'Rendez-vous' turistic :)
Pages: 1, 2

CornelB
Când plecați în vacanță? Și unde?
Cred că ar fi util să ne înscriem aici, nu pentru a ne lăuda fiecare cu minunatele vacanțe în care o să mergem smile.gif , ci pentru că s-ar putea să descoperim că putem avea companie prin locurile în care ajungem, mai ales dacă acestea sunt mai rarefiate în români.
Asta, bineînțeles, presupunând că ne dorim o asemenea companie - hmmm, din acest punct de vedere, părerea mea că s-ar merita să menționați și orașul din care plecați smile.gif

Ofcourse că încep eu: între 23.iunie și 4.iulie o să fiu în Karaburun [între Side și Alanya, cam la 30 km de fiecare], la hotel Delphin Resort. În Turcia, bineînțeles.

Sunt din Timișoara.

lol, later mi-am dat seama că se poate interpreta și 'altfel' [cu tentă de matrimoniale, lol ] threadul.
Mă rog, la latitudinea fiecăruia smile.gif, însă în cazul meu, plec cu soția și cu copil de 4 ani.
Cu alte cuvinte, scrieți și "genul" vacanței: familie cu/fără copii, prieteni șamd.
[mz]
Pai sincer vorbind chiar suna a matrimoniale turistice.
Parca vad deja anunturi gen: salut, ma numesc Abdul Ibrahim si intre 10 si 17 iulie voi petrece o saptamana in Egipt alaturi de una din cadanele mele. Ma veti recunoaste usor in aeroport, port intotdeauna un iatagan intre dinti si un bandaj negru peste ochi, iar pe ea o veti retine fara probleme dupa o alunita proeminenta aflata la baza gatului. cool.gif
mianna
pfui, si io care speram sa-mi gasesc pe cineva sa-mi tina de urat in vacanta smile.gif

(nu ma luati in serios, merg cu mama tongue.gif )

bun: 26-31 mai, Barcelona.
corinthias
1.06-7.06 caciulata.
cine mai vine sa o punem de o baie sulfuroasa?
Naga Queen
28-31 mai, Grecia
Cui ii plac maslinele? tongue.gif
rue_baree
eu o sa fac concediu intr 24 mai si 7 iunie in Romanica... o zi la drobeta, una la bucuresti, poate 3 prin viena - bratislava si sper 3 pe lasighisoara - sibiu.
codruta
Italia, 25 august - 10 septembrie (Venetia, Rimini si fie coasta amalfitana, fie Cinque Terre). E super misto ideea - poate reusim macar sa negociem niste reduceri de grup daca coincid datele de plecare.
Vacanta cu prieteni, fara copii, media de varsta 28 ani, Cluj (e ok asa?).
foxbat
grecia

25 mai - plecare:)
dungatu
Grecia-Sithonia-Neos MArmaras-17 iunie-cat ne tin banii!!!
2 masini, 4 adulti, 8ani-baiat, 17 ani-baiat
Plecarea din Craiova prin Bechet!
coras
24 iulie corfu 2 aduti !!!eu si sotul meu!!!
Qandulak
Buna

Sept - Octombrie:

Pakistan, India, Nepal, Tibet

Inca nu e stabilit itinerariul, dar daca este careva interesat, e adaptabil. P parte de calatorie se poate eventual face impreuna.

:-)
cleo222
Eu am postat aici? Parca nu...

Deci: 18-31 august-Italia (circuit)-trecem putin si prin Insula Corfu.
Rey
28 august - 8 septembrie --> Portugalia si inainte de asta un pic de Bulgaria si un pic de Turcia (4 zile in Antalya)
[mz]
05-10 septembrie - Viena (transport cu avionul, noi avem biletele luate de mult).
Dari@
Civitavecchia - Roma. dupa 15 iulie, inca nu stiu exact.
merg singura, posibil sa vina si prietenul care nu prea le are cu calatoriile, merg la o cumnata in Civitavecchia.
rodica_c
4 septembrie Antalya-Belek-Papillon Belvil-2 pers,avion din Cluj
Ganditorul
24 iulie - 1 august: Paris.
CornelB, cum a fost la Delphin? Am fost si eu in primavara, m-am ingrasat 4 kile.
sandy-CTA
Grecia, insula Thassos cu plecare pe 15 septembrie- hotel Maria.
monica202
Insula Thassos, 16 august (9 zile) , 3 persoane.
Imperator
Filipine sfarsitul lui decembrie... 3 saptamani (din care 2 saptamani cele cu Anul Nou si Craciunul).
ghotica
in iordania vreo 1-2 saptamani
care vrea sami dea si mie un private msg
irinuca25
CIPRU, CANDVA IN NOIEMBRIE....
doruletz75
22-26 august viena la cumparaturi !!!
Savage
Ok....dupa 15 septembrie doresc sa mergem in Muntenegru si Croatia cu masina pentru 14-20 zile...se mai baga cineva?
iulialex
QUOTE(Savage @ Aug 25 2007, 22:17) *
Ok....dupa 15 septembrie doresc sa mergem in Muntenegru si Croatia cu masina pentru 14-20 zile...se mai baga cineva?

dupa 15 sept se mai poate face baie in mare ?
szylwew
:-) Ok si daca vreti sa fiti acompaniati in vacanta/calatorie nu mi se pare un loc extraordinar de bun pentru a posta un astfel de anunt. Adica nu mi se pare relevant, cati din partenerii doriti ii veti gasi intr-un astfel de loc? Si cum va puteti asigura ca cei interesati sunt si partenerii ideali pentru acest gen de propunere?
Eu am avut cateva experiente de acest gen si pot sa spun ca am demarat un proiect in acest sens. Daca sunteti interesati ..un PM n-ar strica wink.gif
Imperator
QUOTE(szylwew @ Sep 9 2007, 17:51) *
:-) Ok si daca vreti sa fiti acompaniati in vacanta/calatorie nu mi se pare un loc extraordinar de bun pentru a posta un astfel de anunt. Adica nu mi se pare relevant, cati din partenerii doriti ii veti gasi intr-un astfel de loc? Si cum va puteti asigura ca cei interesati sunt si partenerii ideali pentru acest gen de propunere?
Eu am avut cateva experiente de acest gen si pot sa spun ca am demarat un proiect in acest sens. Daca sunteti interesati ..un PM n-ar strica wink.gif

Am fost in Japonia cu cineva de pe forum si a fost super ok.
Imperator
Cineva interesat de Venezuela de Craciun - An Nou - inceput de ianuarie ?
Calator
QUOTE(Imperator @ Sep 24 2007, 00:30) *
Cineva interesat de Venezuela de Craciun - An Nou - inceput de ianuarie ?

Cam cate zile planificati pentru excursie? (adica cam cand ar fi plecarea si sosirea?)..si cam care ar fi bugetul estimativ ?
Imperator
QUOTE(Calator @ Sep 24 2007, 07:56) *
Cam cate zile planificati pentru excursie? (adica cam cand ar fi plecarea si sosirea?)..si cam care ar fi bugetul estimativ ?

Plecarea in jur de 20 dec, retur in jur de 13 ianuarie, nu am un buget estimativ, o sa calculez in cateva zile.
Calator
QUOTE(Imperator @ Sep 24 2007, 14:59) *
Plecarea in jur de 20 dec, retur in jur de 13 ianuarie, nu am un buget estimativ, o sa calculez in cateva zile.

...imi pare rau, dar as mai avea doar 10 zile libere...nu as vrea sa va incurc..sad.gif
Imperator
QUOTE(Calator @ Sep 24 2007, 23:01) *
...imi pare rau, dar as mai avea doar 10 zile libere...nu as vrea sa va incurc..sad.gif

Poti sa vi doar partial - si mai sunt si 4 zile libere de Craciun si Anul Nou
DeathRipple
nici n-ai venit bine de la taifun si te gandesti s-o roiesti iar smile.gif care-i traseu'?
Imperator
QUOTE(DeathRipple @ Sep 26 2007, 11:39) *
nici n-ai venit bine de la taifun si te gandesti s-o roiesti iar smile.gif care-i traseu'?

Caracas - Merida - Isla Margarita - Angel Falls.
DeathRipple
tentant, dar nu mai vreau sa fac asa repede un zbor asa lung. pas, da' de ajuns, voi ajunge cu siguranta.

ps: nu stiu pe unde citisem ca pentru angel falls ar fi ideal sa mergi spre sfarsitul sezonului ploios.
Imperator
QUOTE(DeathRipple @ Sep 26 2007, 16:20) *
tentant, dar nu mai vreau sa fac asa repede un zbor asa lung. pas, da' de ajuns, voi ajunge cu siguranta.

ps: nu stiu pe unde citisem ca pentru angel falls ar fi ideal sa mergi spre sfarsitul sezonului ploios.

Aparent dec - ianuarie este sfarsitul sezonului ploios, inceputul celui secetos
luana06
QUOTE(Imperator @ Jul 18 2007, 17:20) *
Filipine sfarsitul lui decembrie... 3 saptamani (din care 2 saptamani cele cu Anul Nou si Craciunul).

Urmatoarea vacanta o vom face in Filipine. Sper sa ne impartasesti si noua impresiile si locatiile pe care o sa le vizitezi, dupa ce te intorci rolleyes.gif
szylwew
Intr-un alt topic am ridicat celorlalti membrii ai forumului Softpedia o intrebare: Unde imi gasesc un partener de calatorie in caz ca am planuri diferite de cele ale prietenilor?. Cu ajutorul catorva membrii am gasit o site destul de ingenios pus la dispozitia celor ce isi cauta un partener sau grup de calatorie sau vacanta. Nu vreau sa sune sau sa fie catalogat acest mesaj ca reclama insa pe mine m-a prins si ma gandesc ca v-ar interesa si pe voi sa il vizitati.
VipeR85
25-29 octombrie, 2 locuri libere, cu masina personala 1 noapte budapesta 3 viena.
Imperator
Filipine 24 dec - 11 ian.
Include: Manila, Cebu, vizitarea Chocolate Hills, Anul Nou pe White Beach la Boracay (Probably the best beer in the world), treking printre orezarii supraetajate in muntii din Luzon (Banaue - Sagada).
atingere
Chamonix-Mont Blanc, in Franta la schi, 12-19 ian 2008, 2000 km de Bucuresti cu auto.
Cu avion, pana la Lyon, apoi TGV pana aproape de Chamonix. se poate merge si Geneva-elvetia, apoi 80 km cu bus (50 E pers dus-intors).
Mi se pare interesanta statiunea, cabina pana la cota 3 800m alt, vedere asupra acoperisului europei-mont blanc, partie de 15 km lungime, tunel-muzeu sapat in ghetar... Alpi autentici.
2 locuri libere in apartament studio (250 EU/ 4 pers/ 7 nopti),
2 locuri in masina...daca nu, cu avionul, cam tot banii aia sunt, dar in loc de 2 zile se face numai una.
altundeva
Daca se intimpla sa fie careva prin zona si sa vrea sa se rendez-vous-easca virgula cu mine la o bere sau trei, dati un semn. Locatia: Sai Gon, barul din coltul strazii.
chrystyna
Cine mai pleaca in Kaprun, la ski, 29.12.2007 - 05.01.2008?
lecar
Pana la urma n-am mai gasit decat o camera libera in Kaprun in perioada asta, iar noi aveam nevoie de doua. Asa ca vom merge in Abtenau din 29 dec pana in 5 ian. Mai putine partii, insa sper sa fie fain si-acolo.
Moldoveanul
Merge cineva la inceputul lunii MAI in Kusadasi si are trasnport ? Eu nu gasesc nicaieri trensport ! Suntem 2 persoane.
adisy
QUOTE (Qandulak @ Jun 20 2007, 13:53) *
Buna

Sept - Octombrie:

Pakistan, India, Nepal, Tibet

Inca nu e stabilit itinerariul, dar daca este careva interesat, e adaptabil. P parte de calatorie se poate eventual face impreuna.

:-)

Am fost in India, doar nord, detalii...? Vreau si Nepal vreau si Tibet.

QUOTE (adisy @ Mar 18 2008, 23:35) *
Am fost in India, doar nord, detalii...? Vreau si Nepal vreau si Tibet.

M-am tampit, oboseala mare, n-am dormit de doua zile...
atingere
QUOTE (Moldoveanul @ Mar 15 2008, 09:42) *
Merge cineva la inceputul lunii MAI in Kusadasi si are trasnport ? Eu nu gasesc nicaieri trensport ! Suntem 2 persoane.

Dar de ce plecati asa "devreme" nu se poate face baie nici in piscina, sa nu mai zic de mare. e adevarat, preturile sunt mult mai mici, dar baia, ce te faci fara ea?
Eu as vrea sa plec dupa 7 iunie, daca as gasi o familie, as lua masina, daca nu, iau avionul, exclud autocarul care e cel mai ieftin.
balexe
A-propos, de 1 mai se poate face plaja si baie in piscina in Halkidiki? V-as ruga mult de tot sa imi spuneti, pt. ca am un buget limitat, vreo 5 zile libere si as vrea sa ma tolanesc la soare putin. Iar zona Halkidiki ar fi o destinatie numai buna.
A fost cineva acolo in perioada asta (1/5 mai)?
Moldoveanul
QUOTE (balexe @ Mar 25 2008, 20:20) *
A-propos, de 1 mai se poate face plaja si baie in piscina in Halkidiki? V-as ruga mult de tot sa imi spuneti, pt. ca am un buget limitat, vreo 5 zile libere si as vrea sa ma tolanesc la soare putin. Iar zona Halkidiki ar fi o destinatie numai buna.
A fost cineva acolo in perioada asta (1/5 mai)?

Merg eu anul asta prima data biggrin.gif ...chiar sunt curios sa vad ce vreme va fi. Marea e rece oricum din cate am inteles..dar mai stii...
cleo222
18-25 iunie: Budapesta, Viena, Praga!!! biggrin.gif
Pages: 1, 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.