ciuly
25th January 2008, 09:45
tie-ti cam place sa vorbesti dupa ureche si nu e bine. prea multe presupui aiurea fara nici o baza reala.
adica tu mergi sa-ti ridici digipass-ul dar nici macar nu ti-ai facut contractul de internet banking? de unde stii ca o sa ti-l dea pe loc? multe presupuneri si toate false. doar pt ca la o banca ti l-a dat pe loc pt ca il aveau acolo, nu inseamna ca a doua oara o sa mai aibe "pe stoc" (eu am patit-o)
legat de comisioane: oare nu e mai bine sa cautati direct pe site? https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cm...mp;countries=EU
TetaNos
25th January 2008, 17:57
ciuly imi pare rau sa te dezamagesc inca odata dar eu am specificat clar in ce am scris VISA BUSSINES PERS> FIZICA (nu toti au firma) nu juridica si din linkul care ti'l dau scrie f clar http://www.epayment.ro/plata_online/carduri.php?id=7
numa bine. ca sa intelegeti optiuni pt VISA pers. fizica si sa fie card debit la BT nu prea aveti decat Visa U26 pt studenti
ciuly
25th January 2008, 19:59
tu ai probleme cu ochii. unde vezi tu visa business la persoane fizice?
si de ce imi dai un site oarecare in loc de link direct de la sursa, cum am facut eu?
incearca sa gandesti logic: visa business. cum naiba sa faca un card business pt persoane fizice? ai cap. foloseste-l.
GhostFace88
25th January 2008, 20:55
Salut! E vreo problema daca, dupa ce mi-am adaugat un card la contul PayPal, nu ma inregistrez in "PayPal's Expanded Use Program"?
maggeorge
26th January 2008, 04:33
QUOTE (ciuly @ Jan 25 2008, 09:45)

tie-ti cam place sa vorbesti dupa ureche si nu e bine. prea multe presupui aiurea fara nici o baza reala.
adica tu mergi sa-ti ridici digipass-ul dar nici macar nu ti-ai facut contractul de internet banking? de unde stii ca o sa ti-l dea pe loc? multe presupuneri si toate false. doar pt ca la o banca ti l-a dat pe loc pt ca il aveau acolo, nu inseamna ca a doua oara o sa mai aibe "pe stoc" (eu am patit-o)
m-ai prins cu asta... vorbesc dupa ureche, asa e. urechea fiind insa experienta mea. nu am zis ca imi ridic digi-pass-ul fara contract de internet b. sau ca o sa intru in banca si dupa 20 de min ies cu totul in buzunar. Conctractul l-am facut acu vreo 2 sapt. Astept sa ma sune de la banca sa-mi ridic informatiile necesare pt utilizarea contului. Mi se pare logic ca asta sa includa si un digi-pass. Nu cred ca se poate ridica "pe loc" de la vreo banca tot ce iti trebuie pt internet banking. Toate te pun sa astepti. (din nou vorbesc dupa ureche...).
Legat de chestia cu taxele am postat cat m-au taxat pe mine pt ca a fost cineva care a intrebat pe un exemplu concret.
Voi urmari sa fiu mai la obiect. Point taken...
don_dannielo
26th January 2008, 09:37
QUOTE (maggeorge @ Jan 26 2008, 04:33)

Astept sa ma sune de la banca sa-mi ridic informatiile necesare pt utilizarea contului. Mi se pare logic ca asta sa includa si un digi-pass.
BT nu are digipass si punct. Trebuie doar sa instalezi un certificat de IE, ceea ce inseamna ca va merge doar pe windows.
Nu cred ca se poate ridica "pe loc" de la vreo banca tot ce iti trebuie pt internet banking. Toate te pun sa astepti. (din nou vorbesc dupa ureche...).
La raiffeisen si ing am primit pe loc tot ce aveam nevoie. Am ajuns acasa si il puteam deja folosi.
ciuly
26th January 2008, 10:11
defapt softul lor de internet banking ruleaza doar in IE. certificatul ala merge oriunde
totusi, vorbim de un standard in materie de SSL
GhostFace88
26th January 2008, 20:25
Imi poate raspunde si mie cineva la intrebarea pe care am pus-o un pic mai inainte??
ciuly
26th January 2008, 20:34
daca tu nu ai nici o problema cu faptul ca nu esti verified 9asta se simte cand vrei sa vinzi ceva, si uneori cand vrei sa cumperi (sunt destui vanzatori care nu accepta decat verified paypal), plus limitele pe care le ai ca si neverificat, nu e nici o problema.
deci problemele ar fi din punctul tau de vedere nu al paypal.
GhostFace88
27th January 2008, 17:44
QUOTE (ciuly @ Jan 26 2008, 21:34)

daca tu nu ai nici o problema cu faptul ca nu esti verified 9asta se simte cand vrei sa vinzi ceva, si uneori cand vrei sa cumperi (sunt destui vanzatori care nu accepta decat verified paypal), plus limitele pe care le ai ca si neverificat, nu e nici o problema.
deci problemele ar fi din punctul tau de vedere nu al paypal.
bine, dar in cazul in care primesc niste bani in contul de PayPal si vreau sa mi-i transfer pe card, este vreo problema daca nu sunt "verified"? exista vreun risc? asta e singurul scop pentru care mi-am adaugat un card la contul de PayPal...nu vreau sa vand nimic si nici sa cumpar...
ciuly
27th January 2008, 18:47
la asta nu pot sa-ti raspund. mai bine dai un mail la ei, pt siguranta
sulta_00
27th January 2008, 20:49
am comandat si eu un tricou din UK...asta stiu ca trebuie sa ajunga la posta de care apartin. dar am mai comandat cate cva din Hong Kong...asta am inteles ca ajunge la oficiul vamal de care apartinem? nu? aveti cva o lista cu ofiiciile vamale de ce zone din bucuresti apartin? de exemplu eu stau in sectorul 5, mai exact Rahova.
28th January 2008, 09:55
QUOTE (sulta_00 @ Jan 27 2008, 20:49)

am comandat si eu un tricou din UK...asta stiu ca trebuie sa ajunga la posta de care apartin. dar am mai comandat cate cva din Hong Kong...asta am inteles ca ajunge la oficiul vamal de care apartinem? nu? aveti cva o lista cu ofiiciile vamale de ce zone din bucuresti apartin? de exemplu eu stau in sectorul 5, mai exact Rahova.
Ca urmare a solicitarii dumneavoastra transmisa pe site-ul Postei Romane, va comunicam: toate coletele postale internationale sosite, pe teritoriul Romaniei, din afara tarilor Uniunii Europene sunt supuse asistentei vamale (verificare si tarifare). Taxele vamale sunt percepute numai de Autoritatea Nationala a Vamilor www.customs.ro. Va sugeram sa va adresati acestei institutii. Posta Romana lucreaza in colaborare cu Vama. Informatii despre taxele vamale (se stabilesc in functie de continut) puteti obtine de la lucratorii vamali din cadrul Oficiilor Postale cu asistenta vamala.
Distribuirea coletelor externe se face prin urmatoarele Oficii postale cu asistenta vamala (in functie de sectorul in care locuiti):
- sector 1 si Ilfov
Bucuresti 41 - str. General Vladoianu nr. 2, tel: 222.41.54
Bucuresti 67 - str. Virgiliu nr. 39, tel: 637.31.11/637.31.09;
- sectoarele 2, 3, 4
Bucuresti 3 - sos. Pantelimon nr. 255, tel: 255.31.40 / 255.33.31
- sector 4
Bucuresti 6 - Calea Vacaresti nr. 203, tel: 330.33.01
(numai pentru persoane juridice)
- sectoarele 5, 6
Bucuresti 66 - str. Constantin Titel Petrescu nr. 3,
tel: 413.08.65/ 413.34.03.
Destinatarul unui colet extern este instiintat de sosirea acestuia printr-un aviz la cutia postala.
sulta_00
28th January 2008, 20:16
am inteles...multumesc mult spiderjoker pentru raspuns. deci astept ca orikum primesc avizul la cutia postala.
vp-emanuel
29th January 2008, 14:44
Sunt si eu verified.
Pentru a trimite actele si a ridica limita pentru withdraw la ce numar trimit faxul ?
Ma tot invart pe aici si nu gasesc nimic.
In mod normal ar fi trebuit sa imi dea detalii in link-ul "Fax a proof of ID and Location" dar daca dau click pe acel link ma pune sa ma loghez din nou si
iar o iau de la capat.
Pe mail nu le pot trimite ?
vp-emanuel
29th January 2008, 15:34
QUOTE (vp-emanuel @ Jan 29 2008, 14:44)

Sunt si eu verified.
Pentru a trimite actele si a ridica limita pentru withdraw la ce numar trimit faxul ?
Ma tot invart pe aici si nu gasesc nimic.
In mod normal ar fi trebuit sa imi dea detalii in link-ul "Fax a proof of ID and Location" dar daca dau click pe acel link ma pune sa ma loghez din nou si
iar o iau de la capat.
Pe mail nu le pot trimite ?
Nu mai conteaza, era de la browser.
Folosesc Opera , am schimbat cu FireFox si totul e ok.
Din link-ul "Fax a proof of ID and Location" era tot ce trebuia dar in Opera nu mergea.
Azi dimineata am avut probleme si cu home bankingul de la ING.
Am verificat acum pe FireFox si tot de la browser era. (adica pe Opera ma punea sa ma loghez din nou si ma tot invarteam in cerc)
vp-emanuel
31st January 2008, 12:44
In cat timp ati primit pe mail confirmarea faxului ?
puiulnoptii
31st January 2008, 14:19
Eu din cate stiam, din propria-mi experienta, cand legi un cont de ebay cu unul de paypal, cel de paypal se foloseste de datele cardului. Deci ca sa-ti finalizezi contul de paypal, trebuie sa introduci toate datele cerute despre card si apoi sa-l "activezi" cu acel numar din patru cifre care apare pe extrasul de cont dupa ce ai verificat contul de PayPal.
Borknaghar
31st January 2008, 18:52
QUOTE (matipufu @ Jan 31 2008, 10:57)

Ce inseamna ca ti-ai facut cont pe paypal? Ce apare la status? Apoi daca ti-ai facut card de debit la Raiffaisen si inca nu e gata cardul inseamna ca de fapt nu ti-ai facut (inca). Orice produs castigat prin licitatie trebuie platit in cateva zile de la castigarea licitatiei-la unii trei la altii cinci sau chiar o saptamana. Uita-te pe site la ebay la pagina cu licitatia ta si vezi care e termenul in care trebuie sa platesti
dpetre
31st January 2008, 22:48
Salut!
Am si eu o mica mare problema cu PayPal-ul. Azi mi-am ridicat un card ING Visa Electron + digipassul pentru homebanking, card pe care am pus 20 RON. Vroiam sa cumpar o piesa de pe beatport.com dar nu am reusit sa platesc direct cu cardul (imi dadea ceva eroare la billing adress), asa ca am incercat prin PayPal deoarece siteul accepta. Mi-am facut cont pe PayPal, am adaugat cardul si am dat sa platesc pe siteul respectiv. Am fost redirectionat pe Paypal.com unde mi s-a cerut sa confirm plata, am dat ok si apoi am fost redirectionat pe siteul de unde am cumparat, doar ca dupa ce am fost redirectionat am primit un mesaj in care scria "Gateway Fraud Problem" si zicea ca nu se poate realiza tranzactia. Am intrat pe Paypal din nou, in istoric la plati nu imi apare nimic dar cand am verificat situatia contului cu Internet Banking, la tranzactii in curs de procesare imi apar tranzactiile respective. Nu pot sa fac o sesizare la Resolution Center pentru ca imi cere transaction ID si eu nu il stiu din moment ce nu imi apare la account history.
Care credeti ca e problema si cum ar trebui sa procedez?
sandubu
1st February 2008, 11:00
Salut.Intentionez sa-mi fac un card de debit Visa Electron de la Alpha-Bank pe care sa-l inregistrez in contul de PayPal.
Are cineva acest tip de card si daca da merge atat la retrageri cat si la plati pe internet prin PayPal?
Deasemeni,sotia mea doreste si ea sa-si faca acest card si sa-l asocieze contului de PayPal diferit de al meu.Tinand cont ca am
IP fix si vom accesa amandoi conturile noastre de PayPal de pe acelasi calculator,riscam sa fim banati de PayPal pentru ca folosim acelasi IP si acelasi calculator pentru a accesa 2 conturi diferite sau trebuie alt computer cu alt Ip public?
ciuly
1st February 2008, 11:04
nu baneaza nimeni pt ca aveti acelasi ip. gandeste-te la retelele de cartier din care 100 de pc-uri au acelasi ip. sau o retea de pc-uri de la o firma mai mica, la fel.
visa electron merge cel putin la plati. la retrageri inca n-am avut ocazia, dar daca citesti cu cateva pagini in urma, parca cineva a mentionat ceva de cardu asta (si nu numai)
aur010
1st February 2008, 11:12
M-am inscris cu un card BCR Visa Electron. Se pare ca e ok. Contul de card a fost debitat cu 1.50 euro (PayPal Expanded Use Fee), urmand ca pe extrasul de cont sa apara la aceasta tranzactie un nr. unic de identificare, format din 4 cifre, care trebuie introdus ulterior pe site-ul lor. Cine are internet banking are acces la aceste detalii online. Cam atat deocamdata...
Precizez ca am optat pentru "personal account" deocamdata, nu pentru cel "premier".
don_dannielo
1st February 2008, 11:14
QUOTE (aur010 @ Feb 1 2008, 11:12)

M-am inscris cu un card BCR Visa Electron. Se pare ca e ok. Contul de card a fost debitat cu 1.50 euro (PayPal Expanded Use Fee), urmand ca pe extrasul de cont sa apara la aceasta tranzactie un nr. unic de identificare, format din 4 cifre, care trebuie introdus ulterior pe site-ul lor. Cine are internet banking are acces la aceste detalii online. Cam atat deocamdata...
La BCR singurul mod de a afla codul corect este sa-i suni.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.