PNL si PSD vaneaza noi candidati la presedentie!
Pagini: 1, 2

costelinon

Se pare ca acestia sunt Isarescu si Tiriac.
A se vedea stirea de aici
Pollux
liderii PNL-ului au demonstrat de nenumarate ori ca sunt handicapati.
nu m-ar mira sa il numeasca pe Tiriac candidatul lor la presedintie. dry.gif

tihomir
Stati mai ca intai e referendum daca sa-l demita sau nu pe basescu. Daca lumea vrea sa-l demita abia atunci se fac alegeri prezidentiale.
olteanul
Am înțeles că liberalii îl văd pe Crin Antonescu ca un posibil candidat la funcția de președinte al României.
Și chiar mi se pare ok!
Strict
Am mai avut noi un primar, tot Crin. Halaicu pentru cine-și aminteste. Mare om, mare caracter. Și tot PNL. Să sperăm că nefericita coincidență de nume îi va purta "noroc".
florinst
Asta ar mai trebui, sa vina Tiriac presedinte ... lol. O sa-l traga ala micu de maneca pana o sa legalizeze iarba ca sa scape de proces.
Mi-e sila.
turbo trabannt
dar regele cioaba ce are? e tot liberal .

hai libera(l)re ! biggrin.gif

romaximusro
pai oricum ar avea succes la electoratul "care este" smile.gif mai dau si niste zahar, niste ulei si s-au mai facut cu niste voturi. laugh.gif
redbloodedw
QUOTE(turbo trabannt @ Apr 23 2007, 12:12) [snapback]2739486[/snapback]
dar regele cioaba ce are? e tot liberal .

hai libera(l)re ! biggrin.gif

coolspeak.gif
Eu sincer ma gandeam la imparatul Iulian, asa ca sa avem si noi presedinte cu greutate.
Vorba cuiva de pe aici: As plange, dar nu pot de ras.
HOT ROD

Il propun pe Lazlo Tokes presedinte , poate le iese ungurilor din cap autonomia asta idioata. Se poate propune chiar un triumvirat sau o presedentie rotativa ca in UE astfel ca sa poata fi presedintzi shi Marko Bela shi Georgy Frunda. Verestoy Attila o sa fie prim ministru 100% ca sa poata taia toate lemnele din tara asta ! Uite-asha se-nfaptuieste o autonomie dodoloata !
Petrache_Lupu
QUOTE (olteanul @ Apr 21 2007, 23:18) *
Am înțeles că liberalii îl văd pe Crin Antonescu ca un posibil candidat la funcția de președinte al României.
Și chiar mi se pare ok!

Gibonul dezarticulat sa stea in banca lui, daca nu vrea sa i se scoata dosarul cu afacerile de tip mafiot facute la Tulcea impreuna cu secretarul sau de cabinet Popa Octavian, zis Popicu.
fracture
QUOTE (olteanul @ Apr 21 2007, 19:18) *
Și chiar mi se pare ok!

Da, Crin Antonescu este un bun candidat la președinție.
romaximusro
naspa partide daca trebuie sa caute valori inafara partidelor, atunci cand trebuie sa propuna candidati pentru presedintie. Daca nu reusesc, psd-ul macar il are pe "care este " laugh.gif
Petrache_Lupu
QUOTE (fracture @ Feb 21 2008, 17:48) *
Da, Crin Antonescu este un bun candidat la președinție.

Gibonul dezarticulat este reprezentantul grupului funest Orban-Nicolai-Patriciu. Oare de ce ar fi bine ca acest individ sa ajunga seful statului?
olteanul
QUOTE (Petrache_Lupu @ Feb 21 2008, 19:22) *
Gibonul dezarticulat este reprezentantul grupului funest Orban-Nicolai-Patriciu. Oare de ce ar fi bine ca acest individ sa ajunga seful statului?

tu din ce grup funest faci parte?

...

am si eu o rugaminte la un moderator sa schimbe o vocala din titlu: se spune "presedintie!"[size="4"][/size]
Basarab
, Crin Antonescu este un bun candidat la președinție.

Este un kk maka care are doar 5% din simpatii, in timp ce tariceanu are 34%!

Si are niste ochi de alcolist mai rau ca BASE.

Petrache_Lupu
QUOTE (olteanul @ Feb 21 2008, 19:51) *
tu din ce grup funest faci parte?

oltene, tu vezi-ti de Paunescu si lasa latraturile.
fanariotul
Am niste galeti portocalii inscriptionate cu PD minus L; le vrea cineva ? thumbup.gif
fracture
QUOTE (Basarab @ Feb 21 2008, 16:52) *
, Crin Antonescu este un bun candidat la președinție.

Este un kk maka care are doar 5% din simpatii, in timp ce tariceanu are 34%!

Si are niste ochi de alcolist mai rau ca BASE.

Basarabe hai ca faci progrese...incepi si tu sa ai opinii
Tariceanu are 34 ca e la putere dar in curand va veni decontul, atunci sa vad pe unde mai scoate camasa.
Oricum, Antonescu este mult mai putin atacabil fata de Tariceanu.
Eu sper ca Antonescu sa fie candidatul PNL la presedintie.
fanariotul
Eu am inteles ca n-o sa mai fie alegeri pentru presedinte; o sa avem monarhie, dinastia Basel. w00t.gif  
fracture
QUOTE (fanariotul @ Feb 21 2008, 17:28) *
Eu am inteles ca n-o sa mai fie alegeri pentru presedinte; o sa avem monarhie, dinastia Basel. w00t.gif

fanarioate, nu uita cu cine e combinata aia mica a lui Basescu cool.gif
fanariotul
QUOTE (fracture @ Feb 21 2008, 20:37) *

Pai are scoala aia mica, tu ce crezi ?! laugh.gif

Dar ea zice ca nu mai e, ca s-au despartit de revelion.  wink.gif

P.S. Iti dai seama ce le combina Hrebe in seara/noaptea asta ?! biggrin.gif
edmund.chevul
QUOTE (fracture @ Feb 21 2008, 20:37) *

Si ce daca? Eu cred ca, daca Base ar avea de ales intre fata lui si presedintie, nu ar sta mult pe ganduri...
fracture
QUOTE (edmund.chevul @ Feb 21 2008, 17:45) *
Si ce daca? Eu cred ca, daca Base ar avea de ales intre fata lui si presedintie, nu ar sta mult pe ganduri...

Aha, si imagineaza-ti ce copil ar iesi din fata lui Base si baiatul lui Hrebe...ar fi un fel de superman in politica
fanariotul
QUOTE (fracture @ Feb 21 2008, 20:57) *
Aha, si imagineaza-ti ce copil ar iesi din fata lui Base si baiatul lui Hrebe...ar fi un fel de superman in politica

Si n-ar fi cool ? biggrin.gif  Ca doar asa se voteaza la noi.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.