jedialex1985
12th November 2007, 18:51
QUOTE (queensoft @ Nov 12 2007, 17:20)

Ce card de la Raiffeisen poate fi folosit pe PayPal, pentru primit/retragere bani?! Thanks.
Visa Electron. Detalii (extrasul de cont l-am luat a doua zi)
El-Vis
12th November 2007, 19:57
QUOTE (ptap @ Nov 11 2007, 17:37)

de la banca te-au sunat? pe mine doar la BRD ma sunau cand primesc bani din afara. Am primit bani de la paypal in contul de la Raiffeisen si nu m-a sunat nimeni.
In alta ordine de idei, suportul la paypal e sub orice critica si ziceam ca UPC-ul e dezastru, nuu deja aia sunt modele pozitive.
Am sunat si de pe tel meu in loc sa sun de pe skype unde m-ar fi costat mult mai putin dar nu mi-am imaginat ca poti sta atat la telefon si sa nu afli nimic.
Am vorbit cu cel putin 4-5 persoane, ultimul a ajuns la concluzia ca ar fi o eroare tehnica la ei si ca ma vor contacta cand o rezolva. Asta era acum 3 zile, presupun ca in week-end nu lucreaza nimeni la "depanari". Mai astept vreo 2 zile si ii sun iar, de pe skype de data asta.
La emailul de suport nu mi-a raspuns nimeni nici pana acum.
Am incercat si de pe alt calculator, am dat si clear cache etc. nimic, tot page not found cand dau confirm la retragere de bani.
Nu, am fost sunat pentru fiecare tranzactie mai mare de $100, de un operator PayPal, cu numar +1.., vorbit pe Engleza, sa ma intrebe daca chiar am vrut sa platesc suma respectiva
.
queensoft
12th November 2007, 22:25
QUOTE (jedialex1985 @ Nov 12 2007, 18:51)

Visa Electron.
pana acum experienta mea cu PayPal a fost una pozitiva.
-facut card la Raiffesein Visa electron, luat cardul in 3 zile, depus 20 roni pe el, inregistrat si verificat fara probleme in 5 min. sold ramas 14,5 roni.
- pe 1 nov primit bani de la RentAcoder, 60$. pe 2 nov retras bani din contul PP 67$ din care s-au scazut2,5$ withdraw fee=64,5$. azi verificat soldul pe card 157 roni.
asta inseamna un curs de schimb~2,21RON/USD, cursul azi este de 2,26 si nu cred ca a fluctuat prea mult de vineri. ar insemna un comision de 5 ROn la 100$ primiti ceea ce mi se pare ok
sunt curios daca se poate plati de pe acest card. daca gasesc vre-un produs de cativa dolari o sa incerc sa-l cumpar.
Miine am zburat la banca sa-mi fac si eu unul din asta !!
Mai am citeva intrebari, daca nu e cu suparare.
- ai trimis prin fax documentele alea pentru verificare ?
- euro ala de verificare parca il primesti inapoi, nu?!
- ai zis 'pe 1 nov primit bani de la RentAcoder, 60$. pe 2 nov retras bani din contul PP 67$'. De unde discrepanta?
jedialex1985
13th November 2007, 00:20
QUOTE (queensoft @ Nov 12 2007, 22:25)

Miine am zburat la banca sa-mi fac si eu unul din asta !!
Mai am citeva intrebari, daca nu e cu suparare.
- ai trimis prin fax documentele alea pentru verificare ?
- euro ala de verificare parca il primesti inapoi, nu?!
- ai zis 'pe 1 nov primit bani de la RentAcoder, 60$. pe 2 nov retras bani din contul PP 67$'. De unde discrepanta?
-nu.asta ziceam ca a durat 5 min sa devin verified(dupa ce am luat extrasul cu nr ala de la banca,)
-nu l-am primit. parca citisem pe undeva ca ti se inapoiaza cand faci prima plata, platesti cu 1 euro mai putin
-mai aveam in cont
intre timp am intrebat la banca daca iau comisioane la schimb de valuta. mi-au zis ca nu. diferenta aceea este ca din usd schimba in euro si apoi din euro in lei. cam ciudat dar asa se pare ca functioneaza cardul asta.
1Q_Giku
13th November 2007, 01:13
Ok, au intrat banii. Destul de rapid, practic 2 zile lucratoare. Ah, si 0% comision 
Deci in final, 0% la plata, 2euro la retragere. Sunt in rai
xavia
13th November 2007, 14:00
Am fost printre primii romani care au fost acceptati la PayPal cu un cont de comerciant dar....am imbulinat-o rau!
Necunoscand bine engleza..am facut numai prostii.
Am platit de 2 ori acea taxa de 1,5 euro ptr a nu avea limita la suma incasata dar cand a fost sa bag codul de 4 cifre cerut de ei, am bagat si eu ultimile 4 cifre ale cardului(deh!..daca nu stiu engleza) .De atunci au inceput necazurile.Mi-a respins cardul si cu toate ca ulterior mi-am facut alt card(de data aceasta cu un cont in lei dar incasari pe PayPal in euro)...mi l-a respins imediat.
Am impresia ca orice card as baga in datele contului meu...mi-l va respinge.
Am nevoie de ajutul cuiva care sa-mi faca o scrisoare(email) care cei de la PayPal si sa le explice eroarea facuta, precum si faptul ca ei mi-au incasat de 2 ori taxa..iar acum imi resping si cardul initial-de pe care am virat banii-cat si alte carduri ce vreau sa le inregistrez.
Deasemenea, apelez la bunavointa voastra spre a ma invata si pe mine cate ceva despre cum se lucreaza in contul PayPal
Actualmente am cont PayPal, am butoane de plata pe site dar nu sunt inregistrata cu niciun card.Mi-e teama ca imi vor intra bani in contul de client dar nu-i voi putea incasa.
Pot fi contactata la:vianne_ro@htmail.com sau pot fi contactata pe MSN-acelasi id.
Multumesc tuturor celor ce vor binevoi sa ma ajute!
romgeo
13th November 2007, 15:57
Nu stiu daca asta e cazul tau dar...
daca e vorba de codul de 4 cifre care il foloseste PayPal pentru validarea cardului (cod care apare pe extrasul de cont in urma platii catre PayPal a 1.5E), trebuie sa soliciti directiei carduri a bancii sa-ti comunice acest cod de 4 cifre, pentru ca cel care apare pe extras nu este real (din motive de securitate).
Deci faci un nou card, platesti cei 1.5E, peste cateva zile mergi la banca si vorbesti cu cineva de la carduri (de obicei nu cu functionarul de la ghiseu ci cu cineva de mai sus) si acest cod il introduci pentru validarea cardului.
don_dannielo
13th November 2007, 16:01
QUOTE (xavia @ Nov 13 2007, 14:00)

Am fost printre primii romani care au fost acceptati la PayPal cu un cont de comerciant dar....am imbulinat-o rau!
Necunoscand bine engleza..am facut numai prostii.
Am platit de 2 ori acea taxa de 1,5 euro ptr a nu avea limita la suma incasata dar cand a fost sa bag codul de 4 cifre cerut de ei, am bagat si eu ultimile 4 cifre ale cardului(deh!..daca nu stiu engleza) .De atunci au inceput necazurile.Mi-a respins cardul si cu toate ca ulterior mi-am facut alt card(de data aceasta cu un cont in lei dar incasari pe PayPal in euro)...mi l-a respins imediat.
Am impresia ca orice card as baga in datele contului meu...mi-l va respinge.
Am nevoie de ajutul cuiva care sa-mi faca o scrisoare(email) care cei de la PayPal si sa le explice eroarea facuta, precum si faptul ca ei mi-au incasat de 2 ori taxa..iar acum imi resping si cardul initial-de pe care am virat banii-cat si alte carduri ce vreau sa le inregistrez.
Deasemenea, apelez la bunavointa voastra spre a ma invata si pe mine cate ceva despre cum se lucreaza in contul PayPal
Actualmente am cont PayPal, am butoane de plata pe site dar nu sunt inregistrata cu niciun card.Mi-e teama ca imi vor intra bani in contul de client dar nu-i voi putea incasa.
Pot fi contactata la:vianne_ro@htmail.com sau pot fi contactata pe MSN-acelasi id.
Multumesc tuturor celor ce vor binevoi sa ma ajute!
Nu prea vad cu ce problema te confrunti, in afara de faptul ca nu cunosti engleza.
Ce card este al doilea pe care l-ai incercat?
worm
13th November 2007, 16:19
solutia e: cauta pe cineva care STIE engleza.
_Smiley_
13th November 2007, 17:03
QUOTE (worm @ Nov 13 2007, 16:19)

solutia e: cauta pe cineva care STIE engleza.
pai chiar asta face, in caz ca n-ati citit topicul cu atentie 
xavia, cam asa ar trebui sa fie e-mailul:
Good day!
My name is …(nume, prenume)…, I live in …(adresa).…., and I have some problems setting a PayPal merchant account.
I made a mistake and I paid twice the 1.5 Euro fee for having no limit to the incoming amounts. After that, instead of the 4 digits code you’ve asked I’ve sent the last 4 digits of my credit card number. My card was rejected and another card I’ve tried to use later was rejected too.
Right now my account is working, I have the paying buttons on my site but I don’t have any credit card registered and I am afraid that I will not be able to receive the money.
Please tell me how can I register one of the credit cards I own.
Yours,
….(nume)…..
completeaza si tu numele si adresa.
korthex
13th November 2007, 17:30
in ultimele doua saptamani am primit aproape 100 de reclamatii de la clienti ca nu pot
plati prin interfata PayPal , ori intalneau "Page not Found" ori "Card Processor issue",
asta inseamna o pierdere de 100x100$ = 10.000$, daca mai continua in felul acesta imi iau gandul de la PayPal
MasterT
13th November 2007, 17:40
Eu am un card la ING. Mi-am facut si eu cont pe Paypal si sunt multumit cum merge. Am si trimis si am si primit bani si se comporta bine.
Sucess tutror.
ING rulz
gtk
13th November 2007, 17:46
QUOTE (El-Vis @ Nov 12 2007, 19:57)

Nu, am fost sunat pentru fiecare tranzactie mai mare de $100, de un operator PayPal, cu numar +1.., vorbit pe Engleza, sa ma intrebe daca chiar am vrut sa platesc suma respectiva

.
ciudata chestie... verificarea cu expuse ai reusit-o din prima?
retele
13th November 2007, 18:46
QUOTE (_Smiley_ @ Nov 13 2007, 17:03)

pai chiar asta face, in caz ca n-ati citit topicul cu atentie

Good day!
My name is …
sper că nu te lauzi pe undeva că tu știi engleza... 
QUOTE (korthex @ Nov 13 2007, 17:30)

in ultimele doua saptamani am primit aproape 100 de reclamatii de la clienti ca nu pot
plati prin interfata PayPal , ori intalneau "Page not Found" ori "Card Processor issue",
asta inseamna o pierdere de 100x100$ = 10.000$, daca mai continua in felul acesta imi iau gandul de la PayPal
cine are încasări de 10.000$ săptămânal ar trebui să apeleze la soluții mai profesioniste
QUOTE (MasterT @ Nov 13 2007, 17:40)

Eu am un card la ING. Mi-am facut si eu cont pe Paypal si sunt multumit cum merge. Am si trimis si am si primit bani si se comporta bine.
ING rulz

cel mai neplăcut lucru la ING ar fi că au un curs valutar la dolari mai mare decât BNR cu aproximativ 4.5%, cam dublu față de alte cursuri de schimb ale altor bănci.
baboon4
13th November 2007, 19:06
Dupa ce am citit vreo 10-15 pagini din threadul asta sunt la fel de in ceata cum eram si pana acuma.
Trebuie sa primesc niste bani din-afara si nu pot. Sunt frustrat pentru ca de vreo 2 luni am trecut cu toate conturile pe BRD, evident o greseala enorma.
Pana acum primeam bani prin iKobo, aveam atasat cardul de la iKobo pentru plati prin PayPal, n-aveam nici o treaba. Problema este acuma ca iKobo a blocat ridicarile de limite pentru conturile din Romania. Surpriza!!! Nu pot sa-mi verific cardurile VISA de pe BRD nicicum si oricum am inteles ca odata primiti bani de pe PayPal, imbecilii de la BRD ii blocheaza pentru 30 de zile.
Am inceput investigatiile si dupa ore in care am tot citit ce e de facut... tot nu stiu ce e de facut.
Pana la urma, poate cineva sa recomande un card de la vreo banca din Romania cu care sa nu ai probleme. Pe scurt, caut urmatoarele:
- cont in USD cu card atasat cu care sa pot plati online si prin care sa pot primi bani prin PayPal
- cont in RON cu card atasat cu care sa pot plati online si prin care sa pot primi bani prin PayPal
- serviciu de e-banking prin care sa-mi pot gestiona conturile fara sa mai trebuiasca sa merg NICIODATA la banca (iar daca asta e o utopie, ma multumesc cu "sa merg cat mai rar pe la banca")
Dar parerile sunt atat de impartite pe forum ca nu mai stiu ce banca sa aleg, ce cont, ce card. Pana acuma mi-au ramas in cap doua banci care ar fi cat de cat OK, ING si BCR.
Ma poate sfatui cineva ce sa fac? Unde sa-mi mut conturile? Care banca ofera serviciile de mai sus cu cat mai putine probleme?
Mersi anticipat.
gtk
14th November 2007, 04:03
nu stiu ce naiba ai tot citit ca in ultimele 10-15 pagini numai despre asta se vorbeste.... exemple si contra-exemple de carduri care merg pe paypal...
Ciubex
14th November 2007, 10:40
A mai incercat cineva in ultima vreme sa inregistreze carduri MasterCard de la BT (Mondo, Forte, obisnuite pentru persoane fizice, nu cele business) in PayPal?
De ce intreb, pentru ca se pare ca au schimbat politica fata de aceptarea platilor online facute cu aceste carduri, aceasta informatie am aflat-o adineauri cand i-am sunat sa-i intreb de ce nu pot face plati folosind unul dintre cardurile lor catre un operator mobil din Romania, care se foloseste de Gecad, parca, care solicita si codul CV2 sau ceva de genul asta.
Din cate am inteles de la telefon trebuie sa fac o noua cerere pentru specificarea limitelor in cazurile in care platile se fac catre comercianti care solicita CV2 si catre cei care nu solicita CV2 (ex: PayPal).
Asadar a facut cineva o asemenea cerere si apoi a incercat inregistrarea cardului pentru plati prin PayPal?
korthex
14th November 2007, 11:19
QUOTE (retele @ Nov 13 2007, 18:46)

cine are încasări de 10.000$ săptămânal ar trebui să apeleze la soluții mai profesioniste
Folosesc si solutii profesionale ,platesc 45$/luna pentru ele si n-am avut nicio problema,
dar ce faci cand clientii aleg PayPal pentru a plati, mai ales că solutia Website Payments Pro nu este
disponibila decat in US si UK ,varianta la care nu cred ca-si permit sa mai dea erori.
worm
14th November 2007, 14:40
cica mail primit azi:
Buna ziua ,
Banca Transilvania a gasit solutia informatica care sa permita reluarea tranzactiilor neconditionate de prezenta codului de securitate ( CVV ) , realizate pe internet .
Fiecare client va avea posibilitate sa-si seteze limite de tranzactionare pe Internet , pentru a putea realiza tranzactii pe orice site .
Limitele standard ale cardurilor sunt de 5000 ron/zi pentru tranzactiile securizate si 0 pentru tranzactiile nesecurizate . In baza solicitarii clientilor, limitele de mai sus pot fi modificate la orice valoare cuprinsa intre 0 si 5000 ron/zi.
Astfel, clientii pot decide daca doresc sa accepte tranzactii nesecurizate, asumandu-si responsabilitatea pentru acest tip de operatiuni . Modificarile de limite se fac pentru fiecare card in parte. Astfel, un client care detine mai multe carduri poate solicita constituirea de limite diferite pentru fiecare produs.
Titularii de carduri pot seta limitele de tranzactionare pe intreaga durata a functionarii cardurilor sau pe o perioada limitata. Pot reveni ulterior asupra deciziei manifestate.
Avantajele oferite de aceasta modificare sunt urmatoarele :
- masurile impuse de banca aduc un plus de siguranta, functionalitatea extinsa asigurata de carduri este acum insotita de un control mult mai bun al riscului
- clientii pot sa-si seteze functionarea cardurilor pe Internet dupa cum considera potrivit, in limitele impuse de banca
- clientii care nu doresc sa realizeze tranzactii pe Internet pot acum sa solicite interzicerea acestui tip de tranzactii pe cardurile detinute
- oferim posibilitatea sa fie setate limite zilnice de tranzactionare in functie de tipul operatiunilor, limite care pot fi diferite in cazul tranzactiilor securizate fata de cele nesecurizate
Veti putea solicita activarea tranzactiilor nesecurizate pe internet venind personal la orice unitate a Bancii Transilvania , oricand doriti dumneavoastra , incepand de maine , 15.11.2007 .In situatii exceptionale , veti putea suna la Call Center BANCA TRANSILVANIA ( numerele de telefon le aveti pe verso-ul cardului ) unde vor fi preluate si solicitari telefonice venite din partea clientilor cu scopul setarii acestor limite, insa incurajam completarea documentelor in sucursala .
Solicitarea dumneavoastra constituie o cerere expresa de extensie a serviciilor oferite de Banca Transilvania prin contractul de emitere card. De asemenea sunteti de accord sa va asumati responsabilitatea tranzactiilor efectuate fara CVV2, in cuantumul zilnic solicitat.
Banca Transilvania isi rezerva dreptul de a opera modificarile solicitate in interval de maxim 48 de ore de la incheierea actului
“ MODIFICARE LIMITE DE TRANZACTIONARE PE INTERNET “.
Va stau in continuare la dispozitie pentru orice detalii suplimentare.
Cu respect,
Ciubex
14th November 2007, 14:47
Exact de o asemenea problema m-am "izbit" si eu in aceasta dimineata, insa formularul de plata continea si codul CV2, dupa care am sunat la banca si mi s-a transmis sa ma prezint la o sucursala pentru aceasta cerere, din pacate cei de acolo nu aveau asemenea informatii si se uitau la mine ca la OZN-uri, nici eu nu stiam ca de maine de abia vor fi posibile aceste noi reglemetari.
Sper ca in urma acestei modificari in acceptarea platilor online sa fie inregistrarea in PayPal posibila.
holloch
15th November 2007, 07:34
Worm, merci de informatie. Mi s-a spus acelasi lucru acum vreo luna, cand am inceput sa ma ciondanesc cu Banca Transilvania pe binecunoscutul motiv al respingerii tranzactiilor fara cvv2. Speram ca nu ramane doar un basm, si e bine ca s-au desteptat. La telefon mi-au spus exact ce ti s-a scris, ca trebuie sa te prezinti in persoana la o filiala a bancii ca sa declari limita zilnica pana la care esti dispus sa lasi cardul "descoperit" (i.e. lipsit de asigurarea bancii) pentru tranzactii fara cvv2.
Practic, toata povestea se reduce la zgarcenia lor. Riscurile tranzactiilor fara cvv sunt acoperite de mai toate bancile respectabile. Insa, e adevarat, BT are niste comisioane excelente per ansamblu (excelente pentru... noi), si modificarea politicii lor de asigurari in ceea ce priveste tranzactiile e o tentativa de a mai strange surubul.
Povestea m-a facut sa ma indoiesc serios de Banca Transilvania. Insa, in acelasi timp, pentru cei cu depozite/operatiuni mici si medii, ramane cea mai buna banca din tara - comisioane mici, atat in tara cat si afara, online banking decent, tranzactii rapide, prezenta sporita mai ales in Ardeal. Deci am sa continui cu ei, dar semnalul de alarma ramane.
Xavia, traducerea lui _Smiley_ e okay, poti sa o folosesti. Cu ceva erori, dar inteligibil. Schimba doar fraza referitoare la taxa platita, care e una de verificare, nu o taxa de ridicare a vreunei limitari. In "terminologia" Paypal poti scrie: "In an attempt to obtain the expanded use verification number from Paypal, I inadvertently made two payments instead of one."
vlad2004v
15th November 2007, 21:24
Detin un Card ING Visa Electron si am facut cont paypal. Am adaugat cardul, dar nu reusesc sub nici o forma sa aduc bani in contut paypal de pe card. Mi-a luat 1.50 euro de pe card, am observat. Am si Home Bank de la Ing (Internet Banking.) A ramas o tranzactie in curs de procesare acolo...de 1 leu, tot paypal. Am confirmat cardul, am gasit codul de 4 cifre pe tranzactie. A mai utilizat careva cardul acesta de la ing ? Cum pot aduce bani in contul paypal ? Multumesc.
costel3005
15th November 2007, 23:18
....gata, am reusit sa imi validez contul pe paypal, dupa ce m-am chinuit cu cardul mondo de la BT, am mers la Raiffeisen si mi-am facut un mastercard, iar cand l-am ridicat mi-au dat si un visa electron, cica oferta
, am mers acasa si direct pe pay pal l-am bagat si surpriza l-au acceptat fara probleme. Azi am mers la banca pt extras si cand m-am uitat in el nu era nimic legat de pay pal, operatoarea vazandu-ma dezamagit m-a intrebat ce s-a intamplat? I-am explicat ca nu am nici o operatiune si ca trebuia sa fie una, la care ea mi-a intors monitorul si mi-a aratat ca e ceva acolo, dar ca e in asteptare. Era exact pay pal si am reusit sa vad cele 4 cifre magice
. Am venit in fuga acasa, le-am bagat si mi-au dat ok-ul. Culmea este ca am bagat cardul visa electron dat la oferta de ei pentru withdraw si l-au acceptat si pe el. .....scuze pt postul extrem de lung!!!
geo2man
15th November 2007, 23:23
QUOTE (vlad2004v @ Nov 15 2007, 22:24)

Detin un Card ING Visa Electron si am facut cont paypal. Am adaugat cardul, dar nu reusesc sub nici o forma sa aduc bani in contut paypal de pe card. Mi-a luat 1.50 euro de pe card, am observat. Am si Home Bank de la Ing (Internet Banking.) A ramas o tranzactie in curs de procesare acolo...de 1 leu, tot paypal. Am confirmat cardul, am gasit codul de 4 cifre pe tranzactie. A mai utilizat careva cardul acesta de la ing ? Cum pot aduce bani in contul paypal ? Multumesc.
Si cat timp ti-a luat din momentul cand ai autorizat paypal sa-ti ia 1.5 EURO de pe card pana in momentul cand ti-a aparut codul tranzactiei?
Eu personal de vreo 4 zile astept acest cod, de la departamentul de carduri mi-a sunat si mi-s spus ca nu vede nici un cod (eu inca nu am personal banking, deacea le-am trimis un email, caci sa-i suni nu e nici un rezon, sau permanent linie ocupata sau nu poti nimeri la departamentul carduri).
Dupa care am intrat in contul meu de paypal si am scos si am adaugat din nou cardul dupa care iar am autorizat paypal sa-mi extraga 1.5 EURO de pe card. Inseamna asta ca voi avea 2 tranzactii in cont? Si care cod care corespunde fiecareia din cele 2 tranzactii sa-l folosesc p/u ami finisa verificarea in paypal?
N-o fi acest cod fiindca tranzactia nu s-a produs, caci am citit in contul de paypal ca poate dura 4-5 zile? Atunci nu inteleg, fiindca pe forum am citit ca mai multor utilizatori le-a luat cateva minute sa se verifice.
Sper totusi sa nu fie vreo problema cu aceste coduri si sa pot in sfarsit sa ma verific, chiar daca imi va cere de 5 ori cate 1.5 EURO
Astept raspuns de la oricine, multumesc anticipat.
amarrr
15th November 2007, 23:46
daca ia cont Pypal poti face un ban cistit urmand instructiunile de mai jos:
Join Cashcrate, and Start Earning Cash $$$
http://cashcrate.com/361543
Increase your earnings today!
If you sign up under me, you are encouraged to let me know so I can help you maximize your experience on CashCrate .
Hey Newbie's, Look At Your Message Center on the Main Page of CashCrate.
For important information, from the person that refer you here.
Or visit:
www.makemoneyfreeon-line.blogspot.com
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.