Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

don_dannielo

QUOTE (vlad2004v @ Nov 15 2007, 21:24) *
Detin un Card ING Visa Electron si am facut cont paypal. Am adaugat cardul, dar nu reusesc sub nici o forma sa aduc bani in contut paypal de pe card. Mi-a luat 1.50 euro de pe card, am observat. Am si Home Bank de la Ing (Internet Banking.) A ramas o tranzactie in curs de procesare acolo...de 1 leu, tot paypal. Am confirmat cardul, am gasit codul de 4 cifre pe tranzactie. A mai utilizat careva cardul acesta de la ing ? Cum pot aduce bani in contul paypal ? Multumesc.

Nu trebuie sa aduci bani in contul paypal. Banii trebuie sa ii ai pe cardul pe care l-ai verificat, ca sa poti plati.

QUOTE (geo2man @ Nov 15 2007, 23:23) *

Despre ce banca vorbesti?
i0nutzb
eu am reușit să primesc bani pe cardul BT Visa Electron. Am dat withdraw, am introdus cardul, iar după două zile îi am în cont... Și nu am făcut nicio confirmare :-?

amarrr
QUOTE (vlad2004v @ Nov 15 2007, 22:24) *
Detin un Card ING Visa Electron si am facut cont paypal. Am adaugat cardul, dar nu reusesc sub nici o forma sa aduc bani in contut paypal de pe card. Mi-a luat 1.50 euro de pe card, am observat. Am si Home Bank de la Ing (Internet Banking.) A ramas o tranzactie in curs de procesare acolo...de 1 leu, tot paypal. Am confirmat cardul, am gasit codul de 4 cifre pe tranzactie. A mai utilizat careva cardul acesta de la ing ? Cum pot aduce bani in contul paypal ? Multumesc.

poti sa faci bani aici http://cashcrate.com/361543 si sa ii primesti pe cardul care il ai in contul paypal...
vlad2004v
Dat fiind faptul ca am Internet Banking de la ING, am validat imediat gasind codul acela de 4 cifre La sectiunea : Tranzactii in curs de procesare. Dupa 3 zile s-a procesat prima tranzactie de 1.50 euro, dar a mai ramas una de 0.3 euro (1 leu) - (paypal) si nu e validata nici acum, dupa 4 zile. Eu vreau sa trimit o suma de 80 euro intr-un cont de paypal al altcuiva. Dar in paypal nu am bani, e 0. Cum fac sa aduc bani aici ? Sau cum fac sa platesc ? Mentionez ca e cont Personal. Multumesc.
Iar asta e eroarea pe care o da Paypal cand incerc sa platesc :

This payment cannot be funded with a credit card at this time.

This payment cannot be processed at this time. Please try again later.
geo2man
QUOTE (geo2man @ Nov 15 2007, 23:23) *
Despre ce banca vorbesti?

Despre ING desigur.
holloch
Vlad, din pacate din Romania nu-ti poti alimenta contul de Paypal, se face tranzactia direct de pe card, din motive de siguranta - sau cel putin asa spun ei. Afara e posibil, la noi inca nu. In schimb platesti, cum spuneam, direct de pe card, te loghezi in Paypal, bagi emailul persoanei respective, si selectezi Send Money; verifica doar ca pe pagina de tranzactie sa apara cardul tau, si gata. Practic prin asta tu autorizezi o tranzactie dinspre banca ta spre Paypal, care se ocupa de restul.
don_dannielo
QUOTE (geo2man @ Nov 16 2007, 09:31) *
Despre ING desigur.

Trebuia sa-ti apara instant, probabil ai facut vreo greseala ceva.
Si nu suna la ei, du-te la un self-bank si uita-te pe calculatorul de acolo, la "Tranzactii in Asteptare".

andoceo
QUOTE (holloch @ Nov 16 2007, 13:44) *
Vlad, din pacate din Romania nu-ti poti alimenta contul de Paypal, se face tranzactia direct de pe card, din motive de siguranta - sau cel putin asa spun ei. Afara e posibil, la noi inca nu. In schimb platesti, cum spuneam, direct de pe card, te loghezi in Paypal, bagi emailul persoanei respective, si selectezi Send Money; verifica doar ca pe pagina de tranzactie sa apara cardul tau, si gata. Practic prin asta tu autorizezi o tranzactie dinspre banca ta spre Paypal, care se ocupa de restul.

Pai cum poti face asta daca ai balanta 0 in Paypal?
Ca nu vad nicaieri sa scrie ca platesti direct cu cardul... hm...
vitor_belfort
Din greseala am dat si eu peste acest topic cu paypal in romania...dupa ce am citit mai multe pareri m am hotarat sa mi fac un card debit visa electron de la ing de care toata lumea fusese multumita aici pe forum.Zis si facut.Am asteptat vreo 8 zile pana sa mi vina pinul,dar ma rog nu asta ar fi problema....Dupa ce mi am ridicat cardul de la banca-apropos de banca(ing din stefan cel mare)numai idioti, am incercat sa i intreb si eu ceva despre paypal,despre cum sa fac cu tranzactia de 1.5 euro sa mi iau expuse numberu si tampitii(erau vreo 4)se uitau la mine de parca le vorbeam in chineza.Dupa ce m au luat nervii am plecat in graba sa mi fac contul la paypal.Din ce citisem eu parca dupa ce te inregistrai cu card puteai sa ti cumperi de pe ebay pana in limita de 100 de $ fara sa mai fie nevoie sa devii "verified" si sa trimiti fax cu id si factura de utilitati.Cand sa mi fac contul pe paypal,din start mi am dat seama ca s ar putea sa fie o problema:la nume era first name si last name si binenteles le am trecut cum se trec normal adica numele de familie la last name si prenumele la first name(tin sa precizez ca atunci cand mi am facut cardul l am intrebat pe boul care s a ocupat de mine sa mi treaca numele in rubricile de acolo care le completa corect,adica sa aibe grija cu last name si first name , la care dobitocu imi raspunde senin ca nu conteaza cum le trece).Cand am intrat in cont,am sarit peste add card gandindu ma ca o sa l bag mai tarziu,am vazut ca numele imi apare invers in contu paypal si nu in ordinea care apare pe card,pan la urma am zis aia e,hai sa add card.Mi am trecut cu grija ce trebuia in rubricile alea si dau add..SOC-mi au bagat o pe aia cu issue si contact your card provider..cand deja incepusem sa injur paypalu,pe bush ,pe americani , pe italieni mi am dat seama ca trebuie sa ma injur pe mine:uitasem sa mi bag bani pe card-asa ca fuga repede la self-bank,bag 10 ron de control ma intorc acasa imi inchid contul,dupa care mi l fac iar(deschid) pe acelasi mail,scriu numele inversat ca sa mi apara in ordinea care imi apare pe card si dau add-de data asta mi au bagat altceva:sa i contactez la cardproblem@paypal.com .Si de o saptamana ,rastimp in care le am dat vreo 4 mailuri cu numele meu,seria la card,nr de verificare ,data expirarii,adresa mea de acasa si de e-mail nesimtiti nici nu s au sinchisit sa mi dea vreun reply.
Stie vreunu de aici ce e de facut,ca eu unu mai stau cateva zile sa vad daca mi trimit ceva inapoi,iar daca nu, atunci le voi trimite eu un mail in care o sa i injur de mame ,de copii,de familii de orice si o sa stau linistit cel putin si o sa mi iau asta cu paypal de pe suflet.
geo2man

QUOTE (vitor_belfort @ Nov 16 2007, 20:51) *
...
Stie vreunu de aici ce e de facut,ca eu unu mai stau cateva zile sa vad daca mi trimit ceva inapoi,iar daca nu, atunci le voi trimite eu un mail in care o sa i injur de mame ,de copii,de familii de orice si o sa stau linistit cel putin si o sa mi iau asta cu paypal de pe suflet.

Cel mai bine sa te calmezi si sa nu injuri pe nimeni, ca astfel nimic nu vei rezolva.

Acum, presupun ca problema o fi fiind ca nu ai avut destui bani in cont cand ai autorizat paypal sa-ti ia 1.5 EURO. La mine asa a fost cu cardul Visa Electron de la BCR, eu aveam la inceput numai 5 RON. Dupa ce am adaugat 9 RON tot nu a mers, imi zicea chestia ceia (cu issue...), si sa contactez banca. Eu presupun ca s-au perceput ceva taxe de catre banca atunci cand paypal a incercat sa-mi extraga 1.5 RON din cont, desi transactia nu a avut loc. Cu toate ca in cont am 9 RON asa cat trebuie sa fie. Sincer nu stiu care e problema.

Dupa care mi-am deschis cont la ING si cardul l-am atasat fara probleme, iar codul, mi la-u spus de la banca dupa ce am asteptat vreo 5 zile l-am bagat si a mers.

O alta problema ar fi cu First Name si Last Name, adica ordinea lor. Pe cardul de la ING este exact in ordinea ca cum imi apare in contul de paypal si anume First Name (Prenumele), apoi Last Name (Numele de familie). Inclin sa cred ca aceasta ar fi problema ta, caci la mine pe cardul de la BCR este in ordine inversa, adica Numele de familie(Last Name) apoi Prenumele (First Name).

Daca asa si nu merge, mai fa-ti un cont la BCR sau Raiffasien, iar cardul sa fier Visa Electron, poate o merge, ca nu are incotro. thumbup.gif
lord_dark
QUOTE (vitor_belfort @ Nov 16 2007, 19:51) *
Am asteptat vreo 8 zile pana sa mi vina pinul

Doar 8 zile, pai esti norocos, la mine dupa 9 zile in care nu am primit nici un PIN, au zis ca s-a pierdut, si trebuie completat un formular de reemitere PIN. Si acum am de asteptat alte "3" zile pentru pinul cel nou. Culmea ar fi sa fiu si taxat pentru reemitere PIN.
don_dannielo
QUOTE (andoceo @ Nov 16 2007, 18:52) *
Pai cum poti face asta daca ai balanta 0 in Paypal?
Ca nu vad nicaieri sa scrie ca platesti direct cu cardul... hm...

Cand o sa ai nevoie sa faci o plata cuiva, urmeaza pasii aia si o sa te LUMINEZI.

Pana atunci, daca tot NU aveti nevoie sa platiti, nu inteleg de ce repetati intrebarea asta stupida.
vlad2004v
Apas Send Money, bag email, suma etc...si da eroarea urmatoare :
Authorization Failed

This payment cannot be funded with a credit card at this time.

This payment cannot be processed at this time. Please try again later.
Mentionez ca sta in curs de procesare o tranzactie PAYPAL de 1 leu pe contul ing. De ce nu pot plati ? Multumesc.
andoceo
QUOTE (don_dannielo @ Nov 16 2007, 20:39) *
Cand o sa ai nevoie sa faci o plata cuiva, urmeaza pasii aia si o sa te LUMINEZI.

Pana atunci, daca tot NU aveti nevoie sa platiti, nu inteleg de ce repetati intrebarea asta stupida.

Citeste postul de mai sus si o sa vezi.......
vlad2004v
Care post ? Eu nu pto trimite bani, cu Send Money. Da eroarea aia. Am o tranzactie in curs de procesare pe cardul ing. O fi aia vina pt. care da eroarea aia ?
andoceo
QUOTE (vlad2004v @ Nov 16 2007, 21:44) *
Care post ? Eu nu pto trimite bani, cu Send Money. Da eroarea aia. Am o tranzactie in curs de procesare pe cardul ing. O fi aia vina pt. care da eroarea aia ?

I-am raspuns lu' atotstiutorul daniello .... cu aceeasi pb ma confrunt si eu...nush daca are treaba tranzactia aia in curs....sau oare?
hm.....

chiar nu a mai trecut nimeni prin asta sa ne edifice?
vestitor
Citind majoritatea postarilor am ajuns la concluzia ca ar trebui sa se faca un "manual" de creare cont la paypal.Zic asta ca constat ca se fac prea multe testari in contul creeat al fiecaruia la paypal."Jucandu-te" in contul creeat la paypal riscam sa creem suspiciuni celor de la paypal.Si apoi ne miram ca ne-au acceptat asa de tarziu ca tara.Eu sunt convins ca multe incercari si testari sunt din nestiinta dar ar fi bine sa fim mai atenti.De aceea propun sa se gandim a face un manual cu pasii care trebuie facuti pentru a creea un cont paypal verified.
Ca inceput propun cateva reguli generale:
1.Identificarea tipurilor de carduri acceptate de paypal.
2.Alimentarea cardului inainte de al atasa la paypal.
3.Introducerea datelor corecte in contul paypal.
4.Asteptarea cu rabdare a codului de verificare emis de paypal si introducerea lui cu atentie.
5.Navigarea in contul de paypal pe anumite meniuri numai daca este absolut necesar.
Momentan nu imi vine altceva in minte, dar o sa mai revin daca imi mai amintesc ceva sau poate isi amintesc cei care si-au creat cont si s-au izbit de anumite probleme, de care nu neg ca m-am izbit si eu.
Oricum forumul mi-a prins bine si mie ca contine si multe informatii utile.
tomycta
Am o intrebare... doar se poate trimite bani prin paypal din ro? sau se poate si primi?
multumesc
worm
se poate si primi pe anumite tipuri de carduri doar.
vlad2004v
Eu tot nu reusesc sa fac nici o plata :-| dry.gif E tot in curs de procesare acea tranzactie, de 5 zile, e culmea. ? .. ?
mervey
Are cineva cont Premier sau Business la paypal? Daca da, as vrea sa stiu daca se percepe vreo taxa in plus..de fapt cat se percepe ca banuiesc ca nu se face gratis nici un lucru in plus pe nicaieri tongue.gif
herlino
Voi aveti adresa confirmata la paypal? Ca eu am platit ceva, dar parca undeva scria la mine ca adresa nu e confirmata.
ciuly
daca v-ati obosi sa cititi macar 1-2 pagini in urma, n-ar mai trebui sa ne repetam de n ori.
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=3633535

edit: la plati eu nu stiu.
oricum, daca v-ati uita asa, peste pagina de la paypal, ati vedea intr-un loc, fees = https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cm...ay-fees-outside de unde link catre https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cm...mp;countries=EU
retele
QUOTE (Borknaghar @ Oct 23 2007, 19:44) *
Stie totusi cineva ce inseamna limita la acceptarea de tranzacții de pe card (2/an) ?

între timp am aflat și eu ce înseamnă chestiunea aceea, mai exact:
cineva îți poate plăti în două feluri: cu bani din cont Paypal, sau cu bani de pe card, prin contul Paypal.
Așadar, când faci plata direct de pe card, aia se contorizează la "Debit or Credit Card Acceptance Limit", dar când ai bani care zac în contul Paypal și faci o plată, nu se contorizează pentru limitarea aceea.
vlad2004v
Tocmai am descoperit ca maxim 34 euro pot plati cu optiunea Send Money. Pe card am 345 ron, r fi asa mari comisioanele incat sa nu ma lase mai mult ? Sau e vorba de vreo limita ?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.