Traducere engleza tehnica

soundwave2006

Salutare

Am vreo 2 documente a cate 5000 cuvinte fiecare(cu aprox) scrise in engleza tehnica.Caut pe cineva care sa-mi traduca aceste 2 documente ieftin ca sunt si eu un student sarac tongue.gif .
Am de facut un proiect si am nevoie de documentele astea ...
Sper sa fie voluntari pe aici smile.gif . Va multumesc
carman
QUOTE(soundwave2006 @ Apr 27 2007, 11:10) [snapback]2758978[/snapback]
Salutare

Am vreo 2 documente a cate 5000 cuvinte fiecare(cu aprox) scrise in engleza tehnica.Caut pe cineva care sa-mi traduca aceste 2 documente ieftin ca sunt si eu un student sarac tongue.gif .
Am de facut un proiect si am nevoie de documentele astea ...
Sper sa fie voluntari pe aici smile.gif . Va multumesc

cred ca ar trebui sa spui si in ce domeniu tehnic...electronica,chime,mecanica etc.

soundwave2006
mecanica si IT
soundwave2006
hello?! nu se ofera nimeni ? confusedsmiley.png
poate nu am postat unde trebuie...
Deria_Leena26
QUOTE(soundwave2006 @ Apr 28 2007, 17:43) [snapback]2764034[/snapback]
hello?! nu se ofera nimeni ? confusedsmiley.png
poate nu am postat unde trebuie...

Eu zic ca ai postat unde trebuie, dar te-as ruga sa mentionezi si ce inseamna "ieftin", adica suma maxima pe care ti-o permiti pentru traducerea celor 2 documente...

5000 de cuvinte fiecare... In total, cu aproximatie, 10000 cuvinte... E o traducere... maricica, daca pot spune asa... smile.gif

N-ai spus nici pe cand ai nevoie de ea...

Nici daca poti trimite / primi documentele in format electronic (via e-mail, adica...)

Nici cum crezi ca s-ar putea face plata... Daca nu esti din acelasi oras cu traducatorul?
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.