Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

vp-emanuel

Sunt verified.
Mi-au confirmat prin mail ca au primit actele (pasaport, CI si o factura) pentru ridicarea limitelor de retragere (withdraw).
Am primit azi o suma in cont (peste 500)
Dau "Withdraw Funds to your Card" si blink.gif :
"This transaction cannot be processed, please enter an amount less than €500.00 EUR"
Pai acum ce mai vrea !?
w3bmaster
Mda deci am un BRD visa international in $ si se pare ca nu merge verificat

A mai verificat cineva cu un card de tipu asta ?

Ma enerveaza is cretini deja am 3 carduri nu imi mai fac unu special si pt pp asa ca spuneti-mi ce drac are BRD VISA

bogde
QUOTE (iepurasu @ Feb 6 2008, 14:59) *
Bogde,
Multumesc mult pentru raspunsul prompt !
Scuza-ma ca sunt pisalog, la ce te referi cand spui codul de acces sau link de download ? Te-ai referit strict la Rapidshare sau e un cod de acces cu care trebuie sa mai faci ceva ca sa termini cumparatura ?
Multumesc !

Vorbeam in general. La Rapidshare primesti un cod de acces si o parola. Daca platesti pt. un program primesti un link de unde sa downloadezi varianta full si/sau serial number-ul, daca iei o carte primesti confirmarea ca iti va fi trimisa prin posta si asa mai departe. Dar asta nu tine de paypal. Din momentul in care apesi "pay now" si ti se iau banii, ceea ce vezi mai departe tine de vanzator. Daca mai ai intrebari poti sa dai PM.
Danut Ianc
QUOTE (maggeorge @ Jan 25 2008, 04:41) *
pai nu stiu de cand. eu am lucrat cu banca romaneasca cu digi-pass si mai sunt cateva banci care sigur au digi-pass si m-am gandit ca pt internet banking e o chestie absolut normala sa se elibereze si digi-pass ca masura de securizare.
nu stiam ca ar fi sau nu ar fi. pur si simplu am presupus ca este. aflu oricum candva sapt asta sau viitoare la inceput ce o sa imi dea in afara de cont si parola.

La BT nu exista Digi-pass. Doar un certificat digital eliberat de banca pe care il instalezi in browser si cam atat.

Daniel Ianc
fiberspeeder

Astia de la Paypal sunt tampiti. Mi-a trimis unu' o plata pe naspa, au blocat-o, au luat banii inapoi, dupa 2 zile au aparut iar banii si cica e ok, fac o plata de 15 coco cuiva pe un soft iar dispare suma initiala si astia 15 coco, acum sunt pe minus si zice ca restore balance. Dau click, selecteaza card, ok, next si apare faza zilei, you cannot fund your account.

Pe langa faza cu uite banii da-i inapoi uite-i iar dai iar inapoi si acum am datorii dar cand sa le platesc nu ma lasa. Eu imi inchid contul, astia sunt de tot rahatul, ii dau dracu si nu le mai platesc nimic. Cel mai prost sistem de plata ever.
irinush85
QUOTE (ciuly @ Feb 7 2008, 09:33) *
evident ca se poate: monthly payments parca se cheama. ai niste tool-uri pt webmasteri sau ceva de genu prin care iti pui ceva butoane pe site iar daca memoria nu ma inseala ai optiunea sa fie si monthly payment. clientu da click pe acel buton, e redirectionat pe site-ul paypal unde se logheaza si accepta plata. si apoi lunar se face plata respectiva din contu lor de paypal in contu vostru. cum isi baga clientu ala in contu de paypal bani e problema lor. fie isi ataseaza cardul, fie cont bancar, fie ce optiuni or mai fi pt state.
dar evident ca voua o sa va trebuiasca un cont business.

edit: si m-as astepta la un pic de profesionalism din partea unei firme, mai ales de comunicare: daca tot comunicati, faceti-o corect. nu cu aberatii gramaticale gen k, pls, etc. ca doar nu sunteti copii tampiti de 13 ani care vor sa fie kul.

Am inteles, mersi frumos dar nu e ceea ce ma interesa pe mine..

Nu e vorba de scris "kul" e vorba de scris repede...
unu
ok, am un cont in usd la brd, si un card visa classic in $, dar care expira (evident nu merge cu paypal). ce alt card pot cere de la brd, care sa-l pot folosi si cu paypal? (pt alimentarea contului paypal dar si pt retragere daca se poate)

slick99
salut, am si eu un card Visa electron de la raiffeisen si cand sa il adaug imi apare mesajul

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

ce trebuie sa fac? ms anticipat
ramzex
QUOTE (slick99 @ Feb 10 2008, 01:32) *
salut, am si eu un card Visa electron de la raiffeisen si cand sa il adaug imi apare mesajul

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

ce trebuie sa fac? ms anticipat

Ai pe el cei 1.5 euro pentru verificare?
Sau du-te la banca si intereseaza-te daca trebuie sa semnezi ceva pentru acceptarea cardului pentru tranzactii pe net.
Mie mi-a cerut la Banca Transilvania.

Am incercat si eu cu diferite carduri de la diferite banci, si am ajuns si eu la raiffeisen la visa electron, dupa ce am citit pe acest forum.
Astept sa-mi vina cardul. Sper sa mearga, ca deja m-am saturat de drumuri pe la banci si asteptare.

BTW, mai are cineva Visa de la BCR? A retras cineva bani pe el? Ca de 2 luni ma chinui sa retrag banii si nu pot. I-am sunat si au zis ca au probleme tehnice.
Crash

daca iti da eroare la adaugare e clar ca e blocat pt. plati pe internet....

am vazut pe cineva mai sus ca nu poate plati cu visa electron de la alpha....vezi ca ai un link pe site cu "verified by visa"...si iti activezi optiunea instant

si eu m-am lovit de prostia bancilor din Ro.....am Visa Electron alpha (debit ....de la servici) cu care am platit de multe ori afara dar nu cu sume mici < 100euro......cum am platit 55 euro si pe urma am mai castigat o licitatie de ~140euro m-am trezit ca nu pot plati pt ca alpha mi-a blocat retragerile de pe card iar paypal-ul mi-a dat cu flit la plati ca nu poate accesa card-ul

calvarul a inceput ulterior cand la sfarsitul celor 56934 de telefoane nimeni nu a fost in stare sa-mi spuna care e limita de retragere la tranzactii pe internet......pana la urma m-am ghidat eu pe site-ul lor si am gasit ca la conturile pe pers fizica ar fi 100euro......am mai dat 3475589 de telefoane dar tot nu i-am convins sa-mi scoata limita pt. ca ei stiu doar de limita de 3000ron de la atm cursing.gif cursing.gif

poate vreti sa stiti de ce am vrut sa platesc neaparat cu asta:
simplu raiffu` e gol si da ati ghicit ca la pseudocontul de la alpha nu imi pot activa internet banking ca sa alimentez(card-ul de debit pe care primesti salariul are si nu are un cont in spate).......si da daca imi deschid un alt cont la alpha nu sunt in stare sa imi transfere banii automat intre conturi death.gif death.gif death.gif death.gif adica tot trebuie sa ma duc la nenorocita de banca sa virez banii in alt cont

interesant la paypal ca mi-au verificat doar alpha-ul iar raiffu` l-am adaugat fara confirmarea acelui cod
atentie la adresa cu care a fost facut card-ul.......unele magazine(si ebayeri) nu trimit decat la adresa confirmata de pe card
boogeyman_shmenarul
QUOTE (don_dannielo @ Feb 5 2008, 08:55) *
Pentru ca n-ai fost la BT sa-ti faci cardul utilizabil pe net si fara cvv.

Vezi contractul asta:
http://forum.softpedia.com/index.php?act=A...t&id=311347

don_dannielo sa iti dea D-zeu sanatate! Deci daka merge chestia aia m-am skos! Maine ma duc la BT! Revin cu un later edit maine! Toata stima! biggrin.gif
boogeyman_shmenarul
Am dat formularul ala! Sunt curios daka imi vor da drumul la card si pe paypal! Si daca da stie cineva in cat timp?

A mai dat cineva formularul ala?
ramzex
QUOTE (boogeyman_shmenarul @ Feb 14 2008, 11:13) *
Am dat formularul ala! Sunt curios daka imi vor da drumul la card si pe paypal! Si daca da stie cineva in cat timp?

A mai dat cineva formularul ala?

Da.. eu cand mi-am facut cardul la BT.
Cardul Mondo nu mi-a fost acceptat la paypal pt verificare.
E posibil sa mearga dar nu poti retrage banii pe el.
borostmcbarna
QUOTE (blim @ May 10 2007, 20:49) *
M-am inscris cu un card BCR Visa Electron. Se pare ca e ok. Contul de card a fost debitat cu 1.50 euro (PayPal Expanded Use Fee), urmand ca pe extrasul de cont sa apara la aceasta tranzactie un nr. unic de identificare, format din 4 cifre, care trebuie introdus ulterior pe site-ul lor. Cine are internet banking are acces la aceste detalii online. Cam atat deocamdata...

Precizez ca am optat pentru "personal account" deocamdata, nu pentru cel "premier".

Crezi tu prietene ca si io am visa electron de la bcr si de 2 ori mi au trimis deja expanded use number ul si nici de a doua oara nu la acceptat,si ma chinui de o luna si ceva,deja a m inceput sa implor pe cei de la paypal sa mi faca odata contul sa mearga ca nu i vina mea ca nu merge,si le doare n p....,asa post reply pentru visa electron de la bcr. thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif
don_dannielo
QUOTE (borostmcbarna @ Feb 14 2008, 17:07) *
Crezi tu prietene ca si io am visa electron de la bcr si de 2 ori mi au trimis deja expanded use number ul si nici de a doua oara nu la acceptat,si ma chinui de o luna si ceva,deja a m inceput sa implor pe cei de la paypal sa mi faca odata contul sa mearga ca nu i vina mea ca nu merge,si le doare n p....,asa post reply pentru visa electron de la bcr. thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif

La BCR trebuie sa suni ca sa-ti dea numarul corect.
Pe extras il ai gresit, tot celebrul 3796 probabil.
adriene
QUOTE (borostmcbarna @ Feb 14 2008, 17:07) *

despre visa electron BCR sa mai vorbit de cateva ori.....nu te mai agita prea tare k de fapt treaba e simpla : dai un tel la relatii cu clientii bcr : 0801.0801.227 sau 021/407.42.00 si le zici lor sa iti dea acel numar.....k pe extras nu o sa iti apara prea curand`de fapt niciodata.....aceeasi problema am avuto si eu wink.gif) dar sa rezolvat si acuma sunt "verified".bafta
puiulnoptii
Fara sa vreau, sau putin nedocumentat, am trecut contul meu de PayPal care era Personal Account, l-am upgradat la Premiere Account. Contul de PayPal il folosesc doar sa cumpar, nu sa si vand. Ma gandesc ca am facut o greseala cand l-am upgradat la Premiere, dar eu nu cred ca voi vinde multe in viitorul apropiat, desi nimic nu este batut in cuie. Va intreb pe voi, ma afecteaza cu ceva acest lucru ? Singura diferenta intre conturi din cate imi dau seama este comisionul perceput la plati primite, ridicarea limitei de primire de plati si alte detalii notate cu asterix.

Atasat am pus taxele practicate de PayPal.
iepurasu
M-a mancat in fundulet sa platesc inainte de a deveni Romanian-Verified, si am facut o plata de 55 Euro pentru un cont de Rapidshare (deci sub limita de 100) si mi-au blocat contul. Totul a decurs ok pana la plata asta. Am primit codul de acces pentru Rapidshare dupa plata si l-am si folosit vreo 6 ore pana mi-au inchis contul cei de la Rapidshare din cauza Paypal si mi-au limitat si contul propriu-zis de Paypal. Imi cer sa trimit utility bill si sa introduc Expand Use Number ca sa ridice limitarea. Am fost la banca si luat Expand Use Number - a fost OK. Am scanat si uploadat cateva documente si cartea de identitate, permisul in plus fata de ce au cerut.
Intrebarea e dupa upload-ul documentelor ce mai trebuie sa fac ? Erau active ambele butoane in Resolution Center, atat pentru upload cat si pentru fax. Trebuie sa trimit si prin fax, daca am upload-at documentele ? Trebuie sa mai trimit vreun mail ?
Documentele atasate mi le arata in resolution center, unul sub altul - cu numele.
Sau trebuie doar sa astept sa vad ce si cum ?
Multumesc !
ramzex
QUOTE (iepurasu @ Feb 18 2008, 18:42) *
M-a mancat in fundulet sa platesc inainte de a deveni Romanian-Verified, si am facut o plata de 55 Euro pentru un cont de Rapidshare (deci sub limita de 100) si mi-au blocat contul. Totul a decurs ok pana la plata asta. Am primit codul de acces pentru Rapidshare dupa plata si l-am si folosit vreo 6 ore pana mi-au inchis contul cei de la Rapidshare din cauza Paypal si mi-au limitat si contul propriu-zis de Paypal. Imi cer sa trimit utility bill si sa introduc Expand Use Number ca sa ridice limitarea. Am fost la banca si luat Expand Use Number - a fost OK. Am scanat si uploadat cateva documente si cartea de identitate, permisul in plus fata de ce au cerut.
Intrebarea e dupa upload-ul documentelor ce mai trebuie sa fac ? Erau active ambele butoane in Resolution Center, atat pentru upload cat si pentru fax. Trebuie sa trimit si prin fax, daca am upload-at documentele ? Trebuie sa mai trimit vreun mail ?
Documentele atasate mi le arata in resolution center, unul sub altul - cu numele.
Sau trebuie doar sa astept sa vad ce si cum ?
Multumesc !

Trebuie sa astepti raspuns.
Poate dura si cateva saptamani...
puiulnoptii
Incearca sa-ti faci alt cont de PayPal si gata.
lord_ice
La Banca Transilvania care ar fi alternativa , doar MasterCard Mondo?

In cazul in care fac contul paypal pe firma...o sa am ceva acte doveditoare? Adica facturi, etc...acte ce sunt recunoscute de fisc.

Mie imi trebuie paypal doar pentru a face plati nu pentru a primi.

Ma gandeam , la 500$ plata ... o sa-mi ia comisionul de trasformare valuta din ron in $ si mai ce? De ex daca platesc prin paypal unei firme in SUA?

Spuneti-mi si mie ca la faza asta sunt parnaie! Merci frumos prieteni!
ramzex
QUOTE (lord_ice @ Feb 19 2008, 12:02) *
La Banca Transilvania care ar fi alternativa , doar MasterCard Mondo?

In cazul in care fac contul paypal pe firma...o sa am ceva acte doveditoare? Adica facturi, etc...acte ce sunt recunoscute de fisc.

Mie imi trebuie paypal doar pentru a face plati nu pentru a primi.

Ma gandeam , la 500$ plata ... o sa-mi ia comisionul de trasformare valuta din ron in $ si mai ce? De ex daca platesc prin paypal unei firme in SUA?

Spuneti-mi si mie ca la faza asta sunt parnaie! Merci frumos prieteni!

La BT, daca ai cont pe firma incearca sa-ti faci un card Visa Business. O sa mearga si la retrageri.
Daca vrei numai pt plati, iti poti face pe PF cu Mondo, dar mie nu mi-a mers sa-l verific, asa ca m-am mutat cu conturi cu tot la Raiffeisen cu Visa electron pe care tocmai am retras bani.

Daca ti-l faci pe firma, poti folosi Invoiceurile de la furnizorii la care tocmai ai platit pentru a deconta tranzactiile.
Daca faci plati nu-ti ia alt comision in afara de cel al bancii pentru conversie.
lord_ice
QUOTE (ramzex @ Feb 20 2008, 09:29) *
La BT, daca ai cont pe firma incearca sa-ti faci un card Visa Business. O sa mearga si la retrageri.
Daca vrei numai pt plati, iti poti face pe PF cu Mondo, dar mie nu mi-a mers sa-l verific, asa ca m-am mutat cu conturi cu tot la Raiffeisen cu Visa electron pe care tocmai am retras bani.

Daca ti-l faci pe firma, poti folosi Invoiceurile de la furnizorii la care tocmai ai platit pentru a deconta tranzactiile.
Daca faci plati nu-ti ia alt comision in afara de cel al bancii pentru conversie.

Super fain, merci frumos!
iepurasu
Mi-au deblocat contul de Paypal dupa o zi de la upload-ul documentelor, mi-au activat si optiunea aceea prin care poti primi bani, m-au notificat si pe mail ca e Restored contul. Sunt Romanian - Verified.
Dar ce fac cu contul de Rapidshare, ca asta a ramas close, in istoricul conflictelor - in Resolution Center - imi arata ca Paypal a trimis doua mailuri la rapidshare, unul cand a blocat contul si unul probabil ca sa deblocheze ceea ce au blocat cu doua zile in urma. Am trimis azi un mail la vanzator (rapidshare) sa vedem ce mai urmeaza. Sper sa nu raman fara cont si cu banii dati - 55 euro.
ramzex
QUOTE (iepurasu @ Feb 20 2008, 16:23) *
Mi-au deblocat contul de Paypal dupa o zi de la upload-ul documentelor, mi-au activat si optiunea aceea prin care poti primi bani, m-au notificat si pe mail ca e Restored contul. Sunt Romanian - Verified.
Dar ce fac cu contul de Rapidshare, ca asta a ramas close, in istoricul conflictelor - in Resolution Center - imi arata ca Paypal a trimis doua mailuri la rapidshare, unul cand a blocat contul si unul probabil ca sa deblocheze ceea ce au blocat cu doua zile in urma. Am trimis azi un mail la vanzator (rapidshare) sa vedem ce mai urmeaza. Sper sa nu raman fara cont si cu banii dati - 55 euro.

Nu ramai fara bani.
Daca nu rezolva RapidShare-ul, bagi un complaint la PayPal pentru produse platite si nelivrate.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.