alexsnoop
21st February 2008, 01:37
A aflat cineva daca se pot primi bani din afara pe paypal ? :|
CoSticla
21st February 2008, 03:53
QUOTE (freetheworld @ May 10 2007, 18:26)

Stiu

tocmai mi-am facut un cont, dar pacat ca nu pot primi plati,

poti primi..si poti retrage dar numai pe un card visa desi paypal afirma ca merge sa primesti si pe unul cu sigla mastercard..eu am un cont paypal business..deci, primesti plati in contul de paypal si dupa ii poti depune in contul unui card visa..
gabicbf
21st February 2008, 14:07
salut vreau sa-mi cumpar si eu ceva din china.Nu prea stiu ce banca sa aleg si mai ales ce fel de card pentru a face cumparaturi online.
Var og frumos dati-mi si mie cateva informnatii
am completat azi un formular pentru un card la Banca TRANSILVANIA ,master card mondo - e bun?
unu
21st February 2008, 15:32
QUOTE (CoSticla @ Feb 21 2008, 03:53)

poti primi..si poti retrage dar numai pe un card visa desi paypal afirma ca merge sa primesti si pe unul cu sigla mastercard..eu am un cont paypal business..deci, primesti plati in contul de paypal si dupa ii poti depune in contul unui card visa..
sa zicem ca primesti lunar sume de pana la 1500-2000E, si cum zici tu ii retragi in contul la care ai atasat cardul, sa zicem un cont in euro la Raiffaisen 
trebuie sa dai explicatii la finante pt banii aia? sunt sanse sa fii acuzat de evaziune fiscala? intreb asta, pt ca astia de la fisc (sau care se ocupa ca de astea), nu prea au de unde sa stie de unde vin banii. din moment ce trec prin paypal, pot veni de la o ruda sau ceva prieten de afara
gabicbf
21st February 2008, 20:58
salut imi cer scuze ca m-am repezit sa intreb fara sa citesc pe forum.am citit si tot azi m-am dus la reiffeisen si mi-am facut si eu cum aveti majoritea card visa electron si am ales si otiunea reiffeisen online+3d secure(a zis tipa de la casa ca e free)
Acum astept sa-mi vina cardul de la Reiffeisen,si dupa aia am sa va mai stresez putin.
ramzex
21st February 2008, 21:03
QUOTE (gabicbf @ Feb 21 2008, 20:58)

salut imi cer scuze ca m-am repezit sa intreb fara sa citesc pe forum.am citit si tot azi m-am dus la reiffeisen si mi-am facut si eu cum aveti majoritea card visa electron si am ales si otiunea reiffeisen online+3d secure(a zis tipa de la casa ca e free)
Acum astept sa-mi vina cardul de la Reiffeisen,si dupa aia am sa va mai stresez putin.
Am si eu card Visa Electron de la Raiffeisen.
Am reusit sa-l verific, si sa retrag banii pe el.
iepurasu
22nd February 2008, 13:02
Cam cate zile sa las sa treaca pana sa bag un compliant la Paypal pentru produse platite si nelivrate ? Vanzatorul meu in continuare nu raspunde (rapidshare), am trimis deja doua mail-uri.
Si inca ceva. Am primit urmatorul mail:
Dear xxxxxxxx yyyyyyyyy,
We understand that your PayPal account may have been temporarily limited due to questions or concerns by our Account Review team. Thank you very much for your cooperation during this process. We are pleased that your account has now been reinstated.
As part of PayPal's Commitment to excellence, we would like to ask you to take just a few minutes to answer questions about PayPal's account limitation process.
To respond to our survey, please click on the web address below. If that does not work, please cut and paste the entire web address into the address field of your browser.
NOTE: Please respond within five days. After 5 days, this invitation will expire.
http://surveys.echosurvey.com/paypal ...............
Thank you for your feedback and continued business with PayPal!
Sincerely,
PayPal Customer Support
** An important note from the survey vendor **
PayPal, as the party who controls the data collected in this survey, may use your responses together with existing data it has about you to ensure its products and services meet your needs. PayPal will treat data collected from you in accordance with PayPal's privacy policy. To review this privacy policy, please contact PayPal or visit PayPal's web site.
If you want to be excluded from future surveys and survey correspondence, please click below:
http://surveys.echosurvey.com/paypal .......................
E SPAM ? Sau nu ? A mai primit cineva ceva similar ?
horiamat
22nd February 2008, 19:43
Are cineva cont Business la PayPal?
Daca da.. ati reusit sa retrageti bani din contul paypal? Pe ce card?
Eu nu reusesc in nici un fel
ciuly
22nd February 2008, 19:48
visa business de la BT. dar orice visa ara trebui sa mearga.
ce intelegi tu prin faptul ca nu reusesti? iti da o eroare? nu ai optiuni? nu le gasesti?
horiamat
22nd February 2008, 20:09
Pur si simplu nu functioneaza.
Dupa o zi sau doua cat tranzactia are staus "PENDING", se intoarce inapoi, "REVERSED"
Cei de la paypal zic ca totul e ok din partea lor, si ca banca mea ar bloca tranzactia .. astia de la BCR zic ca e problema din cauza valutei,
Iar aici un tip de pe forum sustine ca retrage frecvent dintr-un cont Premier pe exact acelasi tip de card. Visa Electron BCR in RON.
Mai e o chestie la conturile Business .... de aceea voiam sa stiu daca cineva are cont business si a retras,
ramzex
22nd February 2008, 20:41
QUOTE (horiamat @ Feb 22 2008, 20:09)

Pur si simplu nu functioneaza.
Dupa o zi sau doua cat tranzactia are staus "PENDING", se intoarce inapoi, "REVERSED"
Cei de la paypal zic ca totul e ok din partea lor, si ca banca mea ar bloca tranzactia .. astia de la BCR zic ca e problema din cauza valutei,
Iar aici un tip de pe forum sustine ca retrage frecvent dintr-un cont Premier pe exact acelasi tip de card. Visa Electron BCR in RON.
Mai e o chestie la conturile Business .... de aceea voiam sa stiu daca cineva are cont business si a retras,
Avem si noi pe firma un cont la paypal cu card visa.
Nici noua nu ne merge sa retragem. Aceeasi problema de cel putin 3 luni de zile.
Am sunat si la PayPal si au zis ca au probleme tehnice si nus tiu cand vor fi rezolvate.
Dar problema e de la BCR.
Nu ai ce face.
Ia-ti card de la Raiffeisen.
horiamat
22nd February 2008, 20:46
Cardul vostru e pe numele firmei? Sau e card personal?
Exista card atasat la contul firmei ... pe care sa apara numele firmei????
Eu asta suspectez ca ar fi...
alexgabriel777
22nd February 2008, 21:18
Cardul ING visa Electron, l-a folosit cineva pentru retrageri? e OK?
propolis
23rd February 2008, 17:59
Daca s-a mai discutat imi cer scuze, am citit 10 pagini si nu am gasit.
Vreau sa transfer dintr-un cont PayPal catre un alt cont PayPal al unui prieten aflat in UK, evident avand atasata o banca din UK. Imi puteti spune va rog care tip de card se preteaza pentru asa ceva, din cele 3 ? Vreau sa transfer 1000 de euro. Sunt percepute comisioane de catre PayPal ? Iar daca banca la care am cardul sustine ca are comisioane 0 pentru comenzi online, acestea se pastreaza si in cazul PayPal to PayPal ?
lord_ice
23rd February 2008, 18:18
QUOTE (propolis @ Feb 23 2008, 17:59)

Vreau sa transfer 1000 de euro. Sunt percepute comisioane de catre PayPal ? Iar daca banca la care am cardul sustine ca are comisioane 0 pentru comenzi online, acestea se pastreaza si in cazul PayPal to PayPal ?
Mai sus era postata o lista de comisioane paypal atasata unui post din acest thread, de altfel lista de comisione este pe site-ul pay pal...daca iti percep comision i-l vor retine lui, nu tie din cate am inteles din discutiile de pe aici.
codryn_k1
24th February 2008, 03:39
salutare. sunt nou in asa ceva si inainte sa-mi fac un card (1. care oricum nu stiu la ce banca sa fac pt plata online ca aici m-am sucit de cap) as avea o intrebare: daca comand de pe un site din afara UE (2. gen sourcingmap com sau dealextreme com ) pachetul ajunge la vama si platesc vamarea ?
Crash
24th February 2008, 04:07
@codryn_k1 nu platesti nimic la vama pt ce e cumparat din interiorul UE....pachetul vine direct acasa...pt ce e din afara platesti taxe vamale si tva
@propolis nu platesti nimic tu dar ii ia comision celui care primeste(comform tabelului de mai sus)......iar la premier vezi ca ai limita de 500euro pe zi de trimis
LE: la ora asta citest printre randuri
codryn_k1
24th February 2008, 16:10
as mai avea 2 intrebari:
1. pana la urma ce card pt plata online sa fac? (persoana fizica) ING, Raiffaisen, BT, BRD
2. daca comand de pe .co.uk platesc vama ?
ms mult.
cuculea
24th February 2008, 19:33
Salut
Am un card Master Card de la ING (care cica este dedicat platilor online oriunde si pe orice site). Am facut nenumarate plati cu el pe net la diferite magazine online (din Romania si din Europa) si nu am avut probleme.
Acum doua sapatamani am intrat pe un site din State care se ocupa stric de vanzare de ceasuri, tot felul de ceasuri. Mi-am ales unul, am trecut la procedurile de plata, totul a fost OK, mi-au dat cei de pe site Order Number si Transaction ID, iar tranzactia a ramas pentru moment in PROCESING. Si asa a ramas timp de aprox. 2 saptamani. In contul ING (pe care-l acesez de pe net cu ajutorul digipasului), plata mi-a aprut ca s-a facut dar a ramas suspendata, adica imi arata la TRANZACTII IN CURS DE PROCESARE, eu nu mai aveam acces la bani, la fel , a ramas asa suspendate timp de 2 sapt, dupa care banii mi s-au intors inapoi, deci clar, tranzactia a fost refuzata de banca site-ului, nu stiu de ce, pur si simplu, banii s-au intors la mine in cont.In fine, am zis sa incerc cu Pay Pal, mi-am facut un cont am dat tot acelasi card, am introdus numarul de securitate care mi l-au trimis in cont (am avut acces la el imediat prin intermediul HomeBank), nu a fost nici o problema, din prima ROMANIA-VERIFY, plata s-a facut OK, dar de data aceasta la plata pe site-ul magazinului (acelasi magazin de ceasuri ) nu mai apare ca si modalitate de palta Credit Card ci Pay Pal, pe site-ul Pay Pal la fel imi arata ca a fost COMPLETDE tranzactia, banii mi-au fost debitati din cont., am primit mailurile de confirmare si de multumire din partea Pay Pal si a magazinului precum totul e OK.
Intrebarea mea este, chiar s-a facut tranzactia? ADica, nu o sa mai am surprize sa mi se intoarca banii inapoi si de fapt produsul sa nu fie platit? Sunt cei de la Pay Pal mai siguri in aceasta privinta decat o simpla plata CreditCard? Sa ma astept iarasi la surprize? Cam in cat timp, din experinta voastra, banii vor fi transferati definitiv in contul magzinului?
Multumesc anticipat.
Borknaghar
24th February 2008, 20:02
QUOTE (codryn_k1 @ Feb 24 2008, 16:10)

as mai avea 2 intrebari:
1. pana la urma ce card pt plata online sa fac? (persoana fizica) ING, Raiffaisen, BT, BRD
ms mult.
Preferabil un card Visa la una din primele doua banci, ca sa poti si retrage bani.
Important este de unde este expediat coletul , din ce tara este trimis si nu faptul ca adresa site-ului se termina in co.uk. Ca daca vine din afara UE , ai mari sanse sa platesti vama
klax_nfs
25th February 2008, 13:49
QUOTE (codryn_k1 @ Feb 24 2008, 16:10)

as mai avea 2 intrebari:
ms mult.
de preferat sa iti faci la ING sau Raifeissen pt k sunt mai seriosi si au si comisioane mici...cred ca cele mai mici....cardul de preferat sa fie un visa electron...k asa nu te costa mult sa il scoti si alte taxe de 0,00001 % pt intretinere
si comisioane.....te sfatuiesc sa nu alegi BCR k faci o mare greseala(am eu si stiu c zic)....referitor la plata vamei....poti sa iei de pe co.uk dar dak produsul vine din alta tara care nu e membra UE platesti vama....si aici depinde si c ai luat....k eu am luat odata un mp4 player ....si nu am platit nimic....depinde si de noroc...oricum incearca sa cumperi din UE k e mai ieftin si pachetul iti vine la domiciliu...nu k alea din afara UE la care tre sa te duci la un oficiu postal de care apartine sectorul tau...
novakane
26th February 2008, 02:14
o mica intrebare, cam cat tine procesul de transfer al banilor din paypal in visa electron la raiffeisen? (in zile). daca stie cineva pls spuneti aici ori privat, oricum e ok. multzam in avans, alin.
novakane
26th February 2008, 10:52
tocmai am primit. de sambata pana duminica a facut paypal tranzactia, si de duminica pana azi (marti) au si ajuns banii pe card. e super ok
. mentionez ca eu folosesc contul normal cel personal, si nu business. recomand
dreaQ
26th February 2008, 11:20
Intrebare de noob: Pot folosi un visa electron de la ing care este atasat unui cont in RON? Exemplu sa cumpar ceva care este in EUR iar banca sa faca conversia la cursul ei. Sau trebuie neaparat card in euro sau dolari.
Multumesc anticipat accept si raspunsuri f. scurte
cuculea
26th February 2008, 12:57
QUOTE (dreaQ @ Feb 26 2008, 11:20)

Intrebare de noob: Pot folosi un visa electron de la ing care este atasat unui cont in RON? Exemplu sa cumpar ceva care este in EUR iar banca sa faca conversia la cursul ei. Sau trebuie neaparat card in euro sau dolari.
Multumesc anticipat accept si raspunsuri f. scurte

Nu e nevoie sa ai cont in euro, banca iti face automat conversia din lei in euro, dar la cursul de vanzare, adica cu cat vinde banca euro in ziua respectiva 9cel putin asa face ING, nu ia la cursul oficial BNR).
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.