Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

HelllBoy

QUOTE (queensoft @ Nov 28 2007, 13:57) *
ATENTIE !!!

Am cont de vreo 3-4 saptamini, verified de 2 zile si deja am primit porcarii prin mail. Adica sa ma loghez pe o pagina (asemanatoare cu PayPal), deoarece contul meu a fost suspendat.
NU va logati !!! Adresa este afisata in email ca fiind www.paypal.com/...., dar adresa adevarata este http://210.60.90.......
Am trimis mail la adevaratul PayPal.

fishing biggrin.gif
queensoft
QUOTE (Ciubex @ Nov 28 2007, 14:07) *
Probabil ca ai facut o plata sau o inregistrare legata de plati prin Paypal, iar cineva ti-a luat datele cu privire la mail-ul tau.

Nu am facut nici o plata, nicaieri.

QUOTE (amandigi @ Nov 28 2007, 14:22) *
Si pana acum nu ai primit astfel de mailuri? wink.gif E indiferent daca ai cont PayPal sau nu, aceste mailuri de phising sunt trimise la intamplare la cate mai multe adrese email in speranta ca cineva are cont si se va loga prin siteul lor, astfel obtin username/parola.

Iti dai seama ca am 3 conturi de mail, servere diferite, si primesc tone de porcherii toata ziua. Vroiam doar sa semnalez si la altii, mailul si site-ul erau 95% asemanatoare cu PayPal. CIteva mici diferente, greu de observat (NU completa automat adresa mea de mail, gradientul de la butoane era putin diferit....)

amandigi
Nu-i nici o problema ca avertizezi pe altii, dar aceste mailuri sunt vechi, nici nu stiu cand au aparut, dar cel putin acum 6-7 ani. wink.gif Eu am 20 de astfel de mailuri in folderul SPAM de pe calculator, primite pe diferite adrese (care sunt publice), si exista si un filter SPAM pe server unde nici nu ma obosesc sa ma uit ce fel de mailuri sunt prinse. Acolo probabil sunt sute de astfel de mesaje.
Regula de aur: nu mergeti pe nici un site cu click pe link intr-un email. Utilizarea bookmarkului e la fel riscant daca ai un virus/troian care a schimbat continutul lor, dar totusi e mult mai sigur. Cel mai sigur e sa scrii adresa manual si sa verifici daca ai scris corect. (de ex. nu www.papyal.com sau ceva de genul acesta).
In cazul linkurilor de pe alte siteuri (de exemplu linkuri de genul "plateste cu PayPal"), as fi la fel de suspect si as verifica daca locatia intr-adevar *incepe* cu https://www.paypal.com . Si eventual daca vrei, verifici certificatul de securitate.

Aceste masuri sunt importante pe siteuri unde:
- lucrezi cu bani
- accessezi prin username/parola

Pentru restul, nu prea are importanta daca ai antivirus si nu folosesti IE sau OE (sau nu folosesti Windows). wink.gif
TrippLex
ATENTIE !!!

Am cont de vreo 3-4 saptamini, verified de 2 zile si deja am primit porcarii prin mail. Adica sa ma loghez pe o pagina (asemanatoare cu PayPal), deoarece contul meu a fost suspendat.
NU va logati !!! Adresa este afisata in email ca fiind www.paypal.com/...., dar adresa adevarata este http://210.60.90.......
Am trimis mail la adevaratul PayPal.

Nu am facut nici o plata, nicaieri.

daca ai primit asa de repede mail-ul ,probabilitatea sa fie implicat un trojan/spyware e foarte mare

te sfatuiesc sa-ti scanezi sistemul !
CipryXXX
mi-am facut si eu cont la paypal am bagat contul de la card,am card VISA la BCR si acu imi cere codul acela de 4 litere/cifre dar nu stiu cum sa-l obtin?unde vad care e?trebuie sa ma duc la bcr si sa cer istoricul tranzactiilor sau ceva de genul acesta?
don_dannielo
ATENTIE !!!

Am trimis mail la adevaratul PayPal.[/b]

Well, adresa ta am gasit-o si eu pusa pe net, pe site-uri pe care le-ai facut.
Asa ca nu stiu de ce te miri. Stai linistit ca nu ti-a vandut paypal adresa nimanui.

QUOTE (CipryXXX @ Nov 28 2007, 21:08) *
mi-am facut si eu cont la paypal am bagat contul de la card,am card VISA la BCR si acu imi cere codul acela de 4 litere/cifre dar nu stiu cum sa-l obtin?unde vad care e?trebuie sa ma duc la bcr si sa cer istoricul tranzactiilor sau ceva de genul acesta?

Suni la departamentul carduri si ceri codul din descrierea tranzactiei. E singura metoda sigura la bcr.
CipryXXX
am incercat sa gasesc un numar pe bcr.ro dar nu am gasit,imi poate da cineva un numar pentru bcr?
LE : am sunat la numarul lor din Bucuresti 021/311.10.01

adriana01
SALUT !!! va rog raspundeti-mi si mie !am cautat de cateva zile pe net si nu prea am gasit nici un rapsuns la intrbarile mele sad.gif !
Daca mi-am adaugat cardul pe paypal si a fost acceptat ( BCR VISA ELECTRON ) tongue.gif dar nu sunt inca utilizator verificat ( trebuie sa trimit zilele astea EXPANDED USE NUMBER ) si fac o comanda de pe un site din USA , fiind utilizator neverificat imi vor bloca acestia cardul? neputand sa-l mai folosesc si a2a oara ?? precizez k fac o tranzactie de aprox 350 $ si ma cam grabesc si nu prea vreau sa astept cele 10 zile pana voi fi verified !! mi-e foarte frica sa nu mi-l blocheze caci am nevoie sa fac cat mai multe tranzactii si nu am chef sa ma chinui sa-mi fac alt card ( astept in 10 zile TAIFUN de la BANCPOST dar vreau sa-l am si pe cel de la BCR pt paypal) !! VA ROG SA-MI SPUNA CINEVA CA AM NEVOIE URGENT !! MERSI MULT DE TOT!!!
Ciubex
adriana01, la mine tranzactia celor 1,5 euro a putut fi vizualizata, inclusiv codul EXPUSE dupa 3 zlie lucratoare, insa banca folosita de mine este alta fata de tine, un alt coleg a inregistrat un VISA de la ING si asteapta si astazi inca codul de confirmare a tranzactiei, iar inregistrarea a facut-o ca si mine in aceeasi zi, asadar depinde de la banca la banca viteza de procesare a tranzactiilor de acest gen, sfatul meu este sa suni la relatii cu clientii sau sa te prezinti la un sediu al bancii pentru a afla daca este vizibila tranzactia si pentru a obtine informatii legate de aceasta.
adriana01

Nu prea m-am lamurit ! ceea ce ma intereseaza pe mine mai mult este: pot sa fac o comanda din Usa chiar dc sunt unverified fara sa-mi blocheze cardul cand o sa vreau sa il folosesc din nou ?? sau trebuie sa astept cateva zile pana o sa se vada pe extrasul de cont ca au luat cei de la paypal cei 1,5 euro ? intreb asta pt ca eu as vrea sa incerc chiar azi sa trimit o comanda sad.gif
Ciubex
adriana01, ar trebui sa citesti regulile si termenii serviciului.
Nu cred ca iti va fi aprobabta o tranzactie de catre cei de la Paypal, fara ca tu sa fii verificata. Daca ai face ceea ce doresti sa faci, cred ca risti sa ti se blocheze chiar contul, dar nu stiu exact, citeste mai bine termenii si conditiile de utilizare.
dracon
QUOTE (adriana01 @ Nov 29 2007, 12:17) *
SALUT !!! va rog raspundeti-mi si mie !am cautat de cateva zile pe net si nu prea am gasit nici un rapsuns la intrbarile mele!
Daca mi-am adaugat cardul pe paypal si a fost acceptat (BCR VISA ELECTRON) dar nu sunt inca utilizator verificat (trebuie sa trimit zilele astea EXPANDED USE NUMBER) si fac o comanda de pe un site din USA, fiind utilizator neverificat imi vor bloca acestia cardul? neputand sa-l mai folosesc si a2a oara ?? precizez k fac o tranzactie de aprox 350 $ si ma cam grabesc si nu prea vreau sa astept cele 10 zile pana voi fi verified!! mi-e foarte frica sa nu mi-l blocheze caci am nevoie sa fac cat mai multe tranzactii si nu am chef sa ma chinui sa-mi fac alt card (astept in 10 zile TAIFUN de la BANCPOST dar vreau sa-l am si pe cel de la BCR pt paypal)!! VA ROG SA-MI SPUNA CINEVA CA AM NEVOIE URGENT !! MERSI MULT DE TOT!!!

Vezi ca scrie, in Help de la Paypal asta:

What is the maximum amount I can send with my PayPal account?

Answer :

The maximum total amount of money you can send with PayPal is called your Sending Limit. You can lift your Sending Limit by becoming Verified. You can get Verified by confirming a bank account or getting approved for a PayPal Plus Credit Card or PayPal Buyer Credit.

To view your Sending Limit:

1. Log in to your PayPal account.
2. On the Account Overview page, click the View Limits link.
3. The remaining amount you can send is listed under the Sending Limit heading.
4. To lift your limit, follow the instructions on the Sending Limit page.

La mine, ca "unverified", limita initiala era 100 euro. Si, da, am reusit sa fac o plata de 40 si ceva de euro pentru o tranzactie pe ebay chiar inainte sa devin "verified".
Daca insa vrei sa platesti 350 dolari cred ca trebuie sa astepti pana ai statut de "Romanian verified" smile.gif
adriana01
Multumesc mult pt raspunsuri ! m-am uitat acum la VIEW LIMITS si scrie aceasta :

Type of Limit Limit Remaining Amount Action
Sending Limit €500.00 EUR €500.00 EUR [Lift Limit]
Withdrawal Limit €0.00 EUR €0.00 EUR [Lift Limit]
Debit or Credit Card Acceptance Limit 2 2 [Lift Limit]

What do these limits mean?
Sending Limit. The maximum amount of money you can send through PayPal before getting Verified. Getting Verified brings even more features to your PayPal account, such as Seller protection and being able to offer Buyer protection.

thumbup.gif deci pot sa cumpar ce vreau eu de cei 350$, ma incadrez in limita !! inca ceva DRACON zi-mi te rog, ai mai facut vre-o tranzactie de atunci ? sau doar cea de 40 $ si nimic dupa ? te intreb deoarece mi-e frica sa nu se intample cum a zis si CIUBEX sa blocheze contul de paypal ! Astept sa mai aflu o parere si dc e tot in regula atunci ma apuc de cumparaturi , nu mai astept 10 zile pana devin verified smile.gif !
PET
QUOTE (PET @ Nov 28 2007, 11:25) *
Primu transfer: 250$ banii au ajuns in 4-5 zile.
Al 2-lea transfer: 185$ banii au ajuns in 4-5 zile
Al 3-lea transfer: 84$ bani nu au ajuns nici acum si au trecut 2 saptamani.

Sugestii?

Sugestii? Chiar ma enerveaza deja.
dracon
Stie careva care-i treaba cu eBay MasterCard?

http://www.mastercard.ebay.com/

Ooops... acuma vad ca este "US Residents Only"... wallbash.gif
gtk
QUOTE (PET @ Nov 29 2007, 23:01) *
Sugestii? Chiar ma enerveaza deja.

pai contacteaza-i, ce altceva sa faci? confusedsmiley.png
dracon
QUOTE (amandigi @ Nov 28 2007, 14:22) *
Si pana acum nu ai primit astfel de mailuri? wink.gif
E indiferent daca ai cont PayPal sau nu, aceste mailuri de phising sunt trimise la intamplare la cate mai multe adrese email in speranta ca cineva are cont si se va loga prin siteul lor, astfel obtin username/parola.

Exista posibilitatea de a te proteja impotriva riscului de furt ID/parola a contului PayPal.
Costa 5 dolari si se numeste PayPal Security Key.

Inteleg ca este un generator de cod aleator, la fiecare 30 de secunde, cod pe care trebuie sa-l folosesti cand accesezi contul de PayPal.
Hackerul, chiar daca are ID-ul (adresa de email) si parola ta, nu poate sa intre in cont fara codul generat de cheia de securitate care este la tine.
Ciubex
Am incercat sa comand asa ceva si raspunsul a fost:
The Security Key is currently not available. Please try again later.

Later edit
Nu doream sa cumpar neaparat pentru protectie acest produs, ci pentru a face o prima cumparatura prin intermediul acestui serviciu, sub 10$. biggrin.gif Eventual poate le este si celor de la Paypal utila ca astfel se face si o verificare a datelor mele: adresa de corespondenta si altele.
ciuly
exista solutii mai ieftine. gratis chiar.
eu de ex folosesc opera cu wand (password manager). cnad intru pe site unde am salvat user/parola (evident ca prima data am tastat adresa de mana si am verificat sa fie corect), imi apare casuta de user si parola in chenar galben ceea ce sugereaza ca wand a gasit un user/parola pt site-ul respectiv. apasa ctrl+enter si ma logheaza automat.
deci daca intru pe un site fals, chenarul nu-mi apare si nici ctrl+enter nu merge si prin urmare nu ma pot loga. clar, ca mi se aprinde beculetul ca ceva nu e in ordine si verific site-ul si alea alea.
evident, se mai intampla si false-pozitive. un caz recent a fost cand paypal si-a schimbat site-ul. dar ma rog, de astea iti dai seama dupa un pic de "sapat".
si firefox are ceva similar, doar ca nu e asa de "vizibil". daca gaseste un user/parola, le completeaza automat.
acuma fiecare dupa gusturi.
Materium
PET tu nu cumva de plangeai se de moneybookers? Stiu ca si pe topicul de acolo au fost geva probleme si parca era implicat un user cu avatar ca al tau.

Personal folosesc un programel care ma ajuta sa tastez cu mouse-ul, adica selectez literele cu el. Introduc manual adresa, user si parola de fiecare data cu programul asta. Ia mai mult timp, dar dorm mai linistit.
mosu16
mi`am facut si eu cont, am visa electron de la bcr, dar nu mi`l accepta? am verificat , totul este in regula, cardul stiu sa`l folosesc am mai cumparat online, nu am avut probleme, mi`am facut contul pentru a vinde un produs.si sa deschid donatii pentru el biggrin.gif
PET
QUOTE (Materium @ Nov 30 2007, 17:41) *
PET tu nu cumva de plangeai se de moneybookers? Stiu ca si pe topicul de acolo au fost geva probleme si parca era implicat un user cu avatar ca al tau.

Personal folosesc un programel care ma ajuta sa tastez cu mouse-ul, adica selectez literele cu el. Introduc manual adresa, user si parola de fiecare data cu programul asta. Ia mai mult timp, dar dorm mai linistit.

Tot eu eram. La moneybookers am avut probleme cu primul transfer care a durat 3 sap, si urmatorul transfer care a fost o suma mai mare. Acum imi ajung in 4-5 zile fara probleme. Faza e ca la PayPal am avut deja 2 sume mari si au venti in 4 zile, dar suma asta mai mica deja se apropie de a 3-a saptamana.

Si le-am dat deja 2 mailuri. Unu sa-i intreb, si inca unu in care le-am comfirmat ca am vorbit cu cei del a banca care mi-au zis ca nu au primit nimic. Deci e de la PayPal.
Piniuli
Salut
Am tot rasfoit prin astea 40 de pagini si am gasit o gramada de pareri si variante. Asa ca va rog sa-mi spuna cineva care a ajuns Romanian-Verified cu un card Mastercard Mondo de la BT care sunt pasii de urmat. Mi-am deschis contul la BT in lei. Trebuie cumva in euro sau $ din moment ce PayPal nu stie de RON? Acum astept sa-mi vin cardul. Ce trebuie sa mai fac dupa ce vine? Deja am vreo 35$ in cont pe PayPal de la un site de freelancing.

Multumesc anticipat
dracon
Am si eu BT Mastercard Mondo, lei bineinteles, si sunt Romanian verified cu Personal account la Paypal, deci nu-ti fa probleme. Vezi ca s-a mai scris despre procedura de verificare, e simplu. Probabil ca vrei sa retragi (withdraw) incarcand pe card cei 35$ ce ti-au fost creditati in contul de la Paypal - daca cumva nu te gandesti sa-i cheltui cumparand de pe eBay smile.gif.
Se explica pe larg in Help cum se face asta:

[size=1]To withdraw funds to a credit card:
Here's How:
1. Log in to your PayPal account.
2. Click the Withdraw subtab.
3. Click the Withdraw funds to your card link.
4. Enter the requested information.
5. Click Continue.
You can view your withdrawal options by going to the Withdraw tab on your Account Overview page.
Note:
* You will receive an automatic email confirmation every time you request to withdraw funds
* Members in Argentina, Brazil, Bulgaria, Chile, Cyprus, Estonia, Gibraltar, Iceland, India, Indonesia, Israel, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Philippines, Romania, San Marino, Slovakia, Slovenia, Turkey, United Arab Emirates, and Uruguay, can withdraw funds to credit cards that are withdraw eligible.

Nu am experienta cu retragerile (ca n-am avut inacasari), pana acum am facut doar plati prin Paypal. Am inteles ca sunt/au fost niste probleme cu cardurile tip Mastercard la retragere (d'aia am bolduit in Nota), dar ca cele Visa merg. Dar probabil ca vei primi raspuns pe aceasta tema de la alti forumisti.

LE: Daca te loghezi si dai click pe Withdraw, iti da asta:

Withdraw Funds

PayPal offers the following options for withdrawing funds from your PayPal account.

Options:

a. Withdraw funds to your bank account
Processing Time = Banks in the U.S. 3-4 Business Days
Cost = Free for banks in the U.S.

b. Withdraw funds to your card
Processing Time = 5-7 Business Days
Cost = 2.00 EUR

In pagina urmatoare insa, unde se cer introduse datele necesare pentru card, iti apare numai optiunea Visa, fara MasterCard!
Soo.... confusedsmiley.png
EXIT
Mda, si eu am crezut ca o sa pot sa retrag banii din contul Paypal pe un Mastercard... Numai Visa e acceptat la retrageri! Si conturi bancare americane. sad.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.