adriene
1st February 2008, 14:37
QUOTE (roby69 @ Aug 18 2007, 11:01)

salut!am si eu o nelamurire.in 24 iul mi-am deschis cont PayPal cu card VISA Virtuon de la BCR,mi-au retras din cont cei 1,5 Euro,am gasit pe extrasul de cont Expanded Use Number(...XXXXPAYPAL--*EXPUSE...) dar cind l-am introdus in Expanded Use Enrollment Process mi-a dat cod invalid.am mai incercat odata-tot invalid dar mi-a anulat si cardul.de atunci(30 iul) tot trimit fax cu acel cover sheet cu coduri de bara si documentele cerute(6 Faxuri in total) dar nu am primit nici confrmare cum ca au primit faxul,nici ca s-a rezolvat sau nu problema.daca incerc sa adaug din nou cardul,imi spune ca "This credit card is disabled for entry into the PayPal website...".nu mai stiu ce sa fac,aveti vreo idee sau sugestie despre ce sa fac in continuare?
[size="3"][/size] sal
man exact ca tine am patit si eu acu vreo 2 zile......c dreaq tre sa fac k sa imi finalizez inscrierea cardului si sa pot sal folosesc ??
dak vrei sa mai vb si sa ma ajuti si p mn dami add la klax_nfs
ms anticipat,stima
sandubu
1st February 2008, 15:41
QUOTE (ciuly @ Feb 1 2008, 11:04)

nu baneaza nimeni pt ca aveti acelasi ip. gandeste-te la retelele de cartier din care 100 de pc-uri au acelasi ip. sau o retea de pc-uri de la o firma mai mica, la fel.
visa electron merge cel putin la plati. la retrageri inca n-am avut ocazia, dar daca citesti cu cateva pagini in urma, parca cineva a mentionat ceva de cardu asta (si nu numai)
Multumesc.Am cautat pe site-ul lor si nu am gasit nimic legat de problema mea cu ip-ul dar stiu ca sunt foarte restrictivi si te poti trezi cu contul blocat fara sa fii vinovat de ceva.Stiu ca nu se pot face mai multe conturi PayPal pe acelasi nume,nu e bine sa schimbi ip-ul de pe care intri in cont si multe altele de aceia ma gandeam sa nu ma interzica si pe mine ca am mai multe conturi pe acelasi ip.Legat de Visa Electron am citit ca merge la retrageri dar nu si cu cu cardul de debit de la Alpha,ci de la alte banci(ING,BCR,...),de aceea vroiam sa stiu daca are cineva exact acest tip de card si a putut scoate bani din PayPal.
adriene
1st February 2008, 20:58
[size="5"][/size] pana la urma dak a avut cineva rabdarea sa citeasca toate discutiile de la acest mare topic (vreo 47 de pagini) o sa aiba cam acelasi gand k mine....si anume k multi vin cu idei bune ...cu argumente ,etc....dar in acelasi timp isi pune intrebarea: CARE DINTRE CARDURI E MAI BUN....de la ce bank sa il iau....etc
dak e cineva care e in domeniu asta si poate sa posteze aici l-as ruga sa ne spuna unde ar fi bine sa ne facem un card pt al folosi fara nici o problema pe PAYPAL.COM.....si aici ma refer care bank e mai convenabila.....care are comisioanele cele mai mici ,sau poate deloc.....si care e cea mai accesibila si cu serviciile cele mai bune....k eu de exemplu la bcr pt aia 1,5 euroi am avut surpriza sa vad k mia luat comision 0,11lei....si ma gandesc la sume mai mari cum o sa fie.....k o sa trebuiasca sa le dau si lor jumate
astept cu interes parerile voastre
valiflorin
1st February 2008, 21:40
Sal to all!
Saptamana trecuta am fost si eu la o agentie ING ca sa imi fac un card.
Am specificat ca vreau un card Visa Electron cu care sa pot face cumparaturi online.
Nu a stiut sa imi spuna daca functioneaza sau nu cu paypal si am intrebat si de digi pas si mi-sa spus ca se foloseste doar in cazul in care faci tranzactii cu persoane fizice si ca se ia alt comision la ala.Iar ca sa primisesc bani a zis ca trebuie sa imi fac un cont in valuta in care vreau sa primesc bani.
Asa ca mi-am facut un card Visa Electron in lei si mi-am deschis si un cont in $ pentru ca era gratuit oricum.Acum astept sa imi vina pinul ca sa merg sa ridic cardul.
Ce vreau eu sa va intreb este:
1)Am nevoie de digi pas la contul de paypal?
2)Si ce cont sa folosesc la cumparaturi cel in Lei sau cel in USD?
a21alex
1st February 2008, 22:59
Eu recomand ce am... si sunt multumit.
Visa electron de la Raiffeisen Bank. Preturi mici de intretinere in comparatie cu ce am vazut pe aici ca se anunta la alte banci.
Revenind... merge brici si sa platesti si sa retragi din contul PayPal. In plus are cel mai mic tarif la abonamentul de cont on line, cont ce te scuteste de drumul la banca oferindu-ti posibilitatea de a vedea ce se intampla in contul/conturile tale la orice ora din zi sau din noapte.
Lao™
2nd February 2008, 05:34
Am si eu o intrebare (care la prima vedere poate parea stupida, dar nu e): poti vizualiza online chiar contul cardului? Este in timp real?
Intreb pt ca eu am intrenet banking de la CreditEuropebank, dar nu pot vizualiza conturile cardurilor pe care le am de la ei. O idiotenie, evident si nimeni de la banca nu-mi poate spune daca se va putea curand.
don_dannielo
2nd February 2008, 08:03
QUOTE (sandubu @ Feb 1 2008, 15:41)

Stiu ca nu se pot face mai multe conturi PayPal pe acelasi nume,nu e bine sa schimbi ip-ul de pe care intri in cont si multe altele de aceia ma gandeam sa nu ma interzica si pe mine ca am mai multe conturi pe acelasi ip.
Poti avea doua conturi de Paypal pe acelasi nume. (unul personal si unul premier/business)
Oricum, daca zici ca unul e a sotiei n-ar trebui sa fie acelasi nume nu?
Si oricum, orice probleme ar aparea se rezolva, le trimiti ce documente iti cer suplimentar si gata.
Danut Ianc
2nd February 2008, 09:25
QUOTE (Lao™ @ Feb 2 2008, 05:34)

Am si eu o intrebare (care la prima vedere poate parea stupida, dar nu e): poti vizualiza online chiar contul cardului? Este in timp real?
Intreb pt ca eu am intrenet banking de la CreditEuropebank, dar nu pot vizualiza conturile cardurilor pe care le am de la ei. O idiotenie, evident si nimeni de la banca nu-mi poate spune daca se va putea curand.
Nu este chiar in timp real. Refresh-ul se face la un interval de timp ce este specific fiecarei banci.
La Banc Post poti sa vezi toate conturile care le ai tu. Totul este sa t-i le marcheze aia de la ghiseu pentru admnistrare online. In rest ii ok. Poti face orice transzactii vrei tu.
Spor
a21alex
2nd February 2008, 13:52
La Raiffeisenonline le vezi in timp real modificarile.... Dar pe extras apar doar la 3 zile.
don_dannielo
2nd February 2008, 15:36
QUOTE (a21alex @ Feb 2 2008, 13:52)

La Raiffeisenonline le vezi in timp real modificarile.... Dar pe extras apar doar la 3 zile.
Nu vezi in timp real nici la ei. Vezi doar suma totala debitata/creditata, dar descrierile efective ale tranzactiilor tot dupa 3 zile apar.
Detalii exacte despre ce e e in pending se afla doar la telefon.
a21alex
2nd February 2008, 19:26
QUOTE (don_dannielo @ Feb 2 2008, 15:36)

Vezi doar suma totala debitata/creditata
Exact!
adriene
2nd February 2008, 19:48
QUOTE (aur010 @ Feb 1 2008, 11:12)

M-am inscris cu un card BCR Visa Electron. Se pare ca e ok. Contul de card a fost debitat cu 1.50 euro (PayPal Expanded Use Fee), urmand ca pe extrasul de cont sa apara la aceasta tranzactie un nr. unic de identificare, format din 4 cifre, care trebuie introdus ulterior pe site-ul lor. Cine are internet banking are acces la aceste detalii online. Cam atat deocamdata...
Precizez ca am optat pentru "personal account" deocamdata, nu pentru cel "premier".
referitor la ce ai zis mai sus,te sfatuiesc sa ceri numaru de 4 cifre prin telefon de la bcr,k sar putea sa ai surpriza sa primesti unu gresit,k si in cazul meu si al altora.....e posibil sa primesti celebrul nr 3796 care e total gresit si dak il introduci gresit de 3 ori iti blocheaza cardul si dupa aia ai de aste[tat pana iti raspunde cineva la mail......asa k cel mai bine da un tel la bcr si zile sa iti zica acele cifre dupa extrasu de cont....le explici
asta dak nu vrei sa patesti k mine si sa astepti 
acuma sunt si eu verified,si am facut prima plata
alexx1402
5th February 2008, 00:55
De ce nu pot face plati cu un card MONDO de la BT, prin paypal?
don_dannielo
5th February 2008, 08:55
QUOTE (alexx1402 @ Feb 5 2008, 00:55)

De ce nu pot face plati cu un card MONDO de la BT, prin paypal?

Pentru ca n-ai fost la BT sa-ti faci cardul utilizabil pe net si fara cvv.
Vezi contractul asta:
http://forum.softpedia.com/index.php?act=A...t&id=311347
alexx1402
5th February 2008, 12:51
Sa inteleg ca acum nu pot face nicio tranzactie online cu acest card, chiar daca e in tara sau strainatate (?)
Later edit: Cred ca doar tranzactii in care se cere CVV2.
iepurasu
5th February 2008, 17:45
Am citit tot topicul, am facut cerere la Raiffeisen pentru un card Visa electron si pana vine cardul ca sa ma pot inregistra si atasa cardul, vreau sa va intreb ceva banal: cum se plateste prin Paypal - nu s-a discutat aici decat despre cum se creeaza conturile paypal, ce carduri merg, ce probleme apar la inregistrare, cum se pot retrage bani, doar un user a adus vorba de plata unor cabluri ...
Eu vreau sa-mi cumpar un cont de rapidshare pe un an - ma duc pe pagina lor si acolo in dreptul pachetului care vreau sa-l cumpar este un buton paypal, apas pe el si apare o fereastra care in dreapta are campuri pentru introducerea adresei de mail si a parolei (care o sa le am dupa ce ma inregistrez). Ce fac mai departe, dupa introducerea mail-lului si a parolei, pe ce trebuie sa apas, ce trebuie scris ?
Va multumesc mult !
bogde
6th February 2008, 10:48
QUOTE (iepurasu @ Feb 5 2008, 17:45)

Am citit tot topicul, am facut cerere la Raiffeisen pentru un card Visa electron si pana vine cardul ca sa ma pot inregistra si atasa cardul, vreau sa va intreb ceva banal: cum se plateste prin Paypal - nu s-a discutat aici decat despre cum se creeaza conturile paypal, ce carduri merg, ce probleme apar la inregistrare, cum se pot retrage bani, doar un user a adus vorba de plata unor cabluri ...
Eu vreau sa-mi cumpar un cont de rapidshare pe un an - ma duc pe pagina lor si acolo in dreptul pachetului care vreau sa-l cumpar este un buton paypal, apas pe el si apare o fereastra care in dreapta are campuri pentru introducerea adresei de mail si a parolei (care o sa le am dupa ce ma inregistrez). Ce fac mai departe, dupa introducerea mail-lului si a parolei, pe ce trebuie sa apas, ce trebuie scris ?
Va multumesc mult !
Dupa ce introduci adresa de email si parola pentru paypal iti mai apar o data detaliile despre plata si apesi un buton "pay now". Daca ai bani in contul PayPal iti sunt luati de acolo iar daca nu ai, iti este debitata suma de pe card. Daca nu ai nici pe card nu poti plati. Apoi esti de obicei redirectat la pagina vanzatorului unde ti se da codul de acces, linkul de download sau alte detalii, in functie de ceea ce cumperi. De asemenea primesti mailuri de confirmare de la paypal si de la vanzator. Mi-am luat si eu cont Rapidshare, fara probleme. Succes.
mariusme
6th February 2008, 12:20
Ce sa-i mai fac ?
Am BT Mondo + am bani pe card.
Recent mi-am facut cont PERSONAL la PayPal. Ca *roman neverificat* limita este 100E pentru plati. Am trimis de cateva ori sume mici la cativa membri PayPal. De la 100E limita a ajuns la 70E. Am vrut sa mai fac o plata mica 10E tot catre un membru PayPal.
DAR imi este refuzata = PayPal imi spune ca am DEPASIT *suma limita* = care?? ca eu de la 70E - 10E = 60E si total sume transferate sunt SUB 100E plafon.
Ca sa depasesc bariera celor 100E plafon am devenit *roman verificat* = am trimis acel Expander numar din 4 cifre si acum TOT nu pot plati = *This payment cannot be funded with a credit card at this time*.
Contul PERSONAL nu permite atasarea de cont bancar ca sa incarc banii prima data pe PayPal.
Contul PERSONAL permite plata direct de pe cardul meu prin PayPal.
Ce am gresit sau ce sa-i mai fac ?
Multumiri
mariusme
6th February 2008, 13:14
Tot eu ca am gasit raspunsul si asa ii ajut poate si pe altii = e o PROBLEMA INTERNA la PayPal inca NEREZOLVATA de ei.
Ca sa nu dau linkuri = bagati in Google search "This payment cannot be funded with a credit card at this time" si vedeti ca MULTI se plang de aceasta problema si de raspunsurile primite de la PayPal.
Si gasiti si o rezolvare posibila = mai incercati inca o data ceva mai tarziu = eu incerc de 2 zile.
iepurasu
6th February 2008, 14:59
Bogde,
Multumesc mult pentru raspunsul prompt !
Scuza-ma ca sunt pisalog, la ce te referi cand spui codul de acces sau link de download ? Te-ai referit strict la Rapidshare sau e un cod de acces cu care trebuie sa mai faci ceva ca sa termini cumparatura ?
Multumesc !
mariusme
6th February 2008, 19:43
Iarasi eu:
Cum ati rezolvat "This payment cannot be funded with a credit card at this time" ? ?
Multumiri
irinush85
7th February 2008, 01:10
Buna, as avea si eu nevoie de ceva ajutor...
Eu lucrez la o firma de telecomuncatii ce se adreseaza romanilor din usa, problema noastra este k nu stim cum sa facem cu plata facturilor clientilor, cum sa incasam...
Avem posibilitatea sa plateasca ei pe site, insa nu toti clientii au kef sa faca asta, sa stea atata pe site, si vor sa ne dea noua cardul lor si noi sa retragem banii, de aici din romania...
este posibil prin paypal?
daca deschidem un cont paypal, putem sa retragem noi banii de pe cardurile lor? nu e vorba de nici o frauda, e logic k lor o sa le apara pe extrasul de cont de la banca, cine a retras si cat, plus ca avem acordul lor scris sa retragem de pe cardurile lor contravaloarea facturilor....
daca deschidem un cont bussiness la paypal, oare va fi posibil?
pls help
ciuly
7th February 2008, 09:33
evident ca se poate: monthly payments parca se cheama. ai niste tool-uri pt webmasteri sau ceva de genu prin care iti pui ceva butoane pe site iar daca memoria nu ma inseala ai optiunea sa fie si monthly payment. clientu da click pe acel buton, e redirectionat pe site-ul paypal unde se logheaza si accepta plata. si apoi lunar se face plata respectiva din contu lor de paypal in contu vostru. cum isi baga clientu ala in contu de paypal bani e problema lor. fie isi ataseaza cardul, fie cont bancar, fie ce optiuni or mai fi pt state.
dar evident ca voua o sa va trebuiasca un cont business.
edit: si m-as astepta la un pic de profesionalism din partea unei firme, mai ales de comunicare: daca tot comunicati, faceti-o corect. nu cu aberatii gramaticale gen k, pls, etc. ca doar nu sunteti copii tampiti de 13 ani care vor sa fie kul.
hootdeals
7th February 2008, 14:42
Mi-am facut cont la Paypal
si trebuie sa introduc Expanded Numberul de 4 cifre ... si nush de unde sa-l iau ...
am inteles ca dak am Internet Banking il pot afla rpd ...
App am la Raiffeisen Bank ... Visa Electron ...
Imi poate da si mie cineva detaliile pt acest lucru ?
Multumesc !
queensoft
7th February 2008, 15:35
Prin internet banking mi se pare ca apare codul dupa 3-4 zile (dupa finalizarea tranzactiei).
Daca te duci la banca si ceri extract de cont apare imediat/1-2 zile (nu retin exact prioada, operatia este pending/in asteptare, astea nu apar la internet banking)
Daca stepti extrasul de cont la sifristul lunii, apare acolo
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.