi free, dar totusi m-a taxat.
don_dannielo
Nu te-a taxat pe tine ci pe el.

E pe pagina trecuta un screenshot cu comisioanele.
gabicbf
am si eu o intrebare . nu stiu ce cont sa folosesc . voi ce ati ales ? ma gandeam sa aleg Premier Account.
Motivul pentru care mi-am facut cont pe paypal este acela ca vreau sa-mi cumpar niste produse online(pentru inceput).dar vreau sa beneficiez de toate facilitatile (adica sa primesc bani , sa cumpar online de cat mai multe ori):-/
gabicbf
am ajuns la concluzia ca contul premiere este cel mai potrivit.daca gresec va rog corectati-ma.Aaa si inca ceva , pot sa-mi updatez contul inainte de primirea parolei? As mai avea inca o intrebare. Dupa ce ma loghez imi apare in casuta din dreata unde scrie What's new? - jos de tot imi apare 5 martie 2008(atunci e termenul limita pentru introducderea parolei sau atunci o sa vina parola)
el_bandito
QUOTE (el_bandito @ Feb 28 2008, 17:44) *
as avea si eu o intrebare : atunci cand faci widthraw catre card paypal iti ia 2 euro ; peste catva timp ii primesti ? sunt curios pt ca azi mi-a intrat 5 euro de la paypal..

e adevarat ??
don_dannielo
QUOTE (gabicbf @ Feb 29 2008, 09:20) *
am ajuns la concluzia ca contul premiere este cel mai potrivit.daca gresec va rog corectati-ma.Aaa si inca ceva , pot sa-mi updatez contul inainte de primirea parolei? As mai avea inca o intrebare. Dupa ce ma loghez imi apare in casuta din dreata unde scrie What's new? - jos de tot imi apare 5 martie 2008(atunci e termenul limita pentru introducderea parolei sau atunci o sa vina parola)

1. Despre ce parola vorbesti?
2. Dreapta nu e stanga.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.