Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100

xtremxpert

Mi-am facut si eu cont de PayPal acum doua saptamani si am 100$ in si trebuie sa mai primesc dar acum nu stiu ce card sa imi fac.Si mai este o problema, doar luna viitoare implinesc 17 ani.
Vreau sa imi spuneti daca pot sa imi fac card acuma, sau cum sa fac sa pot scoate bani.
Voi fi recunoscator.
Borknaghar
QUOTE (herlino @ Nov 18 2007, 10:21) *
Voi aveti adresa confirmata la paypal? Ca eu am platit ceva, dar parca undeva scria la mine ca adresa nu e confirmata.

Asta nu e neaparat o problema, la mine nu e confirmata adresa, cred ca trebuie sa le trimiti facturi si acte sa o confirmi. Dar cu ce te deranjeaza?

dracon
QUOTE (worm @ Nov 14 2007, 14:40) *
cica mail primit azi:
Buna ziua,

Banca Transilvania a gasit solutia informatica care sa permita reluarea tranzactiilor neconditionate de prezenta codului de securitate (CVV), realizate pe internet.

Fiecare client va avea posibilitate sa-si seteze limite de tranzactionare pe Internet, pentru a putea realiza tranzactii pe orice site.

Limitele standard ale cardurilor sunt de 5000 ron/zi pentru tranzactiile securizate si 0 pentru tranzactiile nesecurizate. In baza solicitarii clientilor, limitele de mai sus pot fi modificate la orice valoare cuprinsa intre 0 si 5000 ron/zi.

Astfel, clientii pot decide daca doresc sa accepte tranzactii nesecurizate, asumandu-si responsabilitatea pentru acest tip de operatiuni. Modificarile de limite se fac pentru fiecare card in parte. Astfel, un client care detine mai multe carduri poate solicita constituirea de limite diferite pentru fiecare produs.

Titularii de carduri pot seta limitele de tranzactionare pe intreaga durata a functionarii cardurilor sau pe o perioada limitata. Pot reveni ulterior asupra deciziei manifestate.

Avantajele oferite de aceasta modificare sunt urmatoarele :

- masurile impuse de banca aduc un plus de siguranta, functionalitatea extinsa asigurata de carduri este acum insotita de un control mult mai bun al riscului
- clientii pot sa-si seteze functionarea cardurilor pe Internet dupa cum considera potrivit, in limitele impuse de banca
- clientii care nu doresc sa realizeze tranzactii pe Internet pot acum sa solicite interzicerea acestui tip de tranzactii pe cardurile detinute
- oferim posibilitatea sa fie setate limite zilnice de tranzactionare in functie de tipul operatiunilor, limite care pot fi diferite in cazul tranzactiilor securizate fata de cele nesecurizate

Veti putea solicita activarea tranzactiilor nesecurizate pe internet venind personal la orice unitate a Bancii Transilvania, oricand doriti dumneavoastra, incepand de maine, 15.11.2007. In situatii exceptionale, veti putea suna la Call Center BANCA TRANSILVANIA (numerele de telefon le aveti pe verso-ul cardului) unde vor fi preluate si solicitari telefonice venite din partea clientilor cu scopul setarii acestor limite, insa incurajam completarea documentelor in sucursala.

Solicitarea dumneavoastra constituie o cerere expresa de extensie a serviciilor oferite de Banca Transilvania prin contractul de emitere card. De asemenea sunteti de accord sa va asumati responsabilitatea tranzactiilor efectuate fara CVV2, in cuantumul zilnic solicitat.

Banca Transilvania isi rezerva dreptul de a opera modificarile solicitate in interval de maxim 48 de ore de la incheierea actului

"MODIFICARE LIMITE DE TRANZACTIONARE PE INTERNET".

Va stau in continuare la dispozitie pentru orice detalii suplimentare.

Cu respect,

Foarte interesanta si utila aceasta informatie, mersi mult!
Maine la prima ora ma prezint la BT sa fac actul aditional cu modificarea limitelor de tranzactionare si activarea tranzactiilor nesecurizate pe internet si sper ca dupa aceea sa pot folosi Mondo MasterCard-ul BT in PayPal. Am incercat in seara asta sa fac o plata de 65 euro pentru doua baghete de memorie sodimm ce le-am cumparat de pe ebay (in cadrul limitei initiale de "Romanian unverified" de 100 euro) si, evident, n-am reusit. Acelasi mesaj nesuferit:

This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.

Intre timp m-am documentat nitel ce inseamna CVV2 (Cardholder Verification Value 2) LINK
si ce e cu 3 Digit Card Security Code de pe verso-ul cardului
herlino
QUOTE (Borknaghar @ Nov 19 2007, 19:11) *
Asta nu e neaparat o problema, la mine nu e confirmata adresa, cred ca trebuie sa le trimiti facturi si acte sa o confirmi. Dar cu ce te deranjeaza?

Pai multi pe ebay scriu ca trimit international doar la "Paypal confirmed address ", si ma gandesc ca daca nu e mare lucru, sa fac cumva sa imi confirm adresa mea.
xtremxpert
Nu e nimeni care sa stie ce pot sa fac?(postul meu anterior)
gtk
pai cum ti-ai facut cont paypal daca nu ai 18 ani? scrie parca undeva in contract ca trebuie sa ai minim 18... carduri: http://www.google.ro/search?sourceid=navcl...=carduri+minori

io zic ca mai astepti... sau faci pe numele parintilor...
Materium
Vreu sa stiu daca cineva a inrolat vre-un card Mastercard Mondo sau Visa Electron de la BT, dupa ce in prealabil a trecut pe la banca si a semnat hartia aia cu limita zilnica maxima si daca cardul a fost acceptat de Paypal. Cam cat a durat procesul, daca se pot retrage bani. Se pare ca am fost lovit de nevoia de a utiliza Paypal.

xtremxpert
Pai deja am 200$ in cont si mai am de primit.nu as vrea sa mai astept.
Daca imi fac cont la PayPal si card pe numele unui parinte o sa pot sa trimit banii din contul meu in cel al parintelui, cred, nu?
Dar pe cardurile pentru minori se pot scoate banii de pe PayPal?Se poate sa imi inchida contul pe PayPal pentru ca sunt minor?
dracon
QUOTE (Materium @ Nov 20 2007, 13:35) *
Vreu sa stiu daca cineva a inrolat vre-un card Mastercard Mondo sau Visa Electron de la BT, dupa ce in prealabil a trecut pe la banca si a semnat hartia aia cu limita zilnica maxima si daca cardul a fost acceptat de Paypal. Cam cat a durat procesul, daca se pot retrage bani. Se pare ca am fost lovit de nevoia de a utiliza Paypal.

Despre Mastercard Mondo de la BT pot sa-ti confirm eu ca totul este OK!
Am scris mai sus ca aseara n-am putut sa fac plata prin Paypal pentru ce cumparasem de pe ebay. Ei bine, la ora 11:00 eram la agentia BT si semnam actul aditional cu limita zilnica tranzactii internet fara CVV2, iar la ora 15:00 am putut face plata prin Paypal! Chiar fara sa am statut de "verified" - pentru ca, chiar si "unverified", poti face plati in limita minima initiala de 100 EUR. Despre incasari nu ma pronunt ca nu am cazul (inca wink.gif), dar presupun ca tre' sa mearga si alea.
Sooo... BT Mastercard Mondo rulz! smile.gif

Acuma astept sa-mi vina plicul cu bule si cu cele doua baghete de memorie in el, sper ca livrarea se face din UK (asa cum era specificat in oferta pe ebay), ca daca vine din USA, deci non-UE, (unde are sediul vanzatorul) s-ar putea sa ma trezesc cu TVA si/sau taxe vamale la sosire.
Chiar, stie cineva daca pentru componente calculator provenind din spatiu non-UE se platesc ceva taxe la primire?
ender_w

Asa arata formularul pentru modificarea securitatii de la BT. L-am primit pe mail de la ei, l-am completat, scanat si dupa i l-am trimis lor pe mail. Cand l-au primit m-au sunat si mi-au spus ca limita dorita de mine a fost modificata
Click pentru a vizualiza atașamentul.

giovanni22ro
Am reusit sa devin "Romanian - Verified" cu ajutorul cardului Visa de la ING. Pentru cei care sunt mai putin informati le spun cum am procedat eu: am obtinut cardul de la ING (gratuit), dupa aproximativ o saptamana de cand am facut cerea la banca (timp in care mi-a venit acasa plicul cu pin-ul), am ridicat cardul, am introdus pe el 15 ron, apoi am postat datele de pe card pe site-ul paypal, am sunat la banca pentru a-mi spune numarul din 4 cifre (exapanded use number) si le-am introdus pe site. Cam asta a fost tot.
don_dannielo
QUOTE (ender_w @ Nov 20 2007, 18:48) *
Asa arata formularul pentru modificarea securitatii de la BT. L-am primit pe mail de la ei, l-am completat, scanat si dupa i l-am trimis lor pe mail. Cand l-au primit m-au sunat si mi-au spus ca limita dorita de mine a fost modificata
Click pentru a vizualiza atașamentul.

Cum adica iti asumi intreaga responsabilitate?
Nu mai poti face chargeback in caz de frauda?
alex_hobeanu
Salut

Si BT Mastercard Forte (card de credit) functioneaza dupa setarea limitei pentru plati pe eBay si trimitere de bani ( send money) prin paypal. Pentru ca la agentia unde am fost eu astazi (Piata Sudului / Str. Nitu Vasile) nu aveau formulare, am sunat la numarul 0800802273 si dupa ce am dat toate datele (serie card, adresa telefon, IBAN etc... ) mi-au setat limita pentru cele 2 tipuri de tranzactii. Cardul l-am putut folosii imediat.
Ceea ce mi s-a parut foarte interesant a fost ultima intrebare: de la ce bancomat, in ce data si ce suma am retras ultima data... raspunsul meu a fost: Stati un moment sa ma uit pe BT24 biggrin.gif

Spor la cumparaturi de pe eBay !
vestitor
QUOTE (dracon @ Nov 20 2007, 17:44) *
Despre Mastercard Mondo de la BT pot sa-ti confirm eu ca totul este OK!
Am scris mai sus ca aseara n-am putut sa fac plata prin Paypal pentru ce cumparasem de pe ebay. Ei bine, la ora 11:00 eram la agentia BT si semnam actul aditional cu limita zilnica tranzactii internet fara CVV2, iar la ora 15:00 am putut face plata prin Paypal! Chiar fara sa am statut de "verified" - pentru ca, chiar si "unverified", poti face plati in limita minima initiala de 100 EUR. Despre incasari nu ma pronunt ca nu am cazul (inca wink.gif), dar presupun ca tre' sa mearga si alea.
Sooo... BT Mastercard Mondo rulz! smile.gif

Acuma astept sa-mi vina plicul cu bule si cu cele doua baghete de memorie in el, sper ca livrarea se face din UK (asa cum era specificat in oferta pe ebay), ca daca vine din USA, deci non-UE, (unde are sediul vanzatorul) s-ar putea sa ma trezesc cu TVA si/sau taxe vamale la sosire.
Chiar, stie cineva daca pentru componente calculator provenind din spatiu non-UE se platesc ceva taxe la primire?

Depinde cum ai noroc.Eu am primit un stick din USA si am platit numai TVA (19%).
Altadata am primit un incarcator de acumulatori AAA si AA inteligent si nu mi-a luat nimic.
Deci depinde de noroc worthy.gif
Ciubex
La folosirea prin Paypal a cardurilor Mastercard de la BT: Mondo sau Forte, dupa cat timp apare tranzactia de verificare a cardului in BT24, iar codul de verificare este vizibil in rapoartele asupra conturilor in BT24? Sau trebuie apelata banca pentru a furniza acel cod?
Multumesc ciuly pentru raspunsul tau de mai jos.
ciuly
apare dupa cateva zile. la BT24 nu poti vedea transactiile in asteptare. codul se vede pe extrasu din bt24 deci nu trebe mers la banca.
herlino
A avut careva pana acuma probleme cu vanzatorii de pe ebay? Am castigat o licitatie de la un vanzator din Germania, si am facut plata chiar cand s-a sfarsit licitatia, si nu imi raspunde la mail-uri cand il intreb de ce se intampla cu produsul.Omul e din 2001 pe ebay, are vreo 3000 de feedback-uri cu 98.5 % rating pozitiv.
Suma nu e mare, vreo 150 de euro si am platit vineri.

Daca a trecut cineva prin treaba asta, cum sa procedez? Cat sa mai astept pana deschid o disputa ? Azi il sun, dar apoi vreau sa stiu ce pot face.

Multumesc.
dracon
QUOTE (herlino @ Nov 21 2007, 12:18) *
A avut careva pana acuma probleme cu vanzatorii de pe ebay? Am castigat o licitatie de la un vanzator din Germania, si am facut plata chiar cand s-a sfarsit licitatia, si nu imi raspunde la mail-uri cand il intreb de ce se intampla cu produsul.Omul e din 2001 pe ebay, are vreo 3000 de feedback-uri cu 98.5 % rating pozitiv. Suma nu e mare, vreo 150 de euro si am platit vineri. Daca a trecut cineva prin treaba asta, cum sa procedez? Cat sa mai astept pana deschid o disputa ? Azi il sun, dar apoi vreau sa stiu ce pot face. Multumesc.

Daca-i din Germania scrie-i in nemteste smile.gif. Daca nu stii germana, compune textul in engleza si tradu-l aici: http://babelfish.altavista.com/
Probabil ca-i vanzator consacrat (cu "online store") care vinde zilnic zeci de articole - de obicei astia raspund la email cu mesaje automate.
De exemplu, asta am primit eu in secunda in care am dat click pe buy it now:
Dear my_ebay_id,
NOTE: If you have paid or withdrawn or cancelled for this transaction or you have been refunded (partial or fully) the money or have filed a non receipt dipute - please ignore this message.
You are the winning buyer for the item below. Thank you for your business!
Item title: .......
Web address: http://cgi.ebay.com/..../
Item number: ......
Buyer User ID: my_ebay_id
Seller User ID: seller_ebay_id
Your total is:
EUR XX.00 per item
EUR 0.00 insurance (included in S&H)
EUR XX.00 shipping/handling
-----
EUR XX.00 = Total
Most of the items require immediate payment. For all items paid via Paypal - items will only be shipped to your Paypal address.
To check what methods we accept - please check this link: http://www.../PaymentMethods.htm
Feedback: Feedback will be automatically left once Positive feedback is left for us. This is automated so you don't have to wait to ask for feedback.
Thank you again for your purchase. XXX Sales team
If you wish to be added to our mailing list for special deal - please email us and we'll send you instructions.

ciuly
la orice produs pe care il vinzi pe ebay (defapt la orice listing) ai optiunea sa trimiti automat un email la winner cu diverse informatii: shipping, payment, etc.
este optional.

le: am impresia ca by default ebay iti trimite un mesaj in care te felicita pt castigarea bid-ului. dar nu stiu sigur daca ala se trimite tot timpuldaca nu specifici custom email, sau daca si ala e optional (eu n-am gasit optiune pt activarea/dezactiarea lui)
herlino
@dracon

Am primit si eu mesaj din asta :

Hello xxxx, The payment for the following article was received: Article indication: Apple iPod xxxxxx Web address: http://cgi.ebay.de/ws/..............
member name of the buyer: -numele meu
member name of the salesman: numele lui

your total amount: EUR 136,41 Thank you. Thank you for your confidence.

Mai incerc sa ii scriu si in germana folosind translatorul on-line.

Sper sa nu am o experienta nasoala, ca e doar a 2a licitatie pe care o castig pe ebay.
Borknaghar
QUOTE (herlino @ Nov 21 2007, 14:36) *
@dracon

Am primit si eu mesaj din asta :

Hello xxxx, The payment for the following article was received: Article indication: Apple iPod xxxxxx Web address: http://cgi.ebay.de/ws/..............
member name of the buyer: -numele meu
member name of the salesman: numele lui

your total amount: EUR 136,41 Thank you. Thank you for your confidence.

Mai incerc sa ii scriu si in germana folosind translatorul on-line.

Sper sa nu am o experienta nasoala, ca e doar a 2a licitatie pe care o castig pe ebay.

Exista un anumit interval de timp in care trebuie sa platesti tu , si un interval de timp in care trebuie sa-ti raspunda , daca asta este specificat pe pagina lui. De obicei intervalul in care vanzatorul trebuie sa te contacteze e trecut pe pagina cu licitatia-la unii e 3 zile la altii vreo 5
Materium
Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare. Azi am fost la BT, am semnat actul aditional si maine va fi activat. Deranjant sunt doua aspecte. Primul este ca e singura data cand am mers la o banca si ptr. ce am semnat nu am primit si eu o copie. Al doilea e cu mult mai suparator, mai ales prin prisma intamplarilor care au facut sa se ajunga la fituica asta. Ei bine esti cam lasat in voia sortii semnand hartia aia. Iti iei un angajament scris si pe ei nu prea ii mai intereseaza de tine. Imi vine foarte greu sa inteleg ce le-a luat atat de mult in compunerea fituicii aleia si ce implementari de securitate au facut ei de a trebuit atat timp. Personal cred ca dupa o evaluare au ajuns la concluzia ca introducand o astfel de solutie vor scadea cheltuielile, dar bagand hartia in fata de la inceput, putea fi vazut lucrul asta ca un regres al calitati serviciilor lor. Asa tot romanu-i fericit ca de acum ii merge contul la paypal. Am mai avut niste clinciuri cu niste anagajete de tip baba la o agentie, dar asta e prima data cand BT chiar ma dezamageste.
vestitor
QUOTE (herlino @ Nov 21 2007, 13:18) *
A avut careva pana acuma probleme cu vanzatorii de pe ebay? Am castigat o licitatie de la un vanzator din Germania, si am facut plata chiar cand s-a sfarsit licitatia, si nu imi raspunde la mail-uri cand il intreb de ce se intampla cu produsul.Omul e din 2001 pe ebay, are vreo 3000 de feedback-uri cu 98.5 % rating pozitiv.
Suma nu e mare, vreo 150 de euro si am platit vineri.

Daca a trecut cineva prin treaba asta, cum sa procedez? Cat sa mai astept pana deschid o disputa ? Azi il sun, dar apoi vreau sa stiu ce pot face.

Multumesc.

Hai sa te linistesc.Eu am castigat o licitatie pe data de 01.11.2007 pe care am platit-o imediat.Pana pe data de 12.11.2007 nu a mai dat nici un semn vanzatorul desi m-am saturat cate mailuri i-am trimis si nici un raspuns.In sfarsit pe data de 12 primesc un mail de la el ca produsul la trimis chiar in data de 12.11.2007.
Produs care inca nu a juns pana azi dar mai are timp ca vine din Hong Kong.
A mai fost o alta intamplare cu un englez cu care am avut o comunicare foarte buna in timpul licitatiei.Dupa incheierea licitatiei i-am platit imediat si s-a intrerupt orice comunicare, desi tot i-am trimis mailuri sa-mi spuna cu ce curier a trimis,si daca are tracker number,etc..Dupa 7 zile am primit obiectul in conditii foarte bune,si dupa inca i-a cerut scuze si s-a bucurat ca a ajuns in conditii bune.
Deci.......
herlino
Pai asa ma gandesc si eu, ca din ce vad are magazin de electronice si real, nu doar pe ebay, si nu se incurca el pt un mizilic de ipod.Doar ca ma deranjeaza ca nu raspunde la nici un mesaj, la skype, sau e-mail.E faza nasoala, mai ales ca il vad ca a mai pus obiecte la vanzare de cand am castigat eu licitatia.Eu astept pana luni, sa treaca mai bine de o saptamana, dar apoi as vrea sa stiu o treaba, ca ma asteapta drum lung si am nevoie de un ipod.Macar sa nu imi iau de la noi iar apoi sa ma trezesc cu coletul la posta.
andreeae
QUOTE (Jaguar Paw @ May 10 2007, 20:32) *
depinde de contul pe care ti-l faci, sunt 3 posibilitati:

1. Personal Account - For Online Shoppers

* Ideal for shopping online.
* It's a free, secure, and fast way to send payments.
* You can also accept bank account or PayPal balance-funded payments for free and a limited number of
credit or debit card payments per year for a low fee

2. Premier Account - For Casual Online Sellers

* Accept credit cards and other payment types, for low fees
* Ideal for casual sellers on eBay and all over the Internet

3. Business Account - For Business Owners

* Accept all payment types, including credit cards, for low fees
* Ideal for businesses that need a merchant account
* Do business under your company name

https://www.paypal.com

Si ce fel de carduri se accepta? Trebuie un cont special facut la banca? Sau se poate pe orice cont?

Eu ma gandeam sa imi fac oricum un card special, ca sa nu fie probleme de securitate. Acolo sa primesc bani si tot de acolo sa fac plati...

Orice informatie este utila.

Mersi
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.