Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

andreeae

QUOTE (giovanni22ro @ Nov 20 2007, 19:00) *
Am reusit sa devin "Romanian - Verified" cu ajutorul cardului Visa de la ING. Pentru cei care sunt mai putin informati le spun cum am procedat eu: am obtinut cardul de la ING (gratuit), dupa aproximativ o saptamana de cand am facut cerea la banca (timp in care mi-a venit acasa plicul cu pin-ul), am ridicat cardul, am introdus pe el 15 ron, apoi am postat datele de pe card pe site-ul paypal, am sunat la banca pentru a-mi spune numarul din 4 cifre (exapanded use number) si le-am introdus pe site. Cam asta a fost tot.

Mersi pt post. ING o sa fie atunci. Incerc si eu ce a mai mers... biggrin.gif
gab1
eu am reusit cu un bcr visa electron
facut intai card... dureaza 5 zile... apoi trebuie inscris in standardul 3d-secure de pe situl bcr... asta ca sa te poti inregistra la paypal, ca altfel nu-ti accepta cardul... dupa ce e inscris in 3dsecure, paypal recunoaste cardul, face tranzactia de 1.5E, si dupa 2 zile eu am sunat la numarul bcr de pe spatele cardului si iti da codul de 4 cifre.... si esti romanian-verified

don_dannielo
Esti sigur ca fara 3d secure nu-ti accepta cardul?
Ma indoiesc. Paypal n-are treaba cu 3dsecure.
gab1
QUOTE (don_dannielo @ Nov 22 2007, 12:20) *
Esti sigur ca fara 3d secure nu-ti accepta cardul?
Ma indoiesc. Paypal n-are treaba cu 3dsecure.

la al meu pana nu m-am inregistrat la 3dsecure (care mi se pare ca'i un fel de verified by visa "romanesc") nu a mers sa adaug cardul in contul de paypal... cum m-am inrolat a mers imediat si am trecut mai departe la chestia cu 1.5E

ebay'u merge fara probleme...
in schimb nu am putut face cont pe eastbay.... nu mai e romania in lista lor cand vrei sa te inregistrezi... in schimb toate tarile bananiere da ohmy.gif
deci cu paypal nu ma lasa pe eastbay... imi zice "This payment cannot be funded with a credit card at this time"... vor doar cu western union... idioti
TrippLex
noile carduri bcr Visa Electron au implicit activat 3D Secure si sunt valabile pe internet,chiar daca pe site nu scrie(probabil neactualizat) mi-au aratat cei de la bcr o pagina din intranet in care era precizat acest lucru.

Eu m-am ininregistrat cu un card BCR VE ,am devenit Verified dupa ce am introdus EXPUSE, iar in 24 de ore mi-a disparut
optiunea cu trimiterea de documente prin fax,semn ca n-a mai fost nevoie,datele cu care m-am inregistrat corespundeau cu cele primite de PayPal de la banca,am facut si Withdraw fara sa-mi ceara documente prin fax.
maruka
imi poate da cineva formularu acela "fax cover sheet"?

tocmai mi-au limitat contu fiidca mi-au dat un nr gresit (exact cum vi s-a intamplat si voua, majoritatea..) si acum vreau sa le trimit fax cu toate actele alea..problema e ca atunci cand m-au anuntat ca mi-au dezactivat cardul ala am dat repede inapoi ca m-am speriat smile.gif) si acum nu mai gasesc acel formular care trebuie scos la imprimanta, am cautat pe site-ul or, dar chiar si aici https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;...&isSrch=Yes mentioneaza ce sa scrii pe prima foaie nu zice neaparat de acel forumular..dar tin minte ca ma atentionau sa trimit cu ala..

deci cei care v-ati batut la randul vostru capul cu asa ceva,poate mai aveti ala prin calculator, sau imi puteti da un link de unde sa-l iau eu, ca nu-l gasesc

multumesc frumos, sper sa se rezolve repede biggrin.gif
don_dannielo
Nu poate sa ti-l dea nimeni, pentru ca acel formular contine datele tale personale, cod client si altele.

Trebuie sa fie, nu l-ai cautat bine, de fapt nici nu trebuie cautat. Nu prea poti face nimic in contul limitat in afara de a apasa butonul care te duce la acel formular.

maruka
nu e pe nicaieri..si acum nici macar numarul pe care l-am gasit la ajutor pe undeva nu merge..nu e bun pt fax....uuuffff..stie altcineva un alt nr, la care au trimis ei toate tampeniile de le cer aia?? va rog mult, multumesc

ps: asta nu merge 08707 303 190 sad.gif
arizona
Salutare

Am si eu o problema destul de stupida cu PayPal-ul ... Mi-am facut un cont Bussiness la ei si totul a decurs OK pana la faza cu introducerea Expanded Use Number ... Ei zic ca e un numar din 4 cifre ce apare pe hartia de la banca de unde am cardul ... Precizez ca am un card VISA ELECTRON de la BCR cu care am depus si retras fara probleme de pe net pana acum ...
Daca a mai intalnit cineva problema asta sau stie careva cum o pot rezolva va rog frumos sa-mi explicati si mie ca tare ma tem ca se vor uita alea de la BCR ca la OZN la mine cand le voi cere Expanded Use Number de la PAYPAL

Multumesc
dannek

In momentul in care ti-ai creeat contul in Ebay ti-a luat din cont 1,5 euro, acea tranzactie trebuie sa aiba un numar format din 4 cifre acele cifre trebuie sa le introduc pt "Expand number" daca bagi de 3 ori gresit iti blokeaza cardul!
don_dannielo
QUOTE (arizona @ Nov 22 2007, 20:56) *
Daca a mai intalnit cineva problema asta sau stie careva cum o pot rezolva va rog frumos sa-mi explicati si mie ca tare ma tem ca se vor uita alea de la BCR ca la OZN la mine cand le voi cere Expanded Use Number de la PAYPAL

Suna la departametul carduri si iti dau aia numarul. Nu-l lua de pe extrasul bcr ca e gresit.

Si tare ma intreb de ce ti-ai facut cont business, ai nevoie? stii ca te costa $30-$40 pe luna?
arizona
mi-am facut pe paypal Website Payments Standard - care are ( * No monthly fees, * No set-up fees, * No cancellation fees ) ... dar tot bussines account este
intr-adevat mi-au zis ca mi-au luat 1,5 euro pt inceput si am sa sun la BCR BUCURESTI la carduri ca acolo se pare ca mai stiu cate ceva
multam
El-Vis
QUOTE (don_dannielo @ Nov 22 2007, 21:03) *
Si tare ma intreb de ce ti-ai facut cont business, ai nevoie? stii ca te costa $30-$40 pe luna?

De unde scoti asemenea fabule laugh.gif ?
dracon
Costurile pentru:

- Open an Account
- Send Money
- Withdraw Funds
- Add Funds
- Receive payments funded by PayPal Balance, PayPal Instant Transfer or PayPal eCheck
- Receive payments funded by Credit Card, Debit Card or Buyer Credit
- Multiple Currency Transactions

aplicabile utilizatorilor din Europa la conturile Paypal Personal si Premier/Business sunt specificate AICI.

Pentru cei care vor sa primeasca diverse plati prin Paypal se pare ca, intr-adevar, contul Premier/Business este necesar:
** Personal accounts may not receive payments funded by credit card, debit card or Buyer Credit for eBay or eBay Express transactions without upgrading to Premier or Business accounts.

Atasez si in format PNG (luat cu print screen)
vlad2004v
App., am auzit ca se pot face bani cu paypal. Reclame sustinute pe site-ul tau de la google, etc..Stie careva mai multe detalii ? Multumesc.
el_bandito
QUOTE (vlad2004v @ Nov 23 2007, 11:24) *
App., am auzit ca se pot face bani cu paypal. Reclame sustinute pe site-ul tau de la google, etc..Stie careva mai multe detalii ? Multumesc.

in cazul in care ai un site si pui reclame de la google pe el. Banii ii poti primi prin paypal sau cec daca la asta te referi
Materium
Cam cat timp dureaza pana iti treag cei de la paypal acei 1.5 euro ptr verificarea cardului?Am facut un extras de cont, tranzactia apare ca fiind in asteptare si tipa de la ghiseu cica in 2-3 saptamani, maxim o luna. WTF!?
herlino
Mie a 2a sau a 3a zi mi-a aparut numarul, cu card de ING.Baietii si fetele de acolo la orice tranzactie in asteptare zic ca dureaza 30 de zile, ca asta e maximul.La fel mi-au zis si mie cand am facut o plata pe net cu cardul si a durat vreo 3 zile si m-am dus sa ii intreb ce se intampla.
TrippLex
QUOTE (Materium @ Nov 23 2007, 15:41) *
Cam cat timp dureaza pana iti treag cei de la paypal acei 1.5 euro ptr verificarea cardului?Am facut un extras de cont, tranzactia apare ca fiind in asteptare si tipa de la ghiseu cica in 2-3 saptamani, maxim o luna. WTF!?

cei de la ghiseu n-au nicio tangenta cu fenomenul banking sunt pe post de decoratiune acolo.
tranzactia ar trebui sa se finalizeze in maxim 48 de ore.
xnick
QUOTE (don_dannielo @ Nov 22 2007, 22:03) *

Ai dreptate Don Daniello, in cazul in care primesti in cont vreo 1000 USD/luna. Mie mi-ar conveni, totusi.
TrippLex
30-40$ te costa daca aplici pentru Website Payment PRO dar n-ai cum pentru ca e valabil numai in US si UK.
singura diferenta dintre Business si Premier e ca pe tranzactie apare numele firmei respectiv numele persoanei fizice.
LunaCrystal
QUOTE (el_bandito @ Nov 23 2007, 13:02) *
in cazul in care ai un site si pui reclame de la google pe el. Banii ii poti primi prin paypal sau cec daca la asta te referi

Wrong, google nu plateste prin paypal.
maruka
am rezolvat si eu cu paypalul, mi-au acceptat cardul, sunt verified biggrin.gif mentionez ca mi-au raspuns si foarte repede si foarte politicos la email

o intrebare pt voi, este ok daca folosesc paypalul de la doua calculatoare diferite? ati incercat? de acasa si de la servici de ex..ii deranjeaza schimbarea ip-ului? ca mi-e frica sa nu mi-l limiteze iar..am citit tot threadul dar am gasit raspunsuri in contradictoriu, am nevoie de cineva care sa imi zica : "da se poate, eu n-am avut nici o problema!" biggrin.gif sau nu, nu se poate, o sa li se para suspect/ti-l limiteaza,etc..

mersi mult!
Materium
Pai daca e limitat pe IP poti sa te stergi cu el la fund. In primul rand utilizatorii RDS si apoi cei care calatoresc si acceseaza serviciul din locatii diferite. Nu cred deeoarec e nu am IP fix si imi merge serviciul. Am facut deja doua plati si erau de pe Ip-uri diferite.
TrippLex
QUOTE (maruka @ Nov 25 2007, 13:58) *
o intrebare pt voi, este ok daca folosesc paypalul de la doua calculatoare diferite? ati incercat? de acasa si de la servici de ex..ii deranjeaza schimbarea ip-ului? ca mi-e frica sa nu mi-l limiteze iar..am citit tot threadul dar am gasit raspunsuri in contradictoriu, am nevoie de cineva care sa imi zica : "da se poate, eu n-am avut nici o problema!" biggrin.gif sau nu, nu se poate, o sa li se para suspect/ti-l limiteaza,etc..

mersi mult!

eu am IP dinamic si cred ca m-am conectat cu sute de IP-uri diferite si totul e OK, totusi daca cineva a facut o
ilegalitate de pe un IP( nu neaparat pe PayPal) si a fost reclamat ,acest IP intra in blacklist(normal ca romania ocupa un loc fruntas in privinta numarului de IP-uri in blacklist),
cel mai probabil ,daca folosesti un IP din blacklist, nu vei putea accesa serviciul ,pagina PayPal n-o sa se incarce deloc sau nu
vei putea sa faci niciun fel de tranzactii de pe acel IP,
in nici un caz nu o sa te limiteze pentru ca te conectezi de pe IP-uri diferite ,atata timp cat IP-ul e "curat" n-ai de ce sa-ti faci griji.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.