PET
7th December 2007, 16:59
Da e taxa anuala. Asa am patit si eu
Faza e ca chiar in ziua aceea am scos 20 ron de la un alt bancomat de la alta banca, si cand ajung acasa vad mega comisionu ala
duwhyt
7th December 2007, 18:18
QUOTE (gtk @ Dec 6 2007, 20:56)

ce banca folosesti? citisem undeva ca unele banci isi rezerva dreptul sa tina banii pe care ii primesti pe card pana la o luna... brd daca nu ma insel, desi parca nu prea mergeau pe internet cardurile lor...
Acum o saptamana mi-am retras 500 $ pe un card visa de la BRD, banii mi-au intrat pe card dar mi-au fost blocati pentru 30 zile. Cand i-am intrebat de ce au facut asta mi-au spus ca "biroul antifrauda" s-a autosesizat si au considerat-o operatiune fara justificare. Eu cred ca si pt brd romania e o problema mult prea "avansata". Am fost tinut si in telefon (vocalis) si la banca minute in sir pt a se interesa bietii angajati ce se intampla. Cred ca s-au dau peste 50 de telefoane ca sa se obtina un raspuns. I-am intrebat cum pot sa le dovedesc ca banii vin de pe contul meu de paypal si binenteles ca mi-au raspuns foarte "profi" ca pur si simplu nu au idee. Deci ... sfat prietenesc ... evitati brd cat puteti.
andoceo
7th December 2007, 19:16
QUOTE (PET @ Dec 7 2007, 16:59)

Da e taxa anuala. Asa am patit si eu

Faza e ca chiar in ziua aceea am scos 20 ron de la un alt bancomat de la alta banca, si cand ajung acasa vad mega comisionu ala

Pai da..ar fi fost culmea sa fie 100% comission lol...oricum astia de la ING au comisioane marute, dar per ansamblu sunt ok
anarchy007
8th December 2007, 20:11
Am cumparat mai demult ceva de pe ebay, prin paypal in valoare devreo 20 $, iar acel produs nu imi mai vine. Am tot trimis mesaje la ce cel de la care am cumparat si tot nu imi raspunde.
Ce este de facut pt ca sa imi primesc produsul sau banii inapoi ?
dracon
9th December 2007, 00:04
QUOTE (anarchy007 @ Dec 8 2007, 20:11)

Am cumparat mai demult ceva de pe ebay, prin paypal in valoare devreo 20 $, iar acel produs nu imi mai vine. Am tot trimis mesaje la ce cel de la care am cumparat si tot nu imi raspunde. Ce este de facut pt ca sa imi primesc produsul sau banii inapoi ? 
Exista pe Softpedia un topic intitulat chiar eBay, acolo se discuta mai la obiect teme legate de acesta.
Srachi
9th December 2007, 07:51
O groaza de carduri cu o groaza de probleme.Mi-am facut la cec un visa electron,taxa pt card a fost de 5 ron care iti intra in cont.Taxa lunara de intretinere este de 7 mii de lei vechi / luna in rest nu au comisioane.Am facut o cerere de inrolare in 3dsecure,cica inainte de a inrolare cardul e blocat pt tranzactii pe net.L-am adaugat la contul meu de paypal fara nici o problema,am platit 1.5euro sa devin verificat,a2-a zi am mers la atm cu cardul si mi-am scos un miniraport unde aveam afisata tranzactia si codul de 4 cifre pt romanian veryfied.Inca nu am facut money withdraw cu el dar sper sa mearga fara probleme.
mosu16
9th December 2007, 13:26
naitreaba ai rezolvat? tot asa imi da si mie eu ma gandesc ca e pt ca e cardu meu falit momentan, luni pun bani si incerc(mi se pare ca tre sa ai cel putin 1,5 euro sa ti`l verifice)...stiu cand am cumparat un joc si nu aveam bani tot asa mi`au zis si aia...da aia mai adaugau "Be sure that you have at least 2 euro ..." si dupaia a mers
Srachi
9th December 2007, 19:04
Apoi eu nu am treaba cu cardu asta de la cec,e bun.Chiar aia ziceam,atatea carduri si multi avetzi probleme cu ele.Facetziva la cec visa electron,e bun parerea mea.
tevez
11th December 2007, 13:00
salutare!Incerc de cateva ore sa aflu nr de fax ca sa pot trimite acele documente si nu am gasit nicaieri .Am citit o gramada de forumuri ,mi s-a zis ca se afla intr-un mail trimis de ei dar eu n-am gasit .imi poate zice careva nr exact de fax la care trebuie sa trimit documentele alea ?
PET
11th December 2007, 13:46
Eu inca astept dupa niste bani trimisi acum 1 luna.
retele
11th December 2007, 15:36
și eu am trimis cuiva niște bani acum o lună, acela i-a primit, i-a folosit, dar Paypal nu i-a tras efectiv din contul meu, astfel că după două săptămâni, timp în care banca a ținut banii blocați, suma s-a reîntors în contul meu bancar. Deci, ăștia pierd pe-o parte, câștigă pe alta, important e ca balanța să nu fie pe minus
andoceo
11th December 2007, 20:02
QUOTE (PET @ Dec 11 2007, 13:46)

Eu inca astept dupa niste bani trimisi acum 1 luna.
Pai cum asa?
Mie imi ajung pe card in 3 zile
dannek
11th December 2007, 20:37
QUOTE (anarchy007 @ Dec 8 2007, 20:11)

Am cumparat mai demult ceva de pe ebay, prin paypal in valoare devreo 20 $, iar acel produs nu imi mai vine. Am tot trimis mesaje la ce cel de la care am cumparat si tot nu imi raspunde.
Ce este de facut pt ca sa imi primesc produsul sau banii inapoi ?

Cit timp a trecut de atunci cam o luna dureaza depinde de unde este vinzatorul
xtremxpert
11th December 2007, 21:25
Acum vreau sa fac card pe numele tatalui meu (pentru ca eu am 17 ani), si cred ca o sa fac la CEC, dar vreau sa stiu ceva, datele de pe card trebuie sa fie aceleasi cu cele de la PayPal?Pentru ca eu am cont de PayPal cu bani in el si altfel trebuie sa fac altul cu datele tatalui meu in care sa transfer banii din a meu.
-sper ca intelegeti ce am intrebat, am scris in graba
mrcalex
12th December 2007, 00:14
QUOTE (xtremxpert @ Dec 11 2007, 21:25)

Acum vreau sa fac card pe numele tatalui meu (pentru ca eu am 17 ani), si cred ca o sa fac la CEC, dar vreau sa stiu ceva, datele de pe card trebuie sa fie aceleasi cu cele de la PayPal?Pentru ca eu am cont de PayPal cu bani in el si altfel trebuie sa fac altul cu datele tatalui meu in care sa transfer banii din a meu.
-sper ca intelegeti ce am intrebat, am scris in graba
pai contu tau de la paypal cu ce l-ai facut? cu cardul cui?
naitreaba
12th December 2007, 00:56
QUOTE (queensoft @ Dec 6 2007, 13:43)

Gata, a venit banii !!!!!
Total = 8 zile.
Miercurea trecuta am transferat de pe site (nu rentacoder, era altul) la paypal. A durat 2 zile, pina vineri. Imediat am cerut transferul de la paypal pe card (Visa electron de la Raiffeisen). Astazi (joi) am verificat cardul si au intrat banii.
Suma originala (pe site): 92.50$
Taxe: 2.5 dolari la transferul paypal > card.
Lei = 210 lei, adica un curs de 2.3333 lei/usd, foarte apropiat de cel oficial.
Eu am verificat azi cardul si totul a mers ok. Acum sunt verified.
Insa cand la withdraw sa imi pun banii pe cardul de la ING imi zice: You cannot withdraw money via credit card right now because your access to your PayPal account has been limited.
Cum rezolv problema?
QUOTE (gogy @ Dec 6 2007, 20:17)

naitreaba ... eu am adaugat un card ING
acelas mesaj l-am primit si eu insa era cardul pe minus
QUOTE (mosu16 @ Dec 9 2007, 13:26)

naitreaba ai rezolvat? tot asa imi da si mie eu ma gandesc ca e pt ca e cardu meu falit momentan, luni pun bani si incerc(mi se pare ca tre sa ai cel putin 1,5 euro sa ti`l verifice)...stiu cand am cumparat un joc si nu aveam bani tot asa mi`au zis si aia...da aia mai adaugau "Be sure that you have at least 2 euro ..." si dupaia a mers
Am rezolvat problema initiala: am sunat la ING, mi-a raspuns o tanti foarte de treaba.
Am inceput eu sa ii explic asa incetisor de plati pe net, etc, etc si ea m-a intrebat: "Va referiti la PayPal?"
Am ramas cu gura cascata: prima functionara sau ce functie o fi avut ea care avea habar de PayPal.
Mi-a zis ca tre sa am ceva bani pe card ca sa aiba de unde sa imi ia aia 1.50 EUR pt verificarea cardului.
Am depus niste bani, s-a efectuat tranzacit si cardul mi-a fost verificat.
Insa acum cand vreau sa imi retrag banii pe card, imi zice: You cannot withdraw money via credit card right now because your access to your PayPal account has been limited.
Cine ma poate ajuta in continuare?
xtremxpert
12th December 2007, 06:42
QUOTE (mrcalex @ Dec 12 2007, 01:14)

pai contu tau de la paypal cu ce l-ai facut? cu cardul cui?

Ca sa iti faci cont PayPal nu iti trebuie nici un card.Iti cere si card. dar il poti adauga oricand.Pe cont am bani si am si folosit 20$ de pe el, iam tranrferat pe un alt site.
PET
13th December 2007, 14:30
Ce chestie. Duminica am tras 204$ si ieri au ajuns.
In schimb 84$ extrasi pe 13 Noiembrie 2007 nu au ajuns nici acum.
bubalus
13th December 2007, 15:14
QUOTE (naitreaba @ Dec 12 2007, 00:56)

Am rezolvat problema initiala: am sunat la ING, mi-a raspuns o tanti foarte de treaba.
Am inceput eu sa ii explic asa incetisor de plati pe net, etc, etc si ea m-a intrebat: "Va referiti la PayPal?"
si la Raiffeisen a fost cam la fel.
am facut si eu cont la paypal si am adaugat un card. mi-au extras 1,5 euro...si trebuia sa imi dea un cod de 4 cifre.
am sunat la Raiffeisen Direct...si am inceput ma gandeam cum sa le explic de acceptarea cardului la paypal...de cod... dar stiau deja despre ce vorba...si imediat mi-am primit codul....
deci se poate
ps. cei 1,5 euro ii mai primesc inapoi?
xtremxpert
13th December 2007, 16:47
A fost tatal meu si a facut card la CEC, in 10 zile au spus ca o sa fie gata.Dupa ce ia spus ca i trebuie pentru PayPal, a vorbit cateva minute la telefon si dupaia a spus ca se poate.Incet incet o sa stie toti de PayPal.Pacat ca nu se poate si la cei sub 18 ani.
P.S.E neaparat ca datele de pe card sa fie aceleasi cu cele din contul PayPal?
PET
14th December 2007, 03:30
QUOTE (xtremxpert @ Dec 13 2007, 16:47)

A fost tatal meu si a facut card la CEC, in 10 zile au spus ca o sa fie gata.Dupa ce ia spus ca i trebuie pentru PayPal, a vorbit cateva minute la telefon si dupaia a spus ca se poate.Incet incet o sa stie toti de PayPal.Pacat ca nu se poate si la cei sub 18 ani.
P.S.E neaparat ca datele de pe card sa fie aceleasi cu cele din contul PayPal?
Da. Trebe sa fie exact ca datele de pe card, si aici ma refer la nume.
Dupa 1 luna mi-au ajuns si cei 83$. Everything good now.
Srachi
14th December 2007, 08:07
QUOTE (PET @ Dec 14 2007, 03:30)

Da. Trebe sa fie exact ca datele de pe card, si aici ma refer la nume.
Dupa 1 luna mi-au ajuns si cei 83$. Everything good now.
Au ajuns?Nah ce bine.....chiar vroiam sa scriu k poate nu-ti mai ajung in veci......am vazut cateva filmulete pe youtube,oameni care se plang de paypal cum k leau blocat banii in cont fara ai putea folosii fara sa dea o explicatie,fara a fi frauda,cum k mai dispar bani fara urma...
andoceo
14th December 2007, 11:34
smylle2u
14th December 2007, 11:40
Tocmai mi-am facut un cont de Paypal si i-am atasat un card Visa.
Pentru a face cumparaturi pe internet trebuie sa alimentez contul paypal din cel de card inainte de tranzactie sau Paypal retrage automat bani din contul atasat la o tranzactie? Nu vreau sa mut din banii de pe card pe contul de Paypal decat cand fac vreo plata.
Sper ca am fost explicit.
queensoft
14th December 2007, 11:48
Trebuie sa pui banii in contul paypal, daca vrei sa faci cumparaturi folosind paypal.
Poti face cumparaturi si cu majoritatea cardurilor de la noi, platind direct din card, fara nici un fel de paypal.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.