Ascultarea telefonului mobil
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

dochian

si cum ramane cu "inregistrarea permanenta", livrata direct pe suport electronic procurorului?
nu lucrezi sigur la SRI, procurorul primeste inregistrarile nu sta sa asculte, practic nu sta nimeni "la casca " decat poate in cazuri care primesc siguranta nationala. rest se face automat inregistrarea.
si sa fim seriosi ca se asculta si fara acord.....au fost mult scandaluri.

se poate afla si zona , foarte simplu.
mtest
QUOTE (nosph3rat @ Jun 6 2008, 22:26) *
1. Apelurile se pot asculta (doar printr-o cerere venita din partea procuraturii)

sau daca zice shefu' ca trebuie :-)

Daca n-ar zice seful niciodata ca trebuie, atunci de ce n-ar putea sta cutiile de ascultat la operatori, la fel cum stau in Germania de exemplu. Deh, noi sa fim sanatosi... si pica-le-ar urechile de fiecare data cand asculta fara ordin judecatoresc (nu de la procuror!!!)
Pentru cine are indoieli de moralitate despre faptul ca ar sta cutia de ascultat la operator: operatorul poate asculat linistit, fara sa afle nimeni vreodata, fara cutia aia. Vezi cazul Vodafone Grecia.

onitha
CITAT (EmiPop @ 4th April 2004, 00:55) *
Orice cu functie politica cat de cat buna si relatii poate da dispozitie sa fie ascultat telefonul X! Pt paranoici : telu va e ascultat daca in max 3 s de la inceputul convorbirii auziti un bip in casca!

dar daca se aude ca in ecou ,baraind sau ceva de genu ,in timp ce vorbesti , iar pe persoana cu care vorbesti o intelegi putin mai greu.... sunt alte semnale ca telefonul a fost ascultata? mellow.gif

aum
nu.

cand esti ascultat habar nu ai.
cocor
http://www.gsmarena.com/nokia_2730_classic-reviews-2800.php
"PLEASE DO NOT BUY NOKIA"
I am a nokia user from iran as you know nokia has sold special devises to my countries government to spy our conversations
This is what they say:
Nokia, Siemens Help Iran Spy on Internet Users
http://www.wired.com/threatlev...ernet-users/
So I won't buy nokia again,
Our government are killing us because we want freedom, we want to breathe freely and think, but as you know they don't let us to think, to speak freely and, they have killed a lot of oppositions, neda,sohrab,ali &…..
I beg from nokia users all over the world please don't buy nokia
Please, please help us by selling your nokia phones and buy another brand, think that this is your own problem, what will you do?
Please help us.
Thank a lot.
http://www.wired.com/threatlevel/2009/06/w...internet-users/
gogoroiu
CITAT (aum @ 16th July 2009, 00:24) *
nu.

cand esti ascultat habar nu ai.

laugh.gif
ba eu aș zice că știi foarte bine!

depinde de cât ești de curat!
mark``
Am citit pe aici ca cineva spunea ceva de faptul ca nu exista tehnoligie facuta de om care sa nu fie sparta pana la urma tot de om, ca doar de el e facuta. Perfect de acord pana aici. Cu o singura exceptie (poate sunt mai multe dar eu pe asta o cunosc) tehnologia elaborata de Sony pentru codarea consolei lor Playstation 3 bazata pe tehnologia CELL. Cine nu cunoaste se poate interesa atasez si un link de pe situl IBM: http://www.ibm.com/developerworks/power/li...a-cellsecurity/ Asta asa ca sa vedeti ca nu chiar orice poate fi spart, stiu ca nu are legatura cu interceptarea convorbirilor insa din cate stiu armata americana foloseste ceva console pt o parte din propria lor securitate tocmai pt faptul ca nu poate fi sparta INCA. Nu mai spun ca hackerii se chinuie de la lansarea consolei din 2006 incoace s-o crack-uiasca si nu reusesc...

Blackhawk
Dpdv militar orice cod, sistem de criptare etc. are o durata minima de viata. Acum poate nu stim noi ca e spart, poate fi public sau in cercuri f. restranse wink.gif
mark``
Crede-ma NU E SPART! Maniaci mai mari decat cei ai gaming-ului nu cred ca sunt. Asa ca...
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.