Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100

xtremxpert

QUOTE (Srachi @ Dec 9 2007, 08:51) *
O groaza de carduri cu o groaza de probleme.Mi-am facut la cec un visa electron,taxa pt card a fost de 5 ron care iti intra in cont.Taxa lunara de intretinere este de 7 mii de lei vechi / luna in rest nu au comisioane.Am facut o cerere de inrolare in 3dsecure,cica inainte de a inrolare cardul e blocat pt tranzactii pe net.L-am adaugat la contul meu de paypal fara nici o problema,am platit 1.5euro sa devin verificat,a2-a zi am mers la atm cu cardul si mi-am scos un miniraport unde aveam afisata tranzactia si codul de 4 cifre pt romanian veryfied.Inca nu am facut money withdraw cu el dar sper sa mearga fara probleme.

shady_rulls:Si eu peste doua zile trebuie sa merg dupa card la CEC.Srachi spune ca el a reusit.O sa vad.
shady_rulls
QUOTE (xtremxpert @ Dec 18 2007, 23:29) *
shady_rulls:Si eu peste doua zile trebuie sa merg dupa card la CEC.Srachi spune ca el a reusit.O sa vad.

astept sa imi spui si mie daca ai reusit si cum smile.gif
ms

el_bandito
QUOTE (Srachi @ Dec 9 2007, 07:51) *
O groaza de carduri cu o groaza de probleme.Mi-am facut la cec un visa electron,taxa pt card a fost de 5 ron care iti intra in cont.Taxa lunara de intretinere este de 7 mii de lei vechi / luna in rest nu au comisioane.Am facut o cerere de inrolare in 3dsecure,cica inainte de a inrolare cardul e blocat pt tranzactii pe net.L-am adaugat la contul meu de paypal fara nici o problema,am platit 1.5euro sa devin verificat,a2-a zi am mers la atm cu cardul si mi-am scos un miniraport unde aveam afisata tranzactia si codul de 4 cifre pt romanian veryfied.Inca nu am facut money withdraw cu el dar sper sa mearga fara probleme.

poti sa iti iei codul de 4 cifre pt romanian veryfied de la atm?eu am un visa electron la raiffeisen ... cum scot si eu raportul?
queensoft
Card din ala am si eu. Am fost la un ghiseu la banca si am cerut extrasul de cont, dupa vreo 3-4 zile. Dupa ce domnisoara a afisat pe ecranul calculatorului tranzactiile si eu deja vazusem codul expuse, ma ia la intrebari: "ce doriti, ce faceti cu extrasul...." Zic si eu candid: "pai... vreau codul ala de 4 cifre... 1234, de acolo de pe ecran smile.gif smile.gif smile.gif"
Daca la ATM ai optiune sa-ti afiseze extrasul de cont....
el_bandito
QUOTE (queensoft @ Dec 19 2007, 12:16) *
Card din ala am si eu. Am fost la un ghiseu la banca si am cerut extrasul de cont, dupa vreo 3-4 zile. Dupa ce domnisoara a afisat pe ecranul calculatorului tranzactiile si eu deja vazusem codul expuse, ma ia la intrebari: "ce doriti, ce faceti cu extrasul...." Zic si eu candid: "pai... vreau codul ala de 4 cifre... 1234, de acolo de pe ecran smile.gif smile.gif smile.gif"
Daca la ATM ai optiune sa-ti afiseze extrasul de cont....

naughty.gif deci nu stii...
Piniuli
QUOTE (el_bandito @ Dec 19 2007, 11:19) *
poti sa iti iei codul de 4 cifre pt romanian veryfied de la atm?eu am un visa electron la raiffeisen ... cum scot si eu raportul?

Am ajuns si eu Verified si pot sa scot bani, cu un card VISA ELECTRON de la Raiffeisen. Ar fi o idee buna sa te inscrii in Raiffeisen Online (se poate face asta la orice sediu) si acolo vezi 24 din 24 ore starea contului tau prin Internet. De acolo mi-am aflat si eu codul Expuse. Acum astept sa-mi vina 30$ de proba sa vad ca functioneaza.
el_bandito
QUOTE (Piniuli @ Dec 19 2007, 14:53) *
Am ajuns si eu Verified si pot sa scot bani, cu un card VISA ELECTRON de la Raiffeisen. Ar fi o idee buna sa te inscrii in Raiffeisen Online (se poate face asta la orice sediu) si acolo vezi 24 din 24 ore starea contului tau prin Internet. De acolo mi-am aflat si eu codul Expuse. Acum astept sa-mi vina 30$ de proba sa vad ca functioneaza.

deocamdata nu am Raiffeisen Online . Astept sa imi vina primii bani si apoi poate...dar imi spuneti si mie daca e posibil sa aflu codul de la un atm???

queensoft
Te duci la ATM si vezi daca ai optiune de 'extras cont'.
Dai un telefon la banca si intrebi daca are ATM optiunea asta.
Te duci la ghiseu si intrebi daca are ATM optiunea asta!
Haide mah, ce @#$@#$#@ e asa greu ?!
el_bandito
QUOTE (queensoft @ Dec 19 2007, 20:11) *
Te duci la ATM si vezi daca ai optiune de 'extras cont'.
Dai un telefon la banca si intrebi daca are ATM optiunea asta.
Te duci la ghiseu si intrebi daca are ATM optiunea asta!
Haide mah, ce @#$@#$#@ e asa greu ?!

thumbup.gif ms de sfaturi
el_bandito

" Status: Romanian - Verified "
Multumesc celor care mi-au dat o mana de ajutor.Nu o sa va mai stresez cu intrebarile mele
Lao™
Nu știu dacă am mai scris, dar nu strică sa mai scriu incă o dată: Cardavantaj, Visa, de la Credit Europe Bank, merge foarte bine pe PayPal, chiar să să scoți banii primiți, fiind Visa.
sulta_00
...dupa 2 nopti am terminat de citit toate cele 43 de pagini detaliat... first.gif

Am cate cva de lamurit:

1. pentru a afla codul ala de 4 cifre nu trebuie neaparat sa mergi la banca poti sa suni la linia de asistenta carduri de la banca respectiva si dupa o identificare aspra iti pot spune detalii despre contul tau si sa iti dea si acel numar de 4 cifre. Oricum la Raiffeisen se poate face lucrul asta cel putin...

2. la bancomatele Raiffeisen nu exista optiunea de extras de cont.... si nu cred ca la nici o alta banca din romania...e mult prea complicat.

Eu lucrez numai k Raiffeisen si vreau sa imi mai deschid un cont curent in LEI si sa ii atasez un VISA ELECTRON pentru a imi deschide si eu cont de PayPal si m-am interesat de taxe si comisioane...comision perceput de banca nu exista deoarece este considerata drept o cumparatura pe intrenet si are comision 0% , dar se "pierde" la conversie deoarece schimbul din LEI la EURO (de ex.) se face la cursul REUTERS + 1% din curs. Am tot cautat pe net care este cursul REUTERS ca sa pot sa imi dau seama dar nu am gasit nici un curs de schimb RON/EURO.... poate ma ajuta cineva.

Piniuli
Mie astazi mi-au ajuns primii bani de pe PayPal, vreo 80 RON, pe un card VISA ELECTRON de la Raiffeisen. I-am cerut acum 5 zile. biggrin.gif

@sulta_00.
Iti recomand cu caldura serviciul Raiffeisen Online de la raifeissen. Pt 1 euro p luna poti vedea live prin net tot ce se petrece in contul tau: daca ti-au intrat bani si inclusiv codul EXPUSE de 4 cifre o sa-l vezi in felul asta. Nu mai trebuie sa te duci la banca decat peste 2 ani sa reinnoiesti cardul, si n-ai nevoie de extrasuri smile.gif. Cand mergi sa-ti ridici cardul ii spui functionarului sa-ti faca cont pe online.
Sunt foarte multumit de ei.
ciulic
Sarbatori fericite,
Am o problema cu contul de la paypal. Dupa ce la`m verificat adaugand codul din 4 cifre acum , adica dupa vreo 2 luni sau mai mult, am contu limitat pentru a ma verifica dinou. Aceasta verificare consta in trimiterea unei poze a unei facturi , asta am inteles eu
(
- Proof of address
Utility Bill
).
Ma gandesc sa le trimit o facuta de la lumina si una de la telefon.
Acum problema care o pun este : ce se intampla daca facturile sunt pe alt nume, adica al altui membru din familie?!

A mai avut cineva countu limitat?!
don_dannielo
QUOTE (ciulic @ Dec 25 2007, 22:01) *
Sarbatori fericite,
Am o problema cu contul de la paypal. Dupa ce la`m verificat adaugand codul din 4 cifre acum , adica dupa vreo 2 luni sau mai mult, am contu limitat pentru a ma verifica dinou. Aceasta verificare consta in trimiterea unei poze a unei facturi , asta am inteles eu
(
- Proof of address
Utility Bill
).
Ma gandesc sa le trimit o facuta de la lumina si una de la telefon.
Acum problema care o pun este : ce se intampla daca facturile sunt pe alt nume, adica al altui membru din familie?!

A mai avut cineva countu limitat?!

Nu e nici o problema, atat timp cat le explici ce reprezinta respectivele nume (frati-tu, taica-tu etc).
Ai un spatiu special pentru comentarii in front-sheet-ul ala.
sulta_00
QUOTE (Piniuli @ Dec 24 2007, 11:19) *
Mie astazi mi-au ajuns primii bani de pe PayPal, vreo 80 RON, pe un card VISA ELECTRON de la Raiffeisen. I-am cerut acum 5 zile. biggrin.gif

@sulta_00.
Iti recomand cu caldura serviciul Raiffeisen Online de la raifeissen. Pt 1 euro p luna poti vedea live prin net tot ce se petrece in contul tau: daca ti-au intrat bani si inclusiv codul EXPUSE de 4 cifre o sa-l vezi in felul asta. Nu mai trebuie sa te duci la banca decat peste 2 ani sa reinnoiesti cardul, si n-ai nevoie de extrasuri smile.gif. Cand mergi sa-ti ridici cardul ii spui functionarului sa-ti faca cont pe online.
Sunt foarte multumit de ei.

Pai il am!!! dap si sunt d acord k e super tare! Craciun fericit la toti... hai k dupa sarbatori ma apuc serios de treaba.... tongue.gif acum ca avem acces la shopping...BANI SA FIE! thumbup.gif
JohnnyD2
Salutare!
recunosc, n-am avut rabdare sa citesc toate zecile de pagini ale acestui topic.
De aceea, am si eu o intrebare:
- a reusit cineva cu Master Card de la BRD ( in euro ) ?
Eu mi-am facut mai demult contul, dar taman azi am adaugat card-ul. Astept acum sa primesc codul acela ( in brd-net ).

Cam cat sa dureze ?:-?
Piniuli
MasterCard nu merge daca vrei sa retragi bani de la PayPal. Doar pt plati merge. Alta problema nu e.
JohnnyD2
aha... merci!

O chestie ciudata...
Dupa ce mi-am facut aseara cont, acum vad ca am la "Sume blocate" ( pe card, zic ) - 2.19 Euro ( Am card-ul in Euro )
Am verifcat extrasul de cont, si la operatiuni curente... vad ca nu-mi apare nici o operatiune, in urma careia ... sa obtin codul ala din 4 cifre.. ptr. verificare ...

Dc oare?
Piniuli
Mai dureaza... inca vreo 2-3 zile pana apare. Nu e instant
bogdanar
Astazi am tot vazut la tv ca romanii sunt ( din nou ) number 1 la fraude pe ebay. Probabil ca se folosesc de paypal... in conditiile astea, ne putem astepta la niste filtre/limitari pe conturile de paypal din romania?
karate_kid
salut

am si eu o mica problema: mi-am facut acum cateva luni cont paypal pe un card visa electron de la ING, pe care l-am si "verificat" prin codul ala , problema e ca tocmai mi-a expirat cardul respectiv si cand am intrat sa il schimb cu un alt card visa electron nu il accepta pe site huh.gif
care sa fie buba?
me_again
O mica intrebare - ca sa imi ajunga banii de la paypal pe card trebuie sa dau Withdraw si o sa imi ia 2 euro?
queensoft
Da.
Iar conversia euro/lei se va face la un curs stabilit de ei, dar foarte apropiat de cel de la BNR. Mie mi-a iesit undeva la 2.4 lei/$.
tevez
se pot transfera bani din contul paypal catre case de pariuri sau moneybookers ?Daca da,cum ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.