Ascultarea telefonului mobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

cmidp

Originally posted by bogdanan
...daca nu-i scoti acumulatorul, degeaba il inchizi devil.gif

Ar fi bine sa mai inchiti televizorul. Dosarele X nu erau bazate pe fapte reale smile.gif
andreic
LOOOOL

AirBoy
;yeslol;
bogdanan
:Peace: am zis eu ca nu-s paranoia ?! smile.gif

Dosarele X nu erau bazate pe fapte reale

chiar trebuia sa-mi zici ca nu exista Mos Craciun ? sad.gif
bogro
Nu!! Nu exista nici Iepurasul de Pasti, nici Mos Nicolae si nici nimeni care aduce cadouri. Mai ramane Mos Gerila pe care de fapt il chema Vasile lucra la cooperativa "Munca Manuala" din Berceni si era betiv.
Discutia asta pentru unul non-tehnic e un pic deranjanta in sensul in care thread-ul a fost deschis pentru lamurirea unor aspecte si se intampla exact inversul. Deci se asculta sau nu, cred ca asta e intrebarea!!!
rz
Se asculta, dar stati linistiti (daca mai puteti)... se asculta telefoanele persoanelor cu ''greutate'', nu ale noastre.

Am o intrebare... am vazut ca cei de la Salvare (desigur si 112) au deja posibilitatea de a vedea numarul de fix/mobil.
Ei pot vedea numarul de mobil, daca eu am activata restrictionarea identitatii?
bogro
Iti pot vedea numarulde tel pt ca s-au saturat de farse si mi se pare un lucru normal.

andreic
Mie cel mai penibil mi s-a parut stirea de la Pro(st)Tv... ca cica mare tehnologie de senzatie, de ultima ora... salvarea vede numerele... pai e ca si cum ai spune ca au inventat apa calda :cool:

Revenind la lucruri serioase, ce te faci daca suna de la public...
bogro
Mai conteza de unde suni!! De fapt demonstreaza ca avem o natiune de mici idioti, caci farsele astea nu sunt apanajul scolarilor si a catorva liceeni intarziati mintal.
AirBoy

Mare fâs ... Daca suni de pe o cartelutza din aia data gratuit prin licee? Na? Ce castiga prin faptul ca-ti vede numarul? Un camp in plus in baza lor de date. ;yeslol;
Corbul2004
la televizor vorbeau ca pot sa blocheze cartela
cmidp
Oricum, dupa ce-as da telefon si sa anunt o bomba ce nu exista nu cred ca m-as mia folosi de cartela aia. Tu te-ai mai folosi? smile.gif

Dar de ce naiba trebuie sa ne zdrobim creierii cu asemenea chestii distructive?
RICARDO
SMS-urile pot fi INTERCEPTATE?
rz
Eu vroiam sa stiu daca operatorul mobil imi dezactiveaza automat restrictia de identitate, atunci cand e vorba de numere speciale (salvare, politie, etc.)
E clar ca atunci cand sun la x si y (numere private) o lasa... dar ce se intampla cand sun la Salvare, de ex.?
Sau STS-ul, cand e vorba de 112... banuiesc ca vede tot?
andreic
Pai cred ca ei oricum trimit identitatea... doar ca nu o afiseaza celalalt... cel putin asa cred, nu e inca o certitudine.
Lizard
lol...
unde dai si unde crapa!
(da SEARCH si vezi)
tchocksoo
Chiar si cartelele de fix au o serie dupa care undeva printr-o centrala se indexeaza numerele la care s-a vb de pe ea.
asa au fost prinsi cei care reincarcau cartele si vb in afara de sute de dolari. Daca ai o cartela impartita prin licee si ai mai dat cateva telefoane de pe ea esti victima de la inceput.

In legatura cu ascultarea telefoanelor, tot ce am auzit despre subiect este ca ar fi extrem de scump, si nu la indemana oricui. Dar daca ma gandesc la institutii puternice si servicii secrete nu cred ca se pune problema resurselor.

O alta posibilitate de ascultare meseriasa e posibilia cu ajutorul unui fascicol laser, proiectat pe geamul incaperii in care te afli. Atunci cand vb produci vibratii in aer care fac geamurile sa vibreze la randul lor, f putin ce-i drept dar de ajuns sa poti fi ascultat.

in final chiar daca m-arasculta, mie personal mi se rupe nu ma afecteaza cu nimic. nu vreau sa intru in problema spionajului industrial.
701
@tchocksoo: ei bine, same here. Aia cu laserul e tare rau
sigxcpu
afisarea identitatii este in softul telefonului. in centrale circula cu drag si spor, era si normal
tchocksoo
in ipoteza ca ar asculta

ce as putea sa fac eu ca un simplu cetatean in fata sistemului, nimic so why give a shit, daca as vrea sa ma ascund as putea dar inca o data why give a shit

nu cred ca intereseaza pe nimeni ce nopte am luat eu la examene sau cu cine ma intalnesc si unde vineri seara.

dupa cum am spus in cazul spionajului industrial se schimba treaba, acolo se pot face bani multi daca cineva are destul creier.

exemplu inchipuieti ca.. cu 2 zile inainte sa-tzi lansezi fimul cu subiect super secret sau jocul apara un altul cu subiect identic.
701
Daca ai d-astea, nu le comunici pe telefon, asta asa daca esti paranoic ca cineva te-ar putea asculta.
AcidMan
eu am reusit sa ascult un telefon mobil.
Pe a lmeu. se pune?
Paranoia in floare.
De ce dracu s-ar chinui institutiile statului sa te asculte cu laseru' cand vorbesti la telefon, cand o pot face stand pe scaun?
m.alexandru
mi-au zis foarte multe persoane ca la connex s-ar ascuta telefoanele... este adevarat ? sau ca ar putea sa te ascute chiar daca nu vb la telefon... si am inteles ca la zapp nu s-ar asculta pt ca nu pot din cauza tehonologiei folosite, cdma.

ps. eu tin telefonul pe langa boxe, si din cand in cand incepe sa se auda un bazait in boxe ca acela ce precede un telefon sau sms, dar nu primesc nici un telefon si nici sms... cineva zicea ca doar isi cauta reteaua.. . dar poti sa stii... odata a facuta asa 10 minute, semnal avea full...
AcidMan
ai grija... satelitu' e deasupra ta...
StGermain
Este un thread cat un roman aici pe forum care trateaza subiectul asta. Ai putea sa il citesti....
Telefonul se simte in boxele tale odata la 15-30 minute cand, asa cum a zis si prietenul tau, vorbeste cu cel mai apropiat releu caruia ii spune ceva de genul "Hello, I'm still here!". Daca ti-a facut zgomotul in boxe mai mult de 20 secunde si tot nu se opreste, poti sa dai restart la telefon...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.