Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

EXIT

N-ai nevoie sa-ti pui bani in contul de Paypal.
Celui cu cablurile ii dai banii cu optiunea Send Money si ti se debiteaza automat cardul cu suma pe care i-o trimiti.
La site-urile care accepta ca metoda de plata Paypal alegi optiunea la checkout si te va invita sa te autentifici in contul tau Paypal. La fel, ti se debiteaza cardul pe care il ai selectat ca sursa a fondurilor.
puiulnoptii
QUOTE (EXIT @ Jan 7 2008, 21:38) *
N-ai nevoie sa-ti pui bani in contul de Paypal.
Celui cu cablurile ii dai banii cu optiunea Send Money si ti se debiteaza automat cardul cu suma pe care i-o trimiti.
La site-urile care accepta ca metoda de plata Paypal alegi optiunea la checkout si te va invita sa te autentifici in contul tau Paypal. La fel, ti se debiteaza cardul pe care il ai selectat ca sursa a fondurilor.

Am inteles. La fel functioneaza cand sunt debitat ? In caz ca vand ceva, banii se duc pe card nu se duc in contul PayPal ?

don_dannielo
Nu. Intra in balance si trebuie sa dai withdraw.
pancusb
salut.. smile.gif deci e prima data cand primesc bani pe paypal.. nu ar fi nici o problema dar nu stiu de la cine i-am primit .. si mai ales DE CE i-am primit

Recent Activity Last updated 1/9/2008 10:03 PST Show
File Type To/From Name/Email Amount Date Status Details Action
Payment From Nicole Jones $42.00 USD Jan. 9, 2008 Completed Details .. :-s
queensoft
Pai... cam de unde ai putea sa-i primesti?! wink.gif
Pe ce fel site-uri ai activitate? Vinzi/lucrez ceva/pe undeva???
Poate ai avut noroc si au fost trimisi din greseala?! Incearca sa dai withdraw repede... poate se 'corecteaza' greseala wink.gif

Sa va mai zic si de activitatea mea...
Pe 3 ianuarie a trimis RentACoder banii, astazi, pe 9 ii aveam pe card (o sa vad la sfirsitul lunii, pe extras, mai exact cind au intrat in card). Nu mai stiu exact sumele, dar mi-a iesit un curs valutar de 2,53 - 2,55 lei/USD (iar astazi este 2,46 la bnr). Am card Vista Electron de la Raiffeisen.
pancusb
tocmai asta e.. ca nu am activitate ( contul e facut de 1 sapt ) .. smile.gif curios..
_Zack_
QUOTE (blim @ May 10 2007, 20:49) *
M-am inscris cu un card BCR Visa Electron. Se pare ca e ok. Contul de card a fost debitat cu 1.50 euro (PayPal Expanded Use Fee), urmand ca pe extrasul de cont sa apara la aceasta tranzactie un nr. unic de identificare, format din 4 cifre, care trebuie introdus ulterior pe site-ul lor. Cine are internet banking are acces la aceste detalii online. Cam atat deocamdata...

Precizez ca am optat pentru "personal account" deocamdata, nu pentru cel "premier".

am Visa Euro26 de la BT si mi-am facut cont la paypal, a mers totul ok pana la partea cu Get Number unde nu a mers cardu
care e problema?
Am dat cancel acolo , pot folosi contul in cazul asta? (contul a fost creat ,totul e ok doar ca nu a mers chestia aia)

maggeorge
QUOTE (_Zack_ @ Jan 10 2008, 00:22) *
am Visa Euro26 de la BT si mi-am facut cont la paypal, a mers totul ok pana la partea cu Get Number unde nu a mers cardu
care e problema?
Am dat cancel acolo , pot folosi contul in cazul asta? (contul a fost creat ,totul e ok doar ca nu a mers chestia aia)

Inainte de a iti raspunde tin sa precizez ca is la curent cu toate cele 45 de pagini postate aici.
Eu personal am un card la BT euro26 care e introdus in Paypal.

O sa fac un scurt rezumat a experientei mele propii.
Ca sa poti la BT sa trimiti bani trebuie sa completezi un formular la banca in care declari ca iti asumi riscul pt tranzactii neautorizate CVV2. Ei iti deblocheaza contul in timpul zilei curente (daca faci cererea dimineata).
Pe contul la care e atasat cardul trebuie sa iti deschizi si optiunea de transfer in valuta euro si/sau lei si sa ai 10 RON in cont.
In pagina de Paypal cand dai click pe faza cu 1.5 euro ca sa devii Verified automat Paypal-ul te taxeaza. La BT eu a trebuit sa astept aprox 4 zile (pe alt card BT Mondo 5 zile) ca sa imi apare in cont tranzactia efectuata. BT are timp de "gandire" 3-4 zile lucratoare at cand opereaza transferuri internationale.

Problema care ma preocupa acum pe mine... asta in caz ca cineva competent stie sa-mi raspunda, este un post anterior in care zice ca nu poti face windraw de pe BT visa euro26 sau BT mondo. Eu am dat oricum (cu riscul ca o sa platesc taxa de intoarcere a banilor inapoi in contul paypal -10usd) sa mi se transfere din contul de paypal in contul din BT 300 USD. Va tin la curent. Probabil in 1 sapt o sa fie clar care-i finalul.
In pagina de paypal, de azi de la pranz cand am decis sa testez widraw-ul, transferul e afisat cu "pending".

Curiozitatea mea este daca cineva a incercat cu mana lui si nu a mers widraw-ul cu Bt euro26 - visa (ca cu bt mondo am inteles ca sunt patiti).

In caz ca vrei sa-ti mearga totul repede si nu te deranjeaza sa platesesti cardul 5 ron + comision de administrare alte posturi zic ca pt internet un card de la Raiff e cel mai bun. Eu am ceva cu Raiff-ul ca stiu ca banii de pe salar(deci trasferuri interne) care vin in Raiff is blocati pana la 7 zile - timp in care in orice alta banca ii opereaza de 7 ori.
don_dannielo
QUOTE (maggeorge @ Jan 10 2008, 05:01) *
Problema care ma preocupa acum pe mine... asta in caz ca cineva competent stie sa-mi raspunda, este un post anterior in care zice ca nu poti face windraw de pe BT visa euro26 sau BT mondo. Eu am dat oricum (cu riscul ca o sa platesc taxa de intoarcere a banilor inapoi in contul paypal -10usd) sa mi se transfere din contul de paypal in contul din BT 300 USD. Va tin la curent. Probabil in 1 sapt o sa fie clar care-i finalul.
In pagina de paypal, de azi de la pranz cand am decis sa testez widraw-ul, transferul e afisat cu "pending".

Curiozitatea mea este daca cineva a incercat cu mana lui si nu a mers widraw-ul cu Bt euro26 - visa (ca cu bt mondo am inteles ca sunt patiti).

Inca n-a aparut nimeni sa spuna ca a dat withdraw pe un card si n-au ajuns, si ca s-au intors inapoi in paypal.
Pe mondo sau alt mastercard nu poti sa dai withdraw din meniul paypalului, daca n-ai fost atent. Nu e nimeni patit, pentru ca nici nu poti incepe procedura de withdraw.
maggeorge

QUOTE (don_dannielo @ Jan 10 2008, 09:48) *
Inca n-a aparut nimeni sa spuna ca a dat withdraw pe un card si n-au ajuns, si ca s-au intors inapoi in paypal.
Pe mondo sau alt mastercard nu poti sa dai withdraw din meniul paypalului, daca n-ai fost atent. Nu e nimeni patit, pentru ca nici nu poti incepe procedura de withdraw.

Very intresting. Sper sa ai dreptate. Ai dreptate nu am retinut ca "nu poti da withdraw" - creca mai ales din cauza ca in lista de cu cateva pagini in urma spune doar ca "DA" merge withdraw-ul sau "NU" nu merge. In paypal ma anunta ca withdraw-urile sunt procesate between 5 to 7 days. 24 h trecute si tot pe pending e la mine. + probabil 3-4 zile de procesare de la bt. cand e gata povestea si ajung banii in cont anunt. deocamdata is pe waiting mode. daca ai dreptate insa => ca euro 26 functioneaza si la withdraw.
ZendNet
Pe lista cardurilor acceptate la incasare bani de pe PayPal se poate adauga Visa Business de la BT.
Dar la BT atentie ca mai nou trebuie completat formularul cu limitele de tranzactionare. Abia a doua zi cardul este functional pentru verificari sau extragere fonduri.
Deci de la BT Mondo este pentru plati, iar Visa Business pentru extrageri.
ciuly
QUOTE (ZendNet @ Jan 10 2008, 16:20) *
[...]Deci de la BT Mondo este pentru plati, iar Visa Business pentru extrageri.

ce concluzii geniale mai trag unii. ia zi, un om fara personalitate juridica, poate sa faca un visa business?
corect: de la bt, cu mondo se poate doar plati, iar cu vis business se poate SI plati si primi.
ZendNet
QUOTE (ciuly @ Jan 10 2008, 16:40) *
ce concluzii geniale mai trag unii. ia zi, un om fara personalitate juridica, poate sa faca un visa business?
corect: de la bt, cu mondo se poate doar plati, iar cu vis business se poate SI plati si primi.

Bine ca trag ceilalti concluzii supergeniale. Era precizat undeva daca respectivele carduri sa fie pers fizica sau firma?
Eu am inteles ca ne referim la care carduri sunt bune de utilizat in relatia cu PayPal. Daca tu nu ai firma, abtine-te. Poate alti useri au si ii intereseaza problema.
maggeorge
QUOTE (ZendNet @ Jan 10 2008, 16:20) *
Pe lista cardurilor acceptate la incasare bani de pe PayPal se poate adauga Visa Business de la BT.
Dar la BT atentie ca mai nou trebuie completat formularul cu limitele de tranzactionare. Abia a doua zi cardul este functional pentru verificari sau extragere fonduri.
Deci de la BT Mondo este pentru plati, iar Visa Business pentru extrageri.

M-am uitat pe site la Paypal si intradevar nu poti selecta la Withdraw decat carduri VISA-brand Mastercard se pare ca nu e acceptat ca si brand.

La BT am vazut ca la Carduri Busniess pt persoane fizice sunt 3 variante:
Visa Business Gold
Visa Business Silver
Visa Business Electron
toate 3 din cate am citit(el fugitivo) is valabile international si pot fi folosite pe internet.

Mie imi expira anul asta visa <26 si as vrea sa raman la BT si mi-ar treb un card pe care sa mearga withdraw-ul (deci visa - brand). Sunt persoane aici care stiu despre cele 3 carduri? Care din cele 3 l-ati recomanda si din ce motiv. Sunt cerinte speciale pt a fi eliberate de banca? Daca nu e nimeni pe aici care sa stie o sa postez eu raspunsul dupa ce imi fac timp sa trec pe la banca.
becali1
Salut. Am si eu o intrebare ? Unde-mi gasesk paypal email ID-ul ? Ms anticipat

PS: Unele site-uri imi cer paypal email ID-ul in loc de emailul de paypal cand vreau sa retrag bani.
antidote
Am adaugat un BCR Euro<26, am facut plati cu el dar azi am incercat sa cer expanded use number insa nu a functionat, a inceput sa ma supere.

As vrea daca se poate si eu o lista de 3-4 carduri, ultimele care pot fi folosite in siguranta cu PayPal, atat la trimitere de bani cat si la retragere! Multumesc.
Lao™
Eu chiar nu ințeleg de ce unii dintre voi se încăpățânează să-și scoată carduri la bănci care de mult sunt menționate aici că nu se "împacă" bine cu PayPal.

Eu unul am Cardavantaj VISA de la Credit Europe Bank (fostul Finansbank), cu care pot plăti și primi bani (pt că e VISA).
antonio00ro
eu am un MASTERCARD MONDO (debit card) de la Banca Transilvania si merge super...nu am avut nici o problema la verificare.
antonio00ro
o sa revin....
antonio00ro
Apropo de Paypal, eu m-am inscris la 2 programe PTC (pay to click) care te platesc in contul paypal(mai sunt si altele dar din ce am studiat astea sunt cele mai serioase si care chiar te platesc, internetul este full de tzepe! asa ca aveti grija daca mai cautati si altele!). Toata chestia iti ia 10 min pe zi.
In ce consta: exista o lista cu 20 30 de reclame pe care tu trebuie sa le vizionezi timp de 30 de sec. iar ei te platesc pentru treaba asta!
e simplu. Nu castigi prea multi bani, dar oricum sunt suficienti sa-ti platesti factura de telefon de ex.
Sper sa va placa si eu zic ca merita sa incercati si voi. Mai alesc ca la noi nu prea s-a facut publicitate la toate astea, si ar fi timpul sa profitam si noi romanii de ele! nu credeti!?

ce doua site-uri:

1. bux.to
2. advercash
sulta_00
GATA SUNT VERIFIED!!!!!!!

Pasi de urmat:

1. iti faci cont si card la RAIFFEISEN (eu mi-am facut Visa)

2. ieri 17.01.2008 m-am integistrat pe PayPal azi am sunat la ei sa imi zica codul de 4 cifre (eu am si Raiffeisen Online dar inca nu aparea codul deoarece tranzactia nu era inca decontata, dar ei pot sa vada tranzactia care este pe hold si deja are codul de 4 cifre)

3. azi 18.01.2008 am introdus cele 4 cifre si sunt "Romanian - Verified"

mentiuni:
-nici nu credeam k e asa de simplu, nu a trebuit sa imi inroles cardul in 3D-secure sau alte activari de a face plati pe internet.
-daca sunam si aseara la Call-Center la Raiffeisen dupa ce m-am logat pe PayPal aflam codul de 4 cifre
-racomand cu caldura Raiffeisen si numarul de pe spatele cardului!

acum sa ma intrgistrez si pe eBay si plec la SHOPPING. harhar.gif
spiderjoker
De vreo 5-6 zile incoa, mi-am facut si eu cont la PayPal, cu card ING Visa Electron si a mers rapid... Diferenta fata de Raiffeisen (din ce zice mai sus sulta_00) este ca la ING Home Bank poti vedea si platile in asteptare (inca neprocesate), deci am vazut instantaneu codul de 4 cifre :-D
Apoi mi-am facut si cont la eBay si am achizitionat primul item cu succes, cu plata prin PayPal.
alexx1402
Cine poate sa imi zica (sigur) daca poti face withdraw de pe paypal cu cardul Mondo de la BT? Vad ca parerile sunt impartite... iar eu vreau sa stiu sigur.
EXIT
Unde ai vazut tu pareri impartite? Sigur nu merge sa retragi bani pe el.
amandigi
Inca o data: se poate retrage numai pe carduri VISA! Indiferent de banca. Daca nu e sub brandul VISA (inclusiv VISA Electron), nu poti sa retragi banii pe el!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.