don_dannielo
14th December 2007, 13:21
QUOTE (smylle2u @ Dec 14 2007, 11:40)

Tocmai mi-am facut un cont de Paypal si i-am atasat un card Visa.
Pentru a face cumparaturi pe internet trebuie sa alimentez contul paypal din cel de card inainte de tranzactie sau Paypal retrage automat bani din contul atasat la o tranzactie? Nu vreau sa mut din banii de pe card pe contul de Paypal decat cand fac vreo plata.
Sper ca am fost explicit.
Paypal retrage automat banii de pe card. Ignora prostia de mai sus.
ivanov2007
14th December 2007, 17:29
QUOTE (sandossu @ May 10 2007, 17:18)

Bun asa... Am si eu o nelamurire totusi... Recunosc ca nu am citit toate replicile voastre asa ca sper sa nu repet vreo intrebare sau cv de genu'... Cica fac si eu bani pe niste site-uri PTC si intr-un final o sa-mi adun toata agoniseala pe contul meu de paypal. Nu vreau sa fac cumparaturi pe net. Vreau doar sa imi incasez banii pe care o sa ii trimit pe acest cont de paypal de pe site-urile alea. Intrebarea mea e: "Cum imi trimit io banii pe cardul meu?" Din cate am inteles nu pot sa mi-i trimit pe contul meu in lei... Trebuie sa-mi fac alt cont in dolari? Si la care banca e recomandat? Si cum anume fac legatura asta intre cardul meu de credit si contul de paypal? Am inteles ca mai exista si varianta cecului cu care ar urma sa ma duc eu la banca... Va mai spun ca am deja un card de credit Junior la BCR si este Visa Electron si inca un card de debit pe care primesc salariul la Raiffeisen (da pe care nu as vrea sa-l bag in asa magarii
). Cat mai multe detalii in domeniu, va rog. Multumesc mult!
ciuly
14th December 2007, 18:57
sa vad daca am inteles bine:
ai citit un pic, eventual ai dat un search pe google si asa ai ajuns la threadu asta.
chestia asta e destul de importanta pentru tine.
cu toate astea, iti este pur si simplu lene sa aloci un pic de timp sa vezi cu ochii tai cum sta treaba cititnd cele cateva pagini de la postul citat de tine pina astazi, chiar citind printre randuri si sarind peste eventualele chestii care par neinteresante.
si cu toate astea, tu te astepti de la noi sa repeam de n ori ceea ce am scris deja odata, doar pentru ca tie ti-e lene sa citesti.
am inteles bine? eu zic ca da.
daca toata lumea ar face ca tine unde crezi ca am ajunge? la un thread de 9999999999 pagini in care se repeta de 999999 ori aceleasi 3-4 probleme.
juGGaKNot
14th December 2007, 18:58
am si eu o problema ! vreau sa fac o comanda pe steelseries.com de cam 200-300 $, ei accepta visa si paypal si livreaza in romania ( a venit o comanda de 80 $ in 2 zile unui prieten care a platit cu visa ) din pacate el este plecat din bucuresti.
caut un om cu card VISA sau paypal care sa faca pt mine comanda ( eu il platesc in ron el plateste dp cont )
dau o bere
EXIT
14th December 2007, 19:46
Pai si ce daca e plecat? Unde este n-are nici macar telefon?! 
Mai bine iti faci tu un card si un cont Paypal.
Teoretic toata treaba poate dura mai putin de 5 zile.
xtremxpert
14th December 2007, 19:50
QUOTE (ciuly @ Dec 14 2007, 19:57)

sa vad daca am inteles bine:
ai citit un pic, eventual ai dat un search pe google si asa ai ajuns la threadu asta.
.................
daca toata lumea ar face ca tine unde crezi ca am ajunge? la un thread de 9999999999 pagini in care se repeta de 999999 ori aceleasi 3-4 probleme.
Eu am citit multe pagini inainte sa intreb.
Dar mai am o intrebare.Am citit undeva, poate pe topicul asta ca la cineva i-au fost blocati banii pe 30 zile parca, pentru ca erau 500$. O sa trebuiasca sa scot mai mult de 600$, pot banii sa imi fie blocati/retinuti?Trebuie sa dovedesc de unde i am?Cardul meu acum il complecteaza CEC-ul
, Visa Electron.
Ce ar trebui sa fac?Poate suma o sa fie mai mare, si nu vreau sa astept sau sa umblu mult dupa ei.
juGGaKNot
14th December 2007, 20:23
QUOTE (EXIT @ Dec 14 2007, 19:46)

Pai si ce daca e plecat? Unde este n-are nici macar telefon?!

Mai bine iti faci tu un card si un cont Paypal.

Teoretic toata treaba poate dura mai putin de 5 zile.
da dar vreau in 5 zile sa zina nu in 10 !
are mobil la munte unde este dar e deja prea beat la ora asta presupun .. astept sa revina duminica si fac pe cardul lui
10q
slick99
16th December 2007, 00:59
vin si eu cu o intrabare : care ar fi cel mai avantajos card (aici ma refer la comisioane+administrare) pt un cont paypal? la ce banca si ce tip? vreau sa cumpar ceva de pe ebay.de cu paypal ms mult
sonymark
16th December 2007, 14:13
Pana la urma putem folosi serviciile PayPall ? Adica pot primi/trimite bani ?
Asta ca o concluzie finala ...
queensoft
16th December 2007, 14:31
Da, eu deja am primit bani pe card.
el_bandito
16th December 2007, 16:49
sal am si eu o intrebare
am facut un cont la raiffeisen bank si mi-au cerut 5 lei. Azi am adaugat cardul Visa Electron pe paypal si astept sa il accepte
Intrebarea e daca sunt suficienti cei 5 lei sau trebuie sa am mai mult?Am vazut ca paypal iti ia 1,5 euro si de aceea
TrippLex
16th December 2007, 16:55
5 lei pentru emitere card sau pentru alimentare cont?
daca e pentru emitere atunci trebuie sa-ti alimentezi contul cu 10 lei sau mai mult , mie mi-au luat 1,5eur +alte taxe
cam 8lei la inscrierea EXPUSE
inscrieti cardul in EXPUSE si vezi daca ti-l accepta , daca nu-l accepta alimenteaza-ti contul cu minim 1,5eur+comisioane banca ,10lei ar trebui sa ajunga !
juannn
17th December 2007, 12:56
Cum pot sa cumpar si eu de pe ebay? Ca mi-am facut cont frumos, si cind vrea sa platesc pentru un produs imi zice ca contul meu e limitat si daca vrea ca pot cumpara sa ma loghez in contul de pp urmind un link. Ma loghez in paypal si cind vreau sa cumpar ceva tot la fel imi zice. Aveti ideii ce poate fi?
el_bandito
17th December 2007, 16:05
QUOTE (TrippLex @ Dec 16 2007, 16:55)

5 lei pentru emitere card sau pentru alimentare cont?
daca e pentru emitere atunci trebuie sa-ti alimentezi contul cu 10 lei sau mai mult , mie mi-au luat 1,5eur +alte taxe
cam 8lei la inscrierea EXPUSE
inscrieti cardul in EXPUSE si vezi daca ti-l accepta , daca nu-l accepta alimenteaza-ti contul cu minim 1,5eur+comisioane banca ,10lei ar trebui sa ajunga !
5 lei pt alimentare cont dar azi mi-a mai bagat cineva 10 lei deci am 15 lei.Insa eu am adaugat cardul pe paypal ieri cand aveam 5 lei.Paypal face din cate stiu activarea in cateva zile deci acum pot sa stau linistit cu 15 lei ?
don_dannielo
17th December 2007, 16:10
Paypal face activarea cand apesi tu butonul. Daca stai linistit, stai linistit pana la sfantu asteapta.
naitreaba
17th December 2007, 16:39
QUOTE (juannn @ Dec 17 2007, 12:56)

Cum pot sa cumpar si eu de pe ebay? Ca mi-am facut cont frumos, si cind vrea sa platesc pentru un produs imi zice ca contul meu e limitat si daca vrea ca pot cumpara sa ma loghez in contul de pp urmind un link. Ma loghez in paypal si cind vreau sa cumpar ceva tot la fel imi zice. Aveti ideii ce poate fi?
Cred ca trebuie sa faci upgrade la cont, de la Personal la Premier.
don_dannielo
17th December 2007, 16:48
QUOTE (naitreaba @ Dec 17 2007, 16:39)

Cred ca trebuie sa faci upgrade la cont, de la Personal la Premier.
Trebuie sa trimita fax cu ce cer ei acolo. Dupa ce se logheaza ar trebui sa si citeasca instructiunile, nu sa incerce iar sa cumpere.
xtremxpert
17th December 2007, 16:52
QUOTE (xtremxpert @ Dec 14 2007, 20:50)

...Am citit undeva, poate pe topicul asta ca la cineva i-au fost blocati banii pe 30 zile parca, pentru ca erau 500$. O sa trebuiasca sa scot mai mult de 600$, pot banii sa imi fie blocati/retinuti?Trebuie sa dovedesc de unde i am?Cardul meu trebuie sa il primesc in cateva zie,Visa Electron, CEC.
Ce ar trebui sa fac?Poate suma o sa fie mai mare, si nu vreau sa astept sau sa umblu mult dupa ei.
Nu a scos nimeni sume mari de bani?
TrippLex
17th December 2007, 17:08
QUOTE (el_bandito @ Dec 17 2007, 16:05)

5 lei pt alimentare cont dar azi mi-a mai bagat cineva 10 lei deci am 15 lei.Insa eu am adaugat cardul pe paypal ieri cand aveam 5 lei.Paypal face din cate stiu activarea in cateva zile deci acum pot sa stau linistit cu 15 lei ?
trebuie sa-ti inrolezi cardul in EXPUSE pentru a elimina limitele pentru Send si Withdraw.
La adaugarea unui card nu te taxeaza deloc ,pentru inrolarea in EXPUSE te taxeaza cu 1,5eur
smylle2u
17th December 2007, 19:57
Mai am o intrebare referitoare la atasarea cardurilor la contul de Paypal. Pot sa atasez carduri de la titulari diferiti? Eu am card de $ si lei, dar nu si de euro si nici nu sunt interesat sa imi fac unul. Pentru cumparaturile online in euro am folosit cardul surorii mele. Poate fi si el atasat la contul meu de paypal sau incalca vreo regula de-a lor?
Merci.
juannn
17th December 2007, 23:46
QUOTE (don_dannielo @ Dec 17 2007, 16:48)

Trebuie sa trimita fax cu ce cer ei acolo. Dupa ce se logheaza ar trebui sa si citeasca instructiunile, nu sa incerce iar sa cumpere.

Si unde gasesc cerintelelor lor ca eu ma loghez si nu-mi apare nimic pare totul OK numai cind incerc sa cumpar nu mai vrea .Le-am trimis si un mail cu faza asta celor de la ebay si nici o rezolvare adika nici un raspuns
el_bandito
18th December 2007, 11:40
QUOTE (TrippLex @ Dec 17 2007, 17:08)

trebuie sa-ti inrolezi cardul in EXPUSE pentru a elimina limitele pentru Send si Withdraw.
La adaugarea unui card nu te taxeaza deloc ,pentru inrolarea in EXPUSE te taxeaza cu 1,5eur
Am mai umblat in cont si am mai modificat cate ceva si vad ca acum trebuie sa primesc un cod de 4 cifre de la banca. Cam cat timp trebuie sa astept sa imi trimita nr?
TrippLex
18th December 2007, 13:03
QUOTE (el_bandito @ Dec 18 2007, 11:40)

Am mai umblat in cont si am mai modificat cate ceva si vad ca acum trebuie sa primesc un cod de 4 cifre de la banca. Cam cat timp trebuie sa astept sa imi trimita nr?
eu am cerut codul prin telefon dupa 3 zile (bcr) desi PayPal nu recomanda deloc aceasta metoda,
la bcr codul EXPUSE de pe extras e gresit,
tu ar trebuie sa ceri un extras pe cont pentru obtinerea codului EXPUSE
shady_rulls
18th December 2007, 18:59
salut
merge vreun card d la cec pt a face cont la paypal?
ms mult
tevez
18th December 2007, 23:25
am un card Visa Electron de la Bcr si am incercat si eu ca tot romanu sa scoata banutii de pe paypal.Totul bine si frumos pana a -2-a zi cand ma trezesc cu banii inapoi in cont .Aveti vreo idee care ar fi problema ?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.