Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

ciuly

nu stiu ce ai tot facut tu acolo dar ceva clar nu ai facut bine.
1) MB spun clar ca in romania ei iti trimit banii in roni, si te sfatuiesc sa iti pui la inscriere un cont in lei. altfel, vei suporta tu conversia de la roni la valuta si parca (nu mai imi aduc aminte exat), conversia se face de catre banca ta, DACA ai cont in respectiva valuta. altfel .. cam depinde de politica bancii.
deci, daca ai cont in roni si la inscriere ai dat contul in roni, totul e ok
2. MB nu iti cere nici o suma tranzactionata. iti cere un numar de verificare, care daca nu ma insel, il poti primi prin mai multe modalitati. eu am ales plic trimis acasa. si numarul asta e pentru ca sa iti ridice ceva limite de pe cont.

acuma, nu stiu daca exista vreo diferenta intre conturile de tip personal si cele business, dar eu am business, deci daca ceva diferente exista, scuzele de rigoare tongue.gif

totusi, din cate vad eu, iti spun clar ce trebuie sa faci: bagi bani in contul de MB si gata. din cate stiu eu, MB nu-i ca paypal ca iti ia automat de pe card; tu trebuie sa alimentezi contul de MB. dar eu n-am facut inca plati via MB deci nu pot spune ca e asa, dar din ceva cauza asa am impresia (probabil din ce mi-a ramas dupa ce am tot citit chestii de la ei)
ptap
N-a mai patit nimeni cand da confirm la retragere bani pe paypal sa primeasca Page not found? Ultima oara am retras bani pe 22 oct si mergea. Acum de cateva zile nu mai merge. Am scris un mesaj dar inca nu mi-a raspuns nimeni. Poate maine, ca se fac 3 zile.

ciuly
nu e nevoie sa te repeti. te-am citit si prima oara. daca cineva era in situatia asta si vroia sa iti spuna, posta.
TrippLex
QUOTE (ptap @ Nov 8 2007, 13:00) *
N-a mai patit nimeni cand da confirm la retragere bani pe paypal sa primeasca Page not found? Ultima oara am retras bani pe 22 oct si mergea. Acum de cateva zile nu mai merge. Am scris un mesaj dar inca nu mi-a raspuns nimeni. Poate maine, ca se fac 3 zile.

Toate chestiile astea cu "Page not Fount" sau "card processor issue" sunt niste vrajeli servite noua celor
care suntem non-US,adevaratul motiv pentru care apar aceste erori e ca in acelasi moment cu tine altcineva sau
mai multi cu prioritate(US resident dude/s) efectueaza o tranzactie,de asemenea am observat ca aceste erori apar
mai rar daca folosesc FFox si o conexiune foarte buna la net.
Si mai e ceva,evitati sa introduceti gresit informatiile cand va logati sau alte informatii cerute gen EXPUSE
s-ar putea sa va alegeti cu IP-ul in blacklist si o sa trebuiasca sa trimiteti iar diferite documente pentru a dovedi
ca sunteti posesorul de drept al contului.

LE:Daca mai primesti astfel de erori da-i un Clear Cache si log-eaza-te din nou.
don_dannielo
QUOTE (andoceo @ Nov 8 2007, 11:54) *
Am verificat in HOMEBANK si este doar RON sad.gif

07/11/2007 9xycxcysyds5 4.43 RON Card Transaction MONEYBOOKERS USD

Probabil trebuie sa mai astepti sa iasa din pending, ca sa vezi toata descrierea. Apoi o sa ai in homebank la Extrase un carnat mai mare, cu tot cu suma originala in valuta.
andoceo
QUOTE (don_dannielo @ Nov 8 2007, 16:18) *
Probabil trebuie sa mai astepti sa iasa din pending, ca sa vezi toata descrierea. Apoi o sa ai in homebank la Extrase un carnat mai mare, cu tot cu suma originala in valuta.

Da, ai dreptate si s-a rezolvat smile.gif

Merci
1Q_Giku
Ok, dupa 3 zile in care nu s-a intamplat nimic, si probabil nu s-ar fi intamplat nimic (sistemul era blocat pe "waiting for your response") i-am sunat din nou. M-au trimis direct la resolution center si un baiat de acolo m-a rezolvat pe loc. Am tras banii spre card si probabil sunt pe drum, cererea a fost acceptata smile.gif

Tot cu telefonul in mana se rezolva...

ClaudiuCC
din cate am citit pana acum se pare ca ING va fi solutia pt paypal la care voi apela.

Luni 05.11.2007 am facut cerere de verificare a cardului meu Mastercard Mondo de la banca transilvania.Pe paypal am premier account, iar la BT sunt trecut ca persoana fizica + ca este in RON cardul meu.Asa...marti 06.11.2007 am mers la BT si am facut cererea pt extrasul de cont, iar acolo scria ca este tranzactie in asteptare de 5 Ron....clar este paypal care incearca sa ia bani de pe cardul meu alimentat cu 70 RON....buuunn.....azi 10.11.2007 am facut din nou extras de cont si am fost nevoit sa ma incrunt....pe foaie nu imi aparea nici o tranzactie PP -> BT Bineinteles ca tipele din spatele pultului habar nu aveau de paypal, au mai si zambit de parca as fi un ciudat care vorbeste de aiureli smile.gif Asadar se pare ca paypal face cererea de bani de pe card, iar BT nu da voie sa plece banii.In paypal nu mi-a aparut nici un failure de tranzactie.

Vreau a stiu daca am sanse sa-mi extrag banii de pe paypal pe un card visa electron de la ING ca persoana fizica, iar daca da in ce valute

Ms si sper ca am raspuns la unele intrebari prin aceste randuri
ciuly
FYI: tocmai mi-au intrat banii de la paypal. BT (visa silver business).
maine fac si calculele de comisioane si timpi de "venir" compartiv cu moneybookers
ciuly

PayPal, business. Card BT Silver business:
- in 5 noiembrie, Rent A Coder mi-au trimis $332.24 (comision 0) din care paypal au tras $13.26 comision procentual (4% ? )
- in 5 noiembrie, am facut withdraw la restul sumei de $318.98 din care paypal au tras $2.50 comision fix rezultand intr-o suma finala trimisa neta de $316.48
- in 9 noiembrie au sosit banii in contul de card in suma de 747.53 roni
pe extrasul de cont din bt24 inca nu mi-a aparut nici un somision de la BT si probabil ca nici n-o sa mai apara
$332.24 la cursu bnr din 9 noi de 2,3215 = 771,29516 roni
ceea ce inseamna ca am "pierdut" 23,76516 roni, adica 3.081%

Moneybookers, business, Contul de lei de la BT:
- in 2 noiembrie, mi-am scos eu personal din odesk $302.94 din care odesk au luat $1 comision si mi-au intrat in contu de MB 205.74 euro (si poate s-a mai pierdut 1.70% la conversie; n-am stat sa ma documentez exact)
- in 2 noiembrie am facut withdraw la 204.80 euro (echivalentul a $301.94), din care MB au luat 1.80 euro comision fix si am ramas cu 0.94 euro in balanta. mai bine ii trimiteam pe toti sa fie calculul mai corect
- in 5 noiembrie au sosit banii in cont in suma de 664.60 roni din care BT a luat comision fix + procentual 3.60 roni si mai mult ca sigur au mai fost ceva comisioane interbancare, fiind vorba de un transfer bancar
$302.94 la cursu bnr din 5 noi de 2,3149 = 701,275806 roni
ceea ce inseamna ca am "pierdut" 36,675806 roni, adica 5.229%

deci,
- ca sa primesti bani in contul "virtual" si apoi sa ii cheltui de acolo, moneybookers e net superior paypal, avand comision de primire 0 + eventuale costuri de conversie la valuta contului.
- ca sa retragi bani, paypal e net superior moneybookers pentru ca cel putin aparent nu ai comisioane de la banca si interbancare
mai ramane sa fac calcule la plati, dar nu o sa fac plati pe net prea curand.

acuma, cel mai corect ar fi fost sa fac conversiile folosind cursurile aplicate (la banca cel BT, la MB cel international, etc), dar m-am gandit ca pentru o comparatie procentuala, orice curs e bun.

iar la final repet, e vorba de conturi business.
WTF
Si eu am dat un WITHDRAW de 110$ ieri , 09 nov. Card VISA ELECTRON de la ING. Va anunt smile.gif
TupaC
Ati auzit de acest eveniment:
A hacker in California admits distributing malware that let him steal usernames and passwords for Paypal accounts.

Cititi mai multe AICI
1Q_Giku
Pentru cei care au facut withdrawal de pe paypal - dupa ce apare "completed" in paypal, mai dureaza pana intra in contul bancar? La mine in paypal apare completed iar in cont n-au intrat...momentan sunt in eter smile.gif
Lao™
Mai durează 3-4 zile lucrătoare. wink.gif
Lao™
Mai durează 3-4 zile lucrătoare. wink.gif
El-Vis
Am facut 2 tranzactii Paypal, una de $250 si una de $100 si de fiecare data m-au sunat sa confirme tranzactia huh.gif .
ptap
de la banca te-au sunat? pe mine doar la BRD ma sunau cand primesc bani din afara. Am primit bani de la paypal in contul de la Raiffeisen si nu m-a sunat nimeni.
In alta ordine de idei, suportul la paypal e sub orice critica si ziceam ca UPC-ul e dezastru, nuu deja aia sunt modele pozitive.
Am sunat si de pe tel meu in loc sa sun de pe skype unde m-ar fi costat mult mai putin dar nu mi-am imaginat ca poti sta atat la telefon si sa nu afli nimic.
Am vorbit cu cel putin 4-5 persoane, ultimul a ajuns la concluzia ca ar fi o eroare tehnica la ei si ca ma vor contacta cand o rezolva. Asta era acum 3 zile, presupun ca in week-end nu lucreaza nimeni la "depanari". Mai astept vreo 2 zile si ii sun iar, de pe skype de data asta.
La emailul de suport nu mi-a raspuns nimeni nici pana acum.
Am incercat si de pe alt calculator, am dat si clear cache etc. nimic, tot page not found cand dau confirm la retragere de bani.
WTF
O intrebare daca stie cineva.... Sa zicem ca am 15E in Balance la PayPal si vreau sa fac o plata de 50E, se iau cei din balanta si restul de pe card?
buzsuforever
Heyhey!

Acum am facut un MasterCard Mondo in BT si paypal nu accepta!!! De ce?

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

dry.gif mad.gif
blinky182
scuze ca intreb din nou, probabil s-a mai pus intrebarea asta da' n-am timp sa citesc 21 de pagini: DE UNDE IAU EXPANDED USE NUMBER? am un card visa electron la bcr. cei de la banca mi-au spus ca nu stiu, eu n-am inteles ce mi-a cerut la paypal...poate ma ajuta si pe mn cineva. ms frumos
costy81gl
QUOTE (ptap @ Nov 8 2007, 13:00) *

Ba da. Eu le-am scris de o saptamana, dar acelasi rezultat: page not found.
Cum se poate rezolva?
don_dannielo
QUOTE (WTF @ Nov 12 2007, 14:12) *
O intrebare daca stie cineva.... Sa zicem ca am 15E in Balance la PayPal si vreau sa fac o plata de 50E, se iau cei din balanta si restul de pe card?

Da.

QUOTE (buzsuforever @ Nov 12 2007, 14:54) *
Heyhey!

Acum am facut un MasterCard Mondo in BT si paypal nu accepta!!! De ce?

Mondo nu merge folosit la paypal.

QUOTE (blinky182 @ Nov 12 2007, 15:29) *
scuze ca intreb din nou, probabil s-a mai pus intrebarea asta da' n-am timp sa citesc 21 de pagini: DE UNDE IAU EXPANDED USE NUMBER? am un card visa electron la bcr. cei de la banca mi-au spus ca nu stiu, eu n-am inteles ce mi-a cerut la paypal...poate ma ajuta si pe mn cineva. ms frumos

Suni la departamentul carduri, le zici ca ai o tranzactie online de 1.5 euro de la paypal si ca-ti trebuie codul de 4 cifre din descrierea tranzactiei.
ptap
QUOTE (costy81gl @ Nov 12 2007, 15:30) *
Ba da. Eu le-am scris de o saptamana, dar acelasi rezultat: page not found.
Cum se poate rezolva?

eu i-am si sunat si au zis ca ma contacteaza ei cand se rezolva. biggrin.gif
queensoft
Ce card de la Raiffeisen poate fi folosit pe PayPal, pentru primit/retragere bani?! Thanks.
gupi
QUOTE (ISseby @ Oct 6 2007, 14:19) *
Stie cineva care e comisionul de conversie dintr-o alta valuta in lei, pentru Visa Electron de la ING? Iar pe langa asta, la transferul din contul PayPal in contul bancar, banca percepe vreun comision? (in afara de cel de conversie valuta/leu)

Nu exista comision de schimb valutar la ING, ci un curs nitel mai mare decat cel dde la BNR.
La primirea de bani din PayPal nu se percepe automat si banii sunt convertiti automat in lei. Cu alte cuvinte, nu e musai sa ai card in USD sau in EUR la ING, o sa se ocupe ei de tot.

Sunt foarte multumit de serviciile ING (si trasferurile din/spre PayPal.

Cat despre BT, hai sa va zic inca o patanie:
Aplicatia BT24 functioneaza cu un certificat SSL de tip client, emis pentru calculatorul cu care te conectezi.
Masura e buna, dar te limiteaza la calculatoare cu Windows si Internet Explorer.
Nu e de ajuns treaba asta, dar nu exista nicio avertizare in apropierea expirarii certificatului.
Bineinteles ca certificatul SSL a expirat taman cand aveam mai mare nevoie de aplicatie si cand nu aveam acces la codul PIN de generare a noului certificat.

(am reziliat contractul cu BT, asta fiind ultima picatura)
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.