Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100

ciuly

si n-ai o cunostinta sa ii zici sa faca un drum pina la banca? huh.gif nu ca ar fi probleme cu faptul ca tu dai banii si iti asumi riscul unei tepe dar daca merge o cunostinta (parinti , farti, whatever) iti reduci si riscurile pe care vrei sa ti le asumi.

me rog, doar o idee sleep.gif
geo2man
QUOTE (ciuly @ Nov 5 2007, 16:02) *
si n-ai o cunostinta sa ii zici sa faca un drum pina la banca? huh.gif nu ca ar fi probleme cu faptul ca tu dai banii si iti asumi riscul unei tepe dar daca merge o cunostinta (parinti , farti, whatever) iti reduci si riscurile pe care vrei sa ti le asumi.

me rog, doar o idee sleep.gif

ciuly eu sunt din Republica Moldova, si am facur deja 3 drumuri la Iasi, 1 oara am deschis cont, a 2 oara am luat cardurile si a 3 oara, acum vineri(can am mai adaugat 4 RON la cei 5 RON care-i aveam in cont la BCR). O persoana am rugat-o (cu cont de la BCR) si zice ca a fost si era rand mare. De aia zic ca e mai bine ING, cineva daca ma va ajuta nu va trebui sa plece la banca, avand la indemana serviciul Home Bank de la ING.

acidhouse
si la mine merge acum smile.gif
antidote
Tocmai mi`am activat cardul de la BCR, si a functionat imediat. Maine cred ca merg sa`mi inchid contul de la BT. Pacat...

Ciudat este insa ca am reusit sa platesc fara sa mi se ceara acel Expended Use Number. Am primit si chitanta... oricum l`am cerut eu sa mi`l trimita... dar repet, plata se pare ca a fost facuta cu succes.
florin43
Paypal personal account
Card Raiffeisen Bank VISA electron (valabil online)
Inrolare si apoi verificarea "Expandet used number" fara probleme.
TupaC
Ma chinui si tot ma chinui si iar ma chinui si tot asa ma chinui cu adresa aia nu resusesc sa le dovedesc adresa le-am trimis facturi, chitante, actul de pe apart. , tot ce e posibil tot LIMITED ACCOUNT.

Sunt Romanian - VERIFIED dar degeaba.
Ybian
QUOTE (TupaC @ Nov 5 2007, 22:48) *
Ma chinui si tot ma chinui si iar ma chinui si tot asa ma chinui cu adresa aia nu resusesc sa le dovedesc adresa le-am trimis facturi, chitante, actul de pe apart. , tot ce e posibil tot LIMITED ACCOUNT.

Sunt Romanian - VERIFIED dar degeaba.

Daca te referi la limita de retragere pe card si eu sunt limitat la 500 Euro/zi desi contul meu apare verified.
I-am contactat in legatura cu politica de limitare si inca astept un raspuns de la ei.
Y

TupaC
QUOTE (Ybian @ Nov 5 2007, 23:12) *
Daca te referi la limita de retragere pe card si eu sunt limitat la 500 Euro/zi desi contul meu apare verified.
I-am contactat in legatura cu politica de limitare si inca astept un raspuns de la ei.
Y

Nu, nu la aia ma refer ci la LIMITED ACCOUNT ( proof of address ) adica nu pot nici trimite bani si nici primi.Oricum ce se intampla cu contul meu PP e foarte ciudat de exemplu cica contul meu e limitat din May 10, 2007 dar eu habar nu aveam ca contul e limitat, pana intr-o zi cand am incercat sa trimit niste bani pe net abia atunci mi-a aparut in rezolution center ACCOUNT LIMITED si alea doua optiuni cu fax si upload.
Acolo zice ca daca nu trimit documentele necesare in 7 zile ma trece in revista pai eu am contu limitat din 10 Mai 2007 au trecut luni bune de atunci dar daca eu nu am stiut cum sa le trimit atunci facturile, practic nu aveam nimic in rezolution center.
Un singur act mi-a fost acceptat buletinul meu de identitate...stau cu parintii si probabil au vazut al nume pe factura, mai grav e ca nu nici la emailuri nu imi mai raspund...sincer as suna dar nu stiu asa bine engleza incat sa vb. cu ei la telefon poate gasesc pe cineva sa-l rog sa vb. in locul meu.
Cam asta e cu contul meu.
1Q_Giku
Deja e prea de tot!
Am primit o suma destul de importanta in paypal si am vrut si eu ca romanul sa ii retrag pentru prima data.

<<You cannot withdraw money via credit card right now because your access to your PayPal account has been limited.>>

Da, am limita de 500 euro, dar nici sub suma asta nu vrea sa-mi dea!!

La fiecare incercare imi da un mail cum ca m-au blocat temporar si sa intru in resolution center unde apare case id (si fiecare mail are un case id). Dar in resolution center e liniste si pace, nimic!

E adevarat ca am contul de mult, nu l-am folosit, iar cardul l-am adaugat abia acum 1 luna.

Ce e de facut???
1Q_Giku

Tot eu imi raspund -> am sunat la callcenterul din state. Dupa vreo 4 redirectionari, intr-un final, Cindy, mi-a zis ca mi-a trimis mail cu header pt a trimite pe fax un utility bill. De fapt doar activase in resolution center partea cu reactivarea contului, fara a trimite mail. Mai departe e o interfata usor de utilizat si acum astept raspunsul...
TupaC
QUOTE (1Q_Giku @ Nov 6 2007, 01:00) *
Deja e prea de tot!
Am primit o suma destul de importanta in paypal si am vrut si eu ca romanul sa ii retrag pentru prima data.

<<You cannot withdraw money via credit card right now because your access to your PayPal account has been limited.>>

Da, am limita de 500 euro, dar nici sub suma asta nu vrea sa-mi dea!!

La fiecare incercare imi da un mail cum ca m-au blocat temporar si sa intru in resolution center unde apare case id (si fiecare mail are un case id). Dar in resolution center e liniste si pace, nimic!

E adevarat ca am contul de mult, nu l-am folosit, iar cardul l-am adaugat abia acum 1 luna.

Ce e de facut???

Exact asa am patit si eu am primit email unde specifica sa ma uit in rezolution center pt. a trimit utility bill dar nu era nimic acolo nici fax nici upload pt. poze.As suna si eu la PayPal dar nu cred ca ma descurc cu engleza mea.
zetordie
QUOTE (antidote @ Nov 4 2007, 13:17) *
Am un card EURO<26 de la BT. Am mai facut tranzactii cu PayPal de pe eBay, insa de data asta am o problema. Cand incerc sa platesc produsul cu PayPal primesc aceasta eroare:

CODE
This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.

Am sunat la Banca Transilvania si mi`au spus ca nu n`ar trebui sa fie nicio problema si ca poate este o problema de comunicatii la PayPal. Am trimis mail la PayPal de ieri dar inca n`am primit niciun raspuns.

Am cumparat un stick de 4 gb cu $ 11,5 si dupa ca e un chilipir, nu vreau sa primesc negativ.

Stie cineva ce se intampla? A mai patit cineva?

Aceeasi problema o am si eu de vreo luna si ceva cred, cu acelasi card... dar presupun ca e problema aia de care se tot vorbeste cu CVV-ul care... ba nu e trimis, ba nu e acceptat... Cel putin asa sper, pentru ca vreau sa-mi fac la ING sa-mi reiau tranzactiile. Si-apoi daca o sa-mi respinga iarasi cardul, mai ales dupa ce a fost ING-ul asa laudat, nu stiu ce-am sa fac... am sa-mi deschid cont in strainatate or smthn smile.gif
Ybian
Va pot spune cum am procedat eu: am un card ING pe care l-au acceptat fara probleme si am trimis initial copii scanate prin
mail dupa urmatoarele documente:cartea de identitate,permis de conducere si ultima factura a providerului meu de internet (asta ca sa dovedesc/ca locuiesc la acea adresa,intrucat eu locuiesc cu parintii dar toate actele mele de identitate au o alta adresa).
Nu au acceptat mailul meu pentru ca mi-au comunicat ca datorita virusilor ei nu deschid atasamente.
Am trecut la optiunea 2 aceea de a trimite documentele prin fax:am fost la un centru de copiere si i-am spus operatorului sa lase pe coala cu doc. de identitate (CI,permis) un spatiu de 10 cm in partea de sus a paginii unde am trecut acel cover pe care il cer ei,cine sunt,adresa,4 digits de la card,numar de telefon si am dat o scurta explicatie referitoare la faptul ca adresa din CI nu corespunde cu cea inscrisa in contul meu Paypal ( locuiesc cu parintii,bla,bla) iar pe cea de a 2-a am pus factura upece.
Desi am primit un mail ulterior prin care ma anuntau ca documentele mele au fost primite si ma vor contacta ei in legatura cu
probleme limitarii la o zi dupa am verificat contul si nu mai aveam limitarea ci apaream verificat iar limita exista si acum dar
la retragerea pe card si anume 500 Euro/zi.Inclin sa cred ca asta este politica lor impotriva spalarii banilor.Astept in cateva zile un raspuns din partea lor.Vreau sa mentionez ca am un cont Premier.
Y
1Q_Giku
Incredibil. De azi-noapte la 1 si pana acum au si rezolvat problema! My account is now restored smile.gif

Si cu ocazia asta am si deslusit misterul - problema apare la prima tranzactie, fiind suspecti pentru ca suntem romani. Asta e. La mine a aparut acum ceva timp dar nu i-am dat atentie. Dupa cateva zile optiunea expira si nu mai apare in resolution center, desi nu ar trebui sa se intample asta.
Deci solutia este, bateti-i la cap! smile.gif

PS> SI evident m-am grabit ca fata mare la maritat. Desi am primit mailul ca au dat restore account, ei bine de fapt nu. Asa ca am trimis inca o factura, sa fie. Daca nici asa, iar ma pun pe sunat pe Cindy...

PPS> Ybian - de ce nu le-ai uploadat prin interfata web?
ciuly
Informativ (contul business):
azi mi-a intrat si mie payment-ul de la rentacoder: $332.24 din care $13.26 comisionu lor dupa cum urmeaza:
CODE
Total Fee:    -$13.26 USD

Fee Type:    Payment Received
Basic Fee:    -$11.60 USD
Cross Border Fee:    -$1.66 USD
Buyer Credit Promo Fee:    $0.00 USD

tot azi am inceput si withdraw-ul de $318.98 din care comision $2.50
dar tre sa astept inca vreo 5-7 zile pina sa imi intre cica. revin atunci. si poate fac si o comparatie cu moneybookers biggrin.gif
ptap
ii mai da cuiva "page not found" cand incearca sa retraga bani?
eu am credit cardul verificat, am retras acum vreo 2 saptamani 40USD de test, au ajuns in vreo saptamana.
ieri am vrut sa retrag alti bani , dau suma, ma intreaba confirm, ok, si cand dau click ma trimite la o pagina unde scrie "retry" iar titlul paginii sus e "page not found". Am incercat si ieri si azi de mai multe ori, nimic.
Le-am scris un mail, dar stiu ca nu sunt prea rapizi.
E mai rapid prin telefon? A mai patit cineva asa ceva recent? Au vreo problema? Cum am spus am mai retras bani si i-am primit.
TupaC
QUOTE (Ybian @ Nov 6 2007, 08:08) *
Va pot spune cum am procedat eu: am un card ING pe care l-au acceptat fara probleme si am trimis initial copii scanate prin
mail dupa urmatoarele documente:cartea de identitate,permis de conducere si ultima factura a providerului meu de internet (asta ca sa dovedesc/ca locuiesc la acea adresa,intrucat eu locuiesc cu parintii dar toate actele mele de identitate au o alta adresa).
Nu au acceptat mailul meu pentru ca mi-au comunicat ca datorita virusilor ei nu deschid atasamente.
Am trecut la optiunea 2 aceea de a trimite documentele prin fax:am fost la un centru de copiere si i-am spus operatorului sa lase pe coala cu doc. de identitate (CI,permis) un spatiu de 10 cm in partea de sus a paginii unde am trecut acel cover pe care il cer ei,cine sunt,adresa,4 digits de la card,numar de telefon si am dat o scurta explicatie referitoare la faptul ca adresa din CI nu corespunde cu cea inscrisa in contul meu Paypal ( locuiesc cu parintii,bla,bla) iar pe cea de a 2-a am pus factura upece.
Desi am primit un mail ulterior prin care ma anuntau ca documentele mele au fost primite si ma vor contacta ei in legatura cu
probleme limitarii la o zi dupa am verificat contul si nu mai aveam limitarea ci apaream verificat iar limita exista si acum dar
la retragerea pe card si anume 500 Euro/zi.Inclin sa cred ca asta este politica lor impotriva spalarii banilor.Astept in cateva zile un raspuns din partea lor.Vreau sa mentionez ca am un cont Premier.
Y

Cat te-a costat faxul ?
Spune exact ce ai scris despre adresa ma intereseaza ca eu cu asta ma confrunt de mult timp.
Ybian
QUOTE (TupaC @ Nov 6 2007, 13:25) *
Cat te-a costat faxul ?
Spune exact ce ai scris despre adresa ma intereseaza ca eu cu asta ma confrunt de mult timp.

Faxul m-a costat la oficiul Romtelecom Constanta 8 RON(2 pagini).Initial am fost la Posta Romana dar operatoarea mi-a spus ca am de asteptat o jumatate de ora confirmarea de la Bucuresti pentru ca nu se trimite dorect din Cta ci de la Bucuresti.
Asa ca m-am dus la Romtelecom si in 5 min am trimis faxul in Marea Britanie cu 2 RON/pagina mai ieftin ca la Posta si fara asteptare.Inteleg de la tine ca nu stii suficienta engleza,uite ce am scris eu pe prima pagina
"Please read my email sent through Resolution Center regarding my address issue ".Textul asta in engleza il scrii pur si simplu cu pixul dupa
ce scrii acele informatii pe care ti le cer ei:nume,adresa,email,4 digits de pe card(cred ca stii ce ele sunt ultimele 4 cifre de
la numarul cardului tau-de pe fata cardului,evident).Daca te-am ametit iti mai pot scrie odata pe PM.Incearca sa pui pe prima pagina Cartea de Identitate,permisul de conducere(daca e cazul la tine),pasaportul-toate copii xerox cat mai clare cu putinta.
E posibil sa-ti ceara copia ultimului extras bancar ca sa dovedesti inca o data ca esti proprietarul cardului.Si mie mi-au cerut-o
dar fiindca Ing-ul ofera extras la inceputul fiecarei luni daca nu ai Home Banking nu le-am trimis si totusi au acceptat.
A doua la mana: este necesar sa trimiti o factura de utilitati-in afara de contractul cu Upece nu aveam nimic sa demonstrez
ca locuiesc la acea adresa asa ca am facut frumusel o copie(odata cu celelalte,bineinteles) si am trimis-o pe fax.
Recapitulare:prima pagina-informatiile despre tine,copiile de pe CI,permis,pasaport si succinta trimitere catre email in engleza.
A2-a pagina-copia facturii de utilitati(nu stiu ce ai putea trimite tu...la naiba ,asta poate fi o problema...poate renunta ai tai la abonamentul Internet si faci tu pe numele tau contractul...o solutie).
Dupa ce trimiti faxul la banditi trimiti un email la ei(prin Resolution Center) prin care ii informezi ca le-ai trimis actele cerute si le explici asa:
I have sent today the requested documents:my identity card,my driver`s license(doar daca ai permis) and my passport.
To prove the fact I live at that address I am sending you a recent invoice from my ISP which has my name on it
Asta in cazul in care poti face dovada unei facturi de la providerul de net pe numele tau.
Sper sa fie cat mai clar,nu am vrus sa te ofensez in vreun fel scriindu-ti pasii,doar sa te ajut si sper ca am inteles corect problema ta,practic nu poti face dovada ca locuiesti la acea adresa...
Posteaza daca mai e ceva...
Y
geo2man
Salut

Imi spune si mie cineva un numar de telefon unde sa sun la ING ca sa-mi dea acel numar din 4 cifre p/u a-l introduce in paypal caci nu am inca serviciul HomeBank (au spus pe mai tarziu caci nu au Digipass sau cum s-or mai numi). Am sunat persoana de la ING de pe Independentei din Iasi, dar ea nu stie sau nu poate sau nu vrea.

Va rog mult.
don_dannielo
Du-te la un selfbank cu cardul.
Ai pe calculatorul de acolo aceleasi servicii ca la homebank.
LunaCrystal
QUOTE (antidote @ Nov 4 2007, 14:41) *
De fapt e 9,99 transportul si 1,5 Flashul
...

Pe ce site e flash cu doar 1,5 euro ?
Lao™
Pentru cei cărora PayPal le spune că nu merge cardul și că trebuie să ia legătura cu banca, încercați să aveți in vedere următoarele 2 chestii:

1. Cand introduceti cardul in PayPal, introduceți datele exact așa cum apar ele pe card, aici mă refer în special la nume și prenume. Scrieți EXACT cum scrie pe card, nimic schimbat, nimic in plus sau in minus.

2. Unele bănci restricționează folosirea cardurilor pe net. Trebuie să faceți cerere scrisă pentru a vi se ridica această restricție de a face tranzacții pe net. Verificați la banca emitentă dacă nu cumva e cazul pt așa ceva.

wink.gif
andoceo
sorry de offtipic wink.gif dar threadul de Moneybookers nu prea e vizitat.... Cum reusesc sa-mi bag cardu de la ING Visa Electron la MB pt ca imi cere suma in $ care s-a tranzactionat, dar mie pe HOME BANK imi apare in RON. Am incercat sa calculez eu si poc mi-a blocat contu..........

thanks wink.gif
don_dannielo
Este si in $, citeste toate datele tranzactiei.

andoceo
QUOTE (don_dannielo @ Nov 8 2007, 00:25) *
Este si in $, citeste toate datele tranzactiei.

Am verificat in HOMEBANK si este doar RON sad.gif

07/11/2007 9xycxcysyds5 4.43 RON Card Transaction MONEYBOOKERS USD

si mi-au mai facut si o bucurie astia de la MB :
Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.