yahoo messenger via WAP

FireEyes

de aproape 2 saptamani nu mai pot accesa yahoo messenger prin wap decat daca folosesc....uk.mm.yahoo.com
versiunea americana nu mai merge din pacate
addicted
pai s-a mai intamplat si in trecut chestia asta.. eu folosesc wap.yahoo.co.uk dintotdeauna si nu am avut probleme decat o zi parca..in orice caz, iti sugerez sa te muti si tu tot acolo

cmidp
De pe Orange, nu-mi pot explica de ce, dupa ce dai singn out din YM, iti apar celelalte linkuri printre care si 'go to yahoo mail'... inexplicabil, dar NU merge si asta din 2003.

Daca ii introduc eu adresa atunci merge.
FireEyes
imi placea YM usa pentru ca dupa ce ma autenficam, adaugam in bookmark adresa si nu mai trebuia de fiecare data sa mai introduc userul si parola.

acum, in cazul uk....nu mai merge treaba, si trebuie sa tastez de fiecare data user/parola.
DjAdi
Mie imi place yahoo italia pentru ca nu mi`a facut niciodata probleme, se incarca si repede si merge f bine.
adrianb
De cateva zile linkul in cauza spune "404 Not found". Din ce cauza se intampla asta? S-a schimbat URL-ul pt Yahoo? Stie ceinva ceva de asta?
agemo
Si eu patesc la fel.
Mai merge insa versiunea mai putin evoluata de la
http://uk.mm.yahoo.com

muscarul
eu folosesc uk, e ok
cmidp
Fata de cel din US nu e deloc ok, e doar o alternativa.

In caz ca are cineva un cont pe yahoo cu quota de 4 MB imi poate spune daca se poate loga pe yahoo mail? Eu cu-n cont de 6 MB pot dar cu unul de 4 nu... ciudat. Dar cu ala de 4 ma pot loga pe YM, nu mai inteleg nimic. Am incercat de pe mai multe telefoane
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.