Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100

Borknaghar

QUOTE (TrippLex @ Nov 25 2007, 19:50) *
eu am IP dinamic si cred ca m-am conectat cu sute de IP-uri diferite si totul e OK, totusi daca cineva a facut o
ilegalitate de pe un IP( nu neaparat pe PayPal) si a fost reclamat ,acest IP intra in blacklist,
cel mai probabil ,daca folosesti un IP din blacklist, nu vei putea accesa serviciul ,pagina PayPal n-o sa se incarce deloc sau nu
vei putea sa faci niciun fel de tranzactii de pe acel IP,
in nici un caz nu o sa te limiteze pentru ca te conectezi de pe IP-uri diferite.

cautati ip-ul cu google (my ip ) sau folositi http://www.ip-adress.com/ , la unii care cred ca ip-ul este dinamic , rezultatul afisarii este de fiecare data acelasi
maruka
avand in vedere ca existe miliarde ip-uri dinamice black-listul ala de ip-uri nu-si mai are rostul, probabil ca pe langa ip ei stiu muult mai multe despre noi smile.gif deci de acord cu voi, nu ar trebui sa existe probleme,cat timp nu faci ceva necurat..totusi sa nu uitam ca cei de la paypal nu sunt intotdeauna prea corecti cu romanii biggrin.gif

oricum maine fac prima comanda, sper sa nu se piarda in minunata posta romana, mai ales ca nu am facut si asigurare

a avut cineva experiente de genul asta? sa se piarda ceva sa trebuiasca sa astepte..si in cazul asta paypalul se mai baga sa iti dea banii inapoi? sau totul e lasat in seama postei? stiam ca daca vanzatorul nu demonstreaza ca ti-a trimis pachetul ti se dau banii inapoi..dar ce facem cand omu trimite si dispare pe drum?

herlino
Atunci daca nu ai asigurare, ramane sa te certi cu transportatorul ( posta, DHL, etc ).Din cauza asta, la produsele mai scumpe, sau pe care tin neaparat sa le primesc smile.gif ma orientez si la asigurare, mai ales ca nu e mare suma, cativa euro/dolari.
Sherlorck
Buna,

Mi-am facut si eu un cont pe paypal acum cateva luni. Am folosit un cart Mastercard Mondo de la BT si nu am avut probleme pana cand au schimbat astia politica bancii. Acum am reactivat transferul online pe acest card si pot plati iar cu el, dar a intervenit o problema. Am cumparat un produs de pe ebay uk de la un tip care avea la postage "to Europe", dar dupa ce am cumparat mi-a spus ca defapt nu poate trimite in afara uk si mi-a trimis un refund. In contul de paypal imi apare refund-ul si vad ca cica banii mi s-au transferat inapoi pe card. Cand m-am dus la un ATM BT am scos soldul si am observat ca banii nu sunt acolo. Am scos si un extras, nimic la tranzactii in asteptare. Refundul a fost facut joi, iar azi e luni, deci asta ar fi a 3-a zi lucratoare. A mai primit cineva vreun refund? Daca da, cam in cat timp au ajuns banii? Chestia asta tine de BT sau de PayPal??

Ms.
Leaveu
scuze daca revin cu aceeasi intrebare, dar care sunt cardurile de la noi din tara care se pot folosi pt Paypal?
am ametit sa citesc 39 de pagini death.gif
TrippLex
QUOTE (Leaveu @ Nov 26 2007, 16:28) *
scuze daca revin cu aceeasi intrebare, dar care sunt cardurile de la noi din tara care se pot folosi pt Paypal?
am ametit sa citesc 39 de pagini death.gif

toate cardurile care sunt valabile pe internet ,care pot fi inscrise in sistemul 3D Secure ,care au CVV2 ,
BCR Visa Electron , ING Visa Electron... si altele.
(la unele banci trebuie sa specifici ca vrei sa folosesti cardul pentru tranzactii pe internet)

LE: cardurile de la BT se pare ca nu merg pe PayPal
LLE: mai bine citeste toate paginile daca vrei sa nu ai surprize pe viitor
Ciubex
Sherlorck, depinde foarte mult de timpii de transfer pentru asemenea cazuri, cred ca dureaza cel putin 2, 3 zile lucratoare o asemenea tranzactie.

xtremxpert
QUOTE (xtremxpert @ Nov 19 2007, 12:39) *
Mi-am facut si eu cont de PayPal acum doua saptamani si am 100$ in si trebuie sa mai primesc dar acum nu stiu ce card sa imi fac.Si mai este o problema, doar luna viitoare implinesc 17 ani.
Vreau sa imi spuneti daca pot sa imi fac card acuma, sau cum sa fac sa pot scoate bani.
Voi fi recunoscator.

QUOTE (xtremxpert @ Nov 20 2007, 15:22) *
Pai deja am 200$ in cont si mai am de primit.nu as vrea sa mai astept.
Daca imi fac cont la PayPal si card pe numele unui parinte o sa pot sa trimit banii din contul meu in cel al parintelui, cred, nu?
Dar pe cardurile pentru minori se pot scoate banii de pe PayPal?Se poate sa imi inchida contul pe PayPal pentru ca sunt minor?

Stie careva ce sa fac?
Este vreo posibilitate sa imi fac card pe numele meu si sa mearga pe PayPal?
Daca nu cred ca ultima posibilitate ar fi sa isi faca tatal meu card si cont de PayPal, sa transfer banii din contul meu in a lui si apoi sa pot sa am banii in mana.
Daca aveti alte sugestii as fi bucuros sa le aud.
Va multumesc.
laffin
Salutare ....

Am niste nelamuriri despre paypal...

Daca imi fac contul din Romania pot primii bani ?
(stiam ca nu dar am citit pe undeva ca cica ar fi bagat)

Daca primesc bani pe contul papal ii pot scoate "prin" card ?

Multumesc!
Crysper

mha omule nu ai voie sa postezi linkuri cu refer aici si cred ca sti bine, te paste un warm.

Stie careva ce sa fac?
Este vreo posibilitate sa imi fac card pe numele meu si sa mearga pe PayPal?
Daca nu cred ca ultima posibilitate ar fi sa isi faca tatal meu card si cont de PayPal, sa transfer banii din contul meu in a lui si apoi sa pot sa am banii in mana.
Daca aveti alte sugestii as fi bucuros sa le aud.
Va multumesc.

Da ce treaba are PayPal cu varsta ta daca ai card? Iti faci un card care merge pe net (pentru minori Mondo era cel mai recomandat dar avea probleme si nu stiu daca is rezolvate in totalitate) si iti pui data nasterii in asa fel incat sa ai peste 18 ani (nu cred ca o sa iti ceara copie dupa buletin) sau datele unui parinte.

Si cum ai zis tu merge dar de fiecare data trebuie sa faci transfer dupa care retragere, dar is 2 conturi, risc mai mare.

Sa inteleg ca is primii bani de 'tragi' asa de ei? smile.gif

HelllBoy
in sfarsit am primt din ger placa video pe care am castigat-o pe ebay acum 1 luna pacat acum am si cpntul de paypal verificat chiar am cumparat ceva cu paypal 2 softuri

mi-au debloct "sarcii" contul ca adaugasem prea multe carduri pe paypal si credea ca fac fraude , am trimis de 3 ori fax ca cica nu se vedea bine .

ptr cei care nu stiu unde sa faca card .... folositi mastercard FLAT de la OTP merge cu paypal
xtremxpert
QUOTE (Crysper @ Nov 26 2007, 21:59) *
Da ce treaba are PayPal cu varsta ta daca ai card? Iti faci un card care merge pe net (pentru minori Mondo era cel mai recomandat dar avea probleme si nu stiu daca is rezolvate in totalitate) si iti pui data nasterii in asa fel incat sa ai peste 18 ani (nu cred ca o sa iti ceara copie dupa buletin) sau datele unui parinte.

Si cum ai zis tu merge dar de fiecare data trebuie sa faci transfer dupa care retragere, dar is 2 conturi, risc mai mare.

Sa inteleg ca is primii bani de 'tragi' asa de ei? smile.gif

Is primii bani dar vreau sa fiu sigur ca i pot scoate ca trebuie sa mai primesc si nu vreau cumva sa raman fara ei(asta nu cred ca are cum sa se intample).
Ai scris de risc mai mare, despre ce fel de risc vorbesti?
Badg
Trebuie sa platesc o comanda pe Ebay in valoare de 52 $...am un card VISA ...am fost ieri si am depus 52$...mi-am facut cont pe PayPal...dar si yo primesc eroare la faza cu 1.5 euro....dar nu inteleg de ce....cu vreo 2 luni in urma mi-am platit contul la un joc pe net(wow) si a mers perfct..si am facut asta vreo 2 ani...dar acum nu reusesc sa platesc ...pe ebay primesc eroare : "This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link."
Scuze dak s-a mai raspuns la ceva de genu da sunt prea multe commenturi pe aici ca sa gasesc ceva...ajutati-ma va rog
darksoul2007
Salut, cred ca voi face si eu un card la ING, visa sau mastercard care sa fie?

... care este mai exact diferenta dintre Personal si Premium PayPal
se percep taxe pentru Premium? din cate am vazut numai Premium accepta eBay
worm
Trebuie sa platesc o comanda pe Ebay in valoare de 52 $...am un card VISA ...am fost ieri si am depus 52$...mi-am facut cont pe PayPal...dar si yo primesc eroare la faza cu 1.5 euro....dar nu inteleg de ce....cu vreo 2 luni in urma mi-am platit contul la un joc pe net(wow) si a mers perfct..si am facut asta vreo 2 ani...dar acum nu reusesc sa platesc ...pe ebay primesc eroare : "This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link."
Scuze dak s-a mai raspuns la ceva de genu da sunt prea multe commenturi pe aici ca sa gasesc ceva...ajutati-ma va rog

pai zi si tu la ce banca ai cardul, si care tip de card de la banca respectiva.
Badg
Pai am Visa Classic USD de la BRD
vestitor
QUOTE (Badg @ Nov 27 2007, 15:56) *
Pai am Visa Classic USD de la BRD

Nu merge sigur Visa Clasic de la Brd.Eu folosesc un Mastercard in euro de la Brd.
Am vrut initial sa imi fac si eu un Visa Clasic si cand le-am spus ca imi trebuie pt.plati pe internet, m-au sfatuit sa-mi fac Mastercard.
queensoft
Gata, sint si eu Verified. Card Visa Electron de la Raiffeisen. 5 lei taxa de emitere, 2$ (parca) taxa de administrare, 0,2% taxa operatiuni. 1 saptamina pina mi-a venit cardul (sint din provincie), depus bani, a doua zei facut expuse pe site, peste inca o saptamina luat extras de cont (am fost dupa 3 zile si inca nu aparuse tranzactia), bagat astazi codul, verified. 500 euroi limita maxima zilnica extragere. Astazi sau miine transfer 90 de dolarei, de pe site la paypal, apoi pe card, avedem cum iese treaba.
Badg
si totusi contul la world of warcraft cum am reusit sa-l plaetsc cu acest card?

Ciubex
Am obtinut statutul de verificat in PayPal, inregistrarea am facut-o folosind un card Mastercard Mondo de la BT.
Am facut cererea de obtinere a numarului de verificare joi (22.11.2007) seara, a doua zi, conform BT24 mi s-a oprit suma de 5,45 lei. (~1,51 eu)
Astazi dimineata (28.11.2007) am putut vedea in BT24 codul de verificare. Asadar a fost nevoie de aproape 4 zile lucratoare.
PET
Primu transfer: 250$ banii au ajuns in 4-5 zile.
Al 2-lea transfer: 185$ banii au ajuns in 4-5 zile
Al 3-lea transfer: 84$ bani nu au ajuns nici acum si au trecut 2 saptamani.

Sugestii?
queensoft
ATENTIE !!!

Am cont de vreo 3-4 saptamini, verified de 2 zile si deja am primit porcarii prin mail. Adica sa ma loghez pe o pagina (asemanatoare cu PayPal), deoarece contul meu a fost suspendat.
NU va logati !!! Adresa este afisata in email ca fiind www.paypal.com/...., dar adresa adevarata este http://210.60.90.......
Am trimis mail la adevaratul PayPal.
Ciubex
Probabil ca ai facut o plata sau o inregistrare legata de plati prin Paypal, iar cineva ti-a luat datele cu privire la mail-ul tau.
amandigi
Si pana acum nu ai primit astfel de mailuri? wink.gif E indiferent daca ai cont PayPal sau nu, aceste mailuri de phising sunt trimise la intamplare la cate mai multe adrese email in speranta ca cineva are cont si se va loga prin siteul lor, astfel obtin username/parola.
HelllBoy
QUOTE (Ciubex @ Nov 28 2007, 09:50) *
Am obtinut statutul de verificat in PayPal, inregistrarea am facut-o folosind un card Mastercard Mondo de la BT.
Am facut cererea de obtinere a numarului de verificare joi (22.11.2007) seara, a doua zi, conform BT24 mi s-a oprit suma de 5,45 lei. (~1,51 eu)
Astazi dimineata (28.11.2007) am putut vedea in BT24 codul de verificare. Asadar a fost nevoie de aproape 4 zile lucratoare.

nice in sfarsit si BT accepta paypal ? acum e bine o sa pot folosii 2 carduri ptr paypal OTP mastercard flat si mondo de la BT

din cauza ratatilot de la bt mi-au blocat contul pe ebay dar acum e totul ok ca am card de la OTP si acum daca zici ca si BT merge e bine

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.