Ajutor in EAGLE

ancusorin

Zilele trecute am incercat sa fac un montaj electronic in EAGLE dar neavand exact desenul integratului respectiv (DS2714) nu am reusit mare lucru. Am incercat sa imi fac propriul desen al integratului dar nu am reusit. Am incercat sa adaptez si un integrat asemanator in format TSSOP dar nici asta nu am stiut cum sa o fac. Ii rog pe cei care se pricep sa ma ajute si pe mine in vreun fel. Multumiri
miron1947
Este vorba de un circuit imprimat?
Nu cunosc programul EAGLE si nu stiu ce face.

ancusorin
E vorba de un circuit integrat nu imprimat biggrin.gif
ancusorin
Chiar nu stie sau nu vrea nimeni sa ma ajute si pe mine? dry.gif
mister_rf
Exista posibilitatea de a crea propria librarie de circuite sau de a adauga un alt circuit.
Toate detaliile le gasesti in Help: ''Library Editor''/''EDIT''
Din meniul programului principal: Library/Open/ apoi se deschide o noua fereastra.
Acolo din Library se alege ce anume adaugam sau editam: Device, Package, Symbol
Incearca sa faci teste pe componente cunoscute dintr-o librarie simpla si apoi iti creezi propriul circuit..
ancusorin
QUOTE(mister_rf @ May 6 2007, 02:15) *
Exista posibilitatea de a crea propria librarie de circuite sau de a adauga un alt circuit.
Toate detaliile le gasesti in Help: ''Library Editor''/''EDIT''
Din meniul programului principal: Library/Open/ apoi se deschide o noua fereastra.
Acolo din Library se alege ce anume adaugam sau editam: Device, Package, Symbol
Incearca sa faci teste pe componente cunoscute dintr-o librarie simpla si apoi iti creezi propriul circuit..

Multumesc, o sa incerc cum mi-ai spus. Sper sa ma descurc coolspeak.gif
tehnics
Daca nu ma insel, Eagle are capsula pe care o cauti tu, trebuie sa cauti bine prin librarii. NU este exact DS2714, dar o poti pune ca inlocuitor ( in fapt doar numarul pinilor te intereseaza)
Daca nu, cum a spus si mister_rf , iti poti crea propria librarie.

ancusorin
An reusit sa introduc in librarie acel integrat am facut montajul dar EAGLE imi routeaza doar 56% din trasee. Mai departe nu stiu ce sa fac. mellow.gif
miron1947
Eu nu am lucrat cu Eagle, dar va trimit Express PCB,poate va rezolva.
Daca va intereseza dati-mi o adresa sau ID pe Yahoo messenger si vi-l trimit sau il luati Dvs .de pe internet.
ancusorin

QUOTE(miron1947 @ May 10 2007, 09:41) *
Eu nu am lucrat cu Eagle, dar va trimit Express PCB,poate va rezolva.
Daca va intereseza dati-mi o adresa sau ID pe Yahoo messenger si vi-l trimit sau il luati Dvs .de pe internet.

Multumesc pentru sfat. Acum il descarc. Sper sa ma descurc cu el. smile.gif Chiar azi a aparut o versiune noua biggrin.gif
miron1947
DS2714 exista in Express PCB si are codul SMT SSOP.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.