Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

TetaNos

ce fac in cazul in care mi;au limitat contul??? cum se procedeaza sa il redeschid????
ps. brd e praf la carduri din cauzalor mi'au limitat astia contul... cumse procedeza in cazul asta???
daffy_
mi-am facut un cont premier si am un card visa de la BRD... zice ca nu poate verifica cardul pt expanded use program.. ma poate ajuta cineva va rog? ce trebuie sa fac?

KodrutZ
QUOTE(again @ May 11 2007, 12:00) [snapback]2819465[/snapback]
pt moment, pt noi, romanii , nu exista posibilitatea de a primi bani pe niciun tip de cont

Permite-mi sa te contrazic, exista ePassporte. Sint roman, locuiesc in Romania, si am primit bani din afara, deci merge. wink.gif

p.s. Daca te refereai la PayPal, excuse moi. Momentan nu am nevoie de PayPal, dar pina va fi cazul sa apelez si la ei, sper sa se rezolve problema cu platile catre romani...
TetaNos
iti zic eu.... da'i remove la card si fa'ti altu la alta banca... si nu mai modifica pe acl nik... ca sa nu patesti ca mine
daffy_
QUOTE(TetaNos @ May 16 2007, 14:30) [snapback]2842082[/snapback]
iti zic eu.... da'i remove la card si fa'ti altu la alta banca... si nu mai modifica pe acl nik... ca sa nu patesti ca mine

si la ce banca recomandati sa-mi fac card? si de care? la raiffeisen sau bcr e bine? sa fac in lei sau in valuta? momentan cel de la brd e in usd si as face unul la fel...
TetaNos
nush eu mi'am facut azi la BT din ala mondo in lei.. si am inteles ca nu ar fi probleme.....
dar ce draq fac cu contul de la ei cum il fac sa nu mai fie limitat??
euph0ric
QUOTE(daffy_ @ May 16 2007, 12:37) [snapback]2842117[/snapback]
si la ce banca recomandati sa-mi fac card? si de care? la raiffeisen sau bcr e bine? sa fac in lei sau in valuta? momentan cel de la brd e in usd si as face unul la fel...

Mastercard Classic BRD

cel mai bun.

don_dannielo
QUOTE(KodrutZ @ May 16 2007, 14:30) [snapback]2842079[/snapback]
Permite-mi sa te contrazic, exista ePassporte. Sint roman, locuiesc in Romania, si am primit bani din afara, deci merge. wink.gif

Permite-mi sa te contrazic, banii tot nu-i primesti intr-un cont in Romania, deci again are dreptate.

QUOTE(euph0ric @ May 16 2007, 15:34) [snapback]2842422[/snapback]
Mastercard Classic BRD

cel mai bun.

Merge pe net?
oz666
QUOTE(InTech @ May 15 2007, 16:48) [snapback]2837851[/snapback]
Am adaugat un CARD de iNG dar trebuie sa imi vina acel COD de 4 caractere pe EXTRASul de CONT.

In cat timp imi apare ? la voi cat a durat ?

Mergi la un self bank si dai la operatii nefinalizate. O sa vezi acolo numarul de 4 cifre de care ai nevoie. Bafta.
kappa_man84

QUOTE(oz666 @ May 16 2007, 15:58) [snapback]2842544[/snapback]
Mergi la un self bank si dai la operatii nefinalizate. O sa vezi acolo numarul de 4 cifre de care ai nevoie. Bafta.

stii cumva ce comisioane are ing pentru un visa (de plati online)?
TetaNos
imi rasp si mie cineva???? ca sunt un sac de nervi... sa mi'l fi limitat ca nu eram trust si ca am accesat contul de pe 2 ip'uri??? si ce tre trimit si unde ca sa imi recapat contul? si cam cat dureaza.. ms mult
euph0ric
QUOTE(don_dannielo @ May 16 2007, 13:39) [snapback]2842442[/snapback]
Permite-mi sa te contrazic, banii tot nu-i primesti intr-un cont in Romania, deci again are dreptate.
Merge pe net?

Merge oriunde. In euro as zice. Net, Magazine, nu exista o entitate care sa zica nu.

QUOTE(TetaNos @ May 16 2007, 14:40) [snapback]2842741[/snapback]
imi rasp si mie cineva???? ca sunt un sac de nervi... sa mi'l fi limitat ca nu eram trust si ca am accesat contul de pe 2 ip'uri??? si ce tre trimit si unde ca sa imi recapat contul? si cam cat dureaza.. ms mult

1. Ce cont ?
2. Cum e limitat ?
TetaNos
este vb de un cont premier facut zilele trecute si neverificat din cauza cardului brd visa clasic lei care dupa spusele celor de la banka nu prea mere pe net etc...dar eu nu stiam si tot imi dadea erroarea aia ca nu e trust card etc.. apoi azi dim cand am vrun sa dau remove la cel vechi care nu merge mi'a zis ca e limited account ... wtf.dc nush uite ce imi zice: .... si acuma dupa ce am vazut tre sa trimit fax la ei cu niste acte ca sa verifice adresa etc... nu imi vine sa cred .. si vreau sa stiu dk sa mai confruntat cineva cu prob asta si cum s'a rez. si in cat timp etc.. si cam ce tre sa trimit la ei sad.gif

PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.
Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

# May 16, 2007: Our system requires further account verification.

TupaC
Eu nu stiu ce inseamna asta "Status: Romanian - Unverified" poate cineva sa ma lamureasca ?

Multumesc.
euph0ric
QUOTE(TetaNos @ May 16 2007, 15:55) [snapback]2843145[/snapback]
este vb de un cont premier facut zilele trecute si neverificat din cauza cardului brd visa clasic lei care dupa spusele celor de la banka nu prea mere pe net etc...dar eu nu stiam si tot imi dadea erroarea aia ca nu e trust card etc.. apoi azi dim cand am vrun sa dau remove la cel vechi care nu merge mi'a zis ca e limited account ... wtf.dc nush uite ce imi zice: .... si acuma dupa ce am vazut tre sa trimit fax la ei cu niste acte ca sa verifice adresa etc... nu imi vine sa cred .. si vreau sa stiu dk sa mai confruntat cineva cu prob asta si cum s'a rez. si in cat timp etc.. si cam ce tre sa trimit la ei sad.gif

PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.
Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

# May 16, 2007: Our system requires further account verification.

dap. Sunt trei pasi.
1. tre` sa le dai parola contului.
2. tre` sa le dai datele cardului/contului bancar
3. tre` sa le trimiti fax cu copie (ai grija cat de lizibil va fi scrisu`) a Id-ului.

Io m`am confruntat cu asa ceva pentru c`am fost nevoit sa intru p`un proxy. A durat 3 saptamani, multe telefoane (in care vorbeau o engleza de balta). Partea proasta e ca la capatu` firului e un robot.

QUOTE(TupaC @ May 16 2007, 16:37) [snapback]2843315[/snapback]
Eu nu stiu ce inseamna asta "Status: Romanian - Unverified" poate cineva sa ma lamureasca ?

Multumesc.

Statusul devine verified atunci cand iti verifica identitatea. Asta se face prin retinerea unei sume (~ 1.5EUR) de pe card. La interogare sold va aparea un cod, pe care tu tre` sa`l introduci la ei. Cu contu` bancar, e cam acelasi lucru`, da` fac ei verificarile.

Ma inclin ...
TetaNos
3. tre` sa le trimiti fax cu copie (ai grija cat de lizibil va fi scrisu`) a Id-ului.
nu ma intereseaza sa mai fol acelasi card pt ca oricum nu mere acuma o sa am altu facut special pt chestiile aste de pe net plati/facturi etc. acuma intrebare dk acl in profil adaug acest card si este validat de ei si verificat la fel si pun si cifrele alea din extras de cont adik ma certifica ei cu noul card mai este nevoie de trimis alea pe fax??? app. acl la acte ce tre trimise pe fax zice altceva adik copie dupa buletin/pass etc si o copie dupa fac de utilitati in care sa specifice adresa mea .. in fine cred ca e prea mare taraganarea si nush dk se merita ... dar totusi vreau contul inapoi sad.gif
euph0ric
QUOTE(TetaNos @ May 16 2007, 17:31) [snapback]2843540[/snapback]
nu ma intereseaza sa mai fol acelasi card pt ca oricum nu mere acuma o sa am altu facut special pt chestiile aste de pe net plati/facturi etc. acuma intrebare dk acl in profil adaug acest card si este validat de ei si verificat la fel si pun si cifrele alea din extras de cont adik ma certifica ei cu noul card mai este nevoie de trimis alea pe fax??? app. acl la acte ce tre trimise pe fax zice altceva adik copie dupa buletin/pass etc si o copie dupa fac de utilitati in care sa specifice adresa mea .. in fine cred ca e prea mare taraganarea si nush dk se merita ... dar totusi vreau contul inapoi sad.gif

pentru ca ei inevitabil se gandesc la frauda, si pentru ca e temporizata automa (parere personala).

E ca un auto-suspend daca vrei. Daca folosesti paypal des, merita, si btw, acolo zice copia SAU factura. io am trimis numa` copia, mi`au cerut`o a doua oara, ca era...prea inchisa =)))))))))))))
BabBardel
tare vestea coolspeak.gif
dar...daca am 16 ani cursing.gif pot sa-mi fac cont sa scot banii de pe rac ? naughty.gif
acidhouse
ma gandeam sa facem aici o lista cu mai toate magazinele online serioase care accepta paypal... eventual si ceva termeni de livrare pentru produsele comandate...
kappa_man84
QUOTE(acidhouse @ May 17 2007, 08:24) [snapback]2845886[/snapback]
ma gandeam sa facem aici o lista cu mai toate magazinele online serioase care accepta paypal... eventual si ceva termeni de livrare pentru produsele comandate...

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=244024
EmiNetwork
QUOTE(TetaNos @ May 16 2007, 16:40) [snapback]2842741[/snapback]

Am avut si eu contu limitat acu 5 zile dar am rezolvat rolleyes.gif ...
Am vrut doar sa dau delete la card ca sa`l trec iar deoarece mi se parea ca l`am scris gresit in graba.
Nu asculta balivernele celui care iti spunea ca trebe sa trimiti parola contului sau alte date de logare .. (nici directorul PayPal si nimeni nu iti va cere asa ceva vreodata.. asa cum nici angajatii unei banci nu au voie sa stie sau sa vada codul pin)

Ai de facut urmatorii pasi :

-.Te loghezi si dai la "Resolution Center" ...Iti va apare procesele active pt verificare (Iti scrie exact ce acte sa trimiti ..in cazul meu era necesara doar o factura de utilitati primita prin posta... Sunt cazuri unde trebuie sa le trimiti extrasul de cont primit prin posta si nu cele emise de banca ,bancomat sau internet-bankining in functie de gravitatea cazului respectiv )..
- Dai click si iti apare un "Fax cover sheet" cu niste coduri de bare ..Completezi tabelul de acolo : la pages pui cate pagini trimiti , phone nr tau ,comments scrii toata povestea pe scurt .
- Dupa ce ai scris dai click "Print" ..
- Faci copie xerox dupa o factura de utilitati primita doar prin posta .. care sa contina numele si adresa ta .. (trebe sa fie neaparat cu cod de bare si fara nimik scris de mana) ..si apropo nu accepta facturi de la tel mobil ..scrie clar acolo ..nu ma intreba de ce ca nu stiu motivul ..eu am trimis factura de la internet RDS&RCS venita lunar prin posta ..
- Poti sa ma scanezi daca mai ai loc pe foaie buletin ,permis de conducere,pasaport . (nu se supara nimeni dar vei fi mai credibil pt ei)
- .Aceste copii xerox impreuna cu "Fax cover shit" le trimiti prin fax la numarul +14025375731 . Pt telefon care nu stie sa introduca "+" treci nr acesta: 0014025375731 . (+1 sau 001 e prefix SUA )
- Odata trimis instant vei primi un mail de confirmare ca actele au fost primite de ei (Confirmation: We received your documents).
- Vei astepta 3-5 zile zile timp de procesare a datelor.

PS :Termenul de trimitere al acestor acte este de 7 zile altfel iti vor bloca contul de tot .. Daca nu ai card valid pt paypal ar fi bine sa te duci imediat sa`ti faci unu .. ( de preferinta MasterCard Mono de la BT sau Visa de la ING ..acestea merg la sigur -se astepta 10 zile deobicei pt eliberarea unui astfel de card )

Bafta
EmiNetwork
QUOTE(mombutu @ May 16 2007, 13:53) [snapback]2841892[/snapback]
eu unu nu am vazut nicaieri la paypal ca nu poti primi bani ca roman ( am deschis cont acum).
la business accounts romania scrie despre comisoane.

numai pe forumuri si in ziarul financiar am vazut ca nu e permis sa primesti bani.

a incercat cineva practic sa primeasca bani?

Nu merge inca pt orice fel de cont : Personal ,Premier ,Bussines .

Termenul de preconizare pt noi de a primi plati este dupa 2 iulie 2007 :

On 2 July 2007, your customer relationship will be automatically transferred from PayPal (Europe) Ltd. to PayPal Luxembourg.
The transfer will enable us to market our service to online merchants across Europe and allow consumers to use PayPal in more places and ways across the web. Other eBay group companies, such as Skype and eBay, have an important presence in Luxembourg, so it makes sense for PayPal Europe to co-locate with them.
PayPal was granted a bank license with the Luxembourg bank authority. We believe the bank status will allow PayPal to more effectively expand its marketing to online merchants. Ultimately, this will give users more places to use PayPal across the web.

Pt ceilalti care nu stiu diferentele intre cele 3 tipuri de conturi :

Personal :
-Send money
-24-hour fraud surveillance
-Customer Service availability
-eBay Tools (Limited)
-Merchant Services (Limited)

Premier :
-Send money
-eBay Tools
-Merchant Services
-Accept credit or debit cards

Bussines :
-Send money
-eBay Tools
-Merchant Services
-Accept credit or debit cards
-Multi-user access

Diferenta intre Premier si Bussines este ca poti sa adaugi mai multi useri sa foloseasca un singur cont ( tu vei fi admin pe cont si vei putea restrictiona ceilalti useri la ce fel de tranzactii au access )... Se foloseste deobicei pt persoane juridice care au angajati si vor ca acestia sa poata tranzactiona cereri de plati catre clienti si doar admin`ul contului (patron) sa poata ridica banii.
Pt persoane fizice nu se merita deoarece comisionul este foarte mare .. Voi revenii si cu lista de comisioane care se practica ..
Pt inceput daca nu esti sigur pt ce folosesti contul incepe cu Personal ..ele se pot schimba oricand doresti in Premier si Bussines ..dar invers mi se pare ca nu merge ..si te trezesti ca iti trage comision degeaba.. ca te`a placut de la inceput ca suna mai bine Bussines .. rolleyes.gif
TetaNos
ms de info.. dar uite ce imi arata mie sa trimit.( sau arata la toti aceasi chestie??):
What qualifies as an acceptable photo ID?

PayPal accepts the following types of photo ID:

* Passport
* Driver's License
* National Identity Card

Expired identification cards and cards without photos cannot be accepted.

What qualifies as an acceptable proof of address?

* Utility Bill

Please ensure that you received the document by mail; we cannot accept copies of online billing statements. In addition, mobile phone bills cannot be accepted. Unless specified otherwise, the name and address on your document must correspond with the information registered on your PayPal account.

What qualifies as an acceptable bank account statement?

Please fax to us a recent bank account statement that you received by mail for the bank account(s) specified. Your name, account number, and the street address registered with PayPal should be clearly visible on the statement. We cannot accept copies of online bank statements.

What qualifies as an acceptable credit card statement?

Please fax to us a recent credit card statement that you received by mail for the credit card(s) specified. Your name, account number, and the billing address registered with PayPal should be clearly visible on the statement. We cannot accept copies of online credit card statements.

What if I don't have these documents?

If you are unable to provide documentation that fits these requirements, please fax all possible documents and include an explanation on the Fax Cover Sheet.

Acuma am inteles ce e cu fax cover sheet dar am mai multe intrebari ... la nr de tel acl. pot trece mobilul?? si dk fac de utilitati nu vin pe numele meu ce fac??? acl imi zice sa trimit extrasul de cont care vine prin posta si la cont si la card..--- pai eu am un sng cont care are atasat si cardul respectiv (care nu mere la ei)
ce fac il trimit pe ala??? oricum incerc sa trimit mai multe copii sa ateste ca e adresa mea corecta si ca nu fac magarii dar, intrebare dupa ,sa zicem ca imi dau drumu la cont si eu vreau sa sterg cardul ala din profil, mai pot????? pt ca ala nu mere pe net si deja mi'am facut altu la BT mondo MC dar vine in 8 zile ce fac pana atunci? aaa si inca ceva sper ca nu te superi..smile.gif acl la pasii care tre sa ii urmez ca sa imi de'a drumu la cont inapoi im zice :
Steps to have limitations reviewed
task incomplete May 16, 2007 Enter Expanded Use Number Waiting for your response Go to resolution process
task incomplete May 16, 2007 Fax documentation Waiting for your response Go to resolution process

acuma intreb .... de bagat expanded use number nu se pune prob . cu, cardu asta decat la ala nou care o sa'l fac pt ca asta imi da erroare cum ca nu poate fi verificat etc...,imi da drumu la cont doar dk trimit alea prin fax sau tre sa bag si numarul ala la card care nu imi mere??? smile.gif
app. te unde trimit fax ?? la posta mere? si dk dupa ce trimit toate astea si dupa ce imi da drumu inapoi o sa imi arate acl ca sunt neverificat sau ca sunt ok??
MS anticipat... dar sper ca o sa mai ajute si pe altii nu numai pe mine raps. astea.. ms mult

EmiNetwork
Steps to have limitations reviewed
task incomplete May 16, 2007 Enter Expanded Use Number Waiting for your response Go to resolution process
task incomplete May 16, 2007 Fax documentation Waiting for your response Go to resolution process

Dupa cum vad , tu ai bagat cardu ...atat timp cat asteapta sa scrii cele 4 cifre la el inseamna ca el e oarecum valid ..daca nu era valid nu te lasa deloc sa`l mai pui .. parerea mea ..
Daca acel card nu poate fi verificat de ei ..atunci astepti sa`ti elibereze BT cardul bun .. asta vechi il lasi acolo scris in paypal (nu poti sa`l mai scoti...iti mai si limiteaza contul ..ciudat...nici eu nu am inteles de ce)..iar la cel nou de la BT il declari "primary card" si iti trimite alt cod de verificare pe extras de cont.

extrasu de cont in care va scrie ceva de genu:15/05/2007 POS 05/11/2007 ID00000001 PP 2560 EXPUSE 5299-0625 ref ZK79561433 15/05/2007 4.97 RON
codul de 4 cifre dupa PP (in acest caz 2560) este cel de verificare care trebe sa`l scrii la ei "Go to resolution proces"
Dar cel mai important trebuie sa vezi la "task incomplete May 16, 2007 Fax documentation Waiting for your response Go to resolution process"
cand daca dai click "Go to resolution center" iti va scrie ce anume vor sa le trimiti ..trebuie sa te uiti atent .. pe aceiasi pagina ...
in cazul meu era scris doar "Utility Bill" .Daca dai click pe "?" iti arata intrebari si raspunsuri generale..aia e altceva ..

Pe cover sheet iti treci nr tau de tel mobil ( in caz ca vor sa`ti dea telefon pt neclaritati..)
Fax poti trimite de unde vrei tu .. gaseste un copy center deobicei au oriunde fax ..cred ca si la posta.. .. ( aprox. 8RON/pagina pt trimis is USA )..
In caz ca tie nu`ti vine nici o factura pe numele tau in posta atunci e mai greu .. (facturi pe numele parintilor sau facturi mobil nu te ajuta cu nimik)..
Trebuie sa dovedesti intr`un fel ca locuiesti la acea adresa .. cu fact de tel mobil nu poti sa dovedesti nimik deoarece contract pt factura telefon se poate face pe orice adresa.
Nustiu daca accepta dovada inlocuitoare adica buletinul ..trebe sa te interesezi ..
La extrase de cont treaba e mai dificila ..sistemul lor bancar din USA le trimite extrase de cont acasa prin posta..ceea ce la noi nu prea se intampla .
Acelea is singurele extrase de cont acceptate de ei deoarece au trecuta adresa pe ele ..Daca te duci la banca sa ceri deobicei iti scrie doar numele .(pt ei alea nu au nici o dovada).

Ps: Daca vrei sa`ti dispara limitarea si sa zica ca ai cont verificat trebe sa rezolvi si cu cardu si cu fax`ul .

myself1
PayPal este foarte folosit. Asta nu inseamna ca nu s epoarta extrem de urat cu clientii.

Vezi www.paypalsucks.com.

Oricum, nu ii intrec pe cei de la BRD care au cele mai mari comisioane si cele mai praf servicii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.