Unde gasesc lada frigorifica pt masina?

Arpi
Salut,
Unde gasesc lada frigorifica de cumparat pentru masina 12V, on-line?
10x
sub75
QUOTE(Arpi @ May 3 2007, 10:23) *
Salut,
Unde gasesc lada frigorifica de cumparat pentru masina 12V, on-line?
10x

online nu stiu, dar azi am vazut in carrefour colentina la 150 ron, o marca germana cica. si am mai vazut de 1 mai cand am fost la mare, in constanta, in hipermarketul REAL. acolo era 85 ron si arata mai naspa decat asta din carrefour
Courage
Metro/Selgos

Am vazut mai multe modele
ashky
Si eu sunt interesat de asa ceva dar cu compresor ca astea cu semiconductori le-am testat si nu fac mare branza
SHTIRLITZ
Mi-am achizitionat si eu lada frigorifica, insa dezamagire, cablul nu ajunge in portbagaj. Si de obicei doresc s-o folosesc doar cand plec undeva mai departe, si atunci n-are loc de navigator pt ca am doar o singura priza.
Intrebare: Exista in comert un adaptor, ceva care sa aiba 2 intrari de priza sau prelungitoare?
multumesc
nelu97
In magazinele de telefoane mobile, dar nu numai, exista adaptoare pentru bricheta tip "priza dubla sau tripla", pentru conectarea mai multor consumatori.
In magazinele de componente electronice se poate gasi acel adaptor de bricheta si iti construiesti singur un cablu de cati metri vrei.

ashky, cele cu semiconductori sunt cumva asemanatoare cu lazile acelea izolante?
Pentru ca am gasit de cumparat la 30euro asemenea lada izolanta cu racire, la 12V si la 220V, dar am deja una izolanta simpla, pe care am dat 10euro si este la fel de eficienta precum o simpla sacosa din plastic, adica practic inutila.

Ma intereseaza pentru a raci berea sau vinul la o temperatura acceptabila (10grade), in 4-24ore.
abancor
Si la OMV au adaptoare pentru 12 V, cu 2 sau 3 iesiri.
sebulbus
Trage-ti o priza de 12v separat in portbagaj, alimentata de undeva din apropierea cutiei de sigurante din capota, nu te juca cu improvizatii. Prelungitoarele alea sunt gandite sa suporte sub 0.5A, un telefon, un navi, o chestie, nu lada frigorifica.

De fapt uita-te singur ce grosime au firele de la lazile alea si ce grosime la prelungitoare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.