doar atat? speram sa aud 500-600euro/luna. aceasta suma cum se poate castiga cu un site cu multe vizite? 1000/zi
gata, am gasit destule persoane. mai am nevoie de idei de afaceri si de niste idei pt siteuri.
w3bmaster
30th August 2007, 03:49
mafiott92 prietene aici e forum it nu cartier
Dute in fata blocului la o bere cu "baietasii" si vb cu ei cum sa mai prostesti lumea LA MUNCA NU LA INTINS MANA
Cum faci bani cu un site : Ai traffic vin si banii
Adsense (mai ales pt eng rocks) Programe de afiliere ca cj.com Pay Per Action network similar adsense da nu esti platit numa cand da click tre sa si cumpere ceva comisioane mari Vanzare de linkuri Vanzare directa de advertising (banere)
Traffic sa ai ca banii vin
aWp_viTal
1st November 2007, 23:59
Vrei bani din site ?
1---Nu vei scoate tu bani dintr'un site de muzik,cs,download..... 2---Trebuie o idee revolutionara...si faci pe putin 100$ pe luna 3---Daca site'ul tau este vizitat de exempu de mine ...dar sa nu ma **** pe mes ,odc etc etc cu masuri ..reclame 4-Toata chestia este sa iti si revina vizitatori pe site de buna voie !
kgyula
4th November 2007, 23:32
QUOTE (pancusb @ Aug 28 2007, 22:53)
cu ce ajuta adsense la optimizare? =)) n-are nici o legatura..
adsense ajuta la optimizare. ( pe google )
pui adsense pe pagina, iar google vede acest lucru ca doara nu e prost si "iti pune site-ul un pic mai sus" ... ca pe site apar reclamele lui si daca vizitatorul da click pe reclama si google castiga nu numai tu... simpla logica
si cum ar fi ca pe locul 1, la cautarea in google, la un anumit keyword sa apara un site cu yahoo ads si pe locul 2 sa fie un site cu google ads ? (desigur 1001 de alte aspecte mai conteaza dar si adsense intra in ecuatie )
desigur, acest lucru nu este recunoscut oficial dar multi zic asta si e oarecum si logic sa fie asa
w3bmaster
4th November 2007, 23:44
kgyula adsense si pozitionarea in rezultate E CEA MAI MARE ABERATIE ms am ras oleaca buna gluma .....
lorin_miculescu
4th November 2007, 23:55
QUOTE (hyp3rion @ Aug 28 2007, 22:17)
100-130$ / lunar
100$ lunar ? Frate, eu am site-ul din semnatura care face mai mult de 1000viz/zi si iti spun sincer ca pana acum nu am strans decat 40 RON! Daca stii tu un program mai bun care sa accepte si site-urile de referate ... raman dator!
kgyula
6th November 2007, 15:18
QUOTE (w3bmaster @ Nov 4 2007, 23:44)
kgyula adsense si pozitionarea in rezultate E CEA MAI MARE ABERATIE ms am ras oleaca buna gluma .....
auzi, daca tu ai fi google si ai avea servicul de adsense atunci tu nu ai favoriza tipii care au reclamele tale pe site-ul lor... ?
nimeni nu poate zice sigur ca exista vreo legatura sau nu, dar logica nu asta ar zice, nu???
PS. da-mi si mie un motiv pentru care google nu ar lua in calcul faptul ca site-ul X are sau nu adsense ?
( NU AM ZIS CA ACEST LUCRU CONTEAZA MULT SAU FOARTE MULT... am zis doar ca POATE te ajuta un pic )
darkstar_tfd
12th November 2007, 10:47
QUOTE (kgyula @ Nov 6 2007, 15:18)
auzi, daca tu ai fi google si ai avea servicul de adsense atunci tu nu ai favoriza tipii care au reclamele tale pe site-ul lor... ?
1. Cati ani ai ? Folosesti cam mult emoticonurile alea. 2. Pe baza a ce studiu sau analiza afirmi ca google pozitioneaza mai sus site-urile care gazduiesc reclamele adsense ? 3. Lucrezi in domeniul SEM sau SEO ?